-
Re: Ας μιλησουμε για Υδροχοους..
Ατνε, αν τελειωσαν όσα είχατε να πείτε για τους Υδροχόους να το σχολάσουμε το θέμα, γιατι βλέπω στερέψατε και αρχίσατε να τα βάζετε με τους ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ ιχθύς :toung:
-
Δεν ξερω αν ειστε ατελειωτοι εσεις οι Ιχθεις αλλα ειστε ποτε μηλα ποτε φυλλα...
Ειστε ομως καλα παιδια το παραδεχομαι:love:
-
και ομως...οι Καρκινοι γουσταρουν Υδροχοους...:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Οι Καρκίνοι δεν κάνουν διακρίσεις. Έχουν μεγάλη καρδιά, τους χωράει όλους, όλα τα ζώδια. Όπως και οι Υδροχόοι βέβαια. :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Μήπως έχουν αφροδίτη στον Λέοντα;:cheesy:
Οι μαζοχιστικές τους τάσεις κατά τα άλλα είναι γνωστές...:cheesy:
ωχ,έγινα ενεργό μέλος;
-
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
,
Κοιτα εχω την αποψη οπου πολυ τριγωνο γινομαστε φιλοι...αν δεν εχει μια αντιθεσουλα ενα τετραγωνο η συναστρια να βγει λιγη ενταση...:bigsmile:
-
Όπως και να έχει, οι συνδυασμοί είναι άπειροι, έτσι ώστε ο καθένας μπορεί να ταιριάσει πολύ καλά με εκπρόσωπο οποιουδήποτε ζωδίου.
-
Quote:
Originally Posted by
emmalene
,
Κοιτα εχω την αποψη οπου πολυ τριγωνο γινομαστε φιλοι...αν δεν εχει μια αντιθεσουλα ενα τετραγωνο η συναστρια να βγει λιγη ενταση...:bigsmile:
1)Δεν έπιασα ακριβώς που το πας για να είμαι ειλικρινής.Εννοείς πως ακριβώς η πολικότητα υδροχόου - λέοντα ή αιγόκερου-καρκίνου(αν αντίστοιχα ο υδροχόος έχει στοιχεία αιγόκερου)είναι που φέρνει...το πάθος;
2)Βγαίνουμε εκτός θέματος αλλά είναι και ανάλογα το τετράγωνο.Τετράγωνα ήλιου-Κρόνου,άρη - Κρόνου ,σελήνης- σελήνης πχ(ο Κρόνος με...κεφαλαίο:nuts:) δεν είναι και πολύ επιθυμητά ομολογουμένως.Καλύτερα να είναι τρίγωνα ή εξάγωνα.Τα υπόλοιπα τετράγωνα ίσως έχουν καλύτερα αποτελέσματα.:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Οι Καρκίνοι; Έχουν έχουν :unsure:
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Αλήθεια ε; :weird:
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
ωχ,έγινα ενεργό μέλος;
Ναι έγινες :bigsmile:
-
Λατρευω τους Υδροχόους!Ολα κ όλα!Ειναι θα έλεγα το αγαπημενο μου ζωδιο, ειμαι Τοξότης με σελήνη στον Υδροχοο, ο πατερας μου και η κολλητη μου ανηκουν σε αυτο το ζωδιο.Λατρευω Υδροχοους για την ευφυΐα τους, είναι πρωτοποριακοί, πνευματωδεις και .....ολιγον τι...απροβλεπτοι...αυτο το τελευταιο ειναι καλο και..κακο....Ολιγον τι σνομπ και ψυχροι αμα τους πιανει το δυστροπο (κανεις δεν ειναι τελειος :bigsmile:) αλλα κατα τα αλλα τοσο η εφευρετικοτητα τους συναμα με την ευφράδεια του λογου τους τους κανουν μο-να-δι-κους και αξιοθαυμαστους. Α!και εφοσον καταληξουν οτι αξιζεις της εμπιστοσύνης τους, ειτε σε φιλικο ειτε σε ερωτικο επιπεδο ειναι πιστοι
-
leila ευχαριστούμε!κι εμείς αγαπάμε πολύ τα τοξοτάκια :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
1)Δεν έπιασα ακριβώς που το πας για να είμαι ειλικρινής.Εννοείς πως ακριβώς η πολικότητα υδροχόου - λέοντα ή αιγόκερου-καρκίνου(αν αντίστοιχα ο υδροχόος έχει στοιχεία αιγόκερου)είναι που φέρνει...το πάθος;
2)Βγαίνουμε εκτός θέματος αλλά είναι και ανάλογα το τετράγωνο.Τετράγωνα ήλιου-Κρόνου,άρη - Κρόνου ,σελήνης- σελήνης πχ(ο Κρόνος με...κεφαλαίο:nuts:) δεν είναι και πολύ επιθυμητά ομολογουμένως.Καλύτερα να είναι τρίγωνα ή εξάγωνα.Τα υπόλοιπα τετράγωνα ίσως έχουν καλύτερα αποτελέσματα.:toung:
λευκη μου στον 8ο ηλιακο οικο ενας καρκινος ξερεις τι εχει?Υδροχοο...:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Και λοιπόν;
-
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Τότε μάλλον τη γωνία χιαστί εννοείς...Βγαίνουν αρκετοί συνδυασμοί έτσι,με πιο "διάσημο"μάλλον αυτόν του Κριού - Σκορπιού.Τι ν σου πω.Δεδομένου κιόλας ότι εκτός απ τον Καρκίνο μ αυτόν τον τρόπο συνδέομαι και με τον Παρθένο,δε μου κάνει καμία μα καμία αίσθηση.Αν το δούμε από άποψη ωροσκόπου και 8ου οίκου,τότε μπορεί ίσως να βρεθεί μια άκρη.
-
:bigsmile:Κοιτα θα βγουμε εκτος θεματος εδω..ισως σε καποιο αλλο θεμα να τα αναλυσουμε ολα αυτα γιατι εχει ενδιαφερον τελικα..:bigsmile:τι μας ελκυει ερωτικα σε κατι με το οποιο δεν μοιαζουμε(φαινομενικα)καθο λου?:bigsmile:
-
Πολλές όψεις. Αφροδίτη σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με ¶ρη, είναι από τις κυριότερες ως προς αυτό.
-
Ε ναι το θέμα είμαστε οι υδροχόοι και μιλάμε για τους καρκίνους :blink:ΔΕ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!:toung::toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Ε ναι το θέμα είμαστε οι υδροχόοι και μιλάμε για τους καρκίνους :blink:ΔΕ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!:toung::toung:
Όλα γυρίζουν γύρω από μας τα καρκινάκια, τελικά:cheesy:
-
Όχι βρε παιδιά...οκ είμαστε, εφόσον προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι υπάρχει και η πιθανότητα ένας Υδροχόος να ταιριάζει με έναν Καρκίνο :toung: είμαστε εντός θέματος. Πάντως αρκετά ενδιαφέρον αυτό που είπε η emmalene... δεν το χα σκεφτεί ποτέ μέχρι τώρα!
Βέβαια, δεδομένου των βιωμάτων μου, ούτε με Καρκίνους, ούτε με Παρθένους θα μπορούσα να συνυπάρξω :bigsmile: Τελικά πρέπει να αρχίζω να αναθεωρώ το ζώδιο μου και να δεκτώ ότι μπορεί να είμαι και περίεργη :laugh:
-
αααααα..εχουμε θεμα εδω ε?κασσιοπη μου εχεις δικιο.ειναι πολλες οι οψεις που δηλωνουν ερωτικη ελξη...:bigsmile:Απλα εγω ανεφερα τον 8ο οικο για να αρχισουμε συζητηση!:laugh:
-
Κία, μισό λεπτό, γιατί μπερδεύτηκα λίγο. Εσύ δεν ήσουν το μέλος - υδροχόος που είχε πολλούς αιγόκερους και τα πήγαινε καλά με τους Καρκίνους γι' αυτό το λόγο; Κάτι θυμάμαι από μια παλιότερη δημοσίευση.
Όσο αυτό για τον 8ο ηλιακό, η emmalene έχει δίκιο να το αναφέρει, είναι γνωστή άποψη, νομίζω πως την έχει αναφέρει κι ο Βασίλης σε άλλο θέμα.
Ωστόσο είναι μια άποψη που δεν ξέρω αν "πατάει" και πολύ... Με προβληματίζει αρκετά, ιδιαίτερα αν σκεφτώ τους αντίστοιχους συνδυασμούς μεταξύ άλλων ζωδίων.
-
Quote:
Originally Posted by
Κασσιόπη
Κία, μισό λεπτό, γιατί μπερδεύτηκα λίγο. Εσύ δεν ήσουν το μέλος - υδροχόος που είχε πολλούς αιγόκερους και τα πήγαινε καλά με τους Καρκίνους γι' αυτό το λόγο; Κάτι θυμάμαι από μια παλιότερη δημοσίευση.
Όσο αυτό για τον 8ο ηλιακό, η emmalene έχει δίκιο να το αναφέρει, είναι γνωστή άποψη, νομίζω πως την έχει αναφέρει κι ο Βασίλης σε άλλο θέμα.
Ωστόσο είναι μια άποψη που δεν ξέρω αν "πατάει" και πολύ... Με προβληματίζει αρκετά, ιδιαίτερα αν σκεφτώ τους αντίστοιχους συνδυασμούς μεταξύ άλλων ζωδίων.
Κασσιοπη μου τιποτα δεν ειναι μη αμφισβητησιμο σε αυτη την ζωη.εγω απλα τσιγκλισα λιγο το θεμα"καρκινοι-υδροχοοι"..:love:
-
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Απλα εγω ανεφερα τον 8ο οικο για να αρχισουμε συζητηση!:laugh:
Αν κατάλαβα καλά αναφέρθηκες στον 8ο ηλιακό οίκο,δηλαδή το 8ο ζώδιο μετά το δικό μας.Ο 8ος οίκος όμως του ωροσκοπίου είναι τελείως διαφορετικό πράγμα.Αν υπάρχουν μέσα πλανήτες σε μια συναστρία,πρέπει να δόύμε ποιοι είναι αυτοί και κυρίως τι όψεις κάνουν.Αν είναι καλές μπορεί να έχουμε δείγματα ιδιαίτερης επικοινωνίας μεταξύ των συντρόφων.Αν είναι κακές,ίσως να προκαλείται μεγάλη αναστάτωση απ το ένα στο άλλο.Δεν είναι απαραίτητο δηλαδή να έχει να κάνει με τη σεξουαλικότητα.΄Αλλωστε εκτός απ όλα τα άλλα ,ο 8ος οίκος (όπως και ο 1ος,ο 6ος και ο 12ος) σ ένα προσωπικό ωροσκόπιο έχει και ενδειξεις σχετικές με την υγεία του ατόμου.
-
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Κασσιοπη μου τιποτα δεν ειναι μη αμφισβητησιμο σε αυτη την ζωη.εγω απλα τσιγκλισα λιγο το θεμα"καρκινοι-υδροχοοι"..:love:
Χε, δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις. ¶λλωστε μεταξύ μελλοντικών συναδέλφων ειλικρίνεια... :bigsmile::love:
Εμένα απλώς ο νους μου πήγε στον αντίστοιχο 8ο οίκο μου... Λέων... Τα λόγια είναι περιττά... :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
Κασσιόπη
Όχι όχι... μια ζωή kia είμαι στο myhoroscope. :love: Εγώ έχω πολύ Αιγόκερω στον χάρτη μου και τα πάω καλά με τους Αιγόκερους :bigsmile: Με τους Καρκίνους πάλι και τους Παρθένους κάτι δεν κάθεται απόλυτα καλά. (βάση "στατιστικής" μέσα από το φιλικό περιβάλλον πάντα)
Quote:
Originally Posted by
Κασσιόπη
Θα χρειαστεί πολύ σκέψη... Μπορεί να καταρριφθούν και μύθοι :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Αν κατάλαβα καλά αναφέρθηκες στον 8ο ηλιακό οίκο,δηλαδή το 8ο ζώδιο μετά το δικό μας.Ο 8ος οίκος όμως του ωροσκοπίου είναι τελείως διαφορετικό πράγμα.Αν υπάρχουν μέσα πλανήτες σε μια συναστρία,πρέπει να δόύμε ποιοι είναι αυτοί και κυρίως τι όψεις κάνουν.Αν είναι καλές μπορεί να έχουμε δείγματα ιδιαίτερης επικοινωνίας μεταξύ των συντρόφων.Αν είναι κακές,ίσως να προκαλείται μεγάλη αναστάτωση απ το ένα στο άλλο.Δεν είναι απαραίτητο δηλαδή να έχει να κάνει με τη σεξουαλικότητα.΄Αλλωστε εκτός απ όλα τα άλλα ,ο 8ος οίκος (όπως και ο 1ος,ο 6ος και ο 12ος) σ ένα προσωπικό ωροσκόπιο έχει και ενδειξεις σχετικές με την υγεία του ατόμου.
Σε αυτή την περίπτωση, προβληματίστηκα και γω... Θα πρέπει να θεωρήσουμε "σωστή" μια τέτοια συμβατότητα όταν έχουμε Ήλιο στον 1ο; :unsure:
Και στην συναστρία, οι πλανήτες που βρίσκονται στον 8ο θα πρέπει να είναι οι Αφροδίτη και ¶ρης;
-
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Αντε..να πω και κατι αλλο..αν υπαρχει τετραγωνο κρονου αφροδιτης πια ειναι η γνωμη σου?για την σχεση εννοω.Και συμφωνω απολυτα στα οσα λες παραπανω.Και νομιζω οτι εχει να κανει με την σεξουλικοτητα γιατι σχετιζεται με το "παιρνω".Στα παντα...και ειναι και το τι "δινει"ο συντροφος στην σχεση.:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Σε αυτή την περίπτωση, προβληματίστηκα και γω... Θα πρέπει να θεωρήσουμε "σωστή" μια τέτοια συμβατότητα όταν έχουμε Ήλιο στον 1ο; :unsure:
Και στην συναστρία, οι πλανήτες που βρίσκονται στον 8ο θα πρέπει να είναι οι Αφροδίτη και ¶ρης;
Δεν πηγα σε συναστρια.για ηλιακο ωροσκοπιο μιλαγα...:bigsmile:Δεν συνεκρινα χαρτες.:cry:
-
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Αντε..να πω και κατι αλλο..αν υπαρχει τετραγωνο κρονου αφροδιτης πια ειναι η γνωμη σου?για την σχεση εννοω.Και συμφωνω απολυτα στα οσα λες παραπανω.Και νομιζω οτι εχει να κανει με την σεξουλικοτητα γιατι σχετιζεται με το "παιρνω".Στα παντα...και ειναι και το τι "δινει"ο συντροφος στην σχεση.:bigsmile:
Τετράγωνο Αφροδίτης - Κρόνου σε επίπεδο σχέσης συνήθως σημαίνει πολλές εξωτερικές υποχρεώσεις που αναγκάζουν τα άτομα να περνούν μεγάλο διάστημα μακριά το ένα από το άλλο, όσον αφορά την καθημερινότητά τους.
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Είμαι υδροχόος με ήλιο στον 1ο και δηλώνω υπεύθυνα ότι οι Παρθένοι δεν με ελκύουν αισθηματικά και σεξουαλικά,παρόλο που έχω ακμή 8ου στην παρθένο.
Οπότε,το αμφισβητώ μάλλον.Επίσης,όπως είπε και η Κασσιόπη:love: δεν μπορώ να φανταστώ ζεύγος Αιγόκερω με Λέοντα.Θα σφαχτούνε ,το λιγότερο...:toung:
Την τοποθέτηση για την αφροδίτη και τον άρη δεν την έπιασα:wacko:
-
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Δεν πηγα σε συναστρια.για ηλιακο ωροσκοπιο μιλαγα...:bigsmile:Δεν συνεκρινα χαρτες.:cry:
Ναι, στό πρώτο ερώτημα μου και γω μιλάω για ηλιακό ωροσκόπιο.
Στο δεύτερο ερώτημα, πιάστηκα από αυτό που είπε η Λευκή και ανέφερα συναστρία και όψεις πλανητών στον 8ο.
Ξεμπλεχτήκαμε ή μπλεχτήκαμε περισσότερο; :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Είμαι υδροχόος με ήλιο στον 1ο και δηλώνω υπεύθυνα ότι οι Παρθένοι δεν με ελκύουν αισθηματικά και σεξουαλικά,παρόλο που έχω ακμή 8ου στην παρθένο.
¶σχετα από αυτό (Ήλιο στον 1ο) περίπου το ίδιο έχω παρατηρήσει με τους Παρθένους, αλλά όχι μόνο σε ερωτικο-αισθηματικό επίπεδο, άλλά και σε φιλικό. Ένας μου έχει ξεφύγει και αρχίζω να απορώ πως έχουμε δέσει και δεν έχουμε σκοτωθεί ακόμη :embarrest
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Ε μάλλον μπερδεύτηκα... :wacko::embarrest
Αυτό που ήθελα να πω είναι αν βρίσκονται σε μια συναστρία, Υδροχόου-Καρκίνου, ¶ρης και Αφροδίτη σε όψεις στον 8ο, τότε δίνει θετικά στοιχεία;
-
Quote:
Originally Posted by
emmalene
εννοούσα ότι δεν έχει να κάνει ΜΟΝΟ με την σεξουαλικότητα όπως νομίζουν πολλοί...Δεν διευκρίνησα :sorry:
Γενικά τα τετράγωνα του κρόνου στη συναστρία σημαίνουν πως κάποιοι "εξωτερικοι" παράγοντες επηρεάζουν τη σχέση,όπως ανέφερε και η κασσιόπη.Σίγουρα ο Κρόνος είναι πολύ δυνατότερος απ την αφροδίτη,επομένως την αναγκάζει να λειτουργεί με βάση το δικό του σκεπτικό.Αν δε γίνονται άλλες, καλές όψεις της αφροδίτης ,υπάρχει περίπτωση ο κρόνος να μη μαλακώσει.Πιαθνότατα ο σύντροφος που έχει τον κρόνο να έχει κάποιες εξωτερικές υποχρεώσεις που να του αφαιρούν χρόνο που θα μπορόύσε να αφιερώσει στο ταίρι του.Ίσως να έχει να κάνει και με τα οικονομικά θέματα.Δεν πρέπει να κοιτάξουμε και τους οίκους μήπως βρούμε σε ποιον τομέα εντοπίζεται το "πρόβλημα"?Πάντως,καμιά όψη δεν είναι καταδικαστική.Εξαρτάται απ την ωριμότητα των ατόμων.
-
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Οπότε,το αμφισβητώ μάλλον.Επίσης,όπως είπε και η Κασσιόπη:love: δεν μπορώ να φανταστώ ζεύγος Αιγόκερω με Λέοντα.Θα σφαχτούνε ,το λιγότερο...:toung:
Επισης ειμαι υδροχοος με ηλιο στον 1ο και ακμη του 8ου στην παρθενο. Ο Αρης ειναι στους Ιχθεις και η Αφροδιτη στον Αιγοκαιρω.Εσεις που ξερετε , αυτο ειναι καλο η να βαλω τις φωνες??:unsure::unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Δεν διευκρίνησα :sorry:
Δεν πειράζει :love: Σφάλματα είμαστε, ανθρώπους κάνουμε :cheesy:
(έτσι για να ευθυμήσουμε λιγάκι :crazy:)
-
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
εννοούσα ότι δεν έχει να κάνει ΜΟΝΟ με την σεξουαλικότητα όπως νομίζουν πολλοί...Δεν διευκρίνησα :sorry:
Γενικά τα τετράγωνα του κρόνου στη συναστρία σημαίνουν πως κάποιοι "εξωτερικοι" παράγοντες επηρεάζουν τη σχέση,όπως ανέφερε και η κασσιόπη.Σίγουρα ο Κρόνος είναι πολύ δυνατότερος απ την αφροδίτη,επομένως την αναγκάζει να λειτουργεί με βάση το δικό του σκεπτικό.Αν δε γίνονται άλλες, καλές όψεις της αφροδίτης ,υπάρχει περίπτωση ο κρόνος να μη μαλακώσει.Πιαθνότατα ο σύντροφος που έχει τον κρόνο να έχει κάποιες εξωτερικές υποχρεώσεις που να του αφαιρούν χρόνο που θα μπορόύσε να αφιερώσει στο ταίρι του.Ίσως να έχει να κάνει και με τα οικονομικά θέματα.Δεν πρέπει να κοιτάξουμε και τους οίκους μήπως βρούμε σε ποιον τομέα εντοπίζεται το "πρόβλημα"?Πάντως,καμιά όψη δεν είναι καταδικαστική.Εξαρτάται απ την ωριμότητα των ατόμων.
δεν ξερεις ποσο συμφωνω...Κοιτα δεν λεω κατι σαν απολυτα σωστο.Προβληματιζομαι και θελω να το συζητησουμε:love:...
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Αυτό που ήθελα να πω είναι αν βρίσκονται σε μια συναστρία, Υδροχόου-Καρκίνου, ¶ρης και Αφροδίτη σε όψεις στον 8ο, τότε δίνει θετικά στοιχεία;
Αυτό νομίζω μπορείς να μας το διευκρινήσεις εσύ ,να μας λυθούν και οι απορίες πάνω στον αινιγματικό 8ο...:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
¶σχετα από αυτό (Ήλιο στον 1ο) περίπου το ίδιο έχω παρατηρήσει με τους Παρθένους, αλλά όχι μόνο σε ερωτικο-αισθηματικό επίπεδο, άλλά και σε φιλικό. Ένας μου έχει ξεφύγει και αρχίζω να απορώ πως έχουμε δέσει και δεν έχουμε σκοτωθεί ακόμη :embarrest
Ε μάλλον μπερδεύτηκα... :wacko::embarrest
Εχουμε θεμα εδω???:love::embarrestεγω λεω ναι..δινει ελξη.
-
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Αυτό νομίζω μπορείς να μας το διευκρινήσεις εσύ ,να μας λυθούν και οι απορίες πάνω στον αινιγματικό 8ο...:bigsmile:
Μακάρι να μπορούσα... Δυστυχώς όμως, ελλείψει ώρας, δεν έχω οικοθεσία για να δω τι γίνεται στον 8ο της συναστρίας :bigsmile:
Μόνο αν θεωρήσουμε και στα 2 ωροσκόπια στον 1ο οίκο το Ηλιακό ζώδιο. (; )
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Μακάρι να μπορούσα... Δυστυχώς όμως, ελλείψει ώρας, δεν έχω οικοθεσία για να δω τι γίνεται στον 8ο της συναστρίας :bigsmile:
Μόνο αν θεωρήσουμε και στα 2 ωροσκόπια στον 1ο οίκο το Ηλιακό ζώδιο. (; )
Το ηλιακο δινει αρκετα στοιχεια.και οι οψεις επισης...