-
Re: Έρωτας είναι να ρισκάρεις...
Πόσο δίκιο έχει η starfish...
Όλα στην πορεία της ζωής τα βαφτίζουμε κάπως..
Τις διαφορές μας προσπαθούμε να τις γεφυρώσουμε..
Τις ομοιότητες μας να τις χρησιμοποιήσουμε για να γεφυρώσουμε τις διαφορές.Δεν πετυχαίνει πάντα..
Δεν εξελίσονται οι άνθρωποι μέσα σε μία σχέση με τον ίδιο τρόπο.
Και υπάρχουν κάποιοι που ερωτεύονται.Ξέρω αρκετούς, ο καθένας λειτουργεί με έναν διαφορετικό τρόπο.Πιστεύω όμως πως μία σχέση δεν φθείρεται εύκολα από την καθημερινότητα και τα προβλήματα αυτής εάν υπάρχει επικοινωνία.Τίποτα δεν ζει επ' αόριστον χωρίς φροντίδα.
Και ο έρωτας που θα αιστανθείς για κάποιον άλλον , εάν δεν ερωτεύεσαι εύκολα, σε φέρνει σε κατάσταση πολύ πολύ δύσκολη.
Δεν ρισκάρουν εύκολα οι άνθρωποι που έχουν μακροχρόνιες σχέσεις..
Και αυτοί τελικά που αναλαμβάνουν το ρίσκο να είστε σίγουροι πως το κάνουν ζυγίζοντας τις συνέπειες..
Αλλά αξίζει να ζεις.. και η ζωή είναι πολύ σύντομη..
ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ
-
-
Μάλλον κι εγώ αυτό που περιγράφει το άρθρο θα έκανα,για την ακρίβεια θα την έκανα...:toung:
Πέραν της πλάκας όμως αυτό είναι που με φοβίζει όσον αφορά τις σχέσεις και θυμάμαι από μικρή ρωτούσα τη μαμά μου:"Αν παντρευτώ και μετά μου αρέσει κάποιος άλλος τι θα κάνω;".Αυτή γελούσε και μου έλεγε ότι όταν παντρευτώ δε θα έχω μάτια για άλλον...
Πέρυσι το Μάϊο χώρισα μετά από 5 χρόνια σχέσης με ένα πολύ καλό παιδί που ακόμα το αγαπάω,αλλά πλέον εντελώς αδερφικά...
Είναι αυτό που περιγράφει το άρθρο ότι μετά από ένα σημείο γίνεσαι "αδερφάκι" με τον άλλον...
Αλλά μάλλον γίνεσαι "αδερφάκι" όταν δεν είναι αυτό που τελικά ψάχνεις ή θες.Θέλω να ελπίζω ότι όταν βρούμε την πραγματική αγάπη δε θα νιώσουμε ποτέ "αδερφικά" για εκείνον...:love:
-
Κανεις δεν εχει το δικαιωμα οσο τσαντισμενος και αν ειναι να κανει κριτικη στις επιλογες του αλλου κατα την γνωμη μου.Μπορει μονο να δωσει καποια συμβουλη η κατι παρομοιο αλλα οχι και να ωριεται!!!Μου φαινεται πολυ γελοιο. . . Πιστευω οτι καλα εκανε και διελυσε μια σχεση που δεν ειχε μελλον,ηταν καλυτερο απο το να κοροιδευει τον ιδιο αλλα και τον εαυτο της.
-
Νομίζουμε, πως ο ερωτευμένος σύντροφος θα καλύψει όλα τα κενά μας. ¨Οτι θα μας προσφέρει την εσωτερική ασφάλεια που μας λείπει. Οτι θα μας κάνει ευτυχισμένους.
Γιατί αναζητάμε την ασφάλεια μέσα από τους άλλους και δεν προσπαθούμε να παίρνουμε στα χέρια μας την προσωπική μας ευτυχία?
Η κοπέλα λέει "κατάφερνα να τον εντυπωσιάσω και κυρίως δεν θα ήταν αποκλειστικά και μόνο ο Γιάννης". Ισως αν δεν τον είχε εντυπωσιάσει τελικά, να ήταν ακόμη με τον Γιάννη...
Δεν έχει καλή αυτοεκτίμηση, ίσως.
Όμως ο σύντροφος δεν είναι ο Σούπερμαν. Δεν βρίσκεται μαζί μου για να μου εξασφαλίσει την ευτυχία που αναζητούσα, και όταν το αντιλαμβάνομαι αυτό παύει να με γοητεύει και να με συναρπάζει. Και δεν βρίσκεται μαζί μου για να μου προσφέρει όλη την προσοχή που έχω ανάγκη.
Αν έχεις μια πολύ κακή αυτοεκτίμηση ή την αίσθηση πως έχεις αποτύχει κανένας σύντροφος δεν μπορεί να το διορθώσει αυτό.
-
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
Πιστευω οτι καλα εκανε και διελυσε μια σχεση που δεν ειχε μελλον,ηταν καλυτερο απο το να κοροιδευει τον ιδιο αλλα και τον εαυτο της.
Το να μένεις σε μια σχέση που μαθηματικά δεν οδηγεί πουθενά είναι πιστεύω χειρότερο από το να φύγεις από αυτήν..Συνήθως σε τέτοιες φάσεις ο ένας θέλει να φύγει και δεν λέει ούτε δείχνει κάτι και ο άλλος πιστεύοντας ότι όλα είναι εντάξει ετοιμάζει διάφορα όπως κοινές διακοπές για παράδειγμα..
Quote:
Originally Posted by
nicoletta
Αν έχεις μια πολύ κακή αυτοεκτίμηση ή την αίσθηση πως έχεις αποτύχει κανένας σύντροφος δεν μπορεί να το διορθώσει αυτό.
Αν έχεις επίσης και λίγη αυτογνωσία και κάνεις και καμία αυτοκριτική που και που νομίζω διορθώνεις τα κακώς κείμενα...
-
to thema gia mena toulaxiston paidia einai pws telika meta apo tosa xronia sxesh me kapoion katalhgeis telika na ton aisthanesai adelfika?emena auto me problhmatise...h kopela afou aisthanthike etsi kala ekane kai proxwrhse omws to nohma poio einai?pws kathe fora pou tha kaneis sxesh gia polla xronia meta tha arxizeis na ton aisthanesai san aderfo kai ton xwrizeis?dld oi makroxrones sxeseis einai kathorismenes na katalhxoun etsi?egw den thele na pisteuw kati tetoio kai den thelw na mou sumbei,pisteuw pws an prospatheis na mhn thewreis thn sxesh sou dedomenh kai na prospatheis na ths dwseis mai nea pnoh ola tha phgainoun kala..
-
¶ποψη μου είναι ότι όταν αυτός με τον οποίο είσαι μαζί τόσα χρόνια είναι το άλλο σου μισό,η πραγματική αγάπη,δε θα καταφέρεις ποτέ να τον δεις αδερφικά...:love:
Φαντάσου τι θα γινόταν αν κάθε μακροχρόνια σχέση κατέληγε σε χωρισμό...
Όλα μέσα στη ζωή είναι...Ακόμα και το ρίσκο στον έρωτα που αρκετοί ίσως να μην το έπαιρναν και να βολεύονταν σε μια δεδομένη και σίγουρη σχέση ;)
Παρεμπιπτόντως θα σε παρακαλούσα να γυρίσεις το πληκτρολόγιό σου στα ελληνικά και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες! :bigsmile:
-
[quote=SKYLOROCK;31697]¶ποψη μου είναι ότι όταν αυτός με τον οποίο είσαι μαζί τόσα χρόνια είναι το άλλο σου μισό,η πραγματική αγάπη,δε θα καταφέρεις ποτέ να τον δεις αδερφικά...:love:
Φαντάσου τι θα γινόταν αν κάθε μακροχρόνια σχέση κατέληγε σε χωρισμό...
Όλα μέσα στη ζωή είναι...Ακόμα και το ρίσκο στον έρωτα που αρκετοί ίσως να μην το έπαιρναν και να βολεύονταν σε μια δεδομένη και σίγουρη σχέση ;)
Το μεγαλυτερο ποσοστο μακροχρονιων σχεσεων καταληγει σε χωρισμο, αν και οχι απαραιτητως τυπικα.
Αλλα δεν μπορω να φανταστω τι θα γινοταν!.....:cheesy: :bigsmile:
-
συμφωνω πως οταν αγαπας καποιον πραγματικα δεν προκειται να τον δεις στην συνεχεια ως φιλο η αδερφο...και το ρισκο ειναι μεσα στην ζωη,αξιζει καποιες φορες να το παιρνουμε...!διοτι αυτο ειναι ζωη..!:bigsmile:
-
Ίσως απλά φταίει το γεγονός πως μόλις κάποιοι κατακτήσουν μια κορυφή και δουν ότι την έχουν πια δεδομένη, καρφώνουν ένα σημαιάκι και πάνε γι' άλλα...
Όσο και να αγαπάς τον άλλον/η, όσο ερωτευμένος/η και να είσαι αν δεν υπάρχει μια συνεχής φλόγα, θεωρώ λογικό κάποτε να τον δεις πιο φιλικά και να τον απομακρύνεις ερωτικά. ¶τιμο πράγμα η ρουτίνα, γαρ...:embarrest
-
συμφωνω μαζι σου κιαρρα.!γι'αυτο λοιπον θα ηταν καλο να μην βολευεσαι στην ρουτινα σου που ως σημειο ειναι καλο διοτι επιφερει σταθεροτητα αλλα να προσπαθεις να εφευρισκεις τροπους διασκεδασης και ανανεωσης!πιστευω πως αυτο θελει φαντασια για να γινει..ολοι εχουμε αρκει να ψαξουμε λιγο και να μην εχουμε προκαταληψεις!
-
Oι προκαταλήψεις δυστυχώς είναι μέρος του πολιτισμού κάθε τόπου...
Από τη στιγμή που καταλαβαίνουμε τον εαυτό μας διδασκόμαστε πώς να κινούμαστε μέσα σε ηθικά αποδεκτά κοινωνικά πλαίσια. Είναι εξαιρετικά δύσκολο πλέον στα χρόνια της ενηλικίωσης να ξεπεράσουμε τις προκαταλήψεις αφού αποτελούν βίωμα.
Ωστόσο καλή η σταθερότητα της καθημερινότητας, αλλά ανευ ουσίας με αποτέλεσμα σιγά σιγά να μας μοιάζουν όλα με ξαναζεσταμένο φαγητό. Και αυτό περιλαμβάνει και τις διαπροσωπικές σχέσεις σε όποια βάση κι αν χτίστηκαν (είτε ερωτική είτε φιλική):embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Oι προκαταλήψεις δυστυχώς είναι μέρος του πολιτισμού κάθε τόπου...
Από τη στιγμή που καταλαβαίνουμε τον εαυτό μας διδασκόμαστε πώς να κινούμαστε μέσα σε ηθικά αποδεκτά κοινωνικά πλαίσια. Είναι εξαιρετικά δύσκολο πλέον στα χρόνια της ενηλικίωσης να ξεπεράσουμε τις προκαταλήψεις αφού αποτελούν βίωμα.
Ωστόσο καλή η σταθερότητα της καθημερινότητας, αλλά ανευ ουσίας με αποτέλεσμα σιγά σιγά να μας μοιάζουν όλα με ξαναζεσταμένο φαγητό. Και αυτό περιλαμβάνει και τις διαπροσωπικές σχέσεις σε όποια βάση κι αν χτίστηκαν (είτε ερωτική είτε φιλική):embarrest
Εγω νομιζω οτι μεγαλη σημασια στην διαρκεια μιας σχεσης εχει η εμπειρια.εγω ειχα μια σταθερη σχεση απο τα 20 εως τα 26(οπου και μας χτυπησε ο Κρονος και η μητερα του φιλου μου...:bigsmile: αλυπητα)στην οποια κανενας δεν βαρεθηκε ποτε και ομως τελειωσε.Τωρα που ειμαι μεγαλυτερη και εχω αλλα standards δεν ειναι πολυ ευκολο.Παντως η αγαπη και ο ερωτας δεν τελειωνουν ποτε ειναι η εντυπωση ενος ρομαντικου Ταυρου παιδια!:love:
-
Η γνώμη ενός κυνικού Αιγόκερου είναι πως όλα ξεθωριάζουν στο αμείλικτο φως του Χρόνου. Ακόμα και τα δυνατότερα συναισθήματα υποτάσσονται:embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Η γνώμη ενός κυνικού Αιγόκερου είναι πως όλα ξεθωριάζουν στο αμείλικτο φως του Χρόνου. Ακόμα και τα δυνατότερα συναισθήματα υποτάσσονται:embarrest
γιατι κυνικε μου Αιγοκερε τα λες αυτα??δεν φταιει ο χρονος νομιζω.Η αισθηση η η ψευδαισθηση οτι κατι πιο κατω μπορει να ειναι καλυτερο φταιει νομιζω εγω..
Αν περνας τελεια με καποιον τι σημασια εχει ο χρονος?(ο Ταυρος οσο γερναει χαζευει οπως διαπιστωνω..:bigsmile: )
-
O Χρόνος είναι σαν τον Κρόνο...
Οταν ξεπεράσεις το ερωτοχτύπημα βλέπεις καθαρά πού βρίσκεσαι, και το ερωτοχτύπημα πολλές φορές οδηγεί σε χάσιμο χρόνου παρά σε αγάπη. ¶λλωστε και η μετατροπή της αγάπης σε απλά φιλία είναι μόνο η επίδραση του Χρόνου πάνω της...
-
ολα σχετικα ειναι! Ο χρονος δεν ειναι που κανει το κρασι πιο ωριμο και πιο γευστικο? Ολοι δεν θελουν να πιουν ενα κρασι που ο χρονος το χει ωριμασει και το χει κανει καλυτερο?
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
O Χρόνος είναι σαν τον Κρόνο...
Οταν ξεπεράσεις το ερωτοχτύπημα βλέπεις καθαρά πού βρίσκεσαι, και το ερωτοχτύπημα πολλές φορές οδηγεί σε χάσιμο χρόνου παρά σε αγάπη. ¶λλωστε και η μετατροπή της αγάπης σε απλά φιλία είναι μόνο η επίδραση του Χρόνου πάνω της...
Αααααα δεν παιζω..λοιπον παρακαλω οπως γυρισει ο Χρονος πισω και φυγει ο Κρονος απο το Αιγοκερακι αυτο!κατι τετραγωνιζει την αφροδιτη σου σιγουρα!και η αγαπη δεν γινεται φιλια νομιζω εγω!Αλλο οι φιλοι μας...:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
skorpion
ολα σχετικα ειναι! Ο χρονος δεν ειναι που κανει το κρασι πιο ωριμο και πιο γευστικο? Ολοι δεν θελουν να πιουν ενα κρασι που ο χρονος το χει ωριμασει και το χει κανει καλυτερο?
Ζητω οι Σκορπιοι!!!και το καλο κρασι επισης....:bigsmile:
-
:love::bigsmile::bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Αααααα δεν παιζω..λοιπον παρακαλω οπως γυρισει ο Χρονος πισω και φυγει ο Κρονος απο το Αιγοκερακι αυτο!κατι τετραγωνιζει την αφροδιτη σου σιγουρα!και η αγαπη δεν γινεται φιλια νομιζω εγω!Αλλο οι φιλοι μας...:bigsmile:
Και ναι ενας Κρόνος τετραγωνίζει την Αφρούλα μου!!!!
Μου αρέσει ο Κρόνος στον τομέα των αισθηματικών. Με κρατά γερά στη γη, δεν πετάω στα σύννεφα και αν είναι να πάθω για να μάθω, λέω ένα μεγαλοπρεπέστατο ΟΧΙ.
Ποιος είπε ότι η αγάπη δεν γίνεται φιλία; ¶λλωστε και η φιλία μια πλευρά αγάπης είναι:love:
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Και ναι ενας Κρόνος τετραγωνίζει την Αφρούλα μου!!!!
Μου αρέσει ο Κρόνος στον τομέα των αισθηματικών. Με κρατά γερά στη γη, δεν πετάω στα σύννεφα και αν είναι να πάθω για να μάθω, λέω ένα μεγαλοπρεπέστατο ΟΧΙ.
Ποιος είπε ότι η αγάπη δεν γίνεται φιλία; ¶λλωστε και η φιλία μια πλευρά αγάπης είναι:love:
Πρεπει να πεταξεις αμα αγαπησεις και νομιζω οτι το σωστο ειναι να πεταξεις τωρα που και φτερα εχεις και αν πεσεις εχεις γερα ποδια να σηκωθεις Kiarra μου.και οσο για το να παθεις συμφωνω.Οποιος θα σε αγαπησει και θα τον αγαπησεις πρεπει να σε προσεχει οχι να σε ταλαιπωρει!Απλα οι ανθρωποι συνηθως αγαπανε αυτους που τους ταλαιπωρουνε( βλεπε τα λαικα ασματα γεματα πονο και καημο:bigsmile: ).
Ισως η αγαπη γινεται φιλια ο ερωτας ομως αποκλειεται.Αν θες καποιον πως ειναι φιλος σου?
(Η αδερφη μου τα λεει και τα κανει αυτα που ειναι φιλοι με ολους τους πρωην :laugh: αλλα εχει Αφρουλα οπως λες και εσυ στον Υδροχοο θεση που αποτελει μυστηριο για την δικη μου στον Ταυρο...)
-
Quote:
Originally Posted by
skorpion
:love::bigsmile::bigsmile:
Και τωρα ολα τα μελη αυτου του site αντιλαμβανονται γιατι οι Ταυροι και οι Σκορπιοι τραβανε αυτα που τραβανε....;)
-
Ο Έρωτας κάποτε περνάει και σε αφήνει είτε με γλυκιά είτε με πικρή γεύση. Κάποτε ωριμάζει σε αγάπη ή απλά ξεφουσκώνει.
Μμμμ εχω το ίδιο χαρακτηριστικό με την αδερφή σου... όλοι είναι φίλοι μου πλέον(είπαμε εχω μια Κρονιοτετραγωνισμένη αφρούλα στον Υδροχόο και εγω:embarrest )!
-
Εγω πιστευω οτι μια ερωτικη σχεση ή σχεση αγαπης για να ναι ολοκληρωμενη πρεπει να περιεχει ολες τις αλλες σχεσεις μεσα : σχεσεις μητερα/πατερα - παιδιου, σχεση φίλου με φίλο, σχεση αδελφικη, σχεση συντροφικη σχεση ερωτικη και σιγουρα σεξουαλικη. Δεν ξερω αν εκφραστηκα καλα (ο ερμης μου ειναι στον 12ο απο προχτες χιχιχι!) αλλα νομιζω οτι θα καταλαβατε μαλλον τι εννοω
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Ο Έρωτας κάποτε περνάει και σε αφήνει είτε με γλυκιά είτε με πικρή γεύση. Κάποτε ωριμάζει σε αγάπη ή απλά ξεφουσκώνει.
Μμμμ εχω το ίδιο χαρακτηριστικό με την αδερφή σου... όλοι είναι φίλοι μου πλέον(είπαμε εχω μια Κρονιοτετραγωνισμένη αφρούλα στον Υδροχόο και εγω:embarrest )!
Αααα πολυ ωραια!λοιπον αρχιζω το κυρηγμα τωρα::laugh: ερωτας ειναι να ρισκαρεις.μην τα χανεις τελειως για να μην εχουμε και δραματα...και στα 24 ο ερωτας δεν μπορει να γινει αγαπη.Απλα οι εικονες την σημερον ημερα (που λεει και η γιαγια μου!)καθως και η προσφορα εχει κανει τα πραγματα πολυ ευκολα με αποτελεσμα ολα να αρχιζουν και να τελειωνουν γρηγορα και ετσι δεν προλαβαινουν τα αισθηματα να γινουν βαθια.Τωρα αν ενας πρωην γινει φιλος και τα φτιαξει με την κολλητη σου η εσυ με τον κολλητο του παραμενει φιλος?:embarrest
και επιτελους θελω και εγω εναν Κρονο τετραγωνο μπας και σοβαρευτω γιατι οσο με διαβαζω αγχωνομαι....:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Εγω πιστευω οτι μια ερωτικη σχεση ή σχεση αγαπης για να ναι ολοκληρωμενη πρεπει να περιεχει ολες τις αλλες σχεσεις μεσα : σχεσεις μητερα/πατερα - παιδιου, σχεση φίλου με φίλο, σχεση αδελφικη, σχεση συντροφικη σχεση ερωτικη και σιγουρα σεξουαλικη. Δεν ξερω αν εκφραστηκα καλα (ο ερμης μου ειναι στον 12ο απο προχτες χιχιχι!) αλλα νομιζω οτι θα καταλαβατε μαλλον τι εννοω
και τα μελη συνεχιζουν να αντιλαμβανονται:
1) πως τα κανουμε μπαχαλο οι Ταυροι και οι Σκορπιοι στις σχεσεις μας(μανα μας ειναι ο αλλος,πατερας μας,φιλος μας,ουδεις ξερει....)
2)γιατι οπου υπαρχει μπαχαλο παντα υπαρχει πισω ενα απο τα δυο ζωδια!
Χαρηκα για την gνωριμια φιλη Scorpion...παντα πιστευα οτι δεν ειμαι μονη σε αυτο τον κοσμο...:laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Αααα πολυ ωραια!λοιπον αρχιζω το κυρηγμα τωρα::laugh: ερωτας ειναι να ρισκαρεις.μην τα χανεις τελειως για να μην εχουμε και δραματα...και στα 24 ο ερωτας δεν μπορει να γινει αγαπη.Απλα οι εικονες την σημερον ημερα (που λεει και η γιαγια μου!)καθως και η προσφορα εχει κανει τα πραγματα πολυ ευκολα με αποτελεσμα ολα να αρχιζουν και να τελειωνουν γρηγορα και ετσι δεν προλαβαινουν τα αισθηματα να γινουν βαθια.Τωρα αν ενας πρωην γινει φιλος και τα φτιαξει με την κολλητη σου η εσυ με τον κολλητο του παραμενει φιλος?:embarrest
και επιτελους θελω και εγω εναν Κρονο τετραγωνο μπας και σοβαρευτω γιατι οσο με διαβαζω αγχωνομαι....:cheesy:
22 παρακάλω και δεν σου δινω τον δικό μου.:nuts:
Οκ να ρισκάρεις, αλλά εσύ...
Όταν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, προτιμώ την λογική!:embarrest
Οπως είπες και εσύ, τα συναισθήματα πλέον έχασαν το βάθος που είχαν κάποτε. Δεν έγινε όμως μόνο του αυτό, αλλά μάλλον επειδη όλοι ρισκάραμε στο παρελθόν ανεπιτυχώς, δίνοντας πλέον άλλο νόημα στον έρωτα:embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
22 παρακάλω και δεν σου δινω τον δικό μου.:nuts:
Οκ να ρισκάρεις, αλλά εσύ...
Όταν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, προτιμώ την λογική!:embarrest
Οπως είπες και εσύ, τα συναισθήματα πλέον έχασαν το βάθος που είχαν κάποτε. Δεν έγινε όμως μόνο του αυτό, αλλά μάλλον επειδη όλοι ρισκάραμε στο παρελθόν ανεπιτυχώς, δίνοντας πλέον άλλο νόημα στον έρωτα:embarrest
Αχχχ αμα ημουνα 22...και τι εγινε??παλι χαζα θα εκανα.Παρακαλω οπως σεβομαστε την προηγουμενη γενια απο εμας που παρολο που δεν ειχε Πολυτεχνειο προσπαθησε...
Και γιατι δεν ειναι παρακαλω οι πιθανοτητες με το μερος σας???(τελευταιες μοιρες ειναι η Αφρο??Αντε να δω τι θα μου λες με τον Δια στον Υδροχοο..._
Οσο και να την πατας δεν ειναι ποτε αρκετο παντως...
(προσπαθω μπας και μου δανεισεις λιιιιγο απο τον Κρονο αλλα οι προσπαθειες μου πεφτουν στο κενο!και μην νομιζεις και εγω αντιθεση με Σεληνη τον εχω αλλα ΑΠΤΟΗΤΗ!)
-
Κατι για το αρθρο...στην αγαπη δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα ρισκου αν αγαπας αγαπας και προσπαθεις να κρατησεις την αγαπη αλλα και τον ερωτα ζωντανο, το να φευγεις καθε φορα που τα βρισκεις λιγο σκουρα, καθε φορα που το πραγμα αρχιζει να κανει κοιλια (το οποιο ειναι συνηθες την σημερινη εποχη της δηθεν ευκολιας), αντι να προσπαθεις να διαφυλαξεις αυτο που εχεις και να το επαναφερεις, να το αναζοπυρωσεις δεν ειναι ρισκο ειναι ηττα και ο χαμενος ο εαυτος σου.
Οσο για την λογικη καλη ειναι κι αυτη αρκει να μην καταπιεζει το συναισθημα γιατι τοτε παλι εσυ εισαι ο χαμενος...
Και γω χαρηκα emmalene
-
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Κατι για το αρθρο...στην αγαπη δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα ρισκου αν αγαπας αγαπας και προσπαθεις να κρατησεις την αγαπη αλλα και τον ερωτα ζωντανο, το να φευγεις καθε φορα που τα βρισκεις λιγο σκουρα, καθε φορα που το πραγμα αρχιζει να κανει κοιλια (το οποιο ειναι συνηθες την σημερινη εποχη της δηθεν ευκολιας), αντι να προσπαθεις να διαφυλαξεις αυτο που εχεις και να το επαναφερεις, να το αναζοπυρωσεις δεν ειναι ρισκο ειναι ηττα και ο χαμενος ο εαυτος σου.
Οσο για την λογικη καλη ειναι κι αυτη αρκει να μην καταπιεζει το συναισθημα γιατι τοτε παλι εσυ εισαι ο χαμενος...
Και γω χαρηκα emmalene
θα γινω κουραστικη οποτε απλα :clapping:
-
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Και γω χαρηκα emmalene
Ναι, αλλά άλλο πράγμα είναι η αγάπη και άλλο ο έρωτας. Στον έρωτα ρισκάρεις... γιατί δεν γνωρίζεις εξ'αρχης, αν θα καταλήξεις στην αγάπη:embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Ναι, αλλά άλλο πράγμα είναι η αγάπη και άλλο ο έρωτας. Στον έρωτα ρισκάρεις... γιατί δεν γνωρίζεις εξ'αρχης, αν θα καταλήξεις στην αγάπη:embarrest
ναι αλλα το θεμα ειναι να ζησεις τον ερωτα με τον συντροφο σου ασχετα που θα καταληξει!την αγαπη την ζεις με τους φιλους σου.(και ενα μυστικο..εχω Αρη στον Υδροχοο...:nuts: )και μην πτοησε,εσυ εισαι σοβαρο παιδι εγω παραειμαι ρομαντικη και αφελης...και ονειροπολα...:laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
emmalene
ναι αλλα το θεμα ειναι να ζησεις τον ερωτα με τον συντροφο σου ασχετα που θα καταληξει!την αγαπη την ζεις με τους φιλους σου.(και ενα μυστικο..εχω Αρη στον Υδροχοο...:nuts: )και μην πτοησε,εσυ εισαι σοβαρο παιδι εγω παραειμαι ρομαντικη και αφελης...και ονειροπολα...:laugh:
Μήπως τα έχεις μπερδέψει λιγάκι;
-
Quote:
Originally Posted by
Δ. Μ.
Μήπως τα έχεις μπερδέψει λιγάκι;
Απο παντα αλλα σε τι επιπεδο εννοεις τωρα?παρατηρησεις δεκτες...
-
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Απο παντα αλλα σε τι επιπεδο εννοεις τωρα?παρατηρησεις δεκτες...
Γράφεις ότι "την αγαπη την ζεις με τους φιλους" , οπότε εύλογο και το ερώτημα: η αγάπη προς τους φίλους είναι ταυτόσημη με την αγάπη προς τον άνθρωπο που σχετίζεσαι; Δεν είναι δλδ κάποιας άλλης μορφής αγάπη;
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Ναι οκ αν το θετεις ετσι εκει ρισκαρεις εγω αναφερομουν στο αρθρο οπου αυτη ειχε μια αγαπη κ εναν ερωτα που αφησε να μαραζωσει και εγκατελειψε χωρις προσπαθεια για κατι αλλο που κι αυτο θα μαραζωσει γιατι η κοπελα αυτη δεν ειχε μαθει οτι τα λουλουδια θελουν ποτισμα και φροντιδα για να μη μαραθουν και να συνεχισουν να ανθιζουν κι οταν ειναι αρρωστα θελουν φαρμακο για να επανελθουν κι ολο αυτο θελει υπομονη αγαπη και προδερμ αλλιως και αλλα λουλουδια να παρεις και να πεταξεις τα παλια παλι την ιδια καταληξη θα εχουν.
-
Quote:
Originally Posted by
Δ. Μ.
Γράφεις ότι "την αγαπη την ζεις με τους φιλους" , οπότε εύλογο και το ερώτημα: η αγάπη προς τους φίλους είναι ταυτόσημη με την αγάπη προς τον άνθρωπο που σχετίζεσαι; Δεν είναι δλδ κάποιας άλλης μορφής αγάπη;
Νομιζω οτι η αγαπη δεν εχει μορφες.Δεν εχει μεσα διεκδικηση οπως ο ερωτας.Εχω λοιπον την γνωμη, που μπορει να ειναι και λανθασμενη για καποιους, οτι η αγαπη ειναι μια ειτε ειναι για φιλους ειτε για οικογενεια.Και οταν λεω φιλους εννοω φιλους οχι απλα γνωστους.:embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Νομιζω οτι η αγαπη δεν εχει μορφες.Δεν εχει μεσα διεκδικηση οπως ο ερωτας.Εχω λοιπον την γνωμη, που μπορει να ειναι και λανθασμενη για καποιους, οτι η αγαπη ειναι μια ειτε ειναι για φιλους ειτε για οικογενεια.Και οταν λεω φιλους εννοω φιλους οχι απλα γνωστους.:embarrest
Όντως η έννοια της αγάπης είναι μία και μοναδική και υπερκαλύπτει καταστάσεις και άτομα. Στο πλαίσιο της κουβέντας εδώ όμως έχει χροιά ερωτική και δεν αφορά την συμπαντική και θεϊκή της υπόσταση, δεν είναι αυτή που θα μας ...σώσει. Κατανοητή η θέση σου μετά την διευκρίνιση.