-
Re: Γάμος and the city...
Quote:
Originally Posted by
Marlene
Στα μέρη μου όμως τώρα τελευταία έχει γίνει πολύ της μόδας να μικροαρραβωνιάζονται και να μικροπαντρεύονται και να μικρογκαστρώνονται:suspiciou :weird:
Είναι σημεία των καιρών αυτάααααα :toung:
Πλάκα πλάκα και γω το'χω "καρατσεκαρισμένο"... βρε κορίτσια χαρείτε λίγο την ελεύθερη ζωή... από μικρές στα βάσανα...
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Χτες μία φίλη έκλεισε τα 24 και η θεία της της έκανε δώρο ένα post it που έγραφε "καιρός να παντρευτείς" πάνω σε ένα περιοδικό με νυφικά. Αργότερα όταν και άλλοι ... τακτοποιημένοι της ευχήθηκαν το ίδιο, τους έβρισε χωρίς δισταγμο.
Και μιλάμε για...κοινωνική κοπέλα,:love: :love: άρα η δικαιολογία δεν είμαι για σπίτι , ουτε νοικοκυρά έχει εκμηδενιστεί.:embarrest :embarrest
Έχεις δίκιο, υπάρχει και εκείνο το "να νοικοκυρευτείς"!!!!Στην άκρη της γλώσσας το έχουν συνέχεια:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Είναι σημεία των καιρών αυτάααααα :toung:
Πλάκα πλάκα και γω το'χω "καρατσεκαρισμένο"... βρε κορίτσια χαρείτε λίγο την ελεύθερη ζωή... από μικρές στα βάσανα...
Βεβαία έχω παρατηρήσει πως οι περισσότερες απο αυτές δεν έχουν να σκεφτούν μια καριέρα..μια υπόληψη στην κοινωνία..:cheesy: αν καταλαβαίνεις τι εννοώ:embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Χτες μία φίλη έκλεισε τα 24 και η θεία της της έκανε δώρο ένα post it που έγραφε "καιρός να παντρευτείς" πάνω σε ένα περιοδικό με νυφικά. Αργότερα όταν και άλλοι ... τακτοποιημένοι της ευχήθηκαν το ίδιο, τους έβρισε χωρίς δισταγμο.
Και μιλάμε για...κοινωνική κοπέλα,:love: :love: άρα η δικαιολογία δεν είμαι για σπίτι , ουτε νοικοκυρά έχει εκμηδενιστεί.:embarrest :embarrest
Πάντως πέρα από την πλάκα, έχουμε φτάσει σε απαράδεκτα σημεία έμμεσης πίεσης, καταπίεσης κλπ.
-
Quote:
Originally Posted by
Marlene
Στα μέρη μου όμως τώρα τελευταία έχει γίνει πολύ της μόδας να μικροαρραβωνιάζονται και να μικροπαντρεύονται και να μικρογκαστρώνονται:suspiciou :weird:
Το ξέρω από πρώτο χέρι...... έχω κάνει 4 χρόνια σε επαρχία (νησί). ¶λλη νοοτροπία οι Αθηναίοι, άλλη οι νησιώτες!
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Έχει λαϊκή και μάλιστα με οικολογικά προϊόντα:laugh: :laugh: :laugh: ¶σε τις δικαιολογίες:toung:
Δεν έχει....ΜΑ ΤΩ ΘΕΩ... κάθε Τετάρτη έχουμε λαίκή στην περιοχή μας! :toung: Και δεν πρόκειται να πάω στη λαϊκή του σούπερ μάρκετ..... για να κάνω την χάρη σε μερικούς μερικούς :toung:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Καλά τους έκανε! Να αγιάσει το στόμα σου κοπέλα μου (να της το πεις αυτό :toung: ). Με το ζόρι παντρειες....τι κολλήματα είναι αυτά;;;;!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Μάλλον μόνο εμείς έχουμε βλάβη προς αποκατάσταση όπως λέει και η Κασσιόπη!!:love: Η από την άλλη πρόκειται για μία παγκόσμια συνωμοσία που θέλει τις γυναίκες "χαλασμενες";;;:suspiciou :unsure: Χμμμμ πυκν(νιι)οιιι καπν(ννιιιοι)καλ(λλλιιι)ύπτ ουν την υπόθεση!:toung:
Χαχαχα, σωστόοοοο!
Δίπολο, έγραψες πάλι! Verneigung :love:
-
Quote:
Originally Posted by
Marlene
Βεβαία έχω παρατηρήσει πως οι περισσότερες απο αυτές δεν έχουν να σκεφτούν μια καριέρα..μια υπόληψη στην κοινωνία..:cheesy: αν καταλαβαίνεις τι εννοώ:embarrest
marlene μου, μην το νομίζεις. Γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις κοριτσιών που λέγανε αμάν να τελειώσουν τη σχολή τους (γιατί ναι, πλέον η ιδανική νύφη πρέπει να΄χει και ένα πτυχίο), να βρουν κάποιον και να παντρευτούν. Αλλά αυτές οι αντιλήψεις που έχουν αυτά τα παιδιά είναι απόρροια του πώς έχουν μεγαλώσει. Αν η μαμά ή ο όποιος άλλος συνέχεια σου πιπιλάει το μυαλό, το μόνο που ονειρεύεσαι, ναι πραγματικά θα'ναι τον εαυτό σου νυφούλα, να βγαίνεις από την ασημένια δίπορτη μπέμπα και να ανεβαίνεις τα σκαλιά της εκκλησίας που έχουν καλυφθεί με ένα κόκκινο χαλί.
Και οκ, δε λέω, η εικόνα είναι πολύ όμορφη και μακάρι όλοι να τη ζήσουμε. Αλλά καθετί στον καιρό του. Δεν είναι καλό να πιέζονται καταστάσεις, έτσι απλά για να έχουν κάποιοι να λένε ότι έκαναν το καθήκον τους, έκαναν, μεγάλωσαν και πάντρεψαν τα παιδιά τους γρήγορα γρήγορα....
-
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Πάντως πέρα από την πλάκα, έχουμε φτάσει σε απαράδεκτα σημεία έμμεσης πίεσης, καταπίεσης κλπ.
ειλικρινά απορώ που είδες την έμμεση πίεση! Ούτε προσχήματα χρειάζονται για να μας την πουν(επειδή δεν βασανιζόμαστε σε ταλαιπωρημένους γάμους σαν την πλειονότητα τους) ούτε τίποτα. Και πάνω από όλα το κορυφαίο που λένε πάντα:"Εγω για το καλό σου στα λέω αυτά". Λες και ζητήσαμε συνδιασκεψη κορυφής για να λυθεί το πότε θα παντρευτουμε.:wacko: :wacko: :wacko:
-
Kia: Αν αποφασίσεις να ψωνίσεις από τα πανέρια,να θυμιθείς να ζητήσεις οπωσδήποτε εγγυηση καλής λειτουργίας!!!:toung: (εγω την πατάω συνεχώς!)
Κασσιόπη:τα μεγάλα πνευματα συναντιούνται αγαπημένο δίπολο!:love:
Παιδιά νομίζω ότι τα πράγματα είναι σχετικά απλά.Απλά δηλώνεις ότι όσο σε πιέζουν τόσο θα καθυστερείς΄και όσο σε πιέζουν τόσο θα είσαι κατά!Αν συνοδεψεις την δήλωση με πανηγυρική έξοδο (με πυτζάμες) θα καταλάβουν επιτέλους ΠΟΣΟ σε ενοχλητικοί γίνονται(αγνοήστε τα περίεργα βλέμματα των περαστικών που κοιτάζουν την πυτζάμα και τις παντοφλες προβατάκια-ο σκοπός αγιάζει τα μέσα)!:laugh:
-
Quote:
Παιδιά νομίζω ότι τα πράγματα είναι σχετικά απλά.Απλά δηλώνεις ότι όσο σε πιέζουν τόσο θα καθυστερείς΄και όσο σε πιέζουν τόσο θα είσαι κατά!Αν συνοδεψεις την δήλωση με πανηγυρική έξοδο (με πυτζάμες) θα καταλάβουν επιτέλους ΠΟΣΟ σε ενοχλητικοί γίνονται(αγνοήστε τα περίεργα βλέμματα των περαστικών που κοιτάζουν την πυτζάμα και τις παντοφλες προβατάκια-ο σκοπός αγιάζει τα μέσα)!:laugh:
Perfect Δεν έγραψες απλώς, ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ!!!!:laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Kia: Αν αποφασίσεις να ψωνίσεις από τα πανέρια,να θυμιθείς να ζητήσεις οπωσδήποτε εγγυηση καλής λειτουργίας!!!:toung: (εγω την πατάω συνεχώς!)
