Δεν πιάνει...Τότε είναι που παραείμαι άνετος! ; )
Printable View
Δεν πιάνει...Τότε είναι που παραείμαι άνετος! ; )
μια χαρα ειναι οι διδυμοι αλλα οχι σε μεγαλες δοσεις:laugh::laugh::laugh:
Δεν είναι παρεξηγημένος ο δίδυμος!!! Όπως τα λένε έτσι είναι!!! Ξου, μακρια!!!
ο ωροσκοπος διδυμος ομως ειναι σουπερ!!!!!!:laugh:
Επειδή τυχαίνει η αδερφή μου να έχει αυτό το συνδυασμό... θα σου έλεγα : καποια με υπερβολικά πολύ αυτοπεποίθηση, τρομερή αίσθηση του χιούμορ και υψηλό αισθητικό κριτήριο(μην ξεχνάμε τον ωροσκόπο στο ζυγό...)...
Αρα για να καταλήξουμε, εγώ θα έλεγα κάποια με χαρακτηριστικά τοξότη και ζυγού θα ήταν ιδανική για σένα... Ίσως καμιά υδροχόα(επίσης φευγάτη..) να μπορούσε να σου κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο...
Τώρα όντως πρέπει μάλλον να κοιταξεις σελήνη και αφροδίτη(αλλά και άρη θα έλεγα εγώ...) για να καταλήξεις σε πιο σιγουρα συμπεράσματα...
(η απάντηση μου πάει σε αυτόν που ξεκίνησε το θέμα..)
Δεν ξέρω αν είναι και η περιπτωση σου(δε σε έχω δει..) πάντως έχω μια φίλη σκορπιο με ωροσκόπο δίδυμο και σελήνη στον υδροχόο(αφροδίτη, ερμή, πλούτωνα στο σκορπιό..), και είναι πάρα πολύ όμορφη... Στο πολυτεχνείο τούλάχιστον όταν περάσαμε ήταν από αυτές που όλοι πρόσεχαν... Πολύ ανοιχτά γαλάζια μάτια και μαύρα μαλλια, πολύ λεπτή, και το πρόσωπο της τελείως σα να βλέπεις κούκλα...
Και παρόλο που 'εχει ωροσκόπο δίδυμο είναι πολύ σταθερή τις σχέσεις της, τόσο που δεν θα έπρεπε μάλλον...
Ο δίδυμος είναι καλό ζώδιο αρκεί να υπάρχουν και επιρροές νερού ή γης... Αν είναι πολύ διδυμος υπάρχει προβλημα...! Γενικά οταν υπάρχει πολύ αέρας... Και πάλι όχι για τον ίδιο, ή για τους φίλους του...για τις σχέσεις του μονο..
Όντως ο ωροσκόπος διδυμος είναι καλύτερος από το να έχεις ήλιο στον δίδυμο,που να χτυπιέται από τον ποσειδώνα... Αλαφροισκιωτοι!!!
:bigsmile: Εμένα μια χαρά μου ακούγεται!!!:bigsmile:
Απλώς τετοια άτομα μπορούν να παραπλανούν τους άλλους πολύ εύκολα νομίζω...!:bigsmile:
Τι να πω κι εγώ με ωροσκόπο υδροχόο σε τετράγωνο με πλούτωνα!(κάλά πέρα από το γαμάτο συνδυασμό που έχω πετύχει ήλιου-σελήνης-ωροσκόπου... ο παραλογίσμός σε όλο του το μεγαλείο! Συντηρητική ή κόντρα στο κατεστημένο? Παθιασμένη ή κρυόπλασμα?)
Γι'αυτό σου λέω... χίλιες φορές καλύτερα ωροσκόπος δίδυμος σε τετράγωνο με ποσειδώνα, να σε περνούν όλοι για αγγελουδι, ενώ κατά βάθος είσαι διαβολακι...!:bigsmile:
αααα κάλά... τώρα είδα οτι μιλούσε για ήλιο...