-
Re: Όταν ψυχολογικά είστε πεσμένοι τι κάνετε για να το αντιμετωπίσετε ????
Quote:
Originally Posted by
ANGE
Παλιότερα όταν ήμουν εκνευρισμένη ή στεναχωρημένη το ΄ριχνα στο φαί. Επειδή όμως τελικά αυτό είχε άσχημη επίδραση σε μένα και ευχάριστη στους¨"εχθρούς μου", το άλλαξα και τώρα κάνω το αντίθετο. Δεν τρώω καθόλου. Τουλάχιστον μπορεί να αισθάνομαι ψυχολογικά χάλια αλλά στο τέλος μου βγαίνει σε καλό. Το κυριότερο πάντως είναι ότι μιλάω με μια φίλη.
Δεν το συζητάω καν, το να κάτσεις να μιλήσεις για το θυμό και το νταούνιασμα σου. Από τα καλύτερα αντίδοτα:blink:
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Δεν το συζητάω καν, το να κάτσεις να μιλήσεις για το θυμό και το νταούνιασμα σου. Από τα καλύτερα αντίδοτα:blink:
Εμένα πάλι, το να το συζητήσω με κάποιον, το μόνο που μου προσφέρει είναι να ανακυκλώνω τον θυμό.
Συνήθως πέφτω με τα μούτρα στη δουλειά, γιατί αν δεν περάσει λίγος χρόνος να το δώ εξ'αποστάσεως, ψύχραιμα, δεν μπορώ να κάνω βήμα
-
Εγώ πάλι κλείνομαι στο δωματίο μου και ακούω καταθλιπτικά τραγούδια!
Δεν ξέρω ίσως η ομοιοπαθητική βοηθάει τελικά :blink: :toung:
-
Αν θυμωσω τα χωνω πολυ!!!
-
Παίζω τέννις με τις ώρες!!!
:blink:
πιστέψτε με δεν υπάρχει καλύτερη εκτόνωση για τέτοιες στιγμές!!! :nuts: :clapping:
-
Βγαινω βολτα με μια φιλη η φιλο που ειναι στην αναλογη κατασταση.Ακουγοντας το προβλημα του αλλου που μπορει να ειναι μεγαλυτερο,ξεφευγω απο το ψυχολογικο μου πεσιμο ,βλεπω τα παντα θετικα ,γιατι διαπιστωνω πως υπαρχουν και χειροτερες καταστασεις.:laugh: :cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
kymatenia
Βγαινω βολτα με μια φιλη η φιλο που ειναι στην αναλογη κατασταση.Ακουγοντας το προβλημα του αλλου που μπορει να ειναι μεγαλυτερο,ξεφευγω απο το ψυχολογικο μου πεσιμο ,βλεπω τα παντα θετικα ,γιατι διαπιστωνω πως υπαρχουν και χειροτερες καταστασεις.:laugh: :cheesy:
Σωστήηηη Perfect
-
Αναστενάζει το ψυγείο ...χιχιχιχιχι...................
και μετά η ζυγαριά...σνιφ...σνιφ...σνιφ...
-
Δεν ξερω αν εχει σχεση το ζωδιο του καθενος για το πως αντιμετωπιζει τις καταστασεις οταν ειναι στα down του,εγω παντως ως ιχθυς με ωροσκοπο λεοντα, απλως απομωνονομαι σπιτι μου και το ριχνω στον υπνο!Ξυπνωντας ειτε γιατι εχω πιαστει απο τον πολυ υπνο, ειτε γιατι εχει ξημερωσει η επομενη μερα,αλλαζει και η διαθεση μου!!!!Ας μην ξεχναμε οτι η ζωη ειναι κυκλος και τις χαρες τις διαδεχονται οι λυπες και ουτω καθεξης....και παλι απο την αρχη
-
ανάλογα την φάση..δλδ άλλες φορές αναστενάζει το ψυγείο και ειδικά το "τμήμα γλυκών" άλλες φορές αναστενάζει η πιστωτική κάρτα σε συνδυασμό με το πορτοφόλι και άλλες φορές το αυτοκίνητο μου...
