-
Re: Μέθοδος χαρτομαντείας
Λοιπόν, οκ με τα χαρτιά που ψάχνουμε από το κάτω μέρος της τράπουλας κ με αυτά που τα καπακώνουμε από το πάνω μέρος, όσο φτιάχνουμε το σωρό που είπες.....
Όταν τελειώσει αυτό, στην ουσία έχουμε ένα σωρό με τετράδες η μία πάνω στην άλλη και καθεμία από αυτές αποτελείται από ένα ανοιχτό και 3 κλειστά φύλλα.....Σωστά ως εδώ??
Μετά για να ανοίξουμε το σωρό και να κατεβάσουμε ανοιχτές τις 4αδες, ξεκινάμε από την 4αδα που βρίσκεται ψηλότερα στο σωρό και τη βάζουμε κάτω πρώτη σε σειρά και τις υπόλοιπες 4αδες κάτω από αυτήν, όπως στο 1ο στάδιο?:wondering
-
Quote:
Originally Posted by aigokeraki!
Λοιπόν, οκ με τα χαρτιά που ψάχνουμε από το κάτω μέρος της τράπουλας κ με αυτά που τα καπακώνουμε από το πάνω μέρος, όσο φτιάχνουμε το σωρό που είπες.....
Όταν τελειώσει αυτό, στην ουσία έχουμε ένα σωρό με τετράδες η μία πάνω στην άλλη και καθεμία από αυτές αποτελείται από ένα ανοιχτό και 3 κλειστά φύλλα.....Σωστά ως εδώ??
Μετά για να ανοίξουμε το σωρό και να κατεβάσουμε ανοιχτές τις 4αδες, ξεκινάμε από την 4αδα που βρίσκεται ψηλότερα στο σωρό και τη βάζουμε κάτω πρώτη σε σειρά και τις υπόλοιπες 4αδες κάτω από αυτήν, όπως στο 1ο στάδιο?:wondering
ακριβώς όπως τα πες , αυτός ειναι ο τρόπος !!!
-
-
ok!κι εγώ τα βρισκω κατανοητά !!!!!!!!μάλλον αυτό
λέγεται ξεκαθάρισμα.Απορία το κάνω μία φορά και τέλος?
-
σε αυτο το στάδιο τα χαρτιά που κρατάμε μέσα (τα υπόλοιπα αν εμφανιστούν όταν τραβάω απο κάτω χαρτί τα πεταω έξω ) ειναι όλα τα δικά μου ξέρετε ποιά εννοώ (2,3,4,5,6,7,8,Q,J,) αλλά αυτη τη φορά κρατάω μέσα και τον Α κούπα (που συμβολίζει την αγάπη) και τον Α καρό (που συμβολίζει την είδηση) και κρατάω μέσα το άτομο που με ενδιαφέρει και τον Ρήγα και τον αντίστοιχο Βαλέ ...
καλημέρα Μaraki.
όταν λεσ κραταάω τα δικά μου χαρτια ενοεισ για παραδειγμα αν εγώ ειμαι μια νταμα σπαθι κρατώ τα σπαθιά ? σπαθί, 3 σπαθι κτλ?
επισης αν αυτός που με ενδιαφέρει είναι ενας Κ κουπα το ΄φύλο που επίσης τον αντιπροσοπεύει ειναι και ο βαλές κουπα?
ευχαριστώ και καλή συνεχεια:)
-
Quote:
Originally Posted by ilav
σε αυτο το στάδιο τα χαρτιά που κρατάμε μέσα (τα υπόλοιπα αν εμφανιστούν όταν τραβάω απο κάτω χαρτί τα πεταω έξω ) ειναι όλα τα δικά μου ξέρετε ποιά εννοώ (2,3,4,5,6,7,8,Q,J,) αλλά αυτη τη φορά κρατάω μέσα και τον Α κούπα (που συμβολίζει την αγάπη) και τον Α καρό (που συμβολίζει την είδηση) και κρατάω μέσα το άτομο που με ενδιαφέρει και τον Ρήγα και τον αντίστοιχο Βαλέ ...
καλημέρα Μaraki.
όταν λεσ κραταάω τα δικά μου χαρτια ενοεισ για παραδειγμα αν εγώ ειμαι μια νταμα σπαθι κρατώ τα σπαθιά ? σπαθί, 3 σπαθι κτλ?
επισης αν αυτός που με ενδιαφέρει είναι ενας Κ κουπα το ΄φύλο που επίσης τον αντιπροσοπεύει ειναι και ο βαλές κουπα?
ευχαριστώ και καλή συνεχεια:)
λοιπόν κρατάω αν εγω ειμαι σπαθί τα 2,3,4,5,6,7,8,Q,J σπαθί και αν αυτός που με ενδιαφέρει που πρέπει να πώ οτι δεν μπορεί να βάλουμε το ίδιο χρώμα με το δικο μας ακόμα και αν ειναι στα ίδια χαρακτιριστικα αναγκαστικά προκειμένου να τον αναγνωρίζουμε πρέπει να του δώσουμε ή ενα άλλο χρώμα π.χ. κούπα τότε λοιπόν σε αυτο το στάδιο κρατάω και τον Βαλέ κούπα και τον Ρήγα κούπα μέσα που ειναι ο ίδιος ο ανθρωπος που μας ενδιαφέρει ...
ναι ειναι και ο Βαλές γιατί ο Βαλές ειναι η ψυχή του , η σκέψη του ενω ο Ρήγας ειναι ο ίδιος σαν άτομο ...οκ?
-
Quote:
Originally Posted by ΜΕΛΑΝΙ
ok!κι εγώ τα βρισκω κατανοητά !!!!!!!!μάλλον αυτό
λέγεται ξεκαθάρισμα.Απορία το κάνω μία φορά και τέλος?
λοιπόν καλημέρα , ναι αυτο ειναι το ξεκαθάρισμα και το κάνω τρεις φορές ...
-
Καλημέρα Μαράκι, θα ήθελα να ρωτήσω ποιό είναι το χαρτί που δείχνει
ότι θα είσαι μαζί με κάποιον.Π.χ. εγώ έχω χωρίσει ποιός είναι ο συνδυασμός
των φύλλων που δείχνει ότι θα ξαναείμαι μαζί με το πρόσωπο που με ενδιαφέρει?
-
Α!!!!!!!!!και ποιοι θεωρέις ότι είναι οι ποιο βασικοί
συνδυασμοί?
-
Καλήσπέρα, να ξεκινήσω με κάποιους συνδυασμούς και θα με βοηθήσετε και εσείς με τις ερωτήσεις σας γιατι λογικό ειναι να μην μου έρχονται όλα στο κεφάλι αυτη τη στιγμή!!!
λοιπόν
όταν πέσει δίπλα στο 2 το 10 σπαθί σημαίνει περίοδος ναι ! ναι ! μην σας φαίνεται περίεργο σημαίνει περίοδο όταν έχω 2 και 10 σπαθί και 10 μπαστούνι πρόβλημα στην περίοδο ...
στους άντρες κάτι αντίστοιχο σημαίνει δυο πράγματα ή πρόβλημα με τα σεξουαλικά τους ή αλληγορικά περίοδος με την έννοια οτι δεν έχουν ερωτικά διάθεση σαν να χουν περίοδο...
τα δυάρια μαζί είπαμε σημαίνει ερωτικά συνεύρεση 2 δυάρια και στη μέση το 10 μπαστούνι σημαίνει εμπόδιο για ερωτική πράξη ...
το 2αρι μας μαζί με τον Α σπαθί σημαίνει εγγυμοσύνη ...
τα 3αρια αν πέσουν μαζί σημαίνει οτι οι δρόμοι μας συναντίούνται άρα έχω συνάντηση ...αν ανάμεσα στα 3αρια πέσει το 10 μπαστούνι σημαίνει οτι θα υπάρχει εμπόδιο για να συναντηθούμε ή τσακωμός κατα τη συνάντηση ...
αν στο 3αρι απο μόνο του πέσει το 10 μπαστούνι και πιο έντονο αν πέσει ο Α μπαστούνι καλά θα κάνουμε να προσέχουμε για κάποιο ατύχημα ...
τα 4αρια αν πέσουν μαζί ειναι ενας απο τους συνδυασμούς που μας δηλώνει οτι έχουμε εναν καλό δεσμό αφού τα σπίτια μας ειναι μαζί ...
αν το 3 πέσει δίπλα στο 4 του δικού μας (΄΄η του άντρα που μας ενδιαφέρει) σημαίνει οτι θα πάμε σπίτι του...
και το αντίστοιχο αν το δικο του 3 ΄πέσει στο δικό μας 4αρι.
αν στο 4αρι μας πέσει 10 μπαστούνι ή χειρότερα Α μπαστούνι σημαίνει οτι κάτι άσχημο θα συμβεί μέσα στο σπίτι μας στην οικογένεια μας ...
τα 5αρια ειναι κι αυτα ένας πολύ καλός συνδυασμός ως ένδειξης καλής σχέσης όταν πέσουν μαζί αφου ειναι σαν να ναι οι καρδιές μας μαζί (του αλλου και η δικιά μας άρα θέλω να πέσει μαζί το 5αρι μου και το 5αρι του άλλου ) όμως προσέξτε αν ανάμεσα στις καρδιές πέσει ενα 10 μπαστούνι τότε έχουμε να κάνουμε με πρόβλημα συναισθηματικής άποψης (ενα πράγμα μας τελείωσε , ενα πλήγωμα μόνιμο που κάποιος απο τους δύο κουβαλά, ή και οι δύο μαζί ) ...
τα 6αρια αν πεσουν μαζί σημαίνει οτι θα ξεσηκωθούμε να πάμε κάπου με τον άλλον π.χ. κανονίζω να πάω αυτη την Κυριακή βόλτα κάπου σχετικά μακριά απο τα συνηθισμένα αυτο σημαίνει ξεσηκώνομαι 6+6 αν όμως ανάμεσα στα εξάρια μπεί ενα 10μπαστούνι τότε μάλλον δεν θα γίνει αυτο που έιχατε κανονίσει , αυτη η βόλτα ή δεν θα σας βγει σε καλό ή θα ματαιωθεί για κάποιο λόγο...
να κάνω μία ξεκούραση και να επανέλθω !!!
-
Καλησπέρα Μαράκι....
Όσο για την ερμηνεία....
Τα χαρτιά που δεν αφορούν ούτε εμένα, ούτε το άλλο πρόσωπο που μ'ενδιαφέρει.....πχ αν εγώ είμαι κούπα κι ο άλλος σπαθί.....τα καρά κ τα μπαστούνια (εκτός του Α και του Κ), πώς ερμηνεύονται όταν είναι δίπλα ή καπου γύρω από τα χαρτιά που μ'ενδιαφέρουν?
Επίσης, οι βαλέδες που δεν αφορούν εμένα κ τον άλλον....τι σημασία έχουν?Ειδικά αν βγούνε δίπλα μου.....
Ευχαριστώ!!
-
Mαράκι που πατάμε για να εμφανιστεί το συνημένο;Εγώ πάτησα τα πάντα αλλά δεν άνοιξε τίποτα.Ελπίζω να μην το διαβάσει ο Dell Piero και να πεί οτι πρέπει να οτι πρέπει να φωνάξω " άνοιξε σουσάμι" χα χα
-
Μαράκι άνοιξα το δεύτερο αλλά το πρώτο δεν ανοίγει με τίποτα.Μήπως ειναι εύκολο να μου το στείλεις σε προσωπικό μήνυμα;
Ευχαριστώ
-
καλημερα maraki
ειπες να σε βοηθαμε...
αν πεσουν 2 ασσοι μαζι?
:)
-
Καλημέρα Μαράκι,έχω κι εγώ κάποιες ερωτήσεις.
Π.χ. αν πέσει ο δρόμος ο δικός μου μαζί με τον δρόμο του
προσώπου που με ενδιαφέρει και αμέσως μετά ο άσος κολυπα όρθιος και ο
άσος σπαθί πάλι όρθιος τι μπορεί να σημαίνει?ότι συναντιέμαι και είμαι μελλοντικά μαζί του και μπορεί και σχέση ή γάμος από τημ στιγμή που δεν είμαι μαζί με το άτομο αυτό?
Το 6αρι γενικά είναι αυτό που είμαι έτοιμος να κάνω αν είναι όμως δίπλα σε φιγούρα ή σε 2άρι?
Επίσης το 7άρι το φτασμένο μας δίπλα σε πρόσωπο ή 2άρι ή οκτάρι?
Ελπίζω να μην σε ζάλισα!!!!!!!!!
-
Καλημερα Μαρακι
Εχω και εγω καποιες αποριες στην ερμηνεια...
Ας βαλουμε παραδειγματα
Εγω = μπαστουνι
Αυτος που με ενδιαφερει= σπαθι
2 μπαστουνι, 10 μπαστουνι, 10 κουπα, νταμα μπαστουνι
Τα δυο δεκαρια μαζι εχουν αλλη σημασια? Και χαρα και λυπη πανω στο κρεβατι μου?
5 μπαστουνι, 9 σπαθι, 2 κουπα, 5 καρο
αναμεσα στα δυο 5, εχουμε αλλα δυο χαρτια. Αυτο αναιρει τη σημασια των δυο 5?
2 μπαστουνι, 3 σπαθι, 2 σπαθι, 4 μπαστουνι
Αυτο τι σημαινει? Το κρεβατι μου στο δρομο και το κρεβατι του αλλου και στο σπιτι μου? Δηλαδη, θα βρεθουμε και θα κανουμε κρεβατι?
7 μπαστουνι, 5 καρο, 5 μπαστουνι, νταμα μπαστουνι
Στο φτασμενο μου - πολυ γρηγορα, γνωριζω καποιον καρο που θα τον θελω και θα με θελει?
Νταμα μπαστουνι, Βαλες σπαθι (που κοιταει απο την αλλη πλευρα-δεξια), 3 μπαστουνι, 4 μπαστουνι?
Τι σημαινει? Οτι ο Βαλες σπαθι με εχει ξεπερασει(αφου δεν με κοιταει), αλλα σκεφτεται το δρομο μου και το σπιτι μου? Δεν βγαζει νοημα...
Ακομα ποιος συνδυασμος δειχνει γαμο?
Μαρακι σε ζαλισα αλλα αν δεν με διορθωνεις δεν θα ξερω αν παω σωστα... Θελω τις ερμηνειες σου στα παραπανω για να δω πως σκεφτεσαι για την ερμηνεια...
Σε ευχαριστω ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ
Φιλια
:wondering
-
Quote:
Καλησπέρα Μαράκι....
Όσο για την ερμηνεία....
Τα χαρτιά που δεν αφορούν ούτε εμένα, ούτε το άλλο πρόσωπο που μ'ενδιαφέρει.....πχ αν εγώ είμαι κούπα κι ο άλλος σπαθί.....τα καρά κ τα μπαστούνια (εκτός του Α και του Κ), πώς ερμηνεύονται όταν είναι δίπλα ή καπου γύρω από τα χαρτιά που μ'ενδιαφέρουν?
Επίσης, οι βαλέδες που δεν αφορούν εμένα κ τον άλλον....τι σημασία έχουν?Ειδικά αν βγούνε δίπλα μου.....
Ευχαριστώ!!
καλημέρα, όλα τα χαρτιά έχουν σημασία ανάλογα με το που πέφτουν γιατί εσύ μπορεί πράγματι να έχεις εναν μπαστούνι και να εμφανίζετε συνέχεια ενας ρηγας καρό,αν τα φύλλα δηλώνουν ερωτικό ύφος τότε υπάρχει κάποιος ο οποίος ενδιαφέρεται για σένα , αλλιώς μπορεί να συμβολίζει τον αδερφό σου, κάποιον φίλο σου...ειναι δύσκολα τα χαρτιά αυτα και ιδίως η εξήγησή τους απο το ιντερνετ αλλά θα προσπαθήσουμε μαζί να σας εξηγήσω όσα περισσότερα μπορώ...
-
Attachment 52
Quote:
Originally Posted by SONIA64
Μαράκι άνοιξα το δεύτερο αλλά το πρώτο δεν ανοίγει με τίποτα.Μήπως ειναι εύκολο να μου το στείλεις σε προσωπικό μήνυμα;
Ευχαριστώ
ξαναστέλνω το παράδειγμα του 1ου σταδίου ελπίζω να ανοίξει τώρα!!!
φιλάκια
-
Quote:
Originally Posted by ilav
καλημερα maraki
ειπες να σε βοηθαμε...
αν πεσουν 2 ασσοι μαζι?
:)
καλησπέρα, αναλόγως ποιοί άσσοι ειναι ...
αν πέσει Α κούπα με Α μπαστούνι μπορεί να συμβολίζει μέχρι και χωρισμό σταμάτημα σχέσης , αν δεν υπάρχει σχέση συμβολίζει μια "κατάρα" κακοτυχία στα θέματα της αγάπης ...
αν πέσει Α κούπα με Α σπαθί σημαίνει οτι η σχέση, η αγάπη που έχουμε ειναι πολυ πετυχημένη και θα μπορούσαμε να πούμε οτι έχουμε μια ιδανική σχέση
αν πέσει Α κούπα με Α καρό τότε έχουμε πιθανότητα καινούριας σχέσης
αν πέσει Α καρό με Α μπαστούνι τότε έχουμε να κάνουμε με μια πολυ άσχημη είδηση την οποία θα πάρουμε
αν όμως προσέξτε πέσει ο Ακαρό μαζί με τον Ασπαθί τότε έχουμε μια πολυ ωραία πρόταση γάμου!!!
αν πέσει Α σπαθί με τον Α μπαστούνι τότε μια επιτυχία θα καταρρεύσει και φυσικά αυτο ειναι επικύνδυνο και για διάλυση στεφανιού...
φυσικά πρέπει να σας πω οτι η εξήγηση των χαρτιών και το να καταλήξετε στην τελική ερμηνεία δεν γίνετε με μεμονωμένη ερμηνεία των καρτών και των συνδυασμών πρέπει να έχουμε μια συνολική εικόνα των χαρτιών δεν έπεται λοιπόν οτι αν δω αυτά τα παραπάνω ειναι αυτο που σας είπα γιατί πάντα εξαρτάται απο τα γύρω χαρτιά π.χ. αν΄εγω ειμαι μια ντάμα σπαθί και πέσει στο στρώσιμο ...ντάμα κουπα +Α σπαθί +Αμπαστούνι τότε πολύ πιθανό να έχουμε να κάνουμε με ενα άτομο το οποίο ειναι παντρεμένο χωρισμένο ...δεν ειναι δικός μας λοιπόν ο συνδυασμός ...
γενικά θα σας εξηγήσω αργοτερα πότε τα χαρτιά ειναι δικά μας (εκτός απο αυτά που εκ των πραγμάτων ειναι δικά μας 2,3,4,5,6,7,8,Q,J) και πότε άλλων προσώπων αν και πρέπει να το έχετε καταλάβει , όταν πολυ κοντά στα χαρτιά βρίσκονται άλλες φιγούρες εκτός της δικιάς μας ή του συντρόφου μας τότε δεν έχουν να κάνουν με μας αλλά με τους άλλους ...που φυσικά για να πέφτουν στα χαρτιά μας παίζουν και κάποιο ρόλο στη ζωή μας (τα άτομα εννοώ)
-
Quote:
Originally Posted by Pisces girl
Καλημερα Μαρακι
Εχω και εγω καποιες αποριες στην ερμηνεια...
Ας βαλουμε παραδειγματα
Εγω = μπαστουνι
Αυτος που με ενδιαφερει= σπαθι
2 μπαστουνι, 10 μπαστουνι, 10 κουπα, νταμα μπαστουνι
Τα δυο δεκαρια μαζι εχουν αλλη σημασια? Και χαρα και λυπη πανω στο κρεβατι μου?
5 μπαστουνι, 9 σπαθι, 2 κουπα, 5 καρο
αναμεσα στα δυο 5, εχουμε αλλα δυο χαρτια. Αυτο αναιρει τη σημασια των δυο 5?
2 μπαστουνι, 3 σπαθι, 2 σπαθι, 4 μπαστουνι
Αυτο τι σημαινει? Το κρεβατι μου στο δρομο και το κρεβατι του αλλου και στο σπιτι μου? Δηλαδη, θα βρεθουμε και θα κανουμε κρεβατι?
7 μπαστουνι, 5 καρο, 5 μπαστουνι, νταμα μπαστουνι
Στο φτασμενο μου - πολυ γρηγορα, γνωριζω καποιον καρο που θα τον θελω και θα με θελει?
Νταμα μπαστουνι, Βαλες σπαθι (που κοιταει απο την αλλη πλευρα-δεξια), 3 μπαστουνι, 4 μπαστουνι?
Τι σημαινει? Οτι ο Βαλες σπαθι με εχει ξεπερασει(αφου δεν με κοιταει), αλλα σκεφτεται το δρομο μου και το σπιτι μου? Δεν βγαζει νοημα...
Ακομα ποιος συνδυασμος δειχνει γαμο?
Μαρακι σε ζαλισα αλλα αν δεν με διορθωνεις δεν θα ξερω αν παω σωστα... Θελω τις ερμηνειες σου στα παραπανω για να δω πως σκεφτεσαι για την ερμηνεια...
Σε ευχαριστω ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ
Φιλια
:wondering
καλησπέρα, δεν θα σου εξηγήσω όλα αυτα τα παραδείγματα που μου έβαλες αλλά θα σου πώς για το :
βγαίνει και παραβγαίνει νόημα ...εσύ πιστεύεις οτι αυτός ο άνθρωπος ούτε καν σε σκέφτεται και οτι σε έχει ξεπεράσει ενώ αυτός στην πραγματικότητα και το σπίτι σου κοιτάει και σκέφτεται να μπορούσε να έρθει στο δρόμο σου και για να τολμήσω να σου πω σκέφτεται να έρθει έξω απο το σπίτι σου...
-
τα 7αρια , αν πέσουν μαζί ειναι μια σοβαρή ένδειξη σε ήδη υπάρχουσα σχέση οτι το μέλλον σας γράφεται μαζί ...ειναι καλό για τη σχέση , αν όμως για παράδειγμα έχω 7+10 μπαστούνι+7 δηλαδή το 10αρι στη μέση τότε η ερμηνεία ειναι ακριβώς το αντίθετο οτι το μέλλον ειναι χλωμότατο για σας τους δύο ...ειναι σαν να μην έχετε πολλά κοινά και δεν φτάνει η ζωη του ενός μαζί με του άλλου ...
τα 8αρια ειναι συζήτηση ...αναλόγως με τα φύλλα που ειναι δίπλα καταλαβαίνουμε αν η συζήτηση θα ειναι καλή ή όχι αλλά μπορούμε να καταλάβουμε και το θέμα της συζήτησης ...
λοιπόν κάτι πολύ σοβαρό επίσης για ΄δυο ατομα ειναι να πεσουν οι Βαλέδες τους μαζί γιατί αυτο σημαίνει οτι η μια ψυχή συνάντησε την άλλη ...καλοοοο!!!!
οι φιγούρες όταν συναντηθούν σημαίνουν οτι θα πέσουμε πάνω στον άλλον δηλαδη θα έχουμε συνάντηση ...π.χ. Qμπαστούνι πέφτει μαζί με τον Kκαρό , θα συναντήσεις τον άντρα αυτο!!!
-
Μαρακι,
Βλεπω οτι εισαι online και ειναι ευκαιρια να σου πω ευχαριστω για τον χρονο σου...
Φιλακια πολλα
-
Quote:
Originally Posted by ΜΕΛΑΝΙ
Καλημέρα Μαράκι,έχω κι εγώ κάποιες ερωτήσεις.
Π.χ. αν πέσει ο δρόμος ο δικός μου μαζί με τον δρόμο του
προσώπου που με ενδιαφέρει και αμέσως μετά ο άσος κολυπα όρθιος και ο
άσος σπαθί πάλι όρθιος τι μπορεί να σημαίνει?ότι συναντιέμαι και είμαι μελλοντικά μαζί του και μπορεί και σχέση ή γάμος από τημ στιγμή που δεν είμαι μαζί με το άτομο αυτό?
Το 6αρι γενικά είναι αυτό που είμαι έτοιμος να κάνω αν είναι όμως δίπλα σε φιγούρα ή σε 2άρι?
Επίσης το 7άρι το φτασμένο μας δίπλα σε πρόσωπο ή 2άρι ή οκτάρι?
Ελπίζω να μην σε ζάλισα!!!!!!!!!
λοιπόν ακου τι σημαίνει αυτο που λες ...ας πούμε οτι δεν εισαι μαζί με το άτομο αυτο(το οποιο σε ενδιαφερει) θα έχεις μια συνάντηση μαζί του η οποία θα ειναι πάρα πολύ καλή ...δεν μπορείς να μιλήσεις για μέλλον με κάτι τέτοιο μπορείς όμως να σιγουρέψεις οτι η συνάντηση 3+3= συνάντηση θα ειναι πολυ θετική ...
αν ενα 6αρι ειναι δίπλα σε ενα δυάρι σημαίνει οτι αυτός του οποίου ειναι το εξάρι ξεσηκώνεται για το κρεβατι αυτού που ειναι το 2αρι με απλά λόγια γουστάρει τον άλλον ερωτικά ...
όταν θα δώσω ενα εικονικό παράδειγμα τότε πιστεύω οτι θα καταλάβετε τι παίζει με αυτα τα χαρτιά ...πάντως θέλω να σας πω οτι δεν ειναι τόσο εύκολο να μάθεις την τέχνη των χαρτιών αλλά δεν ειναι και καθόλου έυκολο να σας τα εξηγήσω όλα με τόση ευκολία!!!
εύχομαι πάντως να καταλάβετε όσα περισσότερα μπορείτε απο αυτο το θέμα που ξεκίνησε , γιατί άλλωστε αυτός ειναι και ο σκοπός μου να μοιραστώ μαζί σας κάτι που γνωρίζω ...τα χαρτιά εχουν και κάποιες αφηρημένες έννοιες αλλά αν σας τις πω αυτη τη στιγμή θα μπερδευτείτε τελείως για αυτο ας συνεχίσουμε στον ρυθμό που ειμαστε και όταν θα έχετε καταλάβει αρκετα αυτα που μέχρι τώρα σας έχω πει μετά θα σας πω και τα υπόλοιπα
Φιλικά !!!!
