-
Re: Ανδρικές εμμονές στο σεξ
skorpion
Re: Και γω πιστευω οτι καποια στιγμη θα πιασουμε πατω και ισως ειναι για καλο..
Συμφωνώ! Το ψιλοβόλεμα είναι που μπορεί να μας κρατήσει μια ζωή στο τίποτε ενώ ή απελπισία του πάτου μπορεί να είναι η κινητίριος δύναμη για να παλέψουμε προς τα πάνω!
-
Quote:
Originally Posted by
kia
ΤΟ ΣΕΞ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ. Μας το σερβίρουν καθημερινά στο πιάτο και τελευταία σε πιο άγριους συνδυασμούς......
Δυστυχως οτι μας σερβιρουν και καποιοι πιο Δυτικοι πολιτισμοι (Αmerica) το τρωμε και μεις αμασητο και το αντιγραφουμε...
Κοιτα την τηλεοραση πως εχει καταντησει...και με τα προτυπα που προσπαθουν να περασουν
Αντιγραφη απο τα Αμερικανικα ηθη και γουστα
τοσο με τις ταμπελες στο τι ειναι ""ομορφο"" οσο και με τα μηνυματα που προσπαθουν να περασουν "πηδ*χτειτε με ολους και ολες γιατι ειναι της μοδας ενα πραγμα"
Επισης πιστευω οτι τα παιδια επηρεαζονται αρκετα απο το σκουπιδοτενεκε της τηλεορασης,
κοιταξτε πως εχει ανεβει η παιδικη εγκληματικοτητα ως σημειου μικρα παιδια να κανουν και σεξουαλικες παρενοχλησεις
-
Δεν διάβασα κατι στο άρθρο για το πρωκτικό sex. Τι γίνεται με αυτό το θέμα και τους άνδρες?????:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
araida
Δεν διάβασα κατι στο άρθρο για το πρωκτικό sex. Τι γίνεται με αυτό το θέμα και τους άνδρες?????:cheesy:
Δεν σε ενδιαφερει καλυτερα τι γινεται με αυτο το θεμα και τις γυναικες ???
Η μηπως την εχεις ζησει αυτη την εμπειρια (λεμε τωρα) ; :P
-
Quote:
Originally Posted by
araida
Θίγεις ευαίσθητο θέμα αλλά και αγαπημένο ΌΛΩΝ των ανδρών.Εγώ προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί τους αρέσει τόσο. Ίσως επειδή δεν είμαι άνδρας.¶βυσος η ψυχή τους.......:toung:
-
Μη τον πάμε στα άκρα μόνο σας παρακαλώ και χάσουμε τους τρόπους μας ανάμεσα στο χιούμορ.
-
Quote:
Originally Posted by
araida
Quote:
Και ενώ 3 στους 4 άνδρες προτιμούν την κολπική διείσδυση στο σεξ, ως επόμενη ευχάριστη προοπτική οι μισοί προτιμούν στοματικό σεξ (πεολειχία). Προφανώς είναι μια λιγότερο «κουραστική» απόλαυση που δεν υποβάλει τον άνδρα στο άγχος των επιδόσεων και της σεξουαλικής ικανοποίησης της συντρόφου του. Αυτό όμως που προκαλεί έκπληξη είναι το ότι τα χάδια και τα φιλιά ενδιαφέρουν περισσότερο τους άνδρες στο σεξ από τη πρωκτική επαφή -σύμφωνα πάντα με την έρευνα του Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου- γεγονός που σχετίζεται με μια γενικότερη αναζήτηση χαλάρωσης του άνδρα και επιμήκυνσης του χρόνου της ερωτικής απόλαυσης το ίδιου και της συντρόφου του
.
Μάλλον δεν το διάβασες καλά. :bigsmile:
-
Γενικά ότι είναι της μοδώς έχει πολύ πέραση τα τελευταία χρόνια!
Το καλό είναι ότι έχουμε συνειδητοποιήσει πλέον (οι πιο ώριμοι-χωρίς απαραίτητα να' ναι ηλικιακά ώριμοι) ότι έχουμε "μπουχτίσει" από την συνεχόμενη και σε όλους τους τομείς προβολή του σεξ και όποια "διαστροφή" και δεν χρειάζεται να ακολουθούμε την "μόδα" για να είμαστε "κουλ". :bigsmile: Όσα αναφέρει το άρθρο ως ανδρικές εμμονές δεν είναι τίποτα άλλο παρά η συνηθισμένη σεξουαλική συμπεριφορά χωρίς ταμπού.
Τώρα οι νεότερες γενιές απλά θέλουν να μεγαλώσουν πολύ γρήγορα χωρίς πρώτα να έχουν τις απαραίτητες βάσεις. Γι'αυτό και έχουν ξεφύγει τα πράγματα στο θέμα αυτό .....
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Τώρα οι νεότερες γενιές απλά θέλουν να μεγαλώσουν πολύ γρήγορα χωρίς πρώτα να έχουν τις απαραίτητες βάσεις. Γι'αυτό και έχουν ξεφύγει τα πράγματα στο θέμα αυτό .....
Αυτό ξαναπές το πάρα πολύ δυνατά!!! Να το ακούσουν όλοι:cheesy:
Συμφωνώ, είναι ένα φαινόμενο που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια:wacko:
-
Quote:
Originally Posted by
panther
Αυτό ξαναπές το πάρα πολύ δυνατά!!! Να το ακούσουν όλοι:cheesy:
Συμφωνώ, είναι ένα φαινόμενο που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια:wacko:
Καλημέρα σε όλους
Αυτό που δυστυχώς έχω παρατηρήσει με τις νέότερες γενές και κυρίως μιλάω για ανθρώπους κάτω των είκοσι ετών και είναι πολύ επικίνδυνο είναι όχι τόσο η στάση τους απέναντι στο θέμα σεξ αλλά γενικότερα στο θέμα σχέση.Εννοώ οτι η σημερινή γενιά των εφήβων και αυτών που είναι στην μετεφηβική ηλικία και που είναι η γενια του chat του internet έχουν μια αναισθησία του τύπου "δεν μου κάνεις" γειά σου.Δεν λέω οτι ειναι καλά τα κολήματα που είχαν οι παλιότερες γενιές και έμεναν σε σχέσεις που τους καταράκωναν αλλά και απο την άλλη αυτή η τάση του να μην εμβαθύνουν καθόλου στις σχέσεις τους και να βλέπουν τα πράγματα ενετελώς επιφανειακά είναι λίγο ωμή και επικίνδυνη για΄τη ζωή τους.Νομίζω παιδιά οτι η σύγχρονη μορφή της καπιταλιστικής και καταναλωτικής κοινωνίας προωθεί συμπεριφορές τύπου "αναισθησία και μυαλά στα κάγκελα" δυστυχώς με πολύ ωραίο περιτύλιγμα.Εμείς κάποτε μπορούσαμε να δούμε την βλαχοαμερικανια ,δυστυχώς τώρα αυτή πήρε την μορφή του "εκσυγχρονισμού"
και είμαι σίγουρος οτι οι θασιώτες του ιμπεριαλισμού θεωρών τον ανεγκεφάλ και αποξενωμένο άνθρωπο το καλύτερο προιόν για να του πουλήσουν τα "όμορφα αγαθά" τους.
Με μια Αμερική που είναι ικανή να σκοτώσει τους πολίτες της προκειμένου να βρει πρόφαση για να πουλήσει όπλα μέσα απο συνεχείς πολεμικές διενέξεις.δεν είναι να απορείς όταν χρησιμοποιεί σεξιστικου τύπου "οπλα" προκειμένου να αποχαυνώσει την μάζα.
Και βέβαια είναι πού βολικό να στηρίζονται οι σχέσεις σε επιφανειακά πράγματα γιατί η ουσιαστική επικοινωνία η αγάπη το συμπλήρωμα,οι πραγματικές αξίες αφυπνίζουν το μυαλό.
-
Quote:
Originally Posted by
giorgosb71
Καλημέρα σε όλους
Εννοώ οτι η σημερινή γενιά των εφήβων και αυτών που είναι στην μετεφηβική ηλικία και που είναι η γενια του chat του internet έχουν μια αναισθησία του τύπου "δεν μου κάνεις" γειά σου.Δεν λέω οτι ειναι καλά τα κολήματα που είχαν οι παλιότερες γενιές και έμεναν σε σχέσεις που τους καταράκωναν αλλά και απο την άλλη αυτή η τάση του να μην εμβαθύνουν καθόλου στις σχέσεις τους και να βλέπουν τα πράγματα ενετελώς επιφανειακά είναι λίγο ωμή και επικίνδυνη για΄τη ζωή τους.