Θα το λάβω πολύ σοβαρά υπ' όψιν μου αυτό! ;) Όχι απλά ένα χρόνο, αλλά τουλάχιστον 5-10 χρόνια εγγύηση θα ζητήσω. Αν δε βρω αυτό που θέλω θα μείνω ανύπαντρη :toung:
Προβατάκια, σκυλάκια, αρκουδάκια....δεν έχει σημασία.... :embarrest Θα δείξουμε και τα φιλοζωικά μας αισθήματα :laugh:
-
Mα καλά όλο αυτό το συγγενολόι που χτυπιέται κάτω σαν χταπόδι για να παντρευτούμε,ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΝΟΣ ΓΑΜΟΥ;Κι αν στο κάτω κάτω της γραφής,"κόψει η μαγιονέζα",τζάμπα τόοοοσσσσσοοοςςςς παράς;Δεν τα πέταγα στην θάλασσα καλύτερα;:nuts:
Αλλά ξέρετε τι γίνεται;Αφορμή για πανηγύρια και κουτσομπολιό θέλουν τα σόγια,δεν νοιάζονται τόοοοσο για μας:suspiciou
-
Quote:
Originally Posted by
Marlene
Mα καλά όλο αυτό το συγγενολόι που χτυπιέται κάτω σαν χταπόδι για να παντρευτούμε,ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΝΟΣ ΓΑΜΟΥ;Κι αν στο κάτω κάτω της γραφής,"κόψει η μαγιονέζα",τζάμπα τόοοοσσσσσοοοςςςς παράς;Δεν τα πέταγα στην θάλασσα καλύτερα;:nuts:
Αλλά ξέρετε τι γίνεται;Αφορμή για πανηγύρια και κουτσομπολιό θέλουν τα σόγια,δεν νοιάζονται τόοοοσο για μας:suspiciou
Σκοπός τους είναι να σε αποκαταστήσουν... προφανώς κατά βάθος θα σκέφτονται ότι είναι καιρός να τραβήξουμε και οι υπόλοιπες-οι κουπί... να δούμε τι εστί γάμος! Αλλά με το ζόρι παντρειά δε γίνεται!
Γιατί άλλωστε να πέσουμε σε ένα λάθος που αργότερα θα το πληρώσουμε είτε με πιθανό χωρισμό, είτε με το να ανεχόμαστε καταστάσεις, δύσκολες οικογενειακές (εφόσον δε θέλουμε να χωρίσουμε, γιατί έπεται και το κοινωνικό στίγμα) επειδή μας πίεσαν κάποιοι να προβούμε σε αυτό το βήμα; :unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
Marlene
Και όταν φτάσει η ώρα η καλή, λένε "πωπω, πολλά έξοδα. Να τον μεταθέσουμε για του χρόνου" :laugh::laugh::laugh:
-
Quote:
Σκοπός τους είναι να σε αποκαταστήσουν...