-
Μάλλον τα πληρώνει μια καλή μου φίλη!!!Κάθομαι και την πρήζω λέγοντας της όσα με έχουν ρίξει...Από τις πολλές φορές που της τα λέω στο τέλος τα βαριέμαι κι εγώ η ίδια να τα σκέφτομαι και τα ξεχνάω...:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
SKYLOROCK
Μάλλον τα πληρώνει μια καλή μου φίλη!!!Κάθομαι και την πρήζω λέγοντας της όσα με έχουν ρίξει...Από τις πολλές φορές που της τα λέω στο τέλος τα βαριέμαι κι εγώ η ίδια να τα σκέφτομαι και τα ξεχνάω...:toung:
Ειναι μια χαρα τροπος για να τα ξεπερνας!! Η φιλη σου ομως εχει επιζησει;:toung: :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Ειναι μια χαρα τροπος για να τα ξεπερνας!! Η φιλη σου ομως εχει επιζησει;:toung: :bigsmile:
Τώρα τελευταία διακρίνω κάποιες παρενέργειες πάνω της αλλά θα το ξεπεράσει...Το νιώθω...:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
SKYLOROCK
Τώρα τελευταία διακρίνω κάποιες παρενέργειες πάνω της αλλά θα το ξεπεράσει...Το νιώθω...:toung:
ωχ...να το προσέξεις αυτό...μην πάθει και τίποτα (χτύπα ξύλο) και μετά άντε να βρεις άτομο να του τα πρήζεις...!:bigsmile:
-
όταν ήμουν μικρή έκοβα λίγο-λίγο τα ρούχα μου..΄
τώρα που μεγάλωσα συνήθως ζωγραφίζω με τα χέρια ή καμιά φορά μπορεί να πιω κανένα ποτηράκι κρασάκι μόνη μου και γράφω σε ημερολόγιο...συνήθως ποιήματα..!!!
-
ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΕΤΣΙ ΑΛΛΩΤΕ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΚΑΒΑΛΑΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ Η ΒΓΑΙΝΩ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ
-
τίποτα εκτός και να τα βάζω με μένα
και να ζαλίζω την αδελφή μου -σπορπιος-για να τα κούω και από αυτή
την λατρεύω
-
Καλησπέρα...;)
εγώ όταν είμαι χάλια θέλω να κλειστώ στον εαυτό μου και να αντλήσω δύναμη μέσα απο αυτόν. παίρνω βαθιές αναπνοές, κλείνω τα μάτια, βάζω χαλαρωτική μουσική και προσπαθώ να αδειάσω το μυαλό μου απο άσχημες σκέψεις....μετά όταν ηρεμίσω...προσπαθώ να σκεφτώ λογικά και να σκεφτώ θετικά...δεν τα καταφέρνω πάντα αλλά με το να αυτομαστιγώνομαι δεν λύνετε τίποτα....
Πάντος και μια βόλτα στη θάλασσα βοηθάει και αυτό.
Εξάλλου αν οι πλανήτες είνια ανάδρομοι....φάση είναι θα περάσει!!:dizzy:
-
Καλησπέρα. Εγώ όταν είμαι χάλια τρώω μια σακούλα μαύρα σπόρια.ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ φεύγουν τα νεύρα και η ψυχολογική κατάπτωση.:nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
ΛΗΘΗ
Καλησπέρα. Εγώ όταν είμαι χάλια τρώω μια σακούλα μαύρα σπόρια.ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ φεύγουν τα νεύρα και η ψυχολογική κατάπτωση.:nuts:
Φαντάζομαι όποιος είναι δίπλα σου νεύρα που θα του προξενήσει αυτό το "ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ"...:toung: :laugh:
-
Αυτές οι αμαρτίες γίνονται μόνο όταν είναι μόνος του κανείς :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
ΛΗΘΗ
δεν έχουν και πολλές θερμίδες όπως τα πατάτακια και οι σοκολάτες..χμμ κάτσε να αγοράσω καμιά σακούλα να την έχω πρόχειρη...:toung: :toung:
Quote:
Originally Posted by
SKYLOROCK
Φαντάζομαι όποιος είναι δίπλα σου νεύρα που θα του προξενήσει αυτό το "ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ"...:toung: :laugh:
και μην ξεχνάς και το "φτου φτου" όταν κάποιο κομματάκι από το σποράκι μείνει στο στόμα... :bigsmile: :bigsmile:
-
Εγω παλι οταν ειμαι νταουν βαζω στη διαπασων μουσικη. Τωρα δεν ξερω κατα ποσο νευριαζω τους γειτονες και πώς εκεινοι το ξεπερνουν.
