-
Re: Αφροδίτη και Σελήνη: Πώς προσεγγίζουμε στον έρωτα
Quote:
Originally Posted by
adora
εχω αφροδιτη στους διδυμους και σεληνη στον αιγοκερω...παντα ενιωθα οτι εχω μεγαλα συναισθηματα μεσα μου που μπλοκαρονται ...αε αυτο συμβαλουν και οι 5 αναδρομοι πλανητες που εχω ;;; μπορειτε να μου πειτε πως να ξεμπλοκαρω τους ερωτικους μου φοβους ;πως να απελευθερωθω απο το παρελθον και να ζησω ευτυχισμενη; τι ακριβως να κοιταξω στο χαρτη μου; ευχαριστω
Η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι αυτή που σε συγκρατεί. Λόγω του ότι ο Κρόνος, κυβερνήτης του Αιγόκερω, είναι αυτός που μας περιορίζει, γι' αυτό νιώθεις και ότι τα συναισθήματά σου μπλοκάρονται. Η Σελήνη συνδέεται άμεσα με τον ψυχισμό του ατόμου και στην θέση αυτή σε κρατάει κάπως. Σαν να μην σε αφήνει να εκφραστείς με τον τρόπο που πραγματικά θέλεις. Επιπλέον, ή Σελήνη στον Αιγόκερω είναι σε αδυναμία, οπότε ενισχύεται ακόμη περισσότερο αυτό το μπλοκάρισμα.
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι αυτή που σε συγκρατεί. Λόγω του ότι ο Κρόνος, κυβερνήτης του Αιγόκερω, είναι αυτός που μας περιορίζει, γι' αυτό νιώθεις και ότι τα συναισθήματά σου μπλοκάρονται. Η Σελήνη συνδέεται άμεσα με τον ψυχισμό του ατόμου και στην θέση αυτή σε κρατάει κάπως. Σαν να μην σε αφήνει να εκφραστείς με τον τρόπο που πραγματικά θέλεις. Επιπλέον, ή Σελήνη στον Αιγόκερω είναι σε αδυναμία, οπότε ενισχύεται ακόμη περισσότερο αυτό το μπλοκάρισμα.
σε ευχαριστω πολυ kia ...να σαι καλα ...
-
Kαλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε τι σημαίνει να είναι η σελήνη δυο ατόμων στο Ζυγο η Αφροδίτη τους στους Ιχθείς και ο Εros στον καρκίνο και στα δυο ζώδια.Ευχαριστώ και ελπίζω να έχω αναζητήση την απάντηση στην σωστή ενότητα.:wacko::worried:
-
Εάν εννοείς σε γενέθλιο ωροσκόπιο, υπάρχει στο άρθρο εξήγηση κάθε πλανητικής θέσης. Επίσης στο φόρουμ Πλανήτες και Πλανητοειδείς υπάρχουν επίσης πολλά παρομοια άρθρα που θα σε βοηθήσουν.
-
Ευχαριστώ για την βοήθεια.:bigsmile:
-
Eχω Αφροδιτη κ Σεληνη στον Αιγοκερο κ αν κ διαβαζω οτι σε αυτο το ζωδιο δυσκολευεται να εκφραστει,εγω παρατηρω οτι ειμαι πολυ παρορμητικη κ ερωτευομαι,αλλα κ ξεχνω πολυ ευκολα.
Αν κ Ιχθεις με ωροσκοπο σκορπιο κ Αρη κ Δια καθως κ Ποσειδωνα στον Τοξοτη,ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι σχεσεις μου παντα οδηγουνται στην αποτυχια.Μηπως φταιει ο Ουρανος στο Ζυγο?Μηπως ο Κρονος μου που ειναι στον Ταυρο? Μηπως ο Πλουτωνας που ειναι στην Παρθενο?Μηπως ο Ερμης στον Υδροχοο?
-
Quote:
Originally Posted by
NEFELI1971
Eχω Αφροδιτη κ Σεληνη στον Αιγοκερο κ αν κ διαβαζω οτι σε αυτο το ζωδιο δυσκολευεται να εκφραστει,εγω παρατηρω οτι ειμαι πολυ παρορμητικη κ ερωτευομαι,αλλα κ ξεχνω πολυ ευκολα.
Αν κ Ιχθεις με ωροσκοπο σκορπιο κ Αρη κ Δια καθως κ Ποσειδωνα στον Τοξοτη,ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι σχεσεις μου παντα οδηγουνται στην αποτυχια.Μηπως φταιει ο Ουρανος στο Ζυγο?Μηπως ο Κρονος μου που ειναι στον Ταυρο? Μηπως ο Πλουτωνας που ειναι στην Παρθενο?Μηπως ο Ερμης στον Υδροχοο?
Ποια είναι η οικοθεσία και ποιες οι όψεις που σχηματίζουν ο 'Ηλιος/Σελήνη/Αφροδίτη σου;
-
Quote:
Originally Posted by
NEFELI1971
Δυσκολεύεται να εκφραστεί, εννοούμε πως απλά είναι περισσότερο προσεκτική στις κινήσεις της. Μην ξεχνάς πως ο Αιγόκερως ανήκει στα παρορμητικά ζώδια.
-
εγω παλι που εχω αφροδιτη στον αιγοκερω και σεληνη στους διδυμους ειμαι πολυ ανοιχτη αλλα δεν το προχωράω ευκολα.
-
Quote:
Originally Posted by
NEFELI1971
Ψαξε τον ωροσκοπο στο Σκορπιο...Ειναι ατιμος!!! Κι εγω εκει εχω ωροσκοπο και νομιζω οτι κυριαρχει στο χαρτη οταν υπαρχει...:cry:
-
καλησπερα!!ειμαι νεα στο site και θα ηθελα να με βοηθησει καποιος σχετικα με το πως βρισκω που εχω σεληνη!!
-
Quote:
Originally Posted by
aneliv
καλησπερα!!ειμαι νεα στο site και θα ηθελα να με βοηθησει καποιος σχετικα με το πως βρισκω που εχω σεληνη!!
Αστρολογία Δωρεάν προσωπικό ωροσκόπιο - Γενέθλιος χάρτης
Για την σελήνη ....και οχι μόνο....:love:
-
Καμιά ιδέα για το πώς συνεργάζπνατι αφροδίτη στην παρθένο στον 1ο και σελήνη στον κριό στον 7ο? γιατί η μεν πρώτη δεν εκδηλώνεται παρά μόνο όταν είναι σίγουρη, η δε σελήνη τα θέλει όλα τώρα! Ψυχασθένεια? και τι γίνεται όταν ο άλλος έχει Αφροδίτη επίσης στην παρθένο κ Σελήνη στον αιγόκερο????
-
Γειά σας! Να ρωτήσω κάτι σχετικό. Σε συναστρία σύνοδος Σελήνης (άνδρα στον Σκορπιό στον 7ο) με Αφροδίτη (γυναίκας στον Σκορπιό στον 8ο) τι σημαίνει?
-
Quote:
Originally Posted by
afroditi03
Γειά σας! Να ρωτήσω κάτι σχετικό. Σε συναστρία σύνοδος Σελήνης (άνδρα στον Σκορπιό στον 7ο) με Αφροδίτη (γυναίκας στον Σκορπιό στον 8ο) τι σημαίνει?
Από τις πολύ καλές όψεις, δείχνει συναισθηματικό δέσιμο και ερωτισμό, συν τοις άλλοις :bigsmile:
-
Σελήνη Κριός Αφροδίτη Ταύρος...σύγκρουση και σύγχυση και σε αυτό πια???? έλεος...
-
σύνοδος αφροδίτης σελήνης
Γεια χαρά!
πολύ ωραίο άρθρο, αλλά τί σημαίνει σύνοδος αφροδίτης και σελήνης στον γενέθλιο χάρτη? με αφροδίτη και σελήνη ταυτόχρονα στον κριό και στον 7ο οίκο, όπως επίσης και λίλιθ στον κριό και 8ο οίκο? :huh:
-
αφροδίτη στους ιχθείς ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με Σελήνη στον Κριό τι σημαίνει????
