Να ρωτησω....μηπως το οτι ειμαι αρχιτεκτονας επρεπε να το αποκρυψω???/οχι τιποτε αλλο αλλα θα κανω την ερωτηση που ειναι γραμμενη στους τοιχους του ΕΜΠ..."Αυτος απο το μαγαζι....τι εχει χτισει?????"
Printable View
Να ρωτησω....μηπως το οτι ειμαι αρχιτεκτονας επρεπε να το αποκρυψω???/οχι τιποτε αλλο αλλα θα κανω την ερωτηση που ειναι γραμμενη στους τοιχους του ΕΜΠ..."Αυτος απο το μαγαζι....τι εχει χτισει?????"
Κάτι θα έχει χτίσει και αυτός γιατί έχετε κοντινά επαγγέλματα. Αλλά ΜΟΝΟ αυτός χτίζει. Δεν υπάρχει κανένας άλλος.
Όμως εγώ δεν ασχολούμαι με κάποιον που η πιάτσα, οι παλιοί μαθητές και οι συνάδελφοί του απαξιώνουν.
Ασχολούμαι μόνο με τον αγαπητό μου φαρμακοτρίφτη που δεν κερνάει τίποτα γμτ :cry:
Λοιπον ως μελος ειμαι προβατο και μεγαλο....εχω ομως ωραιο τραγο μπροστα οποτε...καλο το προβατο...
για τα χαζα παιδια χαρα γεματα οκ...ειναι καλυτερο ομως να γνωριζεις οτι εισαι κουτος παρα να νομιζεις οτι εισαι εξυπνος...
Τωρα λιγο μονο λιγο αυταρχικος εεε...ενταξει...
Ασχετος αστρολογος.....ναι εγω θελω να ρωτησω ποτε γεννηθηκε ο Χριστος ψηνομαι να του κανω χαρτη μονο ωρα θελω...(καπου πηρε το ματακι μου τον Μ.Αλεξανδρο αν ειδα καλα....)
Ιδιοκτητες....ΚΑτω ο καπιταλισμος και η εκμεταλευση των εργατων...(φωναζε με Αλεκα...η Σταλιν...)
Συνεργατες σκοτεινοι τυποι....Dell εδωσες τον ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ παραεξω?????ΔΕν σου ξαναμιλω ποτε!
Κια αυτο με το 9 εχει να κανει και με το skip οπου 9 κατασκευαστες πλυντηριων συνιστουν αυτο???ΔΙΑφημιση και λεφτα μυριζομαι....
Καλέ, τι είσαι εσύ;
Πού τον έχεις τον ¶ρη, μέρες που είναι, και τα χώνεις έτσι; :bigsmile:
Αυτός ο χαρακτηρισμός μάλλον μου ανήκει και δεν στον δίνω με τίποτε, κοριτσάκι :bigsmile: Αν θες, γίνε και εσύ σαν και εμένα (ή κάπως έτσι, τέλος πάντων) και αν ξεβρωμίσει κανείς σίγουρα θα σου δώσουν και εσένα ...τίτλο :cheesy:Quote:
# Συνεργάτες = Σκοτεινοί τύποι, επίσης εκμεταλλευτές
ΚΟΥΙΖ
Γιατί χάλασε το ρολόι στο μαΓΑΖΗ;;;;;;;;;;;;
- Για να ακούμε ιαχές περί επιθέσεων
- Το φθηνό τσαμπέ κρέας δεν τον τρώνε ούτε οι σκύλοι
- Για να δείχνει την αστρολογία στη ΝΕΑ ΧΙΛΙΕΤΙΑ
Με σεβασμΟΝ και εκτίμηση :love:
Βοήθειες έχουμε; Που χου...του κοινού;
Τι ώρα είναι; Έχει κανείς ρολόι; :unsure:
(αν είναι και ελβετικό, ακόμα καλύτερα, βολεύομαι όμως και με ιταλικό)
Εμείς έχουμε ελληνικό και είναι και ακριβέστατο. Σου κάνει;
Η ώρα αυτή τη στιγμή είναι..... ώρα ¶ρη :toung:
Μα πως θα πάει έτσι μπροστά η ρημάδα;;;; Ώρα Πλούτωνα;;;;;
Τς τς τς τς τς
Συνέχισε... ξετύλιξε την σκέψη σου..........
Έχω αδυναμία στον κρυψίνους κρυψίνους :love:
Κοίτα να δεις, τον Σεπτέμβριο υπολογίζεται αναβάθμιση με και γμώ τα συστήματα. Μιλάμε για συστήματα που δεν τα πιάνει το μυαλό μας, μάλλον. Εμπάση περιπτώσει. Για να έρθουν τα καινούργια συστήματα και να εφαρμοστούν, πρέπει να υπάρξει χώρος. Για να υπάρξει χώρος θα πρέπει να περάσει το σύστημα από την διαδικασία της ολοκλήρωσης δια της εξαΰλωσης (εξ ου και η μπόχα), έτσι ώστε να επέλθει η καρμική αναγέννηση (¶ρτας ή Καρδίτσας, δεν έχει σημασία. Λόγω εντοπιότητας προτιμώ την Καρδίτσα)
Κατανοητόν;
Ουυυυυ, κατανοητότατον!
Κράτα το κρυφό λοιπόν... μη το λες παραέξω και σε ζΟΥλεύουν και φθονούν...
¶σε που μπορεί να δεχτείς και καμιά επίθεση από εκεί που δεν το περιμένεις!:scared:
Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια :σφύριγμα:σφύριγμα:σφύριγμ
¶τιμη κοινωνία, πάλι μας επιτέθηκαν :mad:
Δεν μας αφήνουν να προκόψουμε :suspiciou
Παλιοματάκηδες.....
Από την άλλη, ας μην κατηγορηθούν οι ματάκηδες, είναι και ο ανάδρομος...
Αφήστε τους, προς το παρόν, έχουν να υψώσουν το λάβαρο του απελευθερωτικού αγώνα!
Στ' άρματα, στ' άρματα!
Εγώ να κάνω τον Π. Π. Γερμανό;(τα κινητά -όχι τα ακίνητα- θέλουν το γερμανό τους):love:
ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ
Πάντως διακρίνω και μια υποβάθμιση εναλλακτικού τύπου.
Εγώ πάντως θα τον υιοθετήσω τον όρο και θα προσπαθήσω να τον συνδυάσω
(π.χ., εναλλακτικός φραγκοφονιάς, εναλλακτικός εκμεταλλευτής, εναλλακτικός ανεκδοτάκιας κ.ά.)
ΥΓ: Αυτά παθαίνει όποιος τσίπης καβουράκιας θέλει να παίξει με παιχνιδάκια που απαιτούν επιδεξιότητα :toung:
Μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απωλέσαι
Κρίμα, τέτοιο παιδί κοτζάμ άντρακλας και να την πάθει έτσι...
Τσ, τσ....κρίμα
Με πληροφόρησε φίλος μου, ότι λόγω των έκτακτων συνθηκών (επιθέσεις, καταθέσεις, χάκερς και μάπερς) επιβάλλεται σιγή ασυρμάτου και στρατιωτικός νόμος. Ήδη εις εκ των πολιτοφυλάκων με ειδικότητα την καρμική μεταφορά αδρανών υλικών και λίθων και την άποψη επί των γραμματικών κανόνων αναλαμβάνει την υπεράσπιση των στενών της Κλεισούρας. Μόλις εντοπισθεί και ο οχτρός θα υπάρξουν και οι δέουσες αμυντικές ενέργειες με σκοπό την απόκρουση, αρχικά, και την επέκταση, στην συνέχεια –μάλλον από Σεπτέμβριο το κόβω.
Συναγωνιστές του Αγώνα για την ανύψωση της Ρημάδας, έστε άγρυπνοι!
La page web c' est moi
(ρήση του Thoma le petit του 1ου)
Το φούξια αποτελεί και δηλωτικό κάποιων προτιμήσεων; :toung:
(το γράφω εδώ καταχρηστικά)
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ..Στο μαγαζη εκεινος ειναι και vip και επιτιμο μελος και εχει και 8 αστερακια...Εδω παλι στο ριξιμο???που ειναι τα αστερακια μας???θα αποχωρησω...:nuts:Ασε που το γνωθι σεαυτον ειναι ΠΟΛΥ σοβαρη κουβεντα...(Παρακαλω μην ερωτηθω παλι για τον Αρη...εχω και ερμη στον Κριο αντιθεση με Πλουτωνα...):bigsmile:ΑΑΑΑΑ και τα ενεργα μελη ΚΙΑ και ΚΙΑΡΡΑ και λοιποι εχουν και κυπελο....και η ΓΗ εχει συμβολο στην Αστρολογια???????εγω που την εχω????την γη...
Είμαστε εναλλακτικοί, για αυτό
Οικολογοι εναλλακτικοι η ετσι απλα εναλλακτικοι??να ξερω και που ειμαι δηλαδη...φτανει που δεν ξερω που εχω την γη μου δεν θελω αλλα διλληματα....:cry:
μμμμ καλλαααα...θα σκεφτω και θα αποφασισω...εναλλακτικες εχω...απο εναλλαγες αλλο τιποτα...μια χαρα..;)τα αστερακια δεν βλεπω αλλα θα περιμενω...