Τι είπατε? Δεν σας άκουσα:toung:
Μπορεί να εμφανιστεί και με τις δύο μορφές! (Είδες ελλιγμό ε?);)
Printable View
Ε όχι και επιστημονική φαντασία!
Εγώ είμαι το θαύμα της φύσης: μια χαρωπή αιγοκερίνα και θα παραμείνω χαρωπή και μετά τα 35!!!!
ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ?;)
Μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα!:laugh: :laugh: :laugh:
Εδώ θα συμφωνήσω και γω. Σε εξωτερική εμφάνιση οι Καρκίνοι μικροδείχνετε...... δυστυχώς για μένα! Το χω καθημερινό φαινόμενο μες το σπίτι ενώ εγώ είμαι το αντίθετο και ας είμαι πιο μικρή. Εδώ είναι που λέμε οι αδικίες του κόσμου :toung: :cry:
Εγώ πάντως παρόλο που σε ζώδιο και σε ωροσκόπο έχω αέρα (πήραν αέρα τα μυαλά μου) δεν το βλέπω αυτό....
Μάλλον κατατάσσομαι σε άλλη κατηγορία! :cry:
Λεπόν καθότι καμένη απο τον Κρόνο στον χάρτη μου έχω δικαιωμα να μιλησω στο θέμα και πάλι!
(Ιουλία & starfish:Σας μπερδευω και δεν μπορείτε να βάλετε σε κατηγορία καθότι ανακάλυψα τον τρόπο να λέω βλακειες με σοβαρό τρόπο και το ανάποδο!! :toung: )
Επί του θέματος:
Πως ορίζουμε τον Κρόνιο τύπο;;;Μπορεί πχ η kiarra να ειναι Αιγόκερως με ωροσκόπο ομοίως ,αλλά να έχει πχ ένα στελιουμ ή συνοδο προσωπικών πλανητών ή έστω προσωπικό πλανήτη η τον κυβ του ωροσκόπου σε άλλο ζώδιο (μαλλον του αερα;- υποθετω)
Και θα σας λύσω άμεσα την απορία:
Ήλιος, δίας , ποσειδώνας->αιγόκερως
ερμής, ουρανός,-> τοξότης
κρόνος ,πλούτωνας ->σκορπιός
άφρο->υδροχόος
άρης, σελήνη->ιχθύες
Verneigung Verneigung Verneigung Verneigung Verneigung Verneigung Verneigung
1. Πολλοί πλανήτες στον Αιγόκερω; :weird:
2. Κρόνος σε σύνοδο με ¶ρη στον Σκορπιό; :weird:
3. Κρόνος σε τετράγωνο με Ήλιο (Υδροχόος);:weird:
4. Κρόνος σε εξάγωνο με Αφροδίτη (στον Αιγόκερω); :weird:
5. Κρόνος κοντά σε ημιεξάγωνο με Ουρανό;:weird:
6. Κρόνος κοντἀ σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και Δία (στον Αιγόκερω); :weird:
7. Κρόνος κοντά σε τετράγωνο με Ερμή (στον Αιγόκερω); :weird:
:nuts: :nuts: :nuts:
Επέτρέψέ μου να διαφωνήσω.θεωρώ πως η πληθώρα πλανητών ναι παίζει ρόλο ,αλλά μόνο των προσωπικών(αρης-πως ενεργώ ,αφρο-πως εκφραζομαι την γυναικεια μου ταυροτητα ερμης- πως εκφράζομαι) και φυσικά η θέση του ωροσκόπου.
Επίσης η θέση του κυβερνήτη του ωροσκόπου θα παίξει ρόλο στην εμφάνιση όπως επίσης η οικοθεσία του και επίσης το εάν υπάρχουν πλανητες στο 1ο τεταρτημόριο /και κυρίως στον 1 οικο ή σε συνοδο με ωροσκόπο,που θα μεταβάλλουν ή μαλλον μεταποιήσουν τα αρχικά χαρακτηριστικά του ωροσκόπου.
Κρόνιος τύπος
Ήλιος στον Αιγόκερω & ωροσκόπος στον αιγόκερω
Ήλιος στον 10ο οίκο
Κρόνος στον 1ο οίκο: Ταυτότητά μας
Σελήνη στον Αιγόκερω ή στον Παρθένο
Και γενικά εάν στον χάρτη υπάρχει πολύ γη.
Δηλαδή κάποιος με ήλιο στον Αιγόκερω και ωροσκόπο στον Τοξότη ή στον Υδροχόο και Αφροδίτη σε δίδυμο ή Ιχθύ, δεν θα έχει κρόνια συμπεριφορά;)
Εγω θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο.Γιατί αναρωτιόμαστε ποιός είναι κρόνιος?Θέλω να πω είναι κάτι τόσο κακό να είναι κανείς κρόνιος?Σημαίνει κατ ανάγκη κάτι αρνητικό?
Και φυσικά να διαφωνήσεις :toung: Έτσι μαθαίνουμε και την άλλη άποψη και συγκρίνουμε! :bigsmile:
Ωραία λοιπόν πληθώρα προσωπικών πλανητών.
Ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου ας πούμε πάλι σε Αιγόκερω ή στον 10ο οίκο; Ίσως και σε όψεις με τον Κρόνο;
Δεν είναι κακό να είσαι Κρόνιος. Προς θεού. Απλά υπάρχει πολλές φορές η απορία γιατί κάποιοι από μας φαινόμαστε μεγαλύτεροι από την ηλικία μας. Και βρήκαμε την απάντηση εδώ. Κρόνια χαρακτηριστικά. :bigsmile:
Να διεκρινήσουμε ότι μιλάμε για το πότε εχουμε καθαρά κρόνια εξωτερική εμφάνιση έτσι δεν ειναι;
Θα έλεγα, Αιγόκερως με ωροσκόπο αιγοκερω,με κρόνο στον 1 οικο και με αφροδίτη στον Αιγόκερω αν ειναι γυναίκα ή αρη αν ειναι ανδρας.:weird:
η ωροσκόπος τυχαία λεω Ζυγό και η κυβ. αφροδίτη στον Αιγόκερω κτλ.
Μια χαρα ειναι οι Κρόνιοι τύποι!:bigsmile:
Τελος νομίζω καμιά φορά δεν ειναι ότι καποιος φαινεται μεγαλύτερος σε ηλικία αλλά η συμπεριφορά/ντυσιμο/τρόπος ομιλιας κτλ παραπεμπουν σε μεγαλύτερη ηλικία,μας αφηνουν αυτή την αισθηση αν θελετε..Μια 20χρονη που ντυνεται συντηρητικά,ή ειναι πολύ σοβαρή,μετρημένη κτλ κτλ λογικό δεν ειναι να φανει καπως μεγαλύτερη;Γι'αυτο για γυναικειο χάρτη θεωρώ πως η Αφρο παιζει ρόλο για το θεμα όπως και οι υπολοιποι παραγοντες που προανέφερα!
Ναι μιλάμε για καθαρά κρόνια εξωτερική εμφάνιση.
Με κάλυψες απόλυτα! :love:
Τώρα για την 20χρονη και την κάθε 20χρονη (μπορεί να είναι και 28-30) που ντύνεται συντηρητικά και είναι και σοβαρή και μετρημένη, μου έφερες στο μυαλό μια κοπέλα που "γνωρίζω" και πρέπει να είναι πολύ Κρόνιος τύπος τελικά :nuts: :embarrest
[quote=roadrunner;23869]
Συμφωνώ απόλυτα σ' αυτό. Οι επιλογές στο ντύσιμο κάνουν κάποιον να φαίνεται μεγαλύτερος ή μικρότερος από την ηλικία του. Και γενικότερα η στάση του, αυτό που βγάζει προς τα έξω.Quote:
Τελος νομίζω καμιά φορά δεν ειναι ότι καποιος φαινεται μεγαλύτερος σε ηλικία αλλά η συμπεριφορά/ντυσιμο/τρόπος ομιλιας κτλ παραπεμπουν σε μεγαλύτερη ηλικία,μας αφηνουν αυτή την αισθηση αν θελετε..Μια 20χρονη που ντυνεται συντηρητικά,ή ειναι πολύ σοβαρή,μετρημένη κτλ κτλ λογικό δεν ειναι να φανει καπως μεγαλύτερη;
Χωρίς υπερβολές πάντα, γιατί τότε πάμε αλλού....:laugh: :toung:
Εγώ θα σας πω αυτό!!!!!και το λέω επειδή το έχω βιώσει
Οσο κρόνια και να είναι μια γυναίκα αν φορέσει ένα ωραίο καφέ-κεραμιδί μακρύ φουστάνι και έχει ενα ωραίο κοκκινωπό ριχτό μαλί είναι πιο σέξι απο οποιαδήποτε μη κρόνια ντεκαπαρισμένη με καυτό μίνι:bigsmile:
Δηλαδή οι υπόλοιπες που είμαστε μελαχρινές κρόνιες????Να αρχίσουμε να βάφουμε το μαλλί?:cry:
Δεν είναι δίκαιο,αυτό αποτελεί χτύπημα κάτω από την ζώνη!!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Όχι ρε παιδιά άλλες ιμιτασιόν ξανθομαλούσες. Μεσόγειες γυναίκες είστε! Θά'λεγα ΝΑΙ μόνο άν είχα μετοχές στην κρυστάλ κολόρ:laugh:
Ναι όμως έχεις Κρόνια χαρακτηριστικά; Γιατί από μόνο του το αυστηρό ντύσιμο δεν παραπέμπει απαραίτητα να μεγαλοδείχνεις! Προσωπικά είτε ντυθώ σπορ, είτε ντυθώ πιο "αυστηρά" είναι το ίδιο και το αυτό. +6 χρόνια στην ηλικία μου!!!!! Και η μαύρη λίστα μου γεμίζει επικίνδυνα και μάλλον θα χρειαστεί να καταργήσω την λευκή και να γίνει και αυτή μαύρη :bigsmile: