εμένα ο Κρόνος
Printable View
καλησπερα παρακολουθησα τις συζητησεις σας με ενδιαφερων και απορια ο κρονος μου ειναι στην 29η του ιχθυ και στον 10ο οικο μου μπορειτε να μου δωσετε μια εξηγηση σας παρακαλω
Στη 2η σελίδα αυτής της ενότητας μπορείτε να βρείτε μια συνοπτική ερμηνεία της σημασίας της 29ης μοίρας :bigsmile:
Στη συνέχεια μπορείτε, αν θέλετε, από την ενότητα "πλανήτες & πλανητοειδείς" που βρίσκεται σε αυτόν το σύνδεσμο Πλανήτες και Πλανητοειδείς - Αστρολογία για όλους να δείτε τις ιδιότητες και ενέργειες που αποδίδονται στον κάθε πλανήτη που σας ενδιαφέρει. Πρώτο πρώτο θέμα έχει ένα άρθρο με συνοπτικές ερμηνείες των πλανητών, αν βιάζεστε. Αν δεν βιάζεστε, το ψάχνετε λίγο παραπέρα με τα υπόλοιπα άρθρα της ενότητας, που έχουν πιο αναλυτικές ερμηνείες.
Ρίξτε και μια ματιά σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%E1%F6%DE.html
που δίνει μια συνοπτική ερμηνεία των Οίκων, και επιπροσθέτως και σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%DF%E1%F2.html
μιας και στη 2η σελίδα που σας προτρέπω να πάτε για να διαβάσετε για την 29η μοίρα, υπάρχει σαφής αναφορά σε θέματα υγείας.
Καλή συνέχεια :bigsmile:
Μητσακο σε ευχαριστω πολυ να εισαι παντα καλα:bigsmile:
Διαβασα με πολυ ενδιαφερον τις προηγουμενες σελιδες και εψαξα να βρω απαντηση στο ερωτημα που με απασχολει αλλα εχω μπερδευτει λιγο...Τι μπορει να σημαινει ουρανος στην 29 14' 10΄΄R στον σκορπιο στον 5ο οικο?Γνωριζω πως ο ουρανος στον 5ο δειχνει ταση προς περιπετεια,εκπληξεις και απροσδοκητο στην προσωπικη ζωη.Καποια βοηθεια παρακαλω...?
Βάλε τα στοιχεία του ατόμου στη φόρμα που βρίσκεται σε αυτόν το σύνδεσμο, για να πάρεις μια πρώτη ιδέα http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php και διάβασε και αυτό: http://www.myhoroscope.gr/32-%E1%ED%...%ED%FC%F2.html
:bigsmile:
από την παραπάνω συζήτηση μου προέκυψε η εξής απορία: αν κάποιος έχει τον κλήρο της τύχης, που προφανώς δεν είναι πλανήτης, στην 29η μοίρα, τι μπορεί αυτό να σημαίνει για την τυ΄χη του? ή είναι άνευ σημασίας?
ΚΑΡΠΟΝΕΣΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΖΩΔΙΟΥ Κ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ 29 ΜΟΙΡΑ..ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΗΛΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΙΚΗ ΜΟΙΡΑ ΟΠΟΩΣ Κ Η 29,5...
πενυ, θα σε παρακαλέσω να γράφεις με μικρά και όχι με κεφαλαία.
Είναι όρος του site
Παιδια καλησπερα σε ολους
Εχω ωροσκοπο ψαρι, στις 29.10, το οποιο σημαινει οτι εχω dc 29.10 παρθενου, mc29.3 τοξοτη και ic 23 και κατι διδυμους.
Εχει καμια σημασια αυτο, ή τελικα επειδη δεν ειναι πλανητες δεν εχει και ιδιαιτερη?
Επισης, υπαρχει καπου πληροφορια για το τι σημαινει η καθε μοιρα στα ζωδια?
Ευχαριστω οποιον κανει τον κοπο :)
Να ρωτησω κι εγω τι σημαινει η 0 μοιρα σ"ενα ζωδιο αφου ανοιξαμε το θεμα με τις μοιρες η ν"ανοιξω ενα καινουργιο?
Εγώ δεν θεωρώ ότι παίρνει στοιχεία από το προηγούμενο ζώδιο . Εφόσον είναι στην 0 μοίρα ενός ζωδίου έχει τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες αυτού.
Όταν ένας πλανήτης βρίσκετε στην 0 μοίρα έχει όλη την δυναμική των χαρακτηριστικών του ζωδίου , ειδικά αν βρίσκετε σε παρορμητικά ζώδια, που θεωρείτε και κρίσιμη μοίρα. Έτσι ο πλανήτης λειτουργεί με μεγάλο ενθουσιασμό και υπερτονίζει τις ιδιότητες του αλλά και τις αδυναμίες/ ευαισθησίες του.
Εχμ θα διαβάσεις τι κάνει (πώς εκδηλώνεται) ο κάθε πλανήτης σε κάθε ζώδιο και θα κρατήσεις εκείνο που αντιπροσωπεύει εσένα περισσότερο...
Αγαπητή Strange
Ρωτώντας πας στην πόλη... Όπως επιβάλλεται να συμβαίνει και σε κάθε περίπτωση οριακής θέσης στην οικοθεσία, τις όψεις κλπ, ο μόνος σίγουρος τρόπος είναι να το τσεκάρεις στην πράξη. Εξ άλλου ενδέχεται ο πλανήτης να βρίσκεται σε ...sidereal φάση (να είναι δηλαδή 24 μοίρες πίσω) και να μην μπαίνει καν θέμα ορίων.
Και μη ρωτήσετε γι αυτό, το τελευταίο. Η απάντηση ανήκει σε άλλο topic...
Ναι όταν εξετάζεις το δικό σου χάρτη μπορείς να καταφύγεις σε αυτή τη λύση (το οποίο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ξεκαθαρίζει τα πράγματα). Όταν όμως κοιτάς ωροσκόπια ανθρώπων που δεν γνωρίζεις προσωπικά νομίζω ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν μπορεί να αποτελέσει λύση. :cheesy:
γεια σε ολους!
διαβασα οτι η 29 των ζωδιων εχει ιδιοτητες λιονταριου.
και η 1 κριου. Ομως η 0 απο ποιο ζωδιο
αντιπροσωπευεται?
Ευκαιρία να γνωρίσεις και καμιά καινούργια πόλη...:love: και καμιά παραλία ίσως
Στο θέμα μας:
Έχω γεννηθεί στην 29+ του Ταύρου. Η μοίρα αυτή επηρεάζεται και απο τις Πλειάδες και την Αλκυόνη (το μεγαλύτερο αστέρι). 6ος οικος
Να αναφέρω πρόχειρα κάποιες λεπτομέρειες που μου 'ρχονται στο μυαλό
α) Κλαίω πάρα πολύ εύκολα. Αυτό είναι καλό για να ξεφεύγεις απο την ψυχολογική ένταση και εξοργιστικό όταν πρέπει να διεκδικήσεις το δίκιο σου στην μεγάλη εταιρεία. Το θεματάκι με κάνει να προσέχω πολύ στα επαγγελματικά, αν σε πουν συναισθηματική οι προϊσταμένοι σου εννοούν "για τα σίδερα"
β) Εχω μυωπία απο πολύ μικρή (ευτυχώς και η μυωπία είναι μικρή)
γ) Μια απο τις Πλειάδες είναι η Ταϋγέτη (η μητέρα του Λακεδαίμονα). Έχω γεννηθεί στην Σπάρτη, έφυγα στα 5 μου και πάντα προσπαθώ να επιστρέψω σε αυτή την πόλη. Η θέα και μόνο του Ταϋγετου είναι για μένα συγκλονιστική. Έχω ψύχωση με αυτό το βουνό..
δ) είμαι απέριγραπτα επικριτικός χαρακτήρας (το έχω δουλέψει ευτυχώς). Παρότι άτομο γρήγορης αντίληψης συχνα βρίσκομαι σε διανοητική και κυρίως ψυχική ομίχλη. Για την ακρίβεια πιστεύω πως ανέπτυξα όσο γινόταν την αντιληπτικότητα για να μπορέσω να αντιμετωπίσω την σύγχιση, που μου δημιουργούσαν οι εξω απο τον έλεγχο μου συνθήκες. Μηδεν προσαρμόστικότητα (το δουλεύω όπως ξανάπα)
Τελικά η 29η είναι ...29η!!
Σε περιπτωση που ο ωροσκοπος σχεσης ειναι στην 29η του λεοντα ισχυουν κ εκει τα θετικα του βασιλισκου??:blink:
εγω που εχω την αφροδιτη στην 29 59' 24'' του ζυγου τι σημαινει?
πολυ ωραιο θεμα αυτο....εγω βασικα εχω αρη στον ταυρο στην 29,29',44'' μοιρα.....δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι καλο αυτο η κακο.....μπορει να μου πει καποιος?????????ευχαριστωωωωω ω
Συγνώμη τώρα για την παρέμβαση, αλλά το βλέπω να επαναλαμβάνεται παντού. Όταν λέμε 29 μοίρες και κάτι λεπτά έχουμε περάσει στην 30ή μοίρα. Όπως επίσης όταν λέμε 0 μοίρες και κάτι λεπτά, βρισκόμαστε στην πρώτη μοίρα, γιατί μηδενική μοίρα δεν υπάρχει (το μηδέν σημαίνει τίποτα που λέει και ο γιος μου ο μικρός που είναι και πρωτάκι, και ο οποίος από τη στιγμή που γιόρτασε τα 7α γενέθλιά του πριν από δυο μήνες, διανύει το 8ο έτος της ζωής του).
Απλά Μαρία μου το λέμε έτσι επειδή ακόμα δεν έχουν συμπληρωθεί οι επόμενες. Ο γιος σου έχει συμπληρώει το 7ο και προχωράει προς το 8ο έτος του, δεν είναι ακόμα 8 «νόμιμα». Δηλαδή σε 10 χρόνια ακριβώς από τώρα, δεν θα ψηφίζει :bigsmile:
Στα 18 δεν είναι η ψήφος? συμπαθάτε με αλλά από το αθλι(ω)μα απέχω.
http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php
Για αρχή :bigsmile:
:unsure::unsure::unsure::unsure:Ευχαριστώ πολύ , το εχω δει αλλα και παλι δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει ο Δίας στην 29,40 του καρκίνου... λιγη βοήθεια....
Δηλαδή σελήνη στην 29 μοίρα των διδύμων τι μπορει να σημαινει ;
Καλημέρα ήθελα και εγώ να ρωτήσω με τη σειρά μου:Αφροδίτη στον Λέοντα στις 29 μοίρες και 35΄ η οποία βρίσκεται στον 7ο οίκο τι σημαίνει;κάνοντας εξάγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Διδύμους στις 29 μοίρες και 04΄ που βρίσκεται στον 5ο οίκο; Τελικά με ποιον αστερισμό συνδέεται ο Λέοντας; με τον Βασιλίσκο ή με τον ρέγκουλους γιατί μπερδευτηκα λίγο διαβάζοντας διάφορες απόψεις.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον απαντήσει.
m2sl
Διαβασε το post 17 οπου η κ. Σιμου εξηγει
τι σημαινει η 29 στα σταθερα στα μεταβλητα κ στα παρορμητικα,
κ ποιοι αστερες βρισκονται στην 29 λεοντα κ σκορπιου.
Εχεις αφροδιτη κ κρονο σε αναιρετικες μοιρες σε 5ο κ 7ο που συνδεονται με σχεσεις.
Εσυ απο τα προσωπικα σου βιωματα, τι συμπερασμα βγαζεις για τις σχεσεις σου?
Το συμπερασμα σου θα ειναι κ η απαντηση που ζητας
Εννοειτε οτι τη συγκεκριμενη σελιδα την ειδα μονο εγω;;;
Ναι, ακριβώς, είναι η δική σας σελίδα, και δεν μπορεί να την δει κανένας άλλος. Ο καθένας μέσω του ίδιου link βλέπει μόνον τις δικές του καταχωρήσεις. Ελπίζω να έχει γίνει κατανοητό.
Ναι. πατωντας σ αυτο το link ο καθενας κ μονο αυτος βλεπει τους χαρτες του. :noworry:
Ναι, ακριβώς, είναι η δική σας σελίδα, και δεν μπορεί να την δει κανένας άλλος. Ο καθένας μέσω του ίδιου link βλέπει μόνον τις δικές του καταχωρήσεις. Ελπίζω να έχει γίνει κατανοητό.
με προλαβες.
Το τσεκαρα και δημοσια ζητω συγνωμη.