-
Αφροδιτη στον Κριο και σεληνη στον ζυγο οπως τα λεει ειναι..Η αφροδιτη ειναι στον 11ο οικο και τεραγωνα με Δια και Ουρανο και η σεληνη στον 5ο και τετραγωνο με Πωσειδωνα..Ειναι αντικρουομενα στοιχεια ετσι?Παντως ειναι μες στην παρορμηση..
-
Re: σύνοδος αφροδίτης σελήνης
αφροδιτη και σεληνη στον κριο και τον 7ο οικο δειχνει ατομο δυνατο αλλα και εγωκεντρικο... και λιλιθ στον κριο? πολυ παρορμητικος χαρακτηρας loukiana. Προσοχη στις αποφασεις που περνετε γιατι καποιες μπορει να ειναι λαθος. Πρεπει να αναπτυξετε την σωστη εξωτερικη επικοινωνια εκτος της εσωτερικης. Ατομα που αξιζουν στη ζωη σας και σας αγαπουν μην τα παραμερισετε γιατι δεν θα βρειτε ευκολα ανθρωπους να σας υποστηριξουν και να σας καταλαβουν. Ο ερωτας για σας ειναι ενας και μοναδικος! Με τετοια συνοδο στο γενεθλιο χαρτη... ελπιζω να βοηθησα
-
Αφροδίτη στον Αιγόκερω (10ος οίκος)... σοβαρή και μετρημένη Αφροδίτη, την "κυβερνάει" ο Κρόνος! Αλλά τι να κάνει η καημένη; Είναι επιφυλακτική γιατί τις φορές που χαλάρωσε "έφαγε τα μούτρα της":cry:, οπότε προσέχει για να έχει την ψυχική της ηρεμία :toung:! Και από πάνω, υπάρχει και μια Σελήνη στον Καρκίνο, γλυκιά κι ευαίσθητη, που δέχεται τρίγωνο από Κρόνο (7ος) αντίθεση από Ήλιο (10ος). Όλα της λενε "συμμαζέψου" σ'αυτό το ωροσκόπιο!!!:bigsmile:
-
Το λιγότερο "Διφορούμενη" θα μπορούσα να με χαρακτηρίσω με τις λίγες αστρολογικές μου γνώσεις μια και έχω Αφροδίτη στο Σκορπιό και Σελήνη στον Υδροχόο!!
-
σελήνη στον τοξότη και αφροδίτη στον σκορπιο...τι σημαίνει αυτο?
-
Quote:
Originally Posted by
vanhalia
σελήνη στον τοξότη και αφροδίτη στον σκορπιο...τι σημαίνει αυτο?
http://www.myhoroscope.gr/?page=planets :bigsmile:
-
Είσαι σαμαρείτης τι να λέμε τώρα.....:toung:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
-
Re: Αφροδίτη και Σελήνη: Πως προσεγγίζουμε στον έρωτα
Κι εγω εχω Αφροδιτη και Σεληνη στα ιδια ζωδια με εσενα kiaRRa. Πραγματι βιωνω κι εγω οτι ειναι λιγο περιεργος αυτος ο συνδιασμος!
-
Ωραιότατο άρθρο!
Εγώ που έχω τα δύο αντίθετα (Σελήνη στην Παρθένο και Αφροδίτη στους Ιχθύς) είμαι σαν τον Dr. Jekyll and Mr. Hyde :blink:
-
Με αφροδίτη στον τοξότη και σελήνη στο ζυγό ..... σκούρα τα πράγματα.
-
Quote:
Originally Posted by
moutro28
Με αφροδίτη στον τοξότη και σελήνη στο ζυγό ..... σκούρα τα πράγματα.
μια χαρά σε βρίσκω :bigsmile:
εγώ με Σελήνη στον Αιγόκερω κι Αφροδίτη στον Κριό είμαι να πάω να φουντάρω καλύτερα..:toung:
-
Ας δώσω κι εγώ το στίγμα μου...Κατέχω μια Σελήνη στα ΙΙμια & μια Αφροδίτη στα γατόψαρα....:wacko:
Τις παραδίδω στα χέρια της επιστήμης προς πειραματισμό & ανάλυση για το καλό της ανθρωπότητος!:weird:
Όσοι πιστοί (τρελλογιατροί) προσέλθετε..:cheesy:
xoxo
-
Quote:
Originally Posted by
UltraViolet
μια χαρά σε βρίσκω :bigsmile:
εγώ με Σελήνη στον Αιγόκερω κι Αφροδίτη στον Κριό είμαι να πάω να φουντάρω καλύτερα..:toung:
ακριβως το ιδιο κι εγω !:cheesy:
-
Συνοδος Αφροδιτη και Σελήνη στο Ζυγο και στον 10ο οικο .Φυση καλλιτεχνική
-
Σεληνη και αφροδιτη στον καρκινο! Τελειος συνδιασμος-)
-
''Τρέχει τρέχει τρέχει το νερό''και στους δυο μου αυτούς πλανήτες... σελήνη σε σκορπιό (σε πτώση) πάντως την αγαπώ αυτή τη σελήνη είναι δυναμική και μόλις έμαθα και καλλιτεχνική(την έχουν πάρα πολύ σκηνοθέτες πχ.πέδρο αλμοδόβαρ και αρκετοί ηθοποιοί)και αφροδίτη στους ιχθείς σε έξαρση!!!Με λίγα λόγια το βασανίζω το δόλιο το έτερον ήμισυ!Αφού η σελήνη είναι στον 7ο(ακμή στο σκορπιό)οίκο και στον ίδιο οίκο βρισκεται και ένας πλούτωνας στο σκορπιό επίσης!!!!!Από τη μία δρώ τρυφερά,απαιτώ αφοσίωση,συνεχή εξωτερίκευση και επιβεβαίωση των συναισθημάτων(ιχθείς),απ' την άλλη κρατώ πράγματα για μένα ως άμυνα(σκορπιός)και δεν φτάνουν όλα αυτά θέλω να νιώθω ελεύθερη και να με πνίγει γιατι είμαι υδροχόος!Όπως λένε φίλοι εχώ κάψει κόσμο και κοσμάκη....:cheesy::amuse::laugh:
-
Ωραιότατο άρθρο!
Αφροδιτη κ Σεληνη στον Ζυγο.... εχω εγω
κ ο αντρας μου εχει Αφροδιτη στον Ζυγο(επισεις εχει Σεληνη στον Παρθενο ο οπιος ειναι κ ο οροσκοπος μου)..θετικο η αρνητικο :love:
-
Quote:
Originally Posted by
farie
Ωραιότατο άρθρο!
Αφροδιτη κ Σεληνη στον Ζυγο.... εχω εγω
κ ο αντρας μου εχει Αφροδιτη στον Ζυγο(επισεις εχει Σεληνη στον Παρθενο ο οπιος ειναι κ ο οροσκοπος μου)..θετικο η αρνητικο :love:
Θετικό :bigsmile:
-
αχχχχχ! σεληνη στο ταυρο και αφροδιτη στο λεοντα....α! και λιλιθ στον υδροχοο...σα να λεμε χαιρετισματα ισως σε μια αλλη ζωη!!!
-
Διάβασα και τις 12 σελίδες, αλλά πουθενά δεν βρήκα το συνδυασμό:
Αρη/Αφροδίτη στον Κριό, Ποσειδώνα/Σελήνη σε Τοξότη, Κρόνο/βερτεξ στο Λέοντα! (και το ευχαριστιέμαι λέμε!!!!!!!!!!)
Επ΄ώμου! Αρμ! Οπλίσατε! Μπάααααααααααμ!!!!!!!!
-
Αφροδίτη στο Λέοντα στον 7ο και Σελήνη στον Τοξότη στον 10ο! :)
-
Quote:
Originally Posted by
spirosblah
Αφροδίτη στο Λέοντα στον 7ο και Σελήνη στον Τοξότη στον 10ο! :)
Ουάου!
Πολύ γυναικομάνι βλέπω!
Μανούλα,αδελφή,φίλες, συνήθως δυναμικές, εντυπωσιακές, και ευχάριστες!
Μπράβο! Μπράβο! Να γεμίζει ο τόπος γυναίκες με Αφροδίτες και φωτα στις φωτιές!