Καλό είναι να μην φτάνουμε στα άκρα. Ούτε το ένα είναι σωστό, αλλά ούτε και το άλλο! Και αφού εμείς οι ίδιοι (οι μεγαλύτεροι) δεν κάνουμε τίποτε για να αλλάξουμε όλη αυτή την κατάσταση, τι περιμένεις να αλλάξει από μόνη της? Αποκλείεται!
-
Η Αμερική, αλλά και η Κορέα και η Ρωσία, πάντα οι ίδιες ήταν. Ακόμη και την εποχή που οι νέοι, νυν πουρά (cΆest moi), εμβάθυναν.
Σίγουρα σήμερα οι δυνατότητες επικοινωνίας να είναι προσιτότερες, αλλά και τότε ο κόσμος δεν ήταν καλύτερος. Μία στις τόσες βρίσκαμε μη ανεγκεφάλ. Και η έλλειψη του σημερινού "εκσυγχρονισμού" επαφιόταν στα ταμπού (βλ. γειτονιά) και όχι στο οτι δεν γινόταν και τότε χαμός.
Εγώ πάντως έχω εμπιστοσύνη στη νέα γενιά. Η μόνη διαφοροποίηση τους, κατ' εμέ, βρίσκεται στους γρήγορους ρυθμούς που τους έχουν επιβληθεί και τους έχουν αναγκάσει να σκέφτονται πρακτικότερα (on/off). Η πολυτέλεια του να την ψάχνουμε έχει περάσει ανεπιστρεπτί γι'αυτούς. Δυστυχώς.
-
Και η έλλειψη του σημερινού "εκσυγχρονισμού" επαφιόταν στα ταμπού (βλ. γειτονιά) και όχι στο οτι δεν γινόταν και τότε χαμός.
Εγώ πάντως έχω εμπιστοσύνη στη νέα γενιά. Η μόνη διαφοροποίηση τους, κατ' εμέ, βρίσκεται στους γρήγορους ρυθμούς που τους έχουν επιβληθεί και τους έχουν αναγκάσει να σκέφτονται πρακτικότερα (on/off). Η πολυτέλεια του να την ψάχνουμε έχει περάσει ανεπιστρεπτί γι'αυτούς. Δυστυχώς.[/quote]
Συμφωνω!
Τι να προλαβουν να "χωνεψουν" τα παιδια σημερα;
Αλοιμονο στους μεγαλυτερους, που εχουν προλαβει αλλες εποχες και παρ ολα αυτα εχουν γινει [η μηπως ηταν παντα ετσι;] τοσο κυνικοι και στεγνοι ανθρωποι, οσο ισως να μην γινουν ποτε τα σημερινα πιτσιρικια...:sad:
-
Συμφωνω σε ολα που ειπες για την Αμερικη giorgobs
-
Θα συμφωνησω και εγω
Πιστευω απο πισω ειναι και φταιει η Αμερικη με τα αναλογα """προιοντα\προτυπα""" που πουλαει ανα εποχη (αλλα πουλουσε το 80 και αλλα τωρα...)
αλλα βεβαια και μεις φταιμε που τα χαφτουμε τοσο ευκολα και κανουμε τα ιδια
Φυσικα δεν το λεω επειδη ειμαι κομουνιστης...
Ισα ισα ουτε τον κουμουνισμο υποστηριζω αλλα ουτε και τον Καπιταλισμο,
και τα 2 τα σιχαινομαι
-
Quote:
Originally Posted by
araida
Οι εκφράσεις του έρωτα δεν έχουν όρια. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε γι'αυτό μεμονωμένα, αν είχαμε να κάνουμε μια ξεπέτα, ένα τριήμερο ας πούμε με όποια μόνικα μπελούτσι, σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων, στην καραϊβική με το καρτελάκι κρεμασμένο έξω από την πόρτα στο πόμολο «ενοχλήστε μας μόνο για βιταμίνες».