Παλιότερα οι γυναίκες (κόρες) της οικογένειας θεωρούνταν "βάρος", κυρίως οικονομικό, αφού κατά κανόνα δεν εργάζονταν, (που θα τρέχεις εσύ στους δρόμους, αυτά είναι για τους άντρες:weird: ), οπότε και έπρεπε όσο νωρίτερα γινόταν να τις ξεφορτωθούν και να τις φορτωθεί ο σύζυγος, με ότι συνεπάγεται αυτό. Αυτή είναι και η αποκατάσταση, που απ' ότι φαίνεται ακόμα και σήμερα, έστω και αν δεν ισχύουν οι ίδιοι κανόνες, έχει μείνει ριζωμένη στα μυαλά κάποιων, (τί είσαι χωρίς σύζυγο, μισός άνθρωπος:wacko: ), μια και το να συζείς με κάποιον, δεν ανήκει στην κατηγορία "αποκατάσταση".:suspiciou
-
Το θέμα δεν είναι να παντρευτείς ντε και καλά. Είναι να βρεις κάποιον να μοιράζεσαι τη ζωή σου. Τώρα αν αυτό προϋποθέτει και γάμο Ο.Κ..
Πάντως και οι άντρες έχουν αλλάξει νοοτροπία. Θέλουν πρώτα να κάνουν καριέρα, να ζήσουν τη ζωή τους και μετά να παντρευτούν (καμιά 25αρα κατά προτίμηση). Και ερωτώ : τι να τον κάνεις εαν την έχει ζήσει τη ζωούλα του και το μόνο που θέλει πια, είναι να ξαπλώσει σε έναν καναπέ με τις παντοφλίτσες του και να πίνει τσαγάκια;
-
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Παλιότερα οι γυναίκες (κόρες) της οικογένειας θεωρούνταν "βάρος", κυρίως οικονομικό, αφού κατά κανόνα δεν εργάζονταν, (που θα τρέχεις εσύ στους δρόμους, αυτά είναι για τους άντρες:weird: ), οπότε και έπρεπε όσο νωρίτερα γινόταν να τις ξεφορτωθούν και να τις φορτωθεί ο σύζυγος, με ότι συνεπάγεται αυτό.
Το φαινόμενο αυτό συνεχίζει ακόμη και σήμερα... κυρίως στην επαρχία και σε οικογένειες που υπάρχουν ακόμη μυαλά που πάνε 100 χρόνια πίσω. Είναι αυτό που έλεγε και γνωστός ηθοποιός "ΕΜΠΡΟΣ ...... ΠΙΣΩ". Και μόνο το ότι σε ορισμένες περιοχές η κόρη δεν θεωρείται παιδί ενώ ο γιος και φυσικά είναι το ΠΑΙΔΙ της οικογένειας, λέει πολλά..... :suspiciou
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Αυτή είναι και η αποκατάσταση, που απ' ότι φαίνεται ακόμα και σήμερα, έστω και αν δεν ισχύουν οι ίδιοι κανόνες, έχει μείνει ριζωμένη στα μυαλά κάποιων, (τί είσαι χωρίς σύζυγο, μισός άνθρωπος:wacko: ), μια και το να συζείς με κάποιον, δεν ανήκει στην κατηγορία "αποκατάσταση".:suspiciou
Ανήκει περισσότερο στην κατηγορία δεν είναι ΗΘΙΚΟΝ :nuts:
-
Quote:
Originally Posted by omo
Το θέμα δεν είναι να παντρευτείς ντε και καλά. Είναι να βρεις κάποιον να μοιράζεσαι τη ζωή σου. Τώρα αν αυτό προϋποθέτει και γάμο Ο.Κ..Πάντως και οι άντρες έχουν αλλάξει νοοτροπία. Θέλουν πρώτα να κάνουν καριέρα, να ζήσουν τη ζωή τους και μετά να παντρευτούν (καμιά 25αρα κατά προτίμηση).Και ερωτώ : τι να τον κάνεις εαν την έχει ζήσει τη ζωούλα του και το μόνο που θέλει πια, είναι να ξαπλώσει σε έναν καναπέ με τις παντοφλίτσες του και να πίνει τσαγάκια;
Να του φτιάχνεις τα τσαγάκια, και να ελπίζεις να γίνει κανένας σεισμός, μπας και κουνηθεί:nuts: :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Το φαινόμενο αυτό συνεχίζει ακόμη και σήμερα... κυρίως στην επαρχία και σε οικογένειες που υπάρχουν ακόμη μυαλά που πάνε 100 χρόνια πίσω. Είναι αυτό που έλεγε και γνωστός ηθοποιός "ΕΜΠΡΟΣ ...... ΠΙΣΩ". Και μόνο το ότι σε ορισμένες περιοχές η κόρη δεν θεωρείται παιδί ενώ ο γιος και φυσικά είναι το ΠΑΙΔΙ της οικογένειας, λέει πολλά..... :suspiciou
Ανήκει περισσότερο στην κατηγορία δεν είναι ΗΘΙΚΟΝ :nuts:
Μια χαρά τα λες Κία.