-
Quote:
Originally Posted by Pisces girl
Μαρακι,
Βλεπω οτι εισαι online και ειναι ευκαιρια να σου πω ευχαριστω για τον χρονο σου...
Φιλακια πολλα
Να σαι καλά , πραγματικά με ευχαριστεί να μοιράζομαι μαζί σας αυτά που γνωρίζω για δύο λόγους αν και θα ακουστούν αντιφατικοί ...
πρώτον είμαι λάτρης των αρχαίων ελληνων ...(δεν έχει κάποια σχέση με τα χαρτια αυτο) αλλά έχω ως αρχή των διάδοση των γνώσεων όταν φυσικά δεν βλάπτεις κάποιον και
δευτερον μου έχει προσφέρει και εμένα αυτη η παρέα myhoroscope πολλά και όλα τα μέλη είμαστε μια παρέα ...θα ήθελα λοιπόν και γω να προσφέρω κάτι που γνωρίζω σε αυτη την παρέα !!!
-
Μαράκι όπως καταλαβαίνεις.....το forum έχει πάρει φωτιά.....
Αρχικά να σε ευχαριστήσω κι εγώ από μεριά μου για το χρόνο σου κ τη διάθεση που δείχνεις!!!:)
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω....
αν είμαι ντάμα σπαθί κ ο άλλος κούπα
αν σε μια 4αδα πέσει πχ. 2 σπαθί - 6 καρό - 4 μπαστούνι - 3 κούπα....
δηλαδή ψιλοάσχετα τα φύλλα.....σημαίνει κάτι???:unsure:
θα μπορόυσες να μου ερμηνεύσεις αυτό, μήπως κ καταλάβω πώς ερμηνεύονται τα άσχετα φύλλα???
Σ'ευχαριστώ πολύ....!!!!!!!
-
Σε ευχαριστούμε πολλύ Μαράκι.....:smile1: :smile1:
-
Quote:
Μαράκι όπως καταλαβαίνεις.....το forum έχει πάρει φωτιά.....
Αρχικά να σε ευχαριστήσω κι εγώ από μεριά μου για το χρόνο σου κ τη διάθεση που δείχνεις!!!:)
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω....
αν είμαι ντάμα σπαθί κ ο άλλος κούπα
αν σε μια 4αδα πέσει πχ. 2 σπαθί - 6 καρό - 4 μπαστούνι - 3 κούπα....
δηλαδή ψιλοάσχετα τα φύλλα.....σημαίνει κάτι???:unsure:
θα μπορόυσες να μου ερμηνεύσεις αυτό, μήπως κ καταλάβω πώς ερμηνεύονται τα άσχετα φύλλα???
Σ'ευχαριστώ πολύ....!!!!!!!
θα σου πω πως ερμηνεύεται αυτο αλλα μην φρικάρεις ...γιατί δεν έχω κάνει καμία αναφορά για την ερμηνεία των φύλλων στο επίπεδο που μιλάς για αυτο και το ανέφερα πριν "θα τα πω αργότερα για να μην σας μπερδέψω"
η ερμηνεία πάντως (αν και δεν γίνετε μεμονωμένα πρέπει να βλέπουμε και τις άλλες τετράδες για να δούμε τι υπάρχει απο πάνω και τι απο κάτω απο αυτη την τετράδα) ειναι οτι η σχέση σου θα έχει κάποιο μπλέξιμο με δικαστήριο σε σχέση με επαγγελματικά θέματα και για να στο κάνω πιο συγκεκριμένο σε σχέση με κάποιο χαρτι που έχει υπογράψει ....
σου ξαναλέω όμως οτι πρέπει να έχουμε εικόνα για να κάνουμε ακριβή ερμηνεία και των άλλων τετράδων ...
τώρα αν με ρωτήσεις γιατι αυτη η ερμηνεία θα μπαρδευτούν όλοι όσοι διαβάζουν το θέμα μας ...
θα αναφερθώ σε αυτο το επίπεδο ερμηνείας των χαρτιών αφού έχετε καταλάβει καλά όσα έχουμε μέχρι στιγμής πει ...
και αφού έχω λύσει όλες τις απορίες σχετικά με όσα έχουμε αναφέρει μέχρι τώρα και επειδη ετοιμάζω ενα εικονικό παράδειγμα ...θα πρέπει να περιμένετε λιγάκι να το ετοιμάσω!!!
φιλάκια
Φιλικά!!
-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πάλι καλά που ήταν εικονικό το παράδειγμα!:huh:
Οοοοοοοοοοοοοοολα αυτά τα συμπέρανες από αυτά τα απλά χαρτάκια???????!!!!!!!:amazed: :amazed: :amazed:
Μετά από αυτό......περιμένω με αγωνία τις υπόλοιπες οδηγίες!!!
Ευχαριστώ....:)
-
Μαράκι γειά σου.....
Λοιπόν σου έχω μία ερώτηση.....