Το πρωκτικό όμως σε μία αληθινή σχέση, δεν είναι κάτι περισσότερο από το άγγιγμα των ακροδάχτυλων ή στη διαδρομή του λεωφορείου, να νιώθεις το μπράτσο της λατρείας σου στο δικό σου, το κεφάλι της και τα μαλλιά της στον ώμο σου, τα χέρια της να σου σφίγγουν το στομάχι πάνω στη μηχανή. Εκθειάζει, προσφέρει απλά τον βαθύτερο εσωτερικό μας κήπο, που με αυστηρά τεχνοκρατικά κοινωνικά κριτήρια, σε άλλες εποχές, αυτά που είμαστε και που διαπράξαμε, μας κάνουν να κοκκινίζουμε, αλλά και να περηφανευόμαστε στον εαυτό μας, που αξιωθήκαμε να βιώσουμε. Και όταν αγαπάς ενοχλεί ή πονάει λιγότερο έως καθόλου.
Δεν είναι τίποτε μπροστά στην απεγνωσμένη μας προσπάθεια να βγάλουμε κάθε λεπτό με το χέρι την καρδιά μας και ματωμένη και χαμογελαστή και να την προσφέρουμε, να την κάνουμε να αναπνεύσει, να χαρεί, όλα τα όμορφα πράγματα που είμαστε στη ζωή. Ανίσχυροι, κάτω από τη θύελλα του πόθου, ανήμποροι να αντισταθούμε, με μόνη προσδοκία την άρνηση να επιστρέψουμε στην λήθη της μοναξιάς και της απομόνωσης, την ανάγκη να δούμε μέσα στα μάτια του άλλου ότι μόνο εμείς υπάρχουμε στη γη γι’αυτήν-ον. Δεν υπάρχει καμία διαφορά από αυτό που ονομάζεται: κόβω φλέβες, βάζω το χέρι στη φωτιά, θα μπορούσα να κοιτώ τα μάτια σου για ώρες μέρες χρόνια μια ολόκληρη ζωή. Τον ορμητικό χείμαρρο συναισθημάτων που πηγάζουν σε κάθε μας επαφή με αυτόν –ήν που κρατάει το κλειδί, που κατέχει την μοναδικότητα και μας απελευθερώνει. Υπάρχουν (ή έστω κάποτε υπήρξαν) στιγμές που μας διαχωρίζουν από το μέσο όρο, την μετριότητα που μας κατακλύζει από παντού γύρω μας, (την κοινότυπη σχέση επιβίτωρα–δούλας).
Είναι ένα ακόμη σπάνιο εντελβάις στην πλαγιά των άλπεων.
-
περιεργο θεμα για ενα ωραιο ποιητικο κειμενο...
-
Quote:
Το πρωκτικό όμως σε μία αληθινή σχέση, δεν είναι κάτι περισσότερο από το άγγιγμα των ακροδάχτυλων ή στη διαδρομή του λεωφορείου, να νιώθεις το μπράτσο της λατρείας σου στο δικό σου, το κεφάλι της και τα μαλλιά της στον ώμο σου, τα χέρια της να σου σφίγγουν το στομάχι πάνω στη μηχανή.
Quote:
Δεν υπάρχει καμία διαφορά από αυτό που ονομάζεται: κόβω φλέβες, βάζω το χέρι στη φωτιά, θα μπορούσα να κοιτώ τα μάτια σου για ώρες μέρες χρόνια μια ολόκληρη ζωή
.
Quote:
Είναι ένα ακόμη σπάνιο εντελβάις στην πλαγιά των άλπεων.
Πολύ ποιητική η προσέγγιση σου για το πρωκτικό sex, αλλά κάτι δεν κατάλαβα:unsure:
Η πρώτη παράγραφος δεν είναι λίγο αντιφατική σε σχέση με τις δύο τελευταίες? Γιατί όπως καταλαβαίνω εγώ τα γραφόμενά σου, λες απ 'την μια ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από τις απλές εκδηλώσεις της αγάπης και της συντροφικότητας, που πραγματικά είναι σημαντικές και σε γεμίζουν σε μία αληθινή σχέση. Απ 'την άλλη, ίδιο ακριβώς σε αξία με το κόβω φλέβες κτλ. Τέλος, είναι λες σπάνιο εντελβάις.
Δηλαδή συμπερασματικά, εννοείς ότι οι αληθινές σχέσεις είναι όλα τα παραπάνω ή ότι το πρωκτικό sex στα πλαίσια μιάς αληθινής σχέσης ομοίως, είναι όλα τα παραπάνω? :weird:
Φιλικά:cheesy:
-
Μαρίνα σε ευχαριστώ για το άβαταρ αλλά ρε παιδί μου μπροστά σε όλο τον κόσμο; :embarrest
Και είμαστε και πολλοί (ώχου τι έγραψα... πολλοί!!!) Θα πλακώσουν οι ΝΤΟΥ :toung:
-
Marina 7771
Για την αποκατάσταση της τάξης και την ερμηνεία των εννοιών, παραθέτω τις παρακάτω αντιστοιχίες:
... σπάνιο εντελβάις στην πλαγιά των άλπεων => μόνιμος και διαρκής αγώνας, μοναδικός σκοπός ύπαρξης, η εξιλέωση που παίρνουμε από την αγάπη
... κόβω φλέβες, βάζω το χέρι στη φωτιά => συνήθεις διαδικασίες πίστης και αφοσίωσης που είναι η νόρμα μες τον έρωτα, και που δεν έχουν σχέση ούτε με κορώνες, ούτε με υπερβολές, έτσι φαίνονται από τους απ έξω της σχέσης που δυσκολεύονται να κατανοήσουν
... τριήμερο με όποια μόνικα μπελούτσι => πράξη παρατεταμένης μοναξιάς, πράξη εκδίκησης, κάτι να χουμε να κάνουμε αφού δεν πάω στο γήπεδο, δεν έχει τίποτε πάλι η τηλεόραση...
... σχέση επιβίτωρα–δούλας => η συνήθης αντιμετώπιση της παραπάνω πράξης από αγοράκια με σύνδρομο κατωτερότητας, από άτομα καταπιεσμένα και ισοπεδωμένα, με την ανάγκη της επιβεβαίωσης στα μάτια τρίτων που έχουν αρχές οι οποίες διέπονται από το ρητό "η δεύτερη θέση είναι βλακεία"
-
Quote:
Originally Posted by
e k
Marina 7771
Για την αποκατάσταση της τάξης και την ερμηνεία των εννοιών, παραθέτω τις παρακάτω αντιστοιχίες:
... σπάνιο εντελβάις στην πλαγιά των άλπεων => μόνιμος και διαρκής αγώνας, μοναδικός σκοπός ύπαρξης, η εξιλέωση που παίρνουμε από την αγάπη
... κόβω φλέβες, βάζω το χέρι στη φωτιά => συνήθεις διαδικασίες πίστης και αφοσίωσης που είναι η νόρμα μες τον έρωτα, και που δεν έχουν σχέση ούτε με κορώνες, ούτε με υπερβολές, έτσι φαίνονται από τους απ έξω της σχέσης που δυσκολεύονται να κατανοήσουν
... τριήμερο με όποια μόνικα μπελούτσι => πράξη παρατεταμένης μοναξιάς, πράξη εκδίκησης, κάτι να χουμε να κάνουμε αφού δεν πάω στο γήπεδο, δεν έχει τίποτε πάλι η τηλεόραση...
... σχέση επιβίτωρα–δούλας => η συνήθης αντιμετώπιση της παραπάνω πράξης από αγοράκια με σύνδρομο κατωτερότητας, από άτομα καταπιεσμένα και ισοπεδωμένα, με την ανάγκη της επιβεβαίωσης στα μάτια τρίτων που έχουν αρχές οι οποίες διέπονται από το ρητό "η δεύτερη θέση είναι βλακεία"
Ok κατάλαβα!
Ομολογώ ότι ήταν απαραίτητη η σημειολογία,(με την φιλοσοφική έννοια της λέξης), δεδομένου ότι δεν είχα σημείο αναφοράς για την ποιητική σου έκφραση.
Ευχαριστώ για τον κόπο σου και τον χρόνο σου.:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Μαρίνα σε ευχαριστώ για το άβαταρ αλλά ρε παιδί μου μπροστά σε όλο τον κόσμο; :embarrest
Και είμαστε και πολλοί (ώχου τι έγραψα... πολλοί!!!) Θα πλακώσουν οι ΝΤΟΥ :toung:
Παρακαλώ, υποχρέωσή μου, μην το κάνεις θέμα:cheesy:
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις:bigsmile: :laugh: :laugh: :laugh:
-
διαβαζεται με πολύ ενδιαφέρον
-
Πολύ όμορφο και ενδιαφέρον το άρθρο αυτό αλλά με ανέβασε ιδιαίτερα το "ζουμερό κορμί" :toung:
Με όλα αυτά τα μοντέλα στις αφίσες και στην τηλεόραση ένα κόμπλεξ το παθαίνεις,αλλά αφού τελικά αυτά μόνο θέλουν να τα θαυμάζουν τώρα μπορώ να πω ότι νιώθω καλύτερα...:laugh:
-
Ειχε μια ιδιαιτερη δοση απο χιουμορ το συγκεκριμενο θεμα :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
SKYLOROCK
Πολύ όμορφο και ενδιαφέρον το άρθρο αυτό αλλά με ανέβασε ιδιαίτερα το "ζουμερό κορμί" :toung:
Με όλα αυτά τα μοντέλα στις αφίσες και στην τηλεόραση ένα κόμπλεξ το παθαίνεις,αλλά αφού τελικά αυτά μόνο θέλουν να τα θαυμάζουν τώρα μπορώ να πω ότι νιώθω καλύτερα...:laugh:
Πλέον πέρασε η μόδα των καχεκτικών και ανορεξικών μοντέλων! :toung:
Πρέπει να πιάνει και λίγο "ψαχνό"... όχι μόνο κόκκαλα!!! :nuts:
-
Ανθρωποι ειναι και οι άντρες, όχι σκυλια για να θέλουν κόκκαλα...
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Ανθρωποι ειναι και οι άντρες, όχι σκυλια για να θέλουν κόκκαλα...
Εξαρτάται από την ράτσα:toung:
Ψηφίζω ζουμερές υπάρξεις κι εγώ.Αλλά δεν πιάνεται καθότι κοριτσι και λέω ότι με βολευει.:cheesy:
Το άρθρο μου άρεσε γιατί α) μου έλυσε απορίες:idea: και β)γιατι είναι γραμμένο άμεσα και απλά:bigsmile:
-
Το άρθρο το βρήκα ολίγον χλιαρό, και με ενοχλεί που τις επιθυμίες των αντρών τις αποκαλεί: εμμονές!
Εξάλλου κι εμείς οι γυναίκες πάνω κάτω τα ίδια δεν επιθυμούμε στο σεχ?????
-
Και οδηγίες χρήσης λοιπόν :)
Προσοχή όμως, διότι κυκλοφορούν αναβαθμιζμένα μοντέλα που διαθέτουν στρατηγικές αποπροσανατολισμού!!
-
Προσοχή όμως, διότι κυκλοφορούν αναβαθμιζμένα μοντέλα που διαθέτουν στρατηγικές αποπροσανατολισμού!![/quote]
Για κανε μια μεταφραση!!:blink: :bigsmile: :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Για κανε μια μεταφραση!!:blink: :bigsmile: :toung:
Μετάφραση λοιπόν :)
Απλό δεν είναι; Όσο εσείς προσπαθήτε να μας αποκωδικοποιήσετε τόσο εμείς δημιουργούμε καινούργια δεδομένα για να κάνουμε το παιχνίδι ενδιαφέρον :)
Ή τουλάχιστον, κάποιοι από μας :)
-
Quote:
Originally Posted by
Alie
Απλό δεν είναι; Όσο εσείς προσπαθήτε να μας αποκωδικοποιήσετε τόσο εμείς δημιουργούμε καινούργια δεδομένα για να κάνουμε το παιχνίδι ενδιαφέρον :)
Εχω την εντυπωση πως εσεις που επιχειρειτε την ανωτερω "μεταλλαξη" ειστε μια χρωματιστη σταγονα, χαμενη στη θαλασσα του γκριζου! :toung: :idea: :toung:
Δεν φτανετε ουτε για αντιδωρο! :cheesy: :bigsmile:
Ευχαριστω παντως για την επεξηγηση!
-
Quote:
Originally Posted by
Alie
Εμένα πάλι αυτό μου φερε στο μυαλό τους ιούς.Μόλις ανακαλύψεις την σωστή αντιβίωση βγαίνει ένας πιο εξελιγμένος,που η αντιβίωση δεν θεραπεύει και ξανααρρωσταίνεις.:unsure:
:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Εμένα πάλι αυτό μου φερε στο μυαλό τους ιούς...
Εμ, άλλοι το βλέπουν μισογεμάτο και άλλοι μισοάδειο. Τι να κάνουμε… Δεν τους έκανε όλους ο θεός χαρούλιδες (σαν εμένα). Τα νέα εξελιγμένα μοντέλα που θά'ρθουν όλο και κάποια συγκίνηση θα μας δώσουν. Κι αν σκοντάψουμε και πέσουμε, πάλι όρθιοι θα σηκωθούμε. Ορθοπεταλιά! ;)
-
Quote:
Originally Posted by
e k
Εμ, άλλοι το βλέπουν μισογεμάτο και άλλοι μισοάδειο. Τι να κάνουμε… Δεν τους έκανε όλους ο θεός χαρούλιδες (σαν εμένα). Τα νέα εξελιγμένα μοντέλα που θά'ρθουν όλο και κάποια συγκίνηση θα μας δώσουν.
Κι αν σκοντάψουμε και πέσουμε, πάλι όρθιοι θα σηκωθούμε. Ορθοπεταλιά! ;)
Α ναι.Τα εξέλιγμένα μοντέλα εχουν ενδιαφέρον πράγματι!(Πάντα μου ξυπνούσαν τον Ουρανό μου πού ψάχνει να βρεί απευθείας θεραπεία:laugh: :toung: )
Συμφωνώ απολύτως :bigsmile: :respect:
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Εμένα πάλι αυτό μου φερε στο μυαλό τους ιούς.Μόλις ανακαλύψεις την σωστή αντιβίωση βγαίνει ένας πιο εξελιγμένος,που η αντιβίωση δεν θεραπεύει και ξανααρρωσταίνεις.:unsure:
Βρε απεριγραπτο alter!! Ηταν το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο οταν διαβασα το post του Alie!! Aλλα ειπα να μην τον πληγωσω τον ανθρωπο!!!:toung: :toung:
Αν και τις ιωσεις τις αφηνεις να κανουν τον κυκλο τους... χωρις φαρμακευτικη αγωγη! :toung: :toung:
[Εξαιρουμε βεβαια τις βαριες περιπτωσεις τυπου Aids..]
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Ο Sun Zu, στην Τέχνη του Πολέμου, μας λέει:
«Στον πόλεμο, προετοιμαστείτε για την ειρήνη. Στην περίοδο της ειρήνης, προετοιμαστείτε για τον πόλεμο»
Μπορείς λοιπόν, να το δεις κι έτσι :))
-
Υπάρχει όμως και το άλλο λεχθέν: "Make love, not war"... τώρα λοιπόν βρισκόμαστε σε δίλημμα!
-
Quote:
Originally Posted by
Alie
Ο Sun Zu, στην Τέχνη του Πολέμου, μας λέει:
«Στον πόλεμο, προετοιμαστείτε για την ειρήνη. Στην περίοδο της ειρήνης, προετοιμαστείτε για τον πόλεμο»
Μπορείς λοιπόν, να το δεις κι έτσι :))
Λέει επίσης ότι οι επιτυχημένοι πολεμιστές πρώτα κερδίζουν και μετά κάνουν πόλεμο,ενώ οι ηττημένοι πολεμιστές κάνουν πρώτα πόλεμο και μετά ψάχνουν την νίκη ;) :cheesy:
Πάντως συμφωνώ:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Υπάρχει όμως και το άλλο λεχθέν: "Make love, not war"... τώρα λοιπόν βρισκόμαστε σε δίλημμα!
Μαρουλίτα μου:love: καθότι τεμπέλα προτιμώ να make love.Που να τρέχεις τώρα...