-
Re: Ας λεμε εδω τα ¨Χρονια Πολλα¨
batman2, ovelixara, mania.sp, MARIAN12, cartoonm, @@@, margarita, ironkass, πετουλα, saddowman, stallitsa, iwanna, Deppy5 Χρόνια πολλά σε όλους, να τα εκατοστήσετε!
Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα στην kiaRRa μας! Να τα εκατοστήσεις!!!!! Πολύχρωμη και εντοιχισμένη!!!!!!!!! :clapping: :clapping: :clapping:
(και ας το δεις αργότερα :bigsmile: )
-
kiaRRa χρονια πολλα και ευτυχισμενα με πολλη τυχη και αγαπη!!!
-
Χρόνια Πολλά σε όσους έχουν την ονομαστική τους γιορτή σήμερα!
Χρόνια Πολλά και στον δικό μας Βασίλη (Vassilis13)! Να χαίρεσαι το όνομά σου και ό,τι επιθυμείς να το πάθεις! :bigsmile:
-
Χρόνια σου Πολλά Βασίλη! :bigsmile:
-
Vassilis13 Χρόνια Πολλά και από 'μένα ;)
-
Χρόνια Πολλά στον έναν εκ των διαχειριστών μας apn3a που σήμερα έχει γενέθλια!
Να τα εκατοστήσεις Μηνά και ό,τι επιθυμείς να σου δοθεί απλόχερα!!!
Πολύχρωμος και Εντοιχισμένος!!!!!!!!!!!!!! :clapping:
-
Χρόνια σου πολλά Μηνά! Ο,τι καλύτερο και από μένα!!! :bigsmile:
-
-
Σας ευχαριστώ όλους για τα χρόνια πολλά.. Τώρα το εντοιχισμένος κ το πολύχρωμος δεν το πιασα κ πολύ αλλά δεν πειράζει :laugh: Αρκούμαι στο χρόνια πολλά :toung: κ σε σας εύχομαι υγεία κ χαρά! :clapping:
-
Καλό είναι :toung: μην ανησυχείς!!! :bigsmile: :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
apn3a
Σας ευχαριστώ όλους για τα χρόνια πολλά.. Τώρα το εντοιχισμένος κ το πολύχρωμος δεν το πιασα κ πολύ αλλά δεν πειράζει :laugh: Αρκούμαι στο χρόνια πολλά :toung: κ σε σας εύχομαι υγεία κ χαρά! :clapping:
:bigsmile: Για να ξεφύγουμε από την κλισέ ευχή "Πολύχρονος και Ευτυχισμένος", κάνουμε μια μικρή παραλλαγή και την αντικαθιστούμε με την "Πολύχρωμος (να έχει χρώμα η ζωή σου) και Εντοιχισμένος (να 'σαι μέσα σε όλα)" :clapping:
-
Χρονια Πολλαααα και ευτυχισμενα!!!!!!!!! gadeli , biobio , vava , Fermina , beau , ΚΑΤ , dayt0na , diokoptis ,, CORBY , nardigr , leonardo , johnk ,
astral _dreamer
:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
-
Χρονια πολλά πολλά και στην kia μας. Γεμάτα αγάπη, υγεια, ευτυχία, πρόοδο αλλά κυρίως πολυυυυυυυυυυ μυαλό!!!:love: :love: :love:
Να τα εκατοστήσειςςςςςςςςςςςς:big smile:
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!
-
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας!!!!!! Να είστε καλά και πάντα με χαμόγελο!!!! :bigsmile: :bigsmile: :love: :love:
Όσο για το μυαλό..... πρέπει να κάνω χώρο πάλι και όσο σκέφτομαι ότι θα στριμωχτούν όλα μέσα, σκιάζομαι! :toung:
-
χρόνια πολλά κι από μένα κία μου:bigsmile:
-
Σ' ευχαριστώ πολύ Λευκή μου και αγαπημένη συν-υδροχόϊσα :love: :bigsmile:
-
Xρονια πολλά,καλά μυαλά και
υγεία Kia μου!:love: :love:
-
Χρόνια Πόλλά !!!
Γερή και δυνατή μέχρι τα 103!
-
Μη σου πω και τα 104!! :bigsmile:
Να τα εκατοστήσεις μικρό!!! :love: :love: :love: :love:
άντε πάρε άλλη μία :love:
-
Σας ευχαριστώ πολύ Φω, Μπίλι και Μάρω για τις ευχές σας!!!!!
Ετσι έτσι να μου δίνετε αγάπη...σε μένα το μικρό και αγαπισιάρικο παιδί :love:
Βασικά καλά μυαλά...έχω...και προσπαθώ πάντα για το καλύτερο :toung:
Για την υγεία.... χμ και ξανα χμ.... παλεύω με την ίωση αλλα θα βγω νικήτρια... κάποια στιγμή....:laugh: :laugh:
-
Κι εγώ κι εγώ να πω χρόνια πολλά :love:
Κια μου ό,τι επιθυμείς να το έχεις για όσο εσύ θέλεις ;)
Χρόνια πολλά σε όλους :pleasantry:
-
Χρονια πολλα ΕΥΔΟΚΙΑ,..
μεγαλη να γινεις με ασπρα μαλλια
παντου να σκορπιζεις της γνωσης το φως
και ολοι να λενε:
να μια σοφΟΣ...!!:clapping: :clapping: :clapping:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Χρονια πολλα ΕΥΔΟΚΙΑ,..
μεγαλη να γινεις με ασπρα μαλλια
παντου να σκορπιζεις της γνωσης το φως
και ολοι να λενε:
να μια σοφΟΣ...!!:clapping: :clapping: :clapping:
Καλό το ποιηματάκι, αλλά χρειάζεται μια αλλαγή
μεγαλη να γινεις με ΒΑΜΕΝΑ μαλλια :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
panther
Καλό το ποιηματάκι, αλλά χρειάζεται μια αλλαγή
μεγαλη να γινεις με ΒΑΜΕΝΑ μαλλια :laugh:
Να σου πω, αν τα βαφει απο τωρα και εξακολουθησει μεχρι τα γεραματα, τοτε θα γινει μεγαλη με ΚΑΜΜΕΝΑ μαλλια.....Γι αυτο αστο ΑΣΠΡΑ καλυτερα...:toung: :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Να σου πω, αν τα βαφει απο τωρα και εξακολουθησει μεχρι τα γεραματα, τοτε θα γινει μεγαλη με ΚΑΜΜΕΝΑ μαλλια.....Γι αυτο αστο ΑΣΠΡΑ καλυτερα...:toung: :toung:
Τα μαλλιά δεν πειράζει και τόσο...υπαρχουν και περούκες(ξανθιές κατα προτίμηση).Τα καμμενα ΜΥΑΛΑ όμως θελουν προσοχή!:toung: :toung:
-
Εχει κοντινή συγγενή της που ξέρει από περούκας, οπότε μην την φοβάστε!!! :laugh:
-
SKYLOROCK, Κυριακή και Ιουλία μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!!