Στο πρώτο στάδιο καθώς έριχνα τα χαρτια, δημιουργήθηκε η εξής 4τράδα
ντάμα μπαστούνι (εγώ δηλαδή) - 5 καρό - Α μπαστούνι - Α καρδιά
(η ντάμα όμως είχε γυρισμένη την πλάτη της στα χαρτιά αυτα)
Στο δευτερο σταδιο οταν έκανα το σταυρό και έβαλα 3 χαρτια πάνω από το χαρτί το οποιό κοιτούσε η ντάμα μπαστούνι, δες τι μου βγήκε
3 καρδιά - 8 καρδιά - Α μπαστούνι - Α καρδιά
Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου λοιπόν αυτο είναι χωρισμός..... :sad: Έτσι δεν είναι....???
Τι γίνεται στη περίπτωση όμως που η δική μου καρδιά είναι Α μπαστούνι (μελαχρινή) και η καρδια του συντρόφου μου είναι Α καρδιά (καστανόξανθος). Μήπως αυτο σημαίνει πως η καρδιές μας είναι μαζί, γιατί είναι δίπλα, δίπλα?:unsure:
Βοήθησε με σε παρακαλώ να ερμηνέψω αυτές τις δύο 4τράδες........
Please, εκπέμπω SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!
Α, και επισης κάτι αλλο (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο...) η σχέση μας είναι από απόσταση (Θεσ/νίκη - Αθήνα). Μήπως ο χωρισμος που ωγήκε κατά ένα τρόπο σημαίνει την απόσταση?????
Ανυπομωνώ για την απάντηση σου......
-
...και για να γίνω λίγο πιο σαφής μαράκι, στο πρώτο στάδιο, η τετράδα πάνω από αυτήν που σου έγραψα πριν, ήταν
5 μπαστούνι - 6 μπαστούνι - 9 καρδιά - 8 καρδιά
και η τετράδα κάτω από αυτη που που σου έγαψα στο προηγούμενό μου μύνημα ήταν
J μπαστούνι (γυρισμένος πλάτη στα χαρτιά) - 6 καρδιά - 9 τρυφίλλι - 2 μπαστούνι
Βοήθησε με να καταλάβω τι ακριβώς σημαίνουν όλ'αυτα τα χαρτια....
Πιο πολυ με παραξένεψε το γεγονος ότι το Α μπαστούνι με το Α καρδιά βγήκαν δίπλα δίπλα και στα δυο στάδια......
Χρειάζομαι την εμπειρία σου γιατί εγώ από μόνη μου δεν βγάζω εύκολα άκρη......
Φιλάκια και περιμένω την απάντηση σου!!!!!!!!:)
-
Quote:
Originally Posted by katrin82
Μαράκι γειά σου.....
Στο δευτερο σταδιο οταν έκανα το σταυρό και έβαλα 3 χαρτια πάνω από το χαρτί το οποιό κοιτούσε η ντάμα μπαστούνι, δες τι μου βγήκε
Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου λοιπόν αυτο είναι χωρισμός..... :sad: Έτσι δεν είναι....???
Τι γίνεται στη περίπτωση όμως που η δική μου καρδιά είναι Α μπαστούνι (μελαχρινή) και η καρδια του συντρόφου μου είναι Α καρδιά (καστανόξανθος). Μήπως αυτο σημαίνει πως η καρδιές μας είναι μαζί, γιατί είναι δίπλα, δίπλα?:unsure:
Α, και επισης κάτι αλλο (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο...) η σχέση μας είναι από απόσταση (Θεσ/νίκη - Αθήνα). Μήπως ο χωρισμος που ωγήκε κατά ένα τρόπο σημαίνει την απόσταση?????
καλημέρα ο Α δεν ειναι καρδία !
ο Ασσος ειναι το χαρτί που έχει ξεσωριστεί ερμηνεία Ακούπα=δεσμός , η αγάπη , Ακαρό = είδηση το νεο, το γράμμα, Α σπαθί =επιτυχία , στεφάνι Α μπαστούνι= Χωρισμός , το μεγαλύτερο εμπόδιο, μεγάλη σταναχωρια
-
Quote:
Originally Posted by katrin82
Μαράκι γειά σου.....
καλημέρα ο Α δεν ειναι καρδία !
ο Ασσος ειναι το χαρτί που έχει ξεχωριστη ερμηνεία Ακούπα=δεσμός , η αγάπη , Ακαρό = είδηση το νεο, το γράμμα, Α σπαθί =επιτυχία , στεφάνι Α μπαστούνι= Χωρισμός , το μεγαλύτερο εμπόδιο, μεγάλη στεναχωρια,
η καρδια συμβολίζεται με το 5αρι !!!
όσον αφορά τις τετράδες !!!
δεν ερμηνεύουμε μεμονώμένα τις τετράδες πρέπει να έχουμε ολοκληρωτική εικονα προσπάθησε να δεις το σύνολο, ποιες φιγούρες ειναι μέσα άρα και παίζουν ρόλο στα χαρτιά, στην ερμηνεία που κάνεις...
τωρα αν θες να σου πω μεμονωμένα αυτα που έπεσαν, ειναι !!!
αν ο δικός σου ειναι κούπα ...γιατί εμείς ορίζουμε τον δικό μας ...τότε ειναι επικύνδυνο να σου έλεγε για χωρισμό ή να εχετε εναν τσακωμό που θα κλονίσει τη σχέση !!! αν όμως ο δικός σου δεν ειναι κούπα τότε μαλλον θα μιλήσεις με κάποια πα΄λιά σου σχέση , θα συναντήσεις ενα άτομο με το οποίο έχεις περάσει χωρισμό ....
-
Γεια σας και από μένα,
είμαι καινούργιο μέλος εδώ και θα ήθελα αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στο maraki_1975 για την υπομονή της. Επίσης, θα ήθελα να πω πως κι εγώ χρησιμοποιώ τον ίδιο τρόπο μαντικής εδώ και λίγα χρόνια με την κανονική τράπουλα και ευχαρίστως να βοηθήσω μαζί με το maraki στις διευκρινήσεις και απορίες σας. Καθώς και να δώσω κάποιες απόψεις αν συμφωνείτε κι εσείς πάνω στις ερμηνείες των χαρτιών, αλλά και στον τρόπο ριξίματος. Είτε με παραλλαγές πιο απλοποιημένες και κατανοητές για τους "αρχάριους" αλλά και με διάφορες "επεκτάσεις" για τους πιο έμπειρους που δίνουν περισσότερες και πιο λεπτομερείς απαντήσεις. Φυσικά πάντα αυτό θα γίνει με τη συμετοχή σας αλλά και σε τη συνεργασία με το maraki.
with love...
-
lurid καλώς ήρθες,
είπες πως ξέρεις ακριβώς τον ίδιο τρόπο με το Μαράκι?
Ωραία!!!!!!! Την έχουμε τρελλάνει φαντάζομαι με τις ερωτήσεις.
:toung:
-
Quote:
Originally Posted by Markella78
lurid καλώς ήρθες,
είπες πως ξέρεις ακριβώς τον ίδιο τρόπο με το Μαράκι?
Ωραία!!!!!!! Την έχουμε τρελλάνει φαντάζομαι με τις ερωτήσεις.
:toung:
Ναι κατά βάση είναι αυτός ο τρόπος. Βέβαια υπάρχουν κάποιες διαφορές αλλά ή ουσία παραμένει η ίδια.Περιμένω τις ερωτήσεις σας.:bigsmile:
-
ερωτηση και εγω: μου πεφτει συνεχεια Α καρο(ειδηση)και παντα κοντα πεφτουν χαρτια οπως 6 σπαθι ή μπαστουνι και γενικα σπαθια ή μπαστουνια. Για παραδειγμα τετραδας ειχα Ρηγα καρο(αυτος που με ενδιαφερει) Α καρο Q κουπα(εγω) και στο τελος 4 σπαθι μου ειπαν οτι γενικα μου βγαινει οτι καθυστερει ακομα η ειδηση...
εσυ βρε μαρακι τι λες;
ευχαριστω πολυ!
-
καλημέρα Μαράκι
πες μου την γνώμη σου. οι προβλέψεις αλλάζουν? τα χαρτιά ενοώ.
Αν για παράδειγμα σήμερα τα ρίξουμε και μας βγει μια καλή είδηση ή αγάπη κ.τ.λ κα μετά από μερικές μέρες για το ίδιο θέμα μας βγεί στην τράπουλα κάτι εντελώς διαφορετικο?
από τι εξαρτάται?
ευχαριστώ και συγχαρτήρια για την προσπάθεια.
περιμένουμε τις επόμενεσ κινήσεις
-
Μαράκι τέλεια όλα αυτά περιμένουμε με αγωνία την συνέχεια.:)
-
Mαράκι χρειάζομαι λίγη βοήθεια.Τι σημαίνει βαλές μπαστούνι+ βαλές κούπα +΄δέκα κούπα +άσος καρό,επίσης όταν 7 μπαστόυνι + επτά κούπα + τρία μπαστούνι + ντάμα κούπα (εγώ).
Α!!!!!!!!!όταν στο κρεβάτι του προσώπου που σε ενδιαφέρει πέσεις εσύ και αυτός δηλαδή οι φιγούρες μαζί τι είναι?
-
Ερώτηση προς ΜΑΡΑΚΙ:
Οι ερμηνείες που δίνεις είναι αρκετά ικανοποιητικές αλλά μήπως δεν τις έχεις ολοκληρώσει...? Καλύπτεις μόνο τα ερωτικά έτσι όπως τα λες.δλδ... τα μπαστούνια και τα καρό δεν έχουν μόνο αυτές τις ερμηνείες...π.χ. 4 μπαστούνι "δυσάρεστη-βαριά" πόρτα(με καταλαβαίνεις...εσύ ειδικά) και σε συνδυασμούς όπως με το 10 μπαστούνι σημαίνει δικαστήριο και με Α μπαστούνι νοσοκομείο..., το 3 καρό σε μένα είναι το λεγομένο χαρτί του "χρόνου"(που μπορώ να προσδιορίσω πότε ακριβώς θα γίνει κάτι ανάλογα με ποιο χαρτί βρίσκεται αμέσως μετά) kai alla... Επίσης το "ξεκαθάρισμα"(3ο στάδιο) το κάνεις μόνο μία φορά??? Εγώ το κάνω τρεις για να διώξω χαρτιά που δεν με ενδιαφέρουν και να κρατήσω πληροφορίες πιο συγκεκριμένες. Επίσης κάνω και το λεγόμενο "κέντημα" στο τρίτο στάδιο του ριξίματος...
Μήπως να τα λέγαμε prive μεσω e-mail :bigsmile: