Καλησπέρα.Θα ήθελα να μάθω το vertexτου συζύγου μου.13-2-1956 στο Βόλο,ώρα γέννησης άγνωστη,μάλλον ξημερώματα.Ευχαριστώ :bigsmile:
Printable View
Καλησπέρα.Θα ήθελα να μάθω το vertexτου συζύγου μου.13-2-1956 στο Βόλο,ώρα γέννησης άγνωστη,μάλλον ξημερώματα.Ευχαριστώ :bigsmile:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟΝ ΓΕΝΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ?ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 25/9/1980 ΩΡΑ 17.20 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!
Σου παραθέτω τους 2 χάρτες συναστρίας. Ο ένας με εσένα στην εξωτερική πλευρά του χάρτη και στον άλλο ο συντροφός σου.
15-10-1971 ωρα 8 40 το πρωι θεσσαλονικη θα ηθελα να μαθω το vertex
Καλή σας μέρα, παρακαλώ πολύ θα ήθελα να μου στείλετε τον γενέθλιο χάρτη ενός ατόμου που γεννήθηκε στις 30/8/1988, ώρα 7 με 7:30 το πρωϊ στην Καρδίτσα. Σας ευχαριστώ πολύ
Γεια σας
είμαι γεννημένη 24.08.1981 και 12.15 το πρωί. Θα ηθελα να μου πείτε αν εξηγείται η παντελής έλλειψη στοιχείων της παρθένου στην προσωπικότητά μου.
Ευχαριστώ
Καλησπέρα!
Θα μπορούσατε να μου λέγατε το vertex μου. Είμαι γεννημένη 18/3/65 στις 7πμ
Ευχαριστώ!
:bigsmile:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ.25/09/1980 ΩΡΑ 17.20
Σας υπερευχαριστω για τους χαρτες συναστριας αλλά μου είναι αδύνατον να καταλάβω τις
όψεις. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με κάποιον τρόπο?
Και πάλι ευχαριστώ
Μπορείς αν θές να ανοίξεις ένα νέο θέμα στους Εραστές της Αστρολογίας ,να επισυνάψεις τους χάρτες ή να δώσεις ξανά τις ημερομηνίες γέννησης και εκεί να σε βοηθήσουμε.
:bigsmile:
Γεια σας! Νομίζω πως γράφω στο σωστό μέρος για να μάθω το γενέθλιο χάρτη μου, τις θέσεις των πλανητών την ώρα που γεννήθηκα.
Τα στοιχεία που σας χρειάζονται είναι τα παρακάτω: 29/09/1984, στις 7 περίπου στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ πολύ.
Εάν έχω κάνει κάποιο λάθος μπορείτε να μου γράψετε!:unsure:
Ε.Γ.
Ο χάρτης σου.
Καλημέρα, ευχαριστώ για την απάντηση σας.
Σας ξαναστέλνω τις ημερομηνίες
Δικά μου στοιχεία 27.08.1974 09.20 Αθήνα
Του συντρόφου 18.01.1974 03.15 Αθήνα
Καλημέρα. Έχω πάρει τον αστρολογικό χάρτη μου από το προηγούμενο θέμα αλλά θα ήθελα να ζητήσω τη θέση του Έρως ,η οποία δεν ήταν σημειωμένη εκεί. Έχω γεννηθεί στην Αθήνα στις 07:00 τη 10η Ιανουραρίου του 1981. Ευχαριστώ
[QUOTE=any_f51226]Καλημέρα. Έχω πάρει τον αστρολογικό χάρτη μου από το προηγούμενο θέμα αλλά θα ήθελα να ζητήσω τη θέση του Έρως ,η οποία δεν ήταν σημειωμένη εκεί. Έχω γεννηθεί στην Αθήνα στις 07:00 τη 10η Ιανουραρίου του 1981. Ευχαριστώ[/QUOTΕ]
Καλημέρα,μπορείς να μπείς στις Αστρολογικές εφημερίδες,να δώσεις τα στοιχεία γέννησης σου και να δείς και την θέση και άλλων αστεροειδών που σε ενδιαφέρουν εκτός από τον Έρως.:bigsmile:
καλημερα! θα μπορουσατε να μου πειτε τις θεσεις πλανητων κλπ ενος ατομου που εχει γεννηθει στις 18/2/1977 ωρα: 21:10 το βραδυ στην Αθηνα. Ευχαριστω
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΙΔΕΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
Γειά σας, παρακαλώ πολύ θα ήθελα να μου στείλετε τον γενέθλιο χάρτη ενός ατόμου που γεννήθηκε στις 30/8/1988, ώρα 7 με 7:30 το πρωϊ στην Καρδίτσα. Σας ευχαριστώ πολύ:love:
Γειά σας, παρακαλώ πολύ θα ήθελα να μου στείλετε τον γενέθλιο χάρτη ενός ατόμου που γεννήθηκε στις 30/8/1988, ώρα 7 με 7:30 το πρωϊ στην Καρδίτσα. Σας ευχαριστώ πολύ:love:
Ο χάρτης που ζητάς.
ΝΟΤΑ, ο χάρτης που σε ενδιαφέρει.
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ MAIL ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ.ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ Ο ΓΕΝΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΚΡΗ!!!!
7 to apogevma!! Euxaristo!:cheesy:
Αγαπητή LIAKADA, αφού θα σας παρακαλέσω να γράφετε με μικρά γράμματα, να σας ενημερώσω πως ο χάρτης ΔΕΝ αποστέλεται στο mail σας, αλλά αν ψάξετε θα τον βρείτε λίγο πιο κάτω απο την ερώτηση που θέσατε δηλ. ΕΔΩ
Καλό θα ήταν επίσης να διαβάσετε τα επισημασμένα της ενότητας να δείτε τους όρους. Εδώ ζητάτε μόνο τους χάρτες σας, αναλύσεις ΔΕΝ γίνονται. Αν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο να δείτε και τα τις υπόλοιπες ενότητες του site για να δείτε πως λειτουργεί. :toung:
Ο χάρτης σου :cheesy:
Καλησπέρα. Έχω γεννηθεί στις 9/1/1988 10:30 το πρωί στην Αθήνα. Υπάρχουν ορισμένα σύμβολα στον χάρτη που μου φτιάξατε, για τα οποία δεν υπάρχει επεξήγηση και συνεπώς δεν γνωρίζω σε ποια αστρικά σώματα αντιστοιχούν. Για παράδειγμα δεν γνωρίζω τα σύμβολα τα οποία εμφανίζονται στον Λέοντά μου. Θα ήθελα αν γίνεται να δοθεί μια επεξήγηση αυτών των συμβόλων η μια παραπομπή όπου επεξγούνται όλα τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται στον γενέθλιο χάρτη. Ευχαριστώ:bigsmile:
Στην αρχική σελίδα του site, υπάρχουν τα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ. Εκει θα λυθούν οι απορίες σας :)
Καλησπέρα!Θα ήθελα να μάθω πού βρίσκεται το Vertex μου,έχω γεννηθεί στις 13/11/1984 στις 14:15 (μεσημέρι) στα Γιάννενα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Μηπως θα μπορουσε και μενα καποιος να μου πει που ειναι το vertex μου ? δυσκολευομαι λιγο .... ειμαι γεννημενη στις 16/09/1985 ωρα 14.30 το μεσημερι στην μοσχα :toung: thanx προαιρετικα :love::love:
Η ενότητα "Θέσεις Πλανητών" ολοκληρώνει εδώ την πορεία της...
Το myHoroscope.gr προσφέρει πλέον σε όλους εσάς τη δυνατότητα του υπολογισμού του γενέθλιου χάρτη σας, ο οποίος περιλαμβάνει τις θέσεις Πλανητών, Ωροσκόπου, Μεσουρανήματος, Χείρωνα, Λίλιθ, Κλήρου Τύχης, Βόρειου Δεσμού και Βέρτεξ. Θα μπορείτε, λοιπόν, να υπολογίσετε μόνοι σας τον χάρτη, ενώ θα σας δίνεται και ένα σύνολο από βοηθητικούς πίνακες (ζωδιακές θέσεις, οικοθεσία, όψεις με ανοχές) για την πληρέστερη μελέτη του γενέθλιου ωροσκοπίου σας!
Πέρα απο αυτό όμως, θα μπορείτε να υπολογίσετε συναστριακούς (synastry) και σύνθετους (composite) χάρτες, ακολουθώντας πάντα τα βήματα που σας δίνονται σε κάθε εφαρμογή.
Θέσεις πλανητών - Αστεροειδών - Κενταύρων 1500 - 2099
Ευχαριστώ πολύ!:bigsmile:
Γεια σας! θα ηθελα να ξερω που εχω τον Equatorial Ascendant.Ευχαριστω.(9/11/1954,1.30π.μ,Θεσ/νικη).