Αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια...:w00t:
Printable View
Αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια...:w00t:
Εγώ πάλι δεν θα ήθελα να επέλεγα μία μορφή ζώου γιατί υπάρχει μεγάλη κακοποίηση ζώων και αδιαφορία από εμάς τα "ανώτερα" όντα. Θα πρέπει να το σκεφτούμε όλοι μας αυτό το πρόβλημα και να δραστηροποιηθούμε όσο μπορούμε!:love:
Αν έπρεπε να επιλέξω όμως, θα επέλεγα να ήμουν σκύλος που είναι η αδυναμία μου. Πιστεύω θα μου ταίριαζε. :embarrest
άλογο κατασπρο με μακρία χαίτη και ουρά
ή
πίγασος να πετώ μακριά από τους ανθρώπους
όσο ποιο μακρία τόσο ποιο καλά
Θα θελα να ημουν εξωγηινος σαν το ΕΤ
:love: :love: Θα ήθελα να ήμουν αετός!!Ελεύθερη να πεάω στον ουρανό!!:toung::bigsmile:
Κι εγώ αετός θα ήθελα να ήμουν. Περήφανος και μεγαλοπρεπής!
Επειδή μου αρέσει να ταξιδεύω πάρα πολύ θα ήθελα να ειμαι πουλί και να πετάω όπου θέλω και όταν θέλω....
Εγώ θα πω ότι θέλω να γυρίσω μαζί με άλλους users ως ufo, et και τα λοιπά...
Κατι σε καρχαριοειδες θα μου έκανε. Αρκει να μην ήμουν σφυροκέφαλος
ΓΑΤΑ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΟΜΩΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ
Ακόμη και να το κατάφερνες, (σου το εύχομαι, εφόσον το αποζητάς), 24 ώρες μέσ'την χλίδα θα βαριόσουν. ¶μα δεν έχει και λίγο δράση το πράμα…
¶σε που τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους … Κακό πράμα η επιτήδευση. Νοθεύει τον αυθορμητισμό
Εγώ πάντως προτιμώ γάτες αλανιάρες
;)
ALANIARA HME TWRA ALLA DEN PERNW KALA OSO GIA...............:nuts: FORAW BABAKERA
εγώ θα σου έλεγα να γίνεις κάτι σαν την Λουκρητία του Αρκά..άπαιχτη γάτα
Πώς λέμε κότα αλανιάρα....
Εγω εχω αδυναμία στους αετούς. Θα μου άρεσε η πανοραμική εικόνα του κόσμου μας
Αετός, μ'αρέσουν πολύ αυτα τα πουλιά, μου προκαλούν δέος...αν ημουν κάτι αλλο θα ήθελα να ήμουν στοιχείο της φύσης και για την ακρίβεια νερό με τη μορφή σύννεφου!!!!:blink: είμαι πολύ "γειά σου"??
Θα ήθελα ναμουν ένα άσπρο περιστέρη ελευθερία και πάλι ελευθερία!!!!
... και το αμάξι μου που είναι από κάτω ποιός θα το πλύνει?
http://myhoroscope.gr/showpost.php?p=29759&postcount=34
:toung:
Σιγουρα θα ηθελα να ημουν Λιονταρι,η υαινα.Χωρις δευτερη σκεψη!Μου αρεσουν απιστευτα!
Δελφινι!!!
Αν μου δινόταν η ευκαιρία, δεν ξέρω πιο ζώο συγκεκριμένα θα ήταν,όμως θα ήθελα να ήμουν αυτό με τις λιγότερες ευαισθησίες..
Αλήθεια ποιό είναι το ζώο με τις λιγότερες ευαισθησίες από τα άλλα;
Αγαπητή Μελίνα μαλλον το γαϊδουράκι έρχεται στο νου μου.
Οσο για μένα, θα ήθελα να ήμουν άλογο γιατι ειναι αγέρωχα και τα θαυμάζω πολύ, αλλα αν άφηνα την φύση μου να αποφασίσει για μένα το σίγουρο είναι ότι θα με έκανε κατσίκι και άγριο μάλιστα. Να είμαι συνέχεια μια αποδω και μια απο κει, να συναντώ αγέλες και μετά πάλι νατην κοπαναω για να σταθώ σε μια κορφή να αγναντεύω γυρω μου.
Παρεξηγημένο τετράποδο ο γαϊδουρακος! Μα το σχήμα των ματιών του που είναι θλιμμένα δεν τα εχετε δει; Το ότι τον φορτώνουν και δεν αντιμιλά παρά μόνο με κανα γκαγκανητό δε σημαινει ότι είναι λιγότερο ευαίσθητο :toung:
Μάλλον η κατσαρίΘΡα θα έλεγα οτι δεν εχει ευαισθησίες. Όσο και να την πατάς, αυτή μένει ζωντανή για μέρες :laugh:
Επίσης και όταν της κόβεις το κεφάλι, συνεχίζει απτόητη! Αυτό δεν είναι ζώο αλλά λάθος της Φύσης...:mad:
Κανα παχύδερμο θα μου έκανε για αναίσθητο (βλ. ιπποπόταμος):laugh:
¶λογο και πάλι άλογο, γιατί αν εγώ γίνω κατσίκα δεν νομίζω να αλλάξει τίποτα με το παρόν μου. Οπότε δεν θα έχει και νόημα ο τίτλος του θέματος:love:
Θα θελα να μουν άντρας. Πιάνεται δεν πιάνεται? Κι αυτά ζώα είναι!
sorry αγόρια
θα μου άρεσε να είμαι κύμα (όχι τσουνάμι...) σε μια όμορφη παραλία ελληνικού νησιού..:love:
Χμμμ....Κάτι που να μην το τρώνε οι υπόλοιποι!!! ¶νθρωπος λοιπόν αλλά κατά προτίμηση σε έναν καλύτερο κόσμο χωρίς εγκληματικότητα, πολέμους, φτώχεια, πείνα, ανισότητα κ.λ.π., κ.λ.π., κ.λ.π.
Θα ήθελα να ήμουν ένας πιγκουίνος.
Τώρα γιατί οι πιγκουίνοι μου αρέσουν τόσο πολύ, αυτό δεν το έχω ανακαλύψει ακόμη..
Ένα απο τα καλύτερα αιλουροειδή...
ένα Puma....
Λέτε για αυτό να με φωνάζουνε γατούλη????????:love:
θα ηθελα να ερχομουν στην γη ως η γνωστη σε ολους μας και σιχαμερη για μερικους :κατσαριδουλα!
ναι ναι αυτη την μικρη κοκκινη εννοω...οτι και να γινει οτι και αν συμβει βρε και πυρινη βομβα να σκασει αυτη θα επιβιωσει!
φιλακια!
θα ηθελα πολύ να ήμουν τίγρης.........
γιατι ομως θα θελες να ησουν τιγρης?για αιτιολογησε το!