-
Re: Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...
Γεια σας. Εγώ είμαι κριάρι με τα όλα μου ... ένας ωροσκόπος στο καρκίνο μου τα χαλάει λίγο αλλά εντάξει ...
Είμαι Κριός λοιπόν και περιμένω τα δώρα του Δία που κατα πως λένε οι αστρολόγοι θάναι πολλά από το τέλος του μήνα και μετά!!!
Σας χαιρετώ
Ευαγγελίνα
-
ΥΔΡΟΧΟΟΣ!!! Και απλα περηφανη γι' αυτο!!
-
Υ δ ρ ο χ ό ο ς!!!! Τρελή και παλαβή... δραστήρια, αντιδραστικοεπαναστατική σχεδόν πάντα, συγκαταβατική, υπερπροστατευτική, κοινωνική(= φίλοι και γνωστοί μου έχουν κολλήσει το παρατσούκλι Μητέρα Τερέζα)..... θα 'θελα να κάνω ότι σκέφτομαι πράξη, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς (δυστυχώς νομίζω) πάντα κάτι με φρενάρει και το ξανασκέφτομαι.... Ααα!! μη το ξεχάσω.....και παραπονιάρα!!! :embarrest:embarrest
-
Και το ματς συνεχίζεται με μεγάλη αγωνία.
Το σκορ βρίσκεται στο 17-17 (ισοπαλία) για Καρκίνους και Υδροχόους!
:bigsmile: :bigsmile:
-
λέων με ωροσκόπο λέων.δύσκολος συνδυασμός:crazy:
-
Λέων με ωροσκόπο Σκορπιό και Σελήνη στο Σκορπιό.
Όσο για την αυτοπαρουσίαση...ζηλιάρα,εγ ωίστρια,εκδικητική,πολλές φορές ευκολόπιστη :wacko: ανοίγομαι δύσκολα στους άλλους,καχύποπτη και απ'ό,τι καταλάβατε είμαι ο πιο τέλειος άνθρωπος...:toung: Πάντως από θέμα χιούμορ μου λένε ότι τα πάω καλά (ίσως είναι και το μοναδικό καλό μου :laugh: :nuts: )
-
Ζυγός με ωροσκόπο Τοξότη
Ειλικρινής μέχρι ωμότητας,δίκαιη μέχρι τελικής πτώσεως,αναποφάσιστη,επικο ινωνιακή,γοητευτική,όμορφη ,πανέξυπνη,ταλαντούχα,κτλ
:clapping:
Ένα ελαττωματάκι μόνο,να τόσο δα μικρούλι:Ερμή στο Σκορπιό εξ ου και στόμα φαρμάκι.Όποιος με πειράξει την πάτησε,τουλάχιστον σε λεκτικό επίπεδο (αρκεί να είμαι στα κέφια μου)
-
Σκορπιός με ωροσκόπο Δίδυμο ,Σελήνη σύνοδο Κρόνο σε 5ο στο Ζυγό & Χείρωνα στις 29 του Τοξότη.
-
3/7/62 Καρκίνος με Παρθένο ωροσκόπο :nuts: μπορώ να είμαι έτσι κ αλλιώς... αυτό βέβαια που θέλω είναι η ισορροπία :bigsmile: έτσι κ αλλιώς αυτό είναι πάντα το ζητούμενο :vic:
-
Quote:
Originally Posted by
v488
Ζυγός με ωροσκόπο Τοξότη
,αναποφάσιστη,επικοινωνιακ ή,γοητευτική,όμορφη,πανέξυ νη,ταλαντούχα,κτλ
Ωραιο το ανεκδοτο σου το αλλο με τον Τοτο το ξερεις.
Aυτοπαρουσιαση λεει το θεμα οχι "ψωνιστε την".
-
Quote:
Originally Posted by
Alien1
Είδα τις απαντήσεις σου και σε άλλα μέλη σε άλλα άρθρα,γιατί μου έκανε εντύπωση η επιθετικότητά σου.Έχεις σοβαρό πρόβλημα.Να το κοιτάξεις.Και μαζί μου μην ξανασχοληθείς γιατί θα σε ξεχέσω κανονικά κι ας με διαγράψουν κι απ΄το φόρουμ κι απ το σάιτ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ¶ντε παίξε τίποτα να χαλρώσεις.
-
Quote:
Originally Posted by
Alien1
Γιατί δεν δέχεσαι προσωπικά μηνύματα?
Για το λόγο που φαντάζομαι?
-
Να χαλαρώσουμε συστήνω. Δεν είναι φόρουμ προσωπικών αντιπαραθέσεων και φραστικών διαξιφισμών εδώ.
Ο κακός διαχειριστής
-
Toξότης με ωροσκόπο Κριό!
Αποφασιστική,εγωίστρια,δυν αμική,αθλητική...
Εκείνη η Σελήνη στονΚαρκίνο με κάνει πολύ ευαίσθητη όμως...
-
σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο....
μοναχικη αλλα μεσα σε πληθος, πρακτικη με τασεις ρομαντισμου, αιθεροβαμονας αλλα μεσα σε ενα πλαισιο ρεαλισμου, ζηλιαρα μονο σε συναισθηματικο επίπεδο, πλασμα με εμμονες και φοβους υπαρξιακους, θαρραλεα σε οτι αφορα την πραγματικοτητα,γενναιοδωρ , ευαισθητη στην κριτικη τριτων καταληγοντας ομως να κανω το δικο μου, επίμονη, προληπτικη, παθιασμενη με την ζωη,στοργικη .................................................. .
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!
-
Παρθένος με ωροσκόπο στον Λέοντα για τα πρώτα 20χρόνια.
Παρθένος με ωροσκόπο στον Σκορπιό αλλά μπορεί να είναι και στον Τοξότη τα τελευταία...
Φαίνεται πως η μαμά μου πονούσε περισσότερο από τις δικές σας κι έτσι η ώρα της γέννησης μου - καθώς και η μέρα εννίοτε- παραμένει μεταβλητή. Κάτι σαν την γιορτή του Πάσχα ένα πράγμα!
Δεν ξέρετε πόσο σας ζηλεύω!!!
Ως Παρθένος λοιπόν είμαι άρρωστη με την λεπτομέρεια σε οτιδήποτε κάνω. Πρέπει επίσης να παραδεχτώ πως το ρητό: "η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει μα κόκκαλα τσακίζει" με περιγράφει πλήρως κι ας το θεωρώ απαίσιο (το ότι συμβαίνει εννοώ). Πιστέψτε με όμως βγαίνει από μόνο του και πολλές φορές χωρίς την παραμικρή συγκατάθεσή μου.
Κατά τα άλλα ή θα ζωγραφίζω ή θα γράφω ή θα φαντάζομαι πως ζωγραφίζω ή θα πλάθω παραμύθια-προσφιλέστατη ασχολία μου-ακόμη και τις ατελείωτες ώρες που δουλεύω σε μία "δημιουργική-καλλιτεχνική(;)" δουλειά.
Σιχαίνομαι την ακαταστασία αλλά ειλικρινά σιχαίνομαι ακόμη περισσότερο να καθαρίζω. Είμαι συντηρητική μα ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω πως η ζωή μου έχει τόσο έντονα σμιλεμένη την τρέλλα μέσα της.
Μ' άλλα λόγια, διχασμένη προσωπικότητα να το πω; έρμαιο συμπτώσεων και τύχης να το πω; Δεν το γνωρίζω και ίσως να μην το μάθω ποτέ...
-
Quote:
Originally Posted by
HiLyn
Παρθένος με ωροσκόπο στον Σκορπιό αλλά μπορεί να είναι και στον Τοξότη τα τελευταία...
Φαίνεται πως η μαμά μου πονούσε περισσότερο από τις δικές σας κι έτσι η ώρα της γέννησης μου - καθώς και η μέρα εννίοτε- παραμένει μεταβλητή. Κάτι σαν την γιορτή του Πάσχα ένα πράγμα!
Ως Παρθένος λοιπόν είμαι άρρωστη με την λεπτομέρεια σε οτιδήποτε κάνω. Πρέπει επίσης να παραδεχτώ πως το ρητό: "η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει μα κόκκαλα τσακίζει" με περιγράφει πλήρως κι ας το θεωρώ απαίσιο (το ότι συμβαίνει εννοώ). Πιστέψτε με όμως βγαίνει από μόνο του και πολλές φορές χωρίς την παραμικρή συγκατάθεσή μου.
Κατά τα άλλα ή θα ζωγραφίζω ή θα γράφω ή θα φαντάζομαι πως ζωγραφίζω ή θα πλάθω παραμύθια-προσφιλέστατη ασχολία μου-ακόμη και τις ατελείωτες ώρες που δουλεύω σε μία "δημιουργική-καλλιτεχνική(;)" δουλειά.
Σιχαίνομαι την ακαταστασία αλλά ειλικρινά σιχαίνομαι ακόμη περισσότερο να καθαρίζω. Είμαι συντηρητική μα ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω πως η ζωή μου έχει τόσο έντονα σμιλεμένη την τρέλλα μέσα της.
Μ' άλλα λόγια, διχασμένη προσωπικότητα να το πω; έρμαιο συμπτώσεων και τύχης να το πω; Δεν το γνωρίζω και ίσως να μην το μάθω ποτέ...
Γεια σου HiLyn! Συμφωνα με την ημερομηνια γεννησης σου, πρεπει να εχεις κι εσυ αυτη την συνοδο Πλουτωνα/ Ουρανου στην Παρθενο, ισως και σε συνοδο με τον Ηλιο σου. Οποτε, μην απορεις και τοσο με τον "διχασμο" που νιωθεις σε σχεση με το ζωδιο σου....
-
Quote:
Originally Posted by
HiLyn
Γεια σου HiLyn! Συμφωνα με την ημερομηνια γεννησης σου, πρεπει να εχεις κι εσυ αυτη την συνοδο Πλουτωνα/ Ουρανου στην Παρθενο, ισως και σε συνοδο με τον Ηλιο σου. Οποτε, μην απορεις και τοσο για τον συνδιασμο συντηρητηκοτητας και τρελας... Χωρις καν να λαβουμε υπ οψιν τα υπολοιπα στοιχεια του χαρτη σου...
-
Δίδυμος με ωροσκόπο Λέοντα. Ο αέρας δυναμώνει τη φωτιά και γίνεται χαμός.
-
Σκορπίνα! ωροσκόπος μάλλον ζυγός! και λέω μάλλον γιατί είμαι πάνω στην αλλαγή του ωροσκόπου που και το ένα λπτό παίζει ρόλο! Είμαι ανάμεσα σε παρθένο και ζυγό. Ένας φίλος που ξέρει από αυτά και με ξέρει αρκετά, λέει πως μάλλον ζυγός είναι ο ωροσκόπος μου! Πάντως χωίς να παρεξηγηθώ , με τους ζυγούς δεν τα πάω και πολύ καλά! γίνεται αυτό; Να μην τα πηγαίνω καλά με τον ωροσκόπο μου;
-
ειμαι καρκηνακι με οροσκοπο αιγοκαιρο,ενιοτε υδροχοο και σεληνη στον κριο και η πλιοψηφια τον πλανητων ζυγο εκτος αφροδητη που ειναι στους διδυμους!!οποτε καταλαβαινετε!!!ενας πανικος γενικος και μεσα μου και εξω μου :))
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΛΕΩΝ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ,ΕΡΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ,ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ ΙΣΩΣ??
-
Εγω είμαι ΛΕΩΝ με ωροσκόπο ΤΟΞΟΤΗ...
Πολυ καλος συνδιασμός μου ειπαν οτι ειναι.
Αληθεύει? :unsure:
-
τοξοτης με ωροσκοπο υδροχοο;)
-
Είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Λέων (αν και θα προτιμούσα να είχα ωροσκόπο Κριο). Ευτυχώς που έχω στοιχεία του Λέοντα μιας και το ζώδιο μου δεν μου αρέσει!Γιατί;Πιστεύω ότι οι Παρθένοι είναι πολύ καλοί για αυτόν τον κόσμο
-
Quote:
Originally Posted by
ioni
τοξοτης με ωροσκοπο υδροχοο;)
Πολύ μ' αρέσει αυτός ο συνδυασμός!! Είναι ίσως ο αγαπημένος μου!!
-
ευχαριστω παρα πολυ Anastasy με σεληνη στον ζυγο ερμη στον σκορπιο αφροδιτη στον τοξοτη αρη στον ζυγο δια στον δια κρονο ιχθεις ουρανο-πλουτων στην παρθενο πωσειδωνα στον σκορπιο νοτιοσ δεσμος σκπρπιο βορειος δεσμος ταυρος αστα να πανε με σωζει το πρωτο που σου αρεσει:bigsmile:
-
γειά σας!
εγώ είμαι καρκίνος.
Πιο αναλυτικα: ωροσκόπο-λέων, Σελήνη-Ιχθείς, Ερμής-Δίδυμοι, Αφροδίτη-Λέων, ¶ρης-Καρκίνος, Δίας-Τοξότης, Κρόνος-Ζυγός,
Ουρανός-Τοξότης, Ποσειδών-Τοξότης, Πλούτων-Ζυγός, Λίλιθ-Υδροχόος,
Asc node -Δίδυμοι.
Γενικά μπορώ να πω ότι είμαι πολύ κυκλοθυμική, είμαι πολύ ευαίσθητη αλλά δεν το δείχνω στους άλλους πάντα, ειλικρινής, αχγώνομαι πολύ και εύκολα, είμαι οργανωτική, υπερπροστατευτική, χαμηλών τόνων, εργασιομανής, μου αρέσει η μαγειρική και θέλω να είμαι πολύ καλή στη δουλειά μου.
αυτά...
:cheesy:
-
Skorpina.... (me oroskopo Aigokero...) tora autos o sindiasmos den pisteuw oti einai kalo gia na ton fonazeis kiolas !!! :wacko: :wacko: :blink:
-
Ταυράκι με ωροσκόπο Τοξότη, σελήνη στον Καρκίνο, αφροδίτη στους Διδύμους, άρη στον Λέων..αυτά ξέρω..αλλά πέρα από τα χαρακτηριστικά του ταύρου που είναι ξεροκεφαλιά, απίστευτη επιμονή, ακόμα πιο απίστευτη υπομονή, ένα "αυτό θέλω και το θέλω τώρα", θαυμάσιο αυτοέλεγχο και τύφλα να έχουν οι πυρηνικές δοκιμές σε περίπτωση που τα πάρω τα υπόλοιπα ζώδια ακόμα τα ψάχνω...
-
τοξότης και με ωροσκόπο τοξότη.για να μην διαβάζουμε και πολλά πολλά. ένα και καλό χεχε
-
:toung: Σκορπιος και προσφατος ανακαλυψα :idea: οτι εχω ωροσκοπο αιγοκερο ελπιζω να ειναι για καλο:bigsmile:
-
τοξοτης ενας ανεμελος καβαλαρης που προσπαθει να ξεφυγει ακομα και απο τον εαυτο του.
-
ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ..... ΑΠ ΕΞΩ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΝΕΣΗ....
-
Ειμαι Ταυρος με ωροσκοπο Καρκινο και ο σκοπος μου στη ζωη ειναι ενας, η μαλλον δυο...Να βασανιζω Λιονταρια και να με βασανιζουν Ζυγοι...:laugh: :laugh: των τελευταιων ημερων..(τους..οχι μου...)
-
Ειμαι Λιονταρι με ωροσκοπο Σκορπιο και Σεληνη στον Καρκινο..Ειμαι πολυ περηφανη,πολυ ευαισθητη και συναισθηματικη,καλοψυχη-καλοκαρδη,πολυ προστατευτικη και τρυφερη,εχω φοβερη διαισθηση και πολυ καλη μνημη,ειμαι κτητικη και πεισματαρα πολυ αλλα με την καλη εννοια,ειμαι πολυ τελειομανης και μ'αρεσει η σταθεροτητα σε ολα,δηλαδη δε μ'αρεσουν καθολου οι αλλαγες!..Παρολαυτα η διαθεση μου πολλες φορες αλλαζει με το παραμικρο!!..
-
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Ειμαι Ταυρος με ωροσκοπο Καρκινο και ο σκοπος μου στη ζωη ειναι ενας, η μαλλον δυο...Να βασανιζω Λιονταρια και να με βασανιζουν Ζυγοι...:laugh: :laugh: των τελευταιων ημερων..(τους..οχι μου...)
Είμαι Λέων με ωροσκόπο Σκορπιό!:bigsmile: Ξέρω ότι το έχω ξαναπεί αλλά το υπενθυμίζω για να εκπληρώσει η emmalene τον ένα τουλάχιστον σκοπό της σε τούτη τη ζωή :toung:
-
ΣΚΟΡΠΙΟ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΙΔΥΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕΛΙΝΗ ΣΤΟΝ ΙΧΘΥ....ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ
-
Υδροχοος με ωροσκοπο Ταυρο κ σεληνη στην Καρκινο
-
Είμαι Σκορπιός με ωροσκόπο Καρκίνο και σελήνη στον Ταύρο.
Λιγομίλητη, ευαίσθητη, με πολλή φαντασία.......