-
Re: Στατιστικά - Σε ποιον οίκο βρίσκεται ο Ήλιος σας;
-
Καλημέρα καλημέρα καλημέρα!
Ο δικός μου ήλιος στο 10ο... :embarrest
-
Με διαφορά στήθους προπορεύεται ο 8ος από τον 9ο και 12ο.....και συνεχίζουμε.....
-
Ελπίζω η Λευκή να μας ανακοινώσει τα αποτελέσματα όταν θα΄ναι έτοιμη...:love:
-
Ήλιος στον 8 και εγώ.
Μεγάλη κίνηση του οίκου. Είναι καλό άραγε; ¶ς μας πει κάποιος που ξέρει γιατί έχω διαβάσει
και αρνητικά και θετικά γι αυτό.
-
Quote:
Originally Posted by
maria lakaki
Ήλιος στον 8 και εγώ.
Μεγάλη κίνηση του οίκου. Είναι καλό άραγε; ¶ς μας πει κάποιος που ξέρει γιατί έχω διαβάσει
και αρνητικά και θετικά γι αυτό.
Αυτό αποτελεί Νέο Θέμα από μόνο του!:laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
getzaki
Ελπίζω η Λευκή να μας ανακοινώσει τα αποτελέσματα όταν θα΄ναι έτοιμη...:love:
Τα αποτελεσματα εμφανιζονται στην αρχη του θεματος, με μορφη πινακα! :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Τα αποτελεσματα εμφανιζονται στην αρχη του θεματος, με μορφη πινακα! :bigsmile:
Τον πίνακα τον έχω δει. Απλά νόμιζα ότι θα έχουμε κάποια άλλου είδους αποτελέσματα και όχι μόνο της απλής στατιστικής..:love::love:
-
Quote:
Originally Posted by
getzaki
Τον πίνακα τον έχω δει. Απλά νόμιζα ότι θα έχουμε κάποια άλλου είδους αποτελέσματα και όχι μόνο της απλής στατιστικής..:love::love:
Αχαχα! Δεν νομιζω πως θα κλεισει αυτη η ψηφοφορια!! Πανω απο 22.000 μελη και συγχρονως ενα καλο θεματακι για οσους και οσες θελουν να συμμετασχουν, χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις! :nuts::bigsmile:
-
Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση!:love:
Ηθελα να συμμετάσχω και συμετείχα χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις.-
Απλά ρώτησα για να μου λυθεί η απορία που μου δημιουργήθηκε..
Είναι κακό ???
:love::love::love:
-
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω σκοπό να ..ανακοινώσω αποτελέσματα ,όχι για να απογοητεύσω κάποιον που ίσως περίμενε κάτι τέτοιο αλλά γιατί σε τέτοια περίτωση θα πρέπει να κλείσω την ψηφοφορία,ενώ θα προτμούσα να μείνει ανοιχτή:bigsmile:Αν όμως ενδιαφέρεσαι ,μπορείς παντα να βλέπεις τα αποτελέσματα στο πάνω μέρος της σελίδας:love:
Τι είδους αποτελέσματα όμως έχεις στο νου σου;Να δούμε αν γίνεται δλδ...:)
-
Re: Στατιστικά
ηλιος στον 3ο ,αν δεν κανω λαθος
-
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω σκοπό να ..ανακοινώσω αποτελέσματα ,όχι για να απογοητεύσω κάποιον που ίσως περίμενε κάτι τέτοιο αλλά γιατί σε τέτοια περίτωση θα πρέπει να κλείσω την ψηφοφορία,ενώ θα προτμούσα να μείνει ανοιχτή:bigsmile:Αν όμως ενδιαφέρεσαι ,μπορείς παντα να βλέπεις τα αποτελέσματα στο πάνω μέρος της σελίδας:love:
Τι είδους αποτελέσματα όμως έχεις στο νου σου;Να δούμε αν γίνεται δλδ...:)
Εγώ εκτιμώ ότι όσα συμπεράσματα μπορούσαν να βγούνε έχουν ε βγει :bigsmile:
Και εξηγούμαι: Κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει μια αντιστοιχία στους οίκους ανάλογη με την αντιστοιχία των ζωδίων. Θα υπάρχει δηλαδή μια ισορροπία με μικρές αποκλίσεις. Υπάρχει αντίστοιχος πίνακας από αντίστοιχη ψηφοφορία σε αυτόν τον σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/91-%F3%F5%...html#post63555
Δεν πιστεύω όμως ότι Καρκίνοι και Λέοντες (δηλαδή 4ος και 5ος οίκος) θα υπερισχύσουν. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα έχουν μεγαλύτερο ποσοστό οι 8ος, 9ος και 12ος, για ευνόητους λόγους.
Ένα άλλο συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε είναι ότι από τους πρώτους που συμμετείχαν ήταν όσοι είχαν Ήλιο στον 8ο, για αυτό και φάνηκαν περισσότερο, επειδή και ψάχνονται περισσότερο και βαθαίνουν περισσότερο...
-
Γεια σας. Hλιος στον 9ο εγω :bigsmile: .
-
Συμφωνώ με τον Μητσάκο και επανέρχομαι στον συλλογισμό που είχε γίνει στην αρχή από τις leoma & gargoyle, η στατιστική θα αφορά καθαρά τα άτομα που έχουν ομού ενδιαφέρον γα την αστρολογία και το Διαδίκτυο. Για παράδειγμα εάν ανοίξουμε εδώ ψηφοφορία για το φύλο μας (άνδρες-γυναίκες) δεν πιστεύω το αποτέλεσμα να αφορά τον πραγματικό κόσμο αλλά από την άλλη θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να αναλυθεί.
-
Quote:
Originally Posted by
silvestro
Γιατι?Ολα ειναι στην ..θεση τουs!:toung:
Έπίσης, ο Ήλιος σε αυτή τη θέση είναι σε πτώση....
-
Quote:
Originally Posted by
getzaki
Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση!:love:
Ηθελα να συμμετάσχω και συμετείχα χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις.-
Απλά ρώτησα για να μου λυθεί η απορία που μου δημιουργήθηκε..
Είναι κακό ???
:love::love::love:
Οχι καλε!!:love: Απλως ειναι ενα θεμα που μπορει να μεινει ανοιχτο επ αοριστον, αλλα και στην πορεια δειχνει πραγματα οπως λενε ο Μητσακος και ο Δειμων παραπανω!:bigsmile:
Το "χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις" δεν ηταν υποτιμητικο για κανεναν. Υποδηλωνε μονο οτι μπορει να απαντησει καθε μελος ακομη και αυτα που δισταζουν να παρουν μερος σε συζητησεις πιο εξειδικευμενες.:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Εγώ εκτιμώ ότι όσα συμπεράσματα μπορούσαν να βγούνε έχουν ε βγει :bigsmile:
Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα έχουν μεγαλύτερο ποσοστό οι 8ος, 9ος και 12ος, για ευνόητους λόγους.
Ένα άλλο συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε είναι ότι από τους πρώτους που συμμετείχαν ήταν όσοι είχαν Ήλιο στον 8ο, για αυτό και φάνηκαν περισσότερο, επειδή και ψάχνονται περισσότερο και βαθαίνουν περισσότερο...
Κι αν οι κυβερνητες των 8ου-9ου οικων ειναι αγκαλια με τον Ηλιο σε αλλον οικο, πως το ερμηνευεις?:unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
libraD
Ναι ναι τί να σου πω. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για τον εαυτό μου και να το ευχαριστηθώ. Μόνο άμα δω ότι ευχαριστιέται κι ο άλλος νιώθω κι εγώ ευτυχισμένη....Καλό είναι αυτό;:wacko:
Δεστο απο την αλλη πλευρα..Οτι οταν κανουμε χαρουμενο καποιον τοτε χαιρομαστε διπλα:embarrest:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Κι αν οι κυβερνητες των 8ου-9ου οικων ειναι αγκαλια με τον Ηλιο σε αλλον οικο, πως το ερμηνευεις?:unsure:
Πρόκειται για παράμετρο η οποία δεν έχει ορισθεί εξ αρχής, δεν υπάρχουν στοιχεία και δεδομένα, συνιστά δηλαδή υποθετική ερώτηση που καμία σχέση δεν έχει με την επιστημονική μεθοδολογία που πρέπει να ακολουθήσει η έρευνα, οπότε δεν σου απαντώ :toung:
Τι θες, να πούνε ότι είμαστε άσχετοι; Ότι δεν συμβάλλουμε στην διάδοση της σοβαρής αστρολογίας; Εδώ κάνουμε επιστημονικές μελέτες, ρε :nuts:
-
Εγω παρατηρώ οτι το χαμηλότερο ποσοστό έχουν ως τώρα τα σπίτια του Ερμή και του Ουρανου..............μήπως αυτοι προτιμούν την πιο άμεση επικοινωνία τελικά ?
Μπλα-μπλα οι πρωτοι για να προλαβαίνουν να πουν και περισσότερα :cheesy: και ουσιαστικότερη επαφη με φίλους οι δευτεροι, που κατα τ' αλλα πρεπει να τα πηγαίνουν και καλα με την τεχνολογία και την Αστρολογία πιθανόν? :unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Πρόκειται για παράμετρο η οποία δεν έχει ορισθεί εξ αρχής, δεν υπάρχουν στοιχεία και δεδομένα, συνιστά δηλαδή υποθετική ερώτηση που καμία σχέση δεν έχει με την επιστημονική μεθοδολογία που πρέπει να ακολουθήσει η έρευνα, οπότε δεν σου απαντώ :toung:
Τι θες, να πούνε ότι είμαστε άσχετοι; Ότι δεν συμβάλλουμε στην διάδοση της σοβαρής αστρολογίας; Εδώ κάνουμε επιστημονικές μελέτες, ρε :nuts:
Οοοουκ!!:cheesy: Ομως, οι παραμετροι μιας ερευνας την καθιστουν αξιοπιστη ως προς την πληροτητα στην ερμηνεια του ζητουμενου.
Η αληθεια ειναι οτι η παρουσα δεν ορισθηκε εξ αρχης ως "επιστημονικη", οποτε αγαπητε μου μπαινουμε σε ξενα χωραφια! Ομως τα συμπερασματα σου οπως τα διατυπωσες σε προηγουμενο ποστ, απαιτουν εκ των πραγματων περισσοτερες παραμετρους ωστε να θεωρηθουν αξιοπιστα!:toung::toung:
**Φαντασου να μην ηταν χτυπημενος κατακουτελα ο Ερμης μου αυτο το διαστημα!!:nuts::nuts:
**Απαιτω μια εγκυρη απαντηση!!
**Ειμαστε σοβαροι ανθρωποι, και ασχολουμαστε σοβαρα ΚΑΙ με την αστρολογια! Ζητω η επιστημονικη ερευνα!:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Οοοουκ!!:cheesy: Ομως, οι παραμετροι μιας ερευνας την καθιστουν αξιοπιστη ως προς την πληροτητα στην ερμηνεια του ζητουμενου.
Η αληθεια ειναι οτι η παρουσα δεν ορισθηκε εξ αρχης ως "επιστημονικη", οποτε αγαπητε μου μπαινουμε σε ξενα χωραφια! Ομως τα συμπερασματα σου οπως τα διατυπωσες σε προηγουμενο ποστ, απαιτουν εκ των πραγματων περισσοτερες παραμετρους ωστε να θεωρηθουν αξιοπιστα!:toung::toung:
**Φαντασου να μην ηταν χτυπημενος κατακουτελα ο Ερμης μου αυτο το διαστημα!!:nuts::nuts:
**Απαιτω μια εγκυρη απαντηση!!
**Ειμαστε σοβαροι ανθρωποι, και ασχολουμαστε σοβαρα ΚΑΙ με την αστρολογια! Ζητω η επιστημονικη ερευνα!:cheesy:
Πάω να βοηθήσω τον Δελ Πιέρρο, γιατί έχει δουλειες.
Δεν έχω χρόνο τώρα :nuts:
(τσατ, τσατ)
-
Γεια σας! κι εγώ ήλιο στον 8ο..
-
-
Ήλιος στον 9ο :bigsmile: :σφύριγμα
-
Στον 10ο κι εγώ αν και γέρνει προς 11ο πλευρά :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Οχι καλε!!:love: Απλως ειναι ενα θεμα που μπορει να μεινει ανοιχτο επ αοριστον, αλλα και στην πορεια δειχνει πραγματα οπως λενε ο Μητσακος και ο Δειμων παραπανω!:bigsmile:
Το "χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις" δεν ηταν υποτιμητικο για κανεναν. Υποδηλωνε μονο οτι μπορει να απαντησει καθε μελος ακομη και αυτα που δισταζουν να παρουν μερος σε συζητησεις πιο εξειδικευμενες.:bigsmile:
Καλημέρα!
Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν το θεώρησα υποτιμητικό αλλά θεώρησα ότι δειγματοληπτικά, ισως να βγαίνουν κάποια αποτελέσματα αστρολογικής φύσης.
Π.χ. Πόσοι έχουν ήλιο στον 8ο , πόσοι στο 12ο κλπ.
Όπως απάντησε παραπάνω ο Μητσάκος, οι του 8ου ανταποκρίθηκαν από τους πρώτους σ΄αυτή την ψηφοφορία.
:love::love::love::love::love:
με αγάπη
Σόφη
-
Στον 5ο, στην 18η μοίρα :bigsmile:
-
Καλημέρα και καλό μήνα!!!:bigsmile:
Ηλιος στον 6ο
-
Ηλιος στον 11ο και εχει και παρεα
-
Καλημέρα. Ήλιος στον 1ο οίκο μου.:bigsmile:
-
Re: Στατιστικά
Quote:
Originally Posted by
ονειρο4
ηλιος στον 3ο ,αν δεν κανω λαθος
τελικα εκανα λαθος σημερα ανακαλυψα Ηλιο στον 2ο :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
-
Ο δικός μου Ήλιος είναι στον 7ο οίκο. :bigsmile::cheesy:
-
Ήλιος στον 10ο Λευκή μου, παρέα μ' άλλους 3 και έναν στην ακμή του!!!
-
-
Συγνωμη πατησα λαθος κουμπακι.
-
Ηλιος στον 6ο. Καλησπέρα :bigsmile:
-
Καλα ε? Ο 3ος ειναι η απολυτη μειοψηφια!!!:bigsmile::bigsmile:
-
Ο δωδέκατος και ο όγδοος πάλι "σκίζουν" στο αστρολογικό σάιτ!Όλοι οι αποκρυφιστές-ιδεαλιστές-μυστικιστές εδώ μαζευτήκατε!Αλλά ο 3ος με τις τηλεπικοινωνίες πολύ χαμηλά...όλοι παραδοσιακοί μας βγήκατε!:nuts: