Γεια σας!Ειναι η πρωτη φωρα που γραφω.
Θα ηθελα να μου πειτε αν ο ωροσκοπος μου ειναι υδροχοος η αιγοκερως γιατι με εχουν μπερδεψει...
Γεννηθηκα στις 26/6/84,ημερα Τριτη κ ωρα 22:31 στην Αθηνα
Ευχαριστωωωω! :)
Printable View
Γεια σας!Ειναι η πρωτη φωρα που γραφω.
Θα ηθελα να μου πειτε αν ο ωροσκοπος μου ειναι υδροχοος η αιγοκερως γιατι με εχουν μπερδεψει...
Γεννηθηκα στις 26/6/84,ημερα Τριτη κ ωρα 22:31 στην Αθηνα
Ευχαριστωωωω! :)
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΙΣ 09/06/74 ΚΑΙ ΩΡΑ 2:15ΜΜ
Αγαπητή Lucid
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις αρχές του Υδροχόου, συγκεκριμένα στις 03 μοίρες και 18'. Η Σελήνη σας είναι στους Διδύμους, στις 06 μοίρες 12'
ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στο φόρουμ
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Αγαπητή Georgia74
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 12 μοίρες 06' του Ζυγού και η Σελήνη σας είναι στις 08 μοίρες 59' του Υδροχόου
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1980 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 12,50.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Αγαπητό μας μέλος ΙΝΔΙΑΝΟΣ
Ο Ωροσκόπος σας είναι στους Ιχθείς, στις 02 μοίρες 18' και η Σελήνη σας είναι στον Λέοντα, στις 12 μοίρες 47'. Αν σας ενδιαφέρει να διαβάζετε και τις πληροφορίες από το κινέζικο αστρολογικό σύστημα, σας ενημερώνω πως το ζώδιό σας, ως προς το έτος γέννησης, είναι Πίθηκος του Μετάλλου (αυτό αφορά και τις προβλέψεις μας) και σας πιο προσωπικό στοιχείο, έχετε αυτό του Δράκου του Ξύλου.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Αγαπητή KALIAQuote:
Originally Posted by KALIA
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 25 μοίρες 20' του Καρκίνου. Σίγουρα αυτό μετρά πρώτα. Επειδή όμως, ο πρώτος οίκος που σημειοδοτεί και την προσωπικότητά μας περιέχει και 15 μοίρες του Λέοντα, σε μικρότερο βαθμό παίζει κι αυτό ρόλο. Αλλά στην ουσία, εκείνο που δείχνετε είναι κατ' αρχήν το στοιχείο του Καρκίνου. Ίσως, αν κάπου σας λένε πως φέρνετε στοιχεία του Λέοντα, να οφείλεται από τον Δία που έχετε στον πρώτο σας οίκο και είναι στην 1η μοίρα του Λέοντα.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
γεννήθηκα 19-9-1985,αθήνα, ώρα 06:45
Αγαπητή φίλη spero
Ο Ωροσκόπος σας είναι στην Παρθένο, όπως ο Ήλιος σας, στις 20 μοίρες και 12'. Η Σελήνη σας είναι στον Σκορπιό, στις 25 μοίρες 51'. Αν σας ενδιαφέρει και το κινέζικο σύστημα, ανήκετε στο ζώδιο του Βούβαλου του Ξύλου (ως προς το έτος γέννησης - αυτό αφορά και τις προβλέψεις μας), ενώ το προσωπικό σας στοιχείο είναι του Πετεινού του Μετάλλου.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ.
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1980 ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ, ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 13,50 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΞΟΤΗΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Είναι η δεύτερη φορά που ρωτάτε τους Αστρολόγους μας γιά εύρεση ωροσκόπου.Quote:
Originally Posted by ΙΝΔΙΑΝΟΣ
Την πρώτη φορά στις 11-02-2005, 10:21 όπου πήρατε και απάντηση που θα την διαβάσετε εδώ http://horoscope.gr/showthread.php?p=1140#post1140 και τώρα αλλάζετε ώρα γεννήσεως και ξαναρωτάτε.
Έχετε κάνει λάθος στην ώρα γέννησής σας; Ή εκ παραδρομής γράψατε διαφορετική ώρα. Τελικά η ώρα σας είναι 12,50 ή 13,50 ;
Φιλικά
larisa 24/11/78 8 h wra to vrady
sas eyxaristw ek twn proterwn
Αγαπητή φίλη skidrow
Ο Ωροσκόπος σας είναι στον Καρκίνο, στις 14 μοίρες 42' και η Σελήνη σας είναι στη Παρθένο, στις 22 μοίρες 42'. Αν σας ενδιαφέρει το κινέζικο σύστημα αστρολογίας, σας ενημερώνω πως ανήκετε στο ζώδιο του Αλόγου της Γης (ως προς το έτος γέννησης - αυτό αφορά και τις προβλέψεις μας) και σαν πιο προσωπικό στοιχείο, έχετε αυτό της Τίγρης του Μετάλλου,
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Σας παρακαλώ αν είναι δυνατό να μου πείτε τον ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στις 20 Ιουλίου 1989, στις 1.15 το βράδυ στην Αθήνα
Σας ευχαριστώ πολύ. :helpsmili
Αγαπητή riri
Ο Ωροσκόπος σας είναι στον Ταύρο, στις 9 μοίρες 15' και η Σελήνη σας είναι στον Υδροχόο, στις 12 μοίρες 30'. Αν σας ενδιαφέρει να παρακολουθείτε και το κινέζικο σύστημα αστρολογίας, σας ενημερώνω πως το ζώδιό σας είναι Φίδι της Γης (ως προς το έτος γέννησης - αυτό θα κοιτάτε και στις προβλέψεις μας) ενώ σαν πιο προσωπικό στοιχείο, έχετε πάλι το Φίδι με στοιχείο το Μέταλλο.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Καλημέρα σας!
Θα ήθελα αν είναι δυνατόν να μάθω τον ωροσκόπο μου, τα στοιχεία μου είναι
Ημερ/νια γενν.: 20 Οκτωβρίου 1981
Ώρα :16.10
Τόπος Γέννησης :Κέρκυρα
Αγαπητή gismo
Ο Ωροσκόπος σας είναι στους Ιχθείς, στις 15 μοίρες 28' και η Σελήνη σας είναι στον Λέοντα, στις 2 μοίρες, 35'. Αν σας ενδιαφέρει το κινέζικο σύστημα, σας ενημερώνω πως ανήκετε στο ζώδιο του Πετεινού του Μετάλλου (φέτος είναι και η χρονιά σας!) ως προς το έτος γέννησης κι αυτό μπορείτε να παρακολουθείτε στις προβλέψεις, ενώ σαν πιο προσωπικό στοιχείο, έχετε εκείνο του Προβάτου του Μετάλλου.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Αγαπητή Λίλιαν Σίμου
Σήμερα κατάφερα να ξαναμπώ! Σ'ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.
Φιλικά Gismo!
καλημέρα σας!
θα ήθελα παρακαλω να μάθω τον ωροσκόπου μου. Τα στοιχεία μου είναι:
ημ/νια γεννησης: 16 ιουλίου 1977
ωρα γεννησης: 12,50μμ (το μεσημέρι)
τόπος γέννησης: αθήνα
ευχαριστώ
Αγαπητή φίλη,
Ο ωροσκόπος σας είναι στην 12η μοίρα 31΄ Ζυγού και η Σελήνη σας στην 24η μοίρα 19' Καρκίνου.
Φιλικά
Εβίτα Ζαχαριάδου
καλημέρα και πάλι...
επειδή δεν πήρα απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση μου για τον ωροσκόπο μου, αποφάσισα να ξαναστείλω σήμερα μήνυμα..
είμαι γεννημένη στην αθήνα, στις 16 ιουλίου 1977, ημέρα σάββατο και ώρα 12.50μμ το μεσημέρι.
Περιμένω απάντηση σας.... :noexpress
Φίλη jennoula
Αν κοιτάξετε ακριβώς πάνω από αυτό που ρωτάτε σήμερα 8α δείτε ότι υπάρχει απάντηση για τον ωροσκόπο σας από τη συνεργατιδά μας Αστρολόγο κα Εβίτα Ζαχαριάδου.
Φιλικά
Quote:
Originally Posted by retrograde
Συγνωμη για την ενοχληση αλλα επειδή είμαι σχετικά νέα στο site σας δεν κατάλαβα ότι η απάντηση προοριζόταν για μένα.....
Ευχαριστώ πάντως! :emb
Quote:
Originally Posted by Λίλιαν Σίμου
Eυχαριστω για την επιβεβαιωση .
( Γεννηθικα πρωι )
Καλησπερα, παιδιά. Θα ήθελα να μαθω τον ωροσκόπου μου. Γεννήθηκα 17 Απριλίου 1975, στις 14.30, στην Αθήνα. Φιλάκια.
Αγαπητή ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 20 μοίρες του Λέοντα 33' και η Σελήνη σας είναι στις 5 μοίρες Καρκίνου 03'.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ.ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1971 ΣΤΙΣ 15.45 ΜΕ 15.50 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Αγαπητό μέλος Frogy
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 20 Υδροχόου 18' και η Σελήνη σας είναι στις 12 Ταύρου 02'.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
καλησπέρα. ψάχνω εδώ και πάρα πολύ καιρό τον ωροσκόπο μου. θα ήθελα να με διαφωτίσει κάποιος επιτέλους. έχω γεννηθεί στις 4 του Μάη το 1983 και ώρα 01:30. ευχαριστώ πολύ.
Αγαπητή despoina
Αν έχετε γεννηθεί στην Αθήνα, ο Ωροσκόπος σας είναι στον Αιγόκερο, στις 22 μοίρες 44' και η Σελήνη σας είναι επίσης στον Αιγόκερο, στις 29 μοίρες 41'
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Κυρία Σίμου ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Φιλάκια. Αμφιτρίτη.
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 14 ΜΑϊΟΥ 1983 ΩΡΑ 21:ΟΟ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΕΒΡΟΥ
Γειά σας!
Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου σύμφωνα με τα ακόλουθα στοιχεία μου:
Γεννέθλια 8 Μαρτίου 1970
Ημέρα Κυριακή
Ωρα 11:15 π.μ.
Τόπος Αθήνα
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
Joyce
Αγαπητό μέλος joyce
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 18 μοίρες 25' των Διδύμων και η Σελήνη σας είναι στις 26 μοίρες 19' των Ιχθύων
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Αγαπητή μέλος VASOMITSQuote:
Originally Posted by VASOMITS
Ο Ωροσκόπος είναι στον Τοξότη και συγκεκριμένα στην 1η μοίρα 23', ενώ έχετε την Σελήνη στους Διδύμους, στις 18 μοίρες 49'
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Εχω γεννηθει στη Λαρισα .26/10/69 .17.00
Εχει γεννηθει στη Λαμια. 10/8/68 .10.30.
Ποιος ειναι ο ωροσκοπος μας
15-12-1985
ημερα κυριακη
ωρα 17:00μμ
ναουσα ημαθιας
Αγαπητό μέλος nosferatu
Ο Ωροσκόπος σας είναι στους Διδύμους, στις 23 μοίρες 32' και η Σελήνη σας είναι στον Υδροχόο, στις 12 μοίρες 7'.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Quote:
Originally Posted by register
Αγαπητό μέλος register
Η γέννηση για τη Λάρισα: Ωροσκόπος 20 Κριού 28' και η Σελήνη 18 Ταύρου 16'.
Η γέννηση για τη Λαμία: Ωροσκόπος 15 Ζυγού 10' και η Σελήνη 11 Ιχθύων 44'
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
καλημέρα σας:)γεννήθηκα στις 02/05/1976,ώρα 14,30,στα τρίκαλα.
μπορείτε να μου πείτε τον ωροακόπο μου;σας ευχαριστώ.