αυτό είναι κακό μάλλον....ε?
Printable View
Μου άρεσε τό θέμα γι' αυτό θα κάνω και εγώ τη προσπάθειά μου..!!! Είμαι ζυγός 24/09/81 και είναι λέων 02/08/72. Τί λένε τα άστρα για μας????:unsure:
καλησπέρα σε όλους. Είμαι κριαρίνα 23/3/73 και είναι Αιγόκερως 27/12/1970. Υπάρχει στεριά για μας;
Γεια σας,θα ήθελα πολύ τη βοήθεια σας,αν μπορείτε κ θέλετε φυσικά,είμαι Ιχθύς,με Ωροσκόπο Καρκίνο,Αφροδίτη στον Αιγόκερω κ ¶ρη στον Αίγόκερω κ είναι δύο αγόρια που με ενδιαφέρουν.Ο ένας είναι Δίδυμος με Αφροδίτη στον Καρκίνο κ ¶ρη στο Λέων κ ο άλλος είναι Αιγόκερως με Ωροσκόπο Υδροχόο,Αφροδίτη στο Σκορπιό κ ¶ρη στον Τοξότη.Με ποιον ταιριάζω καλύτερα;Σας ευχαριστώ πάντως προκαταβολικά
Ε, αφού σε ..."πέθανα", είπα κι εγώ να σε ..."αναστήσω", ρίχνοντας μια ματιά στο χάρτη της συναστρίας σας, έστω και με τα ελλιπή στοιχεία που έδωσες :bigsmile:
Το πρώτο πράγμα που είδα ήταν ένα μεγαλοπρεπές Τ-τετράγωνο που στην κορυφή του έχει τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή του, σε τετράγωνο με τη σύνοδό σου Ήλιου-Αφροδίτης, σε τετράγωνο με τη σύνοδο που κάνουν οι Πλούτωνές σας (άρα σύνοδος Πλούτωνα-Πλούτωνα σε αντίθεση με τη σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης σου).
Μετά είδα ότι (παρά την άγνωστη ώρα), υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Σελήνη του είτε να συμμετέχει στο Τ-τετράγωνο αυτό, ή να δημιουργεί ένα άλλο με κορυφή τον Ερμή σου και στη βάση του την αντίθεσή της με τον Κρόνο. Επιπλέον, η Σελήνη σου πιθανόν να κάνει αντίθεση με τον Κρόνο του.
Κάτι τρίγωνα ή εξάγωνα με προσωπικούς πλανήτες, στο δικό μου μυαλό τουλάχιστον, ψιλοακυρώνονται όσον αφορά τη θετικότητά τους εξαιτίας της συμμετοχής του Ποσειδώνα (σου ή του).
Φυσικά, όπως και να έχει, ούτε ειδικός είμαι ούτε ...λαμπρός, οπότε οτιδήποτε και να σου πω τελεί υπό αίρεση. Αλλά, αν μου λες ότι με την πρώτη σε πέθανα, αν καθήσω να σου αναλύσω (εγώ και όχι κάποιος άλλος της ...γούτσου γούτσου προσέγγισης) τα Τ-τετράγωνα όπου συμμετέχουν τα Φώτα σας και παίζει και ο Πλούτωνας ή ο Κρόνος, τότε θα ...μετρήσεις και τις διαστάσεις του τάφου :laugh:
Καλημέρα σας..άκουσα σήμερα από μια αστρολόγο για τους ωροσκόπους..εγώ και ο συντροφός μου έχουμε ωροσκόπο Παρθένο ..είπε λοιπόν πως ψαχνουμε να βρούμε ταίρι να καλμάρει τα νεύρα μας και ότι πάντα έχουμε ένα αίσθημα ανικανοποίητου όσο αφορά τις σχέσεις!!αχ! αν συμφωνείται κι εσεις !!χαθήκαμε! Ασε που βρήκα στο ωροσκόποιο του συντρόφου μου Δυσαρμονικές όψεις Ηλιου-Κρόνου, Αφροδίτη - Κρόνου, Αρη - Κρόνου και Δία - Ποσειδώνα..Τον αγαπάω και νοιάζομαι πραγματικά..με στεναχωρεί όμως η συμπεριφορά του.. όπως περιγράφονται αυτές οι όψεις έτσι συμπεριφέρεται..έλεγα ότι φταίει "το τέλος" της ζωής του μπαμπά του που πλησιάζει αλλά ίσως έτσι ήταν αυτός ο άνθρωπος πάντα..απλά ελπιζα ότι θα αλλάξει όταν τελειώσουν τα "δύσκολα"..Δε θέλω να ρωτήσω κάτι..ίσως μια φιλική κουβέντα..μια συμβουλή..περνάω λίγο δύσκολα...του φέρομαι τόσο καλά σε σημείο που μου λένε πως δεν του αξίζει..μα τον αγαπώ..Ευχαριστώ..
Καλησπερα Lathara
Ελπιζω να βρηκες λυση στο προβλημα σου,και να εχουν ξεδιαλυνει τα πραγματα με ολο αυτο που περνας.
Πιστευω πως η συζητηση μπορει ευκολα να σωσει μια σχεση (οχι μονο ερωτικη).Καθησες να του πεις οτι σε στεναχωρει αυτη του η συμπεριφορα?Τα καταλαβε αυτα που του ειπες?Εχει διαθεση να προσπαθησει για αυτην την σχεση?.....Και αν δεν εβγαλες ακρη απ ολα αυτα τοτε φανταζομαι πως δεν αξιζει να σπαταλας τον χρονο σου με εναν ανθρωπο που δεν κατανοει τις αναγκες σου.Το ξερω πως δεν ειναι ευκολο (γιατι τον αγαπας),αλλα μαζεψε την εσωτερικη σου δυναμη και προχωρα...ξερω δεν ειναι ευκολο,αλλα τουλαχιστον προσπαθησε το.
Απο αστρολογικης αποψεος συμφωνα με τις οψεις που δινεις για τον χαρακτηρα του (φυσικα πρεπει να εξεταστει ολος ο γεννεθλειος χαρτης του) πιστευω πως του δινουν μια σκληροτητα στον χαρακτηρα του, κλεισιμο στον εαυτο του, που ισως να προερχοντε απο "πληγες" που τον εχουν στιγματισει.
Ελπιζω μεχρι σημερα να ειχες ενα ικανοπιοιτικο αποτελεσμα, και να εχουνε διορθωθει ολα.
Φιλικα:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Είναι πολύ πιθανό με τις όψεις αυτές, ιδιαίτερα αν δεν έχει τονισμένο το στοιχείο του νερού στον χάρτη του, ο άντρας αυτός, από άμυνα, να έχει αποκοπεί από τα συναισθήματά του. Έτσι δεν έχει νόημα να απευθύνεσαι στα συναισθήματά του για να σε κατανοήσει γιατί δεν τα αναγνωρίζει και βλέπει με επιφυλακτικότητα τα δικά σου συναισθήματα.
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι, όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται, να τονώσεις πολύ τον Ήλιο και τον ¶ρη του. Να τον κάνεις να νιώσει ότι τον θεωρείς σημαντικό, ότι τον σέβεται και τον αναγνωρίζεις ως άτομο. Να του δείξεις τον θαυμασμό σου όταν κάνει πράγματα που είναι σημαντικά γι' αυτόν. Και όταν εκδηλώνει σκληρότητα απέναντί σου να του δώσεις να καταλάβει (όχι με συναισθηματικό τρόπο αλλά με αποφασιστικότητα) ότι δεν ανέχεσαι αυτή την συμπεριφορά απέναντί σου κι ότι το εννοείς αυτό. Το καλοπροαίρετο χιούμορ επίσης εκτονώνει την διάθεση για σκληρότητα, αν είναι εντελώς απαλλαγμένο από την ειρωνεία.
να πω και εγω τα δδικα μου?:embarrest:embarrest λοιπον , εγω=ταυρος με υδροχοο σεληνη λεωντα ερμη στον ταυρο αφροδιτη κ διας στον κριο αρης δυδιμος β. δεσμος κριος !! τωρα για το 1ο ατομο ιχθυς την πρωτη μερα του ζωδιου με επιρεασμο υδροχοου ςροσκοπο δεν μπορω να μαθω σεληνη στον λεωντα εερμης στον υδροχοο αφροδιτη ιχθυς αρης καρκινος διας δυδιμος β.δεσμος ζυγος λιλιθ καρκινος οπως εγω !! παΜΕ ΣΤο 2ο ατομο ιχιχχιι ! τοξοτης με σκορπιο σεληνη παρθενος ερμης τοξοτης αφροδιτη σκορπιος διας λεωντασ αρης τοξοτης β.δεσμος παρθενος κ λιλιθ λιονταρι! για πεστε μου τι γινετε με καθενα ατομο ! ταιριαζουμε ? κ αν ναι με ποιον περισσοτερο ? πλιιιιζζ! ευχαριστω σε οποιον κανει τον κοπο να μ απαντησει
φιλικα
ειρηνη
Ευχαριστω πολύ κ. Ναταλια10 και κ. Κοραλλία, δυστυχώς εχουμε χωρίσει και αυτό με ποναει πολύ..ναι έχετε δίκιο η σκληρότητα του χρειαζόταν αποφασιστικότητα..αλλα αυτο δεν το εβλεπα τοτε που επρεπε παρά τώρα που εχω λίγο ηρεμήσει και τα βλέπω πιο ρεαλιστικά και καθαρα τα πράγματα..Ναι καθησα να του μιλήσω και επεμεινα να εχω απαντήσεις...μου ειπε πως προβληματίζεται για το αν 8α πρεπει να προχωρήσει η σχεση μας η οχι..εν ολιγοις καταλαβα ότι του ειναι πιο ευκολο να μη με αγαπά από το να με αγαπά..(βλέπετε εχω 2 παιδακια απο προηγούμενο γαμο)..κατι για το οποιο πριν ξεκινησει η σχεση του ειχα θέσει ως πιθανό εμπόδιο..αλλά εκεινος τωρα ειδε ό,τι εβλεπα εγω τότε..Μη σας ζαλίζω..Το παλεύω...ο χρόνος επουλώνει τις πληγές..αλλά δεν τις εξαγνίζει...Σας ευχαριστλω και πάλι.
Καλησπερα,
Θα μπορουσατε παρακαλω να με βοηθησετε?
Ειμαι διδυμος με ωροσκοπο τοξοτη, σεληνη στον λεων και αφροδιτη στους διδυμους.
Ο φιλος μου ειναι ζυγος με ωροσκοπο ζυγο, σεληνη στην παρθενο και αφροδιτη στον ζυγο.
Ταιριαζουμε σαν ατομα?
Αγαπητή φίλη εάν δεν έχουμε μια ολοκληρωμένη συναστρία δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ταίριασμα η όχι. Ωστόσο τα στοιχεία τα δικά σου που δίνεις είναι αρκετά συμβατά με αυτά του συντρόφου σου με εξαίρεση την Σελήνη του που βρίσκεται μεταξύ φωτιάς και αέρα. Ας πούμε ότι πέραν της εγκεφαλικότητας που διαθέτει, για σύντροφο του προτιμά μια γυναίκα που θα είναι σε θέση να ικανοποιεί στο έπακρο τις πρακτικές του ανάγκες και συχρόνως θα είναι έξυπνη, διπλωματική, όμορφη και γοητευτική και θα προκαλεί τον θαυμασμό τόσο τον δικό του όσο και τον άλλων.
MISTER
Καταρχήν είσαι τελείως ανορθόγραφος. Μπορείς να μάθεις για το ωροσκόπιο σου με το σύστημα που υπάρχει για την αστρολογική ανάλυση. Δεν διάβασες το κείμενο με την επισήμανση πρίν ρωτήσεις??
Φιλικά scorpio
καλησπέρα κ από μενα σε όλους...
θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής :
υπάρχει συναστρία μεταξύ ήλιου μου κ σελήνης του εν λόγω ατόμου
επίσης στον 7ο οίκο του υπάρχει ανάδρομος κρόνος στον καρκίνο που είναι ο ήλιος μου. τι σημαίνει αυτό;
τα ζώδια μας τελείως αντίθετα καρκίνος εγώ - τοξότης εκείνος
στους χάρτες μας υπάρχουν απ'ολα αλλά θα έλεγα κ πολλά χιαστί
κ θα ήθελα να κάνω κ μία άλλη ερώτηση...
ο δίας μου είναι στον καρκίνο στον 10ο οίκο κ στον 4ο οίκο μου έχω τοξότη,ο ποσειδώνας μου είναι στον τοξότη στον 3ο οίκο
μπορεί κπ να μου εξηγήσει κπ πράγματα;κ βασικά μέσα από όλα αυτά τι να προσέξω περισσότερο στους χάρτες μας γιατλι μέχρι εδώ πολλά κολλάνε μεταξύ τους...
αυτό που θα ήθελα να καταφέρω είναι 1ευτυχισμένο κ δημιουργικό σπίτι με καλές σχέσεις μεταξύ ζευγαριού
δικός μου 7ος πλανήτης ποσειδώνας!!
ευχαριστώ εκ των
ευχαριστώ πάρα πολύ για τα σάιτ
ομολογώ το δεύτερο δεν το είχα διαβάσει κ ήταν κατατοπιστικότατο
ωστόσο θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το 7ο οίκο...
το να είναι ο κρόνος ανάδρομος στον καρκίνο στον 7ο οίκο
κ ο 7ος οίκος να είναι στους διδύμους τι σημαίνει αυτό;
ευχαριστώ κ πάλι:bigsmile:
Ανάδρομοι πλανήτες - Αστρολογία για όλους
Έχει για όλους τους ανάδρομους πλανήτες.
Θα σου έλεγα όμως να διαβάσεις και αυτό http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...html#post96050
Εκτός από δύο συνδέσμους που θα σου δείξουν πώς μπορείς να φτιάξεις έναν γενέθλιο χάρτη, ο οποίος θα έχει και ερμηνείες για τα άλλα που ρωτάς, έχει και κάποιες οδηγίες για το πώς ρωτάμε και απαντάμε και για ποια θέματα, γενικότερα...
Επιπλέον, επειδή από ό,τι βλέπεις αυτά που ρωτάς έχουν την απάντησή τους, είτε επειδή έχουν ερωτηθεί ήδη απο κάποιον άλλο είτε επειδή καλύπτονται από κάποιο άρθρο, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να χρησιμοποιείς το εργαλείο της αναζήτησης, γράφοντας μια - δυο λέξεις κλειδιά στο πεδίο που βρίσκεται σε κάθε σελίδα επάνω και δεξιά και γράφει "Αναζήτηση στα Forums"
Kαλή συνέχεια :bigsmile:
ευχαριστώ πολύ:bigsmile:
εγω ακομα περιμενω καποιαν απαντηση στην ερωτηση μου που ειναι στην 10 σελιδα !!! καιγομαι φιλοι μου για το θεμα! μηπως μπορει να με απαντησει καποιος?
Καλησπέρα σε όλους! Ηθελα να ρωτήσω όταν στον άξονα 4ο - 10ο ενός ζευγαριού υπάρχει αντιστροφή ζωδίων και πλανητών αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει συμπληρωματικά ή όχι? Για να γίνω πιο σαφής: ο ανδρας έχει Κρόνο στον 4ο οίκο (δίδυμος) και Ποσειδώνα στον 10ο (Τοξότης). Η γυναίκα έχει Ποσειδώνα στον 4ο (τοξότης) και Κρόνο στο 10ο (δίδυμος). Και επίσης, θεωρείτε ότι αυτή η αντίθεση μπορεί να λειτουργήσει και -ας μου επιτραπεί- και θεραπευτικά ή είναι σημάδι εμπόλεμης κατάστασης μεταξύ τους? Ευχαριστώ!
πολύ ωραία ερώτηση!
κ εγώ έχω μία ανάλογη έχω παρατηρήσει ότι κ στους 4γωνιακούς τύπους σ'εμένα και το άλλο άτομο τα ζώδια είναι τα ίδια απλά εναλλάσσονται...σημαίνει κάτι αυτό;
καλό βράδυ ή καλύτερα καλό ξημέρωμα!:cheesy:
Καλημέρα. Είμαι υδροχόος με ωροσκόπο ζυγό. Έχω Δία και Αφροδίτη στον υδροχόο, Κρόνο ¶ρη και Σελήνη στον Τοξότη. Είμαι γεννημένη στις 04 - 02 - 1986 και ώρα 22.50 Ο σύντροφός μου είναι Σκορπιός με ωροσκόπο Ταύρο. Έχει Δία Αφροδίτη και Κρόνο στον Ζυγό, ¶ρη στον Τοξότη. και Σελήνη στον Λέοντα. Είναι γεννημένος στις 30 - 10 - 1980 και 18.20 Είναι καρμική σχέση αυτή ?? Μπορούμε να συμβιώσουμε ??
Ευχαριστώ πολύ
Χαιρετώ!! :) Μου φαίνεται πολυ ενδιαφέρον το θέμα αυτό....αν και ψάχνομαι με τα ζώδια δεν ασχολούμαι πολύ καιρό...Κι έχω ορισμένες απορίες στο θέμα της συμβατότητας! Είμαι σκορπιός με ωροσκόπο ταύρο, σελήνη στους διδύμους, ερμ΄ή σε ζυγό , αφροδίτη σε παρθένο και....δεν ξέρω τι άλλα πρέπει να αναφέρω.Το πρόσωπο που με αφορά να μάθω , διότι πάντοτε υπήρχε μια πολύ περίεργη και μαγνητική σχέση μεταξύ μας,ένα απροσδιόριστο πράγμα είναι επίσης σκορπιός με ωροσκόπο αιγόκερω, σελήνη σε λέων , ερμή σε λέων, αφροδίτη Παρθένο κλπ. Όσες φορές έτυχε να κοιτάξω συναστρίες οι μισές έβγαζαν ότι είναι αδελφή ψυχή άλλες ότι είναι προς αποφυγήν...ξέρετε διάφορα αστρολογικά τεστ ειδικών. Και οι δυο μας που το συζητάμε απορούμε με αυτό.Εγώ δεν ξέρω πως να τα ερμηνεύω..μπορεί να μου το ερμηνεύσει κάποιος?αν χρειάζονται παραπάνω στοιχεία ας μου το πει
καλημερα!!!!! αν μπορει καποιοσ να με βοηθησει.....ειμαι κριοσ με οροσκοπο περθενο σεληνη κριο,αφροδιτη ιχθεισ, αρη ταυρο κ βορειο δεσμο κριο αναδρομα.......αυτοσ αιγοκερος με οροσκοπο τοξοτη,σεληνη αιγοκερω,αφροδιτη αιγοκερο κ αρη σκορπιο.....τι γινεται????θα προχορισει η κατασταση??ταιριαζουμε??? εκδηλωθηκε κ μετα μαζευτικε...να περιμενω κατι,γιατι κοντεθς να φρικαρω!!!!!!!!!!!!!!
Θα μπορούσε καποιος να μου εξηγήσει την διαφορα μεταξύ χαρτη συναστριας και συν8ετου??
Και αν θέλουμε να ερευνήσουμε την ερωτικη συναστρια 2 ωροσκοπίων,ποιον χαρτη πρεπ ει να επιλέξουμε??
:love::unsure:
Ο χάρτης της συναστρίας και ο σύνθετος χάρτης ουσιαστικά κάνουν το ίδιο πράγμα: υποδεικνύουν το πώς είναι (ή πώς θα μπορούσε να είναι) μια σχέση.
Η διαφορά τους έγκειται στη μεθοδολογία. Ο χάρτης συναστρίας ουσιαστικά δεν είναι ένας αλλά ..δύο, ο ένας μέσα στον άλλο έτσι ώστε να συμπίπτουν τα ζώδια, και αφορά τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούνται διάφορες αλληλεπιδράσεις μεταξύ των δύο ατόμων και τους πιθανούς τρόπους έκφρασής τους. Βασίζεται δηλαδή στο "εγώ & ο άλλος".
Διάβασε και αυτό: http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%DF%E5%F2.html
Στον σύνθετο χάρτη έχουμε έναν συνδυασμό και των δύο χαρτών που φτιάχνουν έναν και εκλαμβάνει τα δύο άτομα ως μία οντότητα, ως ζευγάρι. Βασίζεται δηλαδή στο "εμείς είμαστε".
Διάβασε και αυτό: http://www.myhoroscope.gr/99-%E1%ED%...%F4%E7%F2.html
:bigsmile:
MISTER
Σου έχω ξαναπεί ότι είσαι τελείως ανορθόγραφος και συνεχίζεις!! Αν και υπάρχουν αρκετά μέλη που γνωρίζουν να απαντήσουν ("αστρολόγοι") θα έλεγα ότι σκοπός μας είναι η ανταλαγή απόψεων και όχι η ανάλυση προσωπικών θεμάτων. Δεν είναι μόνο ότι χρειάζεται αρκετό χρόνο κάποιος για να απαντήσει αλλά και εσύ μπορεί να επηρεαστείς και να καταλήξεις σε λάθος συμπεράσματα.
ΦΙλικά
Σε χάρτη συναστριας
Η αφροδιτη χιαστι με τον ήλιο
αφροδιτη αντιθεση με την σελήνη και σε συνοδο με τον πλούτωνα
όπως και ουρανος σε αντιθεση με τον ήλιο και χιαστι με την σεληνη
,ο ποσειδωνας σε τρίγωνο με την σεληνη και χιαστι με τον ήλιο...(παρομοιες οψεις προσωπικων πλανητων με τον κρονο)
,8α μπορο΄σαν να μασ δείξουν ε
σεξουαλική ελξη και ερωτικη χωρις διαρκεια?? η' κεραυνοβολο ερωτα??
Helppppppppp
Καλησπέρα,
τι εννοούμε οταν μιλαμε για "καρμικα ζ'ωδια" ??
π.χ Για τον ταύρο το πρωτο καρμικο ζώδιο ειναι ο τοξότης και μετά ο ζυγος απο οτι διαβασα...
τι ακριβως σημαινει αυτο????:love::embarrest