Βασικά, για να σας λύσω και την απορία, τα βάφω πολλά χρόνια τα μαλλιά μου :toung:
Φω μου την ξανθιά περούκα δεν νομίζω να την χρησιμοποιήσω....1ον γιατί δεν ξέρω καν πού την έχω (μάλλον πεταμένη στα σκουπίδια) και 2ον είναι πολύ πλατινέ το χρώμα και δεν μου ταιριάζει :toung: :laugh:
Τα μυαλά στα κάγκελα!!!!!!:love: :love: :love:
Να ακούτε την DrMaroulita :toung:
Σας ευχαριστώ πολύ όλους και όλες για τις ευχές σας... και φυσικά όλη την ομάδα του myhoroscope για τα χρόνια πολλά :love: .... τα πρώτα χρόνια πολλά και το πρώτο μέιλ της μέρας ήρθε 00.01 μ.μ. από το αγαπημένο μου myhoroscope :love: :love:
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Τα μαλλιά δεν πειράζει και τόσο...υπαρχουν και περούκες(ξανθιές κατα προτίμηση).Τα καμμενα ΜΥΑΛΑ όμως θελουν προσοχή!:toung: :toung:
Δεν την ξερω την κοπελα προσωπικα, αλλα δεν μου φαινεται να κινδυνευουν τα μυαλα της!! Ασε που πως θα γινει μια σοφΟς, χωρις ασπρα μαλλια και υγιη μυαλα; Ε;:toung: :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Δεν την ξερω την κοπελα προσωπικα, αλλα δεν μου φαινεται να κινδυνευουν τα μυαλα της!! Ασε που πως θα γινει μια σοφΟς, χωρις ασπρα μαλλια και υγιη μυαλα; Ε;:toung: :toung:
Ε βέβαια... γιατί όπως και να το κάνουμε, η σοφία (όχι ορθή) από το μαλλί και το μυαλό φαίνεται! :toung: :toung: :toung: :toung: :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Ε βέβαια... γιατί όπως και να το κάνουμε, η σοφία (όχι ορθή) από το μαλλί και το μυαλό φαίνεται! :toung: :toung: :toung: :toung: :laugh:
Δεν θα σχολιάσω μη σου χαλάσω τον συνειρμό!:toung:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΔΟΚΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!:love: :love:
-
Mην της χαλάτε δημοσίως τις αυτάπατες. :bigsmile: Αφήστε να περάσει η μέρα και επανερχόμαστε στο μαλλί της(γιατί το μυαλό πάει...:toung: ):nuts: :nuts: :nuts:
-
Ναι ναι αφήστε με στις αυταπάτες μου.....
¶λλωστε η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα μου, μου δίνει φαντασία δίχως όρια..... ασχέτως ημέρας, δεν διορθώνομαι!!!! :toung:
-
Τελευταία? απ' ότι φαίνεται, αλλά και τυχερή και όχι καταϊδρωμένη:toung:
Ευδοκία χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσεις, να γίνεις κι άλλο σοφή - με μαλλιά - και με άρτια μυαλά, και ότι επιθυμείς να γίνει πραγματικότητα!:love:
Φιλάκια:bigsmile:
-
Ευχαριστώ πολύ πολύ Μαρινάκι μου!!!! Να είσαι καλά!
Πω πω καλέ με έχετε συγκινήσει και θα με πάρουν τα ζουμιά με τόσα Χρόνια Πολλά ...από τόσους πολλούς φίλους!!!!!! :embarrest
Να είστε καλά όλοι σας!!!!
Και όπως λέει μια γνωστή ηθοποιός..........
Σας αγαπώ:love:
:toung:
-
ΤΑΚΗΣ, royla, Ρένα Μεντάκη, thanos123, sm35, olgaki, dk1972, irenexat, JOJO, ΜΕΛΙ, Perifanos, Zoi, sirene, georgios81, zazik, psaraki1984, juannita, nantia!
Χρόνια Πολλά σε όλους σας και ιδιαίτερα στην κυρία Μεντάκη και στον zazik! Να τα εκατοστήσετε και ό,τι επιθυμείτε να το αποκτήσετε!!!!! :bigsmile:
-
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε όσους γιορτάζουν και τους εύχομαι να μην είναι ποτέ... μόνοι τους..!
-
Και για να συνεχιστούν οι πανηγυρικές εκδηλώσεις :cheesy: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην Ευδοκία μας που σήμερα γιορτάζει.
:love:
-
-
αχαχαχαχαχαχαχα καλέ σειιιιιιιιςςςςς :embarrest :embarrest :embarrest
Τελικά με κάνετε πολύ κέφι! Δεν εξηγείται αλλιώς!!! :toung:
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές :love:
Σοκολατάκι θα πάρετε περνώντας από το ταμείο :toung: