Ευχαριστω Κια!!:)
Printable View
Ευχαριστω Κια!!:)
οι ταυροι ειναι πολυ ερωτικοι, αισθησιακοι, σε καλομαθαινουν και συνηθως ξερουν να μαγειρευουν κιολας και πολυ ωραια μαλιστα-2 πρωην μου. Με κριο εχω δεσμο αλλα επειδη δεν ειναι απο τους αντιπροσωπευτικους του ζωδιου παραμονο στο να βαζει στοχους και να τους πετυχαινει παση θυσια και στο παθος οσον αφορα το σεξ δεν μπορω να πω πολλα για τους κριους. Και για να πω την αληθεια με γυναικες κριους δεν τα πηγενα ιδιαιτερα καλα αλλα μπορει απλα να ετυχε:amuse:
Λοιπόν, αφού γενικολογούμε να πω κι εγώ την εμπειρία μου. Είμαι Λέων με ωροσκόπο Ζυγό και ο 1ος άντρας μου ήταν (ζει ο χριστιανός) Ταύρος με ωροσκόπο Υδροχόο. ...οεο??? Είχε ολα τα καλά του Ταύρου: το ψυγείο να είναι τίγκα, η ντουλάπα τίγκα, το σπίτι... τίγκα, το αυτοκίνητό ΤΟΥ, η γυναίκα ΤΟΥ, τα λεφτά ΤΟΥ. Όταν αποφάσισα να... διαχωρίσω τη θέση μου... έχασε το γλυκό προσωπείο του Ταύρου κι έγινε Red Bull σε υαλοπολείο...
Ο τωρινός (γιατί ο άνθρωπος δεν μαθαίνει) είναι Λέων με ωροσκόπο....(τα, ρα, τα, τα, τα,ταααα) Λέων! Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πλήττω ποτέ...Περαστικά....
Εδω θα πρέπει να συμφωνήσω με... ''όλα τα καλά του Ταύρου'' ! Είναι ακριβώς όπως τα περιγράφεις!!! Τώρα αν αναφερθώ και στα Καρκινάκια... τι να πω! Για φανταστείτε Τοξότη με Καρκίνο??? Βαρύ και κοντό το λουρί....
Θα προτιμούσα έναν Ζυγό ή ένα Κριαράκι...
:amazed: :blink: και σφίγγει το άτιμο... άστα!:toung:Quote:
Originally Posted by kritsinaki
εγω σαν αερας,δεν μπορω με τιποτα το νερο και τη γη...
προτιμω τη φωτια...δενουμε πως το λένε?
εμπειριες και δικες μου αλλα και φιλων μου εχουν δειξει οτι το νερο δεν προκειται τουλαχιστον εγω να το καταλαβω ΠΟΤΕ! δεν μπαινω και στη διαδιασια...σαν διδυμος κουραζομαι. Τώρα με τη γη...το κακο ειναι οτι δεν ταιριαζουν οι ρυθμοι μας αλλα ειναι ενα συγκεκριμμενο ζωδιο που με προσγειωνει...και ειναι και γοητευτικοι οι ατιμοι...αφηστε...ολο στοργη και προδερμ...ΤΕΛΕΙΑ!
ωστοσο επιμένω πως με τη φωτια θα έδενα...δεν ξέρω πως μου έχει κάτσει έτσι...δεν μου έχει τύχει περίπτωση με φωτια ποτε...
Eγω παλι εχω περασει απο ολα τα στοιχεια,οποτε καλο θα ηταν να ανακαλυφθει και ενα πεμπτο στοιχειο για να μπορεσω να ησυχασω.Ειμαι λιιιιγο ιδιοτροπη,αλλα δεν φταιω εγω!Ο χαρτης μου φταει!:embarrest :embarrest
Η ευθυνοφοβη!:amazed: :amazed:
Δεν αντεχω τους Κριους και τους Ταυρους ακομη και αν ολοι οι αλλοι πλανητες τους ειναι σε ασχετα ζωδια! Και μονο το ηλιακο ζωδιο μου φτανει!:bigsmile:Quote:
Originally Posted by panther
Αγγελική μαζί σου all the way!!!Quote:
Originally Posted by Αγγελικη
Δεν αντέχω τους Κριούς γιατί δεν ξέρουν τις έννοιες "τακτ" και "διαλλακτικότητα". Είναι... πως να το πω... ατσούμπαλοι κοινωνικά και μπορούν να σε προσβάλλουν χωρίς να το πάρουν χαμπάρι. Ελαφρώς παχύδερμοι και μονίμως γκαζομένοι... Όσο για τους Ταύρους.... χα... Αντιλαμβάνονται τον κόσμο και τη ζωή μέσα απο ένα υλιστικό πρίσμα. Έτσι συχνά όταν τους λες κάτι πέρα απο αυτά που χαμπαριάζουν, είναι σαν να μιλάς σε τοίχο....
Ξου, φτου και μακριά.....
και τι τοιχο.Με κισσο.ειναι λιγο "σκαλωμενοι" οι ταυροι:suspiciou :suspiciou :suspiciou
Συνεχίστε! Ξέρω τουλάχιστον από τι ζώδιο ανδρικό είστε καμένες και όταν ενεργοποιηθεί η στήλη ΜΟΥ των επιτυχιών θα έχω δεδομένα να επεξεργαστώ.
εσύ δηλαδή τι ζώδιο είσαι?Quote:
Originally Posted by Dell Piero
Ναι, αλήθεια τι ζώδιο είσαι Dell Piero, για να σε βάλουμε κι εμείς στη δική μας λίστα;:cheesy: :cheesy: :toung:Quote:
Originally Posted by DIANA77
μα και εγώ για τη λίστα ρωταω..:toung:Quote:
Originally Posted by blueyes
μαντέψτε ή ρωτήστε στα τόπικ με τις χαρτούδες ;)
τοξοτης μήπως?Quote:
καλού κακου θα πάω και στις χαρτούδες..Quote:
Originally Posted by DIANA77
:laugh: εγω νομιζω οτι ο PIERO ειναι Υδροχοοοοοοοος
Ε αφού παίζουμε την κολοκυθιά, τότε να πω κι εγώ αυτό που κατεβάζει η κούτρα μου. Είναι.... :idea: Δίδυμος... σωστά :toung:
ναι αυτή θα ήταν η επόμενη ερώτηση!Quote:
Originally Posted by blueyes
Πήρατε το περιοδικό ζωή και ζώδια του μηνός; Με έχει φωτογραφία γιατί έχει αφιέρωμα στο σάιτ μας.
Λέει και ζώδιο. Τσιγγούνεςςςςςςςςςςςςςςςς :love:
μαλλον ζυγος ειναι.τουλαχιστον ενας ζυγος που ξερω του μοιαζει πολυ!:cry: Δυστυχως για κεινον.:cheesy: :cheesy: :cheesy:
α.., συμπαθάτε μας δεν το γνωρίζαμε... δεν έφταναν οι χαρτούδες τώρα πρέπει να πάρω σβάρνα και τα περίπτερα? Μου φαγες όλα τα δαχτυλίδια (που λέει και το άσμα)Quote:
Κάτι μου λέει πως με τέτοια φιλαρέσκεια, παιχνιδιάρικη και "θέλω-να-ασχολούνται-μονίμως- μαζί-μου" διάθεση και πρέπει είσαι :cheesy: :cheesy: Λιοντάρι... Ετσι?Quote:
Απο το πρωι σκεφτομουν να το αγορασω!Quote:
Ευτυχως που προλαβα και ειδα το ποστ!:notrust:
Μαλλον θα πω του ψιλικατζη να σχισει την εν λογω σελιδα πριν το ανοιξω.
Μεσημεριατικα δεν μπορω να βλεπω φωτο-θριλλερ!:cry:
περασε το περιοδικο απο ειδικη διαδικασια εξαγνισμου!Ξερεις αγιασμο,σκορδα κ.α.:cheesy: :cheesy: :cheesy:
Συγχαρητηρια και παλι στο περιοδικο "Ζωη και Ζωδια".
Βρε Κωστη, μου αρεσει η τσαντα που ειναι ασορτι με τα παπουτσια!!:bigsmile:
Eυχαριστούμε, Αγγελική, και ανταποδίδουμε.
Εγω ευχαριστω, οχι εσεις!!:)Quote:
Originally Posted by ζωή και ζώδια
Μήπως πρέπει να ρωτήσουμε τη στήλη Αλάνθαστες Προβλέψεις για να μας πουν το ζώδιο του αγαπητού Dell Piero? Ποιός τρέχει τώρα στο περίπτερο?
Ιχθείς :suspiciouQuote:
Θα με επηρέαζε λίγο αν το σύνθετο ωροσκόπιο είχε έντονο 8ο ή 12ο οίκο ή αν στη συναστρία έπεφταν πολλοί πλανήτες στον 8ο ή 12ο μου κλπ
Γιατί μιλάτε όλοι για τον Dell Piero; Τόσο κούκλος είναι; :bigsmile:
Μετά από αρκετές εμπειρίες, έχω συνειδητοποιήσει πλέον πως δεν μπορώ χωρίς αυτούς τους...Καρκίνους...
Αντικειμενικά είναι. Αλλά επίσης αντικειμενικά είναι και ανισσόροπος.Quote:
Originally Posted by tannia
Με εκλήσσει ευχάριστα αυτό... Συνήθως για τους Καρκίνους θα ακούσει κανείς ότι είναι μαμάκηδες, γκρινιάρηδες και το μόνο καλό ότι είναι πιστοί (αν δε βρεις κάτι άλλο δηλαδή...). Τι είναι αυτό που βρίσκεις ακαταμάχητο, Κασσιόπη και δεν μπορείς χωρίς αυτούς; Θα μας ανεβάσεις λίγο το ηθικό, όσους (αν υπάρχουν κι άλλοι) εκπροσωπούμε το ζώδιο;Quote:
Originally Posted by Κασσιόπη
Θα μπορούσα να γράψω πολλές σελίδες, αλλά ας επικεντρωθώ σε κάτι που νομίζω τα περιγράφει συνοπτικά όλα, για όποιον έχει σκύψει πάνω από έναν Καρκίνο και έχει προσπαθήσει να τον καταλάβει: Σχεδόν σε όλα τα ζώδια θα συναντήσεις ανθρώπους πολύπλοκους, γεγονός που έχει πολύ ενδιαφέρον. Οι Καρκίνοι όμως είναι περίπλοκοι, κάτι που εκτός από ενδιαφέρον τους δίνει και υψηλή ποιότητα... Αρκεί να μην το ξεχνάνε... ;)Quote:
Originally Posted by Vassilis13
Χμ, να σιγοντάρω λίγο λέγοντας ότι κάποιοι πιστεύουν ότι ζώο σύμβολο του Καρκίνου δε θα έπρεπε να είναι το καβούρι, αλλά η γάτα. Η γάτα, η απροσδιόριστη, η περίπλοκη, η όχι δεδομένη, η χαδιάρα, η γυναίκα (με τη συμπαντική έννοια του όρου γυναίκα - σελήνη - απροσδιόριστη και κυκλοθυμική)...Quote:
Originally Posted by Κασσιόπη
Μμμ, η γάτα όμως δεν είναι πιστή, ενώ οι Καρκίνοι είναι. Όσο για το "όχι δεδομένη" έχω την εντύπωση πως ο Καρκίνος καταβάθος δενQuote:
έχει κανένα πρόβλημα να είναι δεδομένος. Το να θεωρείται δεδομένος είναι αυτό που φοβάται.
Και νομίζω πως ο ιδανικός συνδυασμός για έναν Καρκίνο είναι να βρεί κάποιον στο οποίο να είναι δεδομένος, αλλά να μη φοβάται πως τον θεωρεί δεδομένο και τον αντιμετωπίζει ως τέτοιον.
Αλλά ας μην επεκταθούμε περαιτέρω, γιατί ως γνωστόν οι Καρκίνοι δεν θέλουν να αποκαλύπτονται οι αδυναμίες και τα εσώψυχά τους.
Επιπλέον, θα βγούμε και εκτός θέματος... :bigsmile:
Ε!!! όχι γάτα ... Πάνθηρας ... μαύρος πάνθηρας:toung::toung::toung:Quote:
Μερσί για το 1 τον κακό σου το καιρό για το 2 :offtopic:Quote:
Originally Posted by ScP