-
Quote:
Originally Posted by
mpiskoto
δεν έχουν και πολλές θερμίδες όπως τα πατάτακια και οι σοκολάτες..χμμ κάτσε να αγοράσω καμιά σακούλα να την έχω πρόχειρη...:toung: :toung:
και μην ξεχνάς και το "φτου φτου" όταν κάποιο κομματάκι από το σποράκι μείνει στο στόμα... :bigsmile: :bigsmile:
Μην ξεχάσετε και τον πασατέμπο για εναλλαγές :toung: :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
mpiskoto
Στο φτου σου φεύγει όλο το ψυχικό βάρος.Κυρίως όταν είναι κοντά σου κάποιο "αγαπημένο" πρόσωπο!!!:nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
laziali
Μην ξεχάσετε και τον πασατέμπο για εναλλαγές :toung: :toung:
όχι όχι..προμηθεύτηκα και πασατέμπο για εναλλαγή...:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
ΛΗΘΗ
Στο φτου σου φεύγει όλο το ψυχικό βάρος.Κυρίως όταν είναι κοντά σου κάποιο "αγαπημένο" πρόσωπο!!!:nuts:
και όπως κάνεις "φτου" τον/την παίρνουν τα σκάγια...:toung: :toung:
-
Eδικά όταν το φτού βγαίνει ταυτόχρονα με βαρια-αναστεναγμό. Αρκει βέβαια να μην πάρουν κανένα τα σκάγια... γιατί μετά το "θυμα" θα σου δώσει νέο λόγο να εισαι πεσμένος
-
Quote:
Originally Posted by
Basilakis
Eδικά όταν το φτού βγαίνει ταυτόχρονα με βαρια-αναστεναγμό. Αρκει βέβαια να μην πάρουν κανένα τα σκάγια... γιατί μετά το "θυμα" θα σου δώσει νέο λόγο να εισαι πεσμένος
όπως κανένα μαυρισμένο μάτι ας πούμε?!?:toung:
-
Και με κουτουλιά άνετα σωριαζεσαι.....
-
κουτουλιά αλά Zidane εννοείς?!?
-
Quote:
Originally Posted by
mpiskoto
κουτουλιά αλά Zidane εννοείς?!?
Εμενα μου φαινεται σαν κουτουλια απο μαυρο Ταυρο :toung: :toung: !!
-
μαύρο κιόλας?!?...τόσο καλά...
-
Quote:
Originally Posted by
mpiskoto
μαύρο κιόλας?!?...τόσο καλά...
Μαυρο και σοκολατενιο!:toung: :toung: :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Μαυρο και σοκολατενιο!:toung: :toung: :toung:
μου φαίνεται κάποια πεινάει....:) ξέρω μάλλον :offtopic:
-
Quote:
Originally Posted by
mpiskoto
μου φαίνεται κάποια πεινάει....:) ξέρω μάλλον :offtopic:
Η σοκολατα ειναι απο τους καλυτερους τροπους να αντιμετωπιζει κανεις την πεσμενη διαθεση..... Παρ ολα αυτα την εχω κοψει εδω και 20 χρονια!!:scared:
-
Όταν ψυχολογικά δεν είμαι καλά συνήθως ακούω μουσική και ζωγραφίζω :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Η σοκολατα ειναι απο τους καλυτερους τροπους να αντιμετωπιζει κανεις την πεσμενη διαθεση..... Παρ ολα αυτα την εχω κοψει εδω και 20 χρονια!!:scared:
εγώ πάλι την τιμώ με κάθε δυνατή ευκαιρία..
-
Ξεσπαω στο διαβασμα η στον υπολογιστη
-
Όταν λες ξεσπάω στον υπολογιστή εννοείς ότι κάθεσαι με τις ώρες:weird: ;
Όχι ότι κοπανάς το πληκτρολόγιο-γιατί το έχω δει και αυτό:wacko: , με τα πλήκτρα να εκσφενδονίζονται προς πάσα κατεύθυνση...
Όσο για το διάβασμα, είναι απο τους καλύτερους τρόπους και για μένα για να χαλαρώσω από νεύρα ή πεσμένη διάθεση!:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Όταν λες ξεσπάω στον υπολογιστή εννοείς ότι κάθεσαι με τις ώρες:weird: ;
Όχι ότι κοπανάς το πληκτρολόγιο-γιατί το έχω δει και αυτό:wacko: , με τα πλήκτρα να εκσφενδονίζονται προς πάσα κατεύθυνση...
Όσο για το διάβασμα, είναι απο τους καλύτερους τρόπους και για μένα για να χαλαρώσω από νεύρα ή πεσμένη διάθεση!:bigsmile:
Kαι τα δυο :bigsmile:
αμα ειμαι απλα θλιμμενος η βαριεμαι μπορει να καθομαι με τις ωρες στον υπολογιστη κανοντας σερφαρισμα σε διαφορες ιστιοσελιδες (οπως κανω τωρα)
η
να ασχολουμαι με κανενα προγραμμα η παιχνιδι εφοσον εχω ελευθερο χρονο
αμα εχω και νευρα εκεινη τη στιγμη κανω το πληκτρολογιο λιωμα :bigsmile:
αλλιως οπως και εσυ το ριχνω στο διαβασμα σε βιβλια\περιοδικα με θεματα που με ενδιαφερουν και σπανια καθομαι και κανω ελευθερο σχεδιο