Και γιατί να συζείς, για να κάνεις τη δούλα??? Μπα! άστο. στην επόμενη ζωή
-
Quote:
Originally Posted by
panther
Μια χαρά τα λες Κία.
Και γιατί να συζείς, για να κάνεις τη δούλα??? Μπα! άστο. στην επόμενη ζωή
Ενώ άμα είσαι παντρεμένη και κάνεις την δούλα, αλλαζει το πράγμα;;:wacko:
Με συγχωρείτε αλλά προτιμώ να δοκιμάσω,να το σκεφτώ ,να δώ αν ταιριάζω,παρά να πάρω γουρούνι στο σακί.
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Με συγχωρείτε αλλά προτιμώ να δοκιμάσω,να το σκεφτώ ,να δώ αν ταιριάζω,παρά να πάρω γουρούνι στο σακί.
Ούτε το ένα προτιμώ, αλλά ούτε το άλλο:bigsmile:
Μπορώ να μην πάρω κανένα?:wacko:
-
Quote:
Originally Posted by
omo
Το θέμα δεν είναι να παντρευτείς ντε και καλά. Είναι να βρεις κάποιον να μοιράζεσαι τη ζωή σου. Τώρα αν αυτό προϋποθέτει και γάμο Ο.Κ..
Πάντως και οι άντρες έχουν αλλάξει νοοτροπία. Θέλουν πρώτα να κάνουν καριέρα, να ζήσουν τη ζωή τους και μετά να παντρευτούν (καμιά 25αρα κατά προτίμηση). Και ερωτώ : τι να τον κάνεις εαν την έχει ζήσει τη ζωούλα του και το μόνο που θέλει πια, είναι να ξαπλώσει σε έναν καναπέ με τις παντοφλίτσες του και να πίνει τσαγάκια;
Το ίδιο πλέον κάνουν και οι γυναίκες. Είναι φαινόμενο της εποχής. Όσο άξιος είναι ο ένας τόσο άξιος απαιτούν να είναι και ο άλλος. Καλό είναι να έχεις ζήσει και λίγο τη ζωούλα σου..... αλλά όχι και να σε πάρουν τα χρόνια και να θες την αποκατάσταση απλά για να πεις ότι το έκανες και αυτό! Καθένας βάζει τις προτεραιότητές του και πράττει σύμφωνα με τα "θέλω" του.
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Το ίδιο πλέον κάνουν και οι γυναίκες. Είναι φαινόμενο της εποχής. Όσο άξιος είναι ο ένας τόσο άξιος απαιτούν να είναι και ο άλλος. Καλό είναι να έχεις ζήσει και λίγο τη ζωούλα σου..... αλλά όχι και να σε πάρουν τα χρόνια και να θες την αποκατάσταση απλά για να πεις ότι το έκανες και αυτό! Καθένας βάζει τις προτεραιότητές του και πράττει σύμφωνα με τα "θέλω" του.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!Perfect
-
Quote:
Και μόνο το ότι σε ορισμένες περιοχές η κόρη δεν θεωρείται παιδί ενώ ο γιος και φυσικά είναι το ΠΑΙΔΙ της οικογένειας, λέει πολλά..... :suspiciou
Ε όχι και παιδί η κόρη, η κόρη είναι "με το συμπάθειο":weird: , και το έχω ακούσει με τα αυτιά μου αυτό. Δύο παιδιά και ένα "με το συμπάθειο", είπε καταντροπιασμένος κάποιος (επαρχιώτης), που τον ρώτησαν αν έχει παιδιά.:nuts:
-
Αφού έχουμε ισότητα σε όλα τα άλλα και κυρίως στο επίπεδο μόρφωσης, προτείνω να ζήσουμε την ζωή μας, να σταδιοδρομήσουμε επαγγελματικά και λίγο πριν τα 45 να βρούμε ένα "καλό" παιδί στα 25!:love: :love: :love:
Ε ρε εγκεφαλικά που θα ακολουθήσουν!!!!:nuts: :nuts: :nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Θα συμφωνήσω! Εκεί βλέπεις και τα χούγια του άλλου!
Ξέρεις πόσες σχέσεις που όδευαν σε γάμο έχουν χαλάσει επειδή ακριβώς όταν το ζευγάρι ξεκίνησε να συζεί έβγαλε άλλο πρόσωπο ;;;;;;;;
Και την δούλα στο κάτω κάτω, ΑΝ θες την κάνεις! Μπορείς να προσλάβεις γυναίκα για να βοηθάει στα οικιακά! Έτσι θα δείξεις στον άλλο ότι δεν πρόκειται να γίνεις δούλα του .... ούτε και μετά τον γάμο :toung:
Στο βαθμό φυσικά που υπερβάλλουμε με τον όρο "δούλα", γιατί αλοίμονο - δε θα φροντίσεις και συ η ίδια τον σύντροφό σου;;;
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Αφού έχουμε ισότητα σε όλα τα άλλα και κυρίως στο επίπεδο μόρφωσης, προτείνω να ζήσουμε την ζωή μας, να σταδιοδρομήσουμε επαγγελματικά και λίγο πριν τα 45 να βρούμε ένα "καλό" παιδί στα 25!:love: :love: :love:
Εεεεεεεεεεετσι... θα γυρίσει κι ο τροχός κλπ κλπ κλπ :toung: :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Perfect Αυτό!!! είναι μαγκιά:nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Ε όχι και παιδί η κόρη, η κόρη είναι "με το συμπάθειο":weird: , και το έχω ακούσει με τα αυτιά μου αυτό. Δύο παιδιά και ένα "με το συμπάθειο", είπε καταντροπιασμένος κάποιος (επαρχιώτης), που τον ρώτησαν αν έχει παιδιά.:nuts:
Σοβαρά??:huh: αισχος και ονειδος:notrust:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Ξέρεις πόσες σχέσεις που όδευαν σε γάμο έχουν χαλάσει επειδή ακριβώς όταν το ζευγάρι ξεκίνησε να συζεί έβγαλε άλλο πρόσωπο ;;;;;;;;
Και την δούλα στο κάτω κάτω, ΑΝ θες την κάνεις! Μπορείς να προσλάβεις γυναίκα για να βοηθάει στα οικιακά! Έτσι θα δείξεις στον άλλο ότι δεν πρόκειται να γίνεις δούλα του .... ούτε και μετά τον γάμο :toung:
Στο βαθμό φυσικά που υπερβάλλουμε με τον όρο "δούλα", γιατί αλοίμονο - δε θα φροντίσεις και συ η ίδια τον σύντροφό σου;;;
Ε ναι! Εννοείται αυτό!!!Αμοιβαία προσπάθεια χρειάζεται!!!
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Πιστεψέ με ξέρω!:cheesy:
Συμφωνώ απόλυτα!:love:
-
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Το' χουν οι Πελοποννήσιοι αυτό το χούι :mad: Διότι, περί ων ο λόγος :toung:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Είναι πολύ τσοι μοδώς τελευταία...... Δεν εινννννννννννννννν κακοοοοο :laugh: kiaRRa Perfect
Quote:
Originally Posted by roadrunner
Πιστεψέ με ξέρω!
Συμφωνώ απόλυτα!
Γυναικεία αλληλεγγύη ;)
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Γιατί?Ασχημα περναει η Ντέμι Μουρ??:laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Το' χουν οι Πελοποννήσιοι αυτό το χούι :mad: Διότι περί ων ο λόγος :toung:
Όντως Ευδοκία, έπεσες 100% μέσα.;) Απ' την Αργολίδα ήταν ο "μοντέρνος" και "υπερήφανος" πατέρας.:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Αρκει να μη σου ζητησει να κανετε παιδι...:toung: Διοτι θα βγαζεις βολτα τον γιο και το εγγονι σου! :toung: :toung:
Οπως αυτο που "κοροιδευουμε". :nuts: :nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Οι γυναίκες έχουν και πιο πρακτικά προβλήματα. Ποιος εγγυάται οτι θα μπορούν στα 45 τους να κάνουν παιδιά; η επιστήμη έχει προοδέψει αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τουλάχιστον σε μικρότερη ηλικία (και δεν εννοώ στα 20) έχουν περισσότερες πιθανότητες και να κάνουν παιδί και να είναι υγιές και θα έχουν και περισσότερες αντοχές να το "παλέψουν".:amuse:
-
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Όντως Ευδοκία, έπεσες 100% μέσα.;) Απ' την Αργολίδα ήταν ο "μοντέρνος" και "υπερήφανος" πατέρας.:cheesy:
:bigsmile: :love:
Για φαντάσου όμως αν "το συμπάθειο" τους αναγνωριστεί (σε δημόσιο πρόσωπο) ή αποκτήσει πτυχία και διπλώματα και γίνει top ! Τότε θα λένε "η κοράκλα μου" ...... Διπροσωπίες.... και συμφέροντα..... :suspiciou
Quote:
Originally Posted by omo
Οι γυναίκες έχουν και πιο πρακτικά προβλήματα. Ποιος εγγυάται οτι θα μπορούν στα 45 τους να κάνουν παιδιά; η επιστήμη έχει προοδέψει αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τουλάχιστον σε μικρότερη ηλικία (και δεν εννοώ στα 20) έχουν περισσότερες πιθανότητες και να κάνουν παιδί και να είναι υγιές και θα έχουν και περισσότερες αντοχές να το "παλέψουν".
Γι' αυτό και δεν θα τους βράζουμε όλους στο ίδιο καζάνι. Ακριβώς γι' αυτό το λόγο έθεσα το θέμα των προτεραιοτήτων.... καθένας κάνει τις επιλογές του... αυτές που εκείνος-η θεωρεί πιο σωστές για το άτομο του. ;)
-
Οντως υπάρχει αυτή η αντίληψη στους Πελοποννήσιους, ωστόσο για να μην φωτογραφίζουμε περιοχές, αυτή η αντίληψη υπάρχει παντού σε μικρό ή μεγάλο βαθμό. Ο άντρας από τον Όμηρο κιόλας ήταν ο στυλοβάτης της οικογένειας, γίνεται να αλλάξουν αυτά τα πράγματα; Το θέμα είναι ότι μέσα από τέτοιες συμπεριφορές και στάσεις βγαίνει ένας άκρατος κοινωνικός ρατσισμός σχετικά με τα δύο φύλα... αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία!!
-
Πελοποννήσια's talking, μαζευτείτε. Στην Κομοτηνή μου είχαν πει κατάμουτρα πως οι γυναικες είμαστε γραμμάτια.Γιατί λοιπον δεν μας πληρώνουν τουλάχιστον αλλά τα δίνουν όλα στο γαμπρό? Ποιος θα τους πει πως ο θεσμός της προικοδοσίας καταργήθηκε από το 1983?
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Πελοποννήσια's talking, μαζευτείτε. Στην Κομοτηνή μου είχαν πει κατάμουτρα πως οι γυναικες είμαστε γραμμάτια.Γιατί λοιπον δεν μας πληρώνουν τουλάχιστον αλλά τα δίνουν όλα στο γαμπρό? Ποιος θα τους πει πως ο θεσμός της προικοδοσίας καταργήθηκε από το 1983?
Αν γνωρίζουν να χειρίζονται ηλεκτρονικό υπολογιστή και είναι μέλη του σάιτ, μόλις έκανες γκάφα!!!!! :laugh: