-
Re: Εισαγωγή και Μελέτη Ηλιακής Επιστροφής (Solar Rutern)
Quote:
Originally Posted by
planitaki
Γεια σου ΕΛΕΝΗ1 , σ΄ευχαριστω για τις ευχες σου και τα καλα σου λογια , ειναι αληθεια πως οτι εχω μαθει για την ηλιακη μεχρι στιγμης το χρωσταω στην Τινα και εχω να μαθω πολλα ακομη .
Δασκαλα μας , θελω και τις δικες σου παρατηρησεις αν εχεις το χρονο :D
Έπαθα και εγώ ένα σοκ...λέω τόσο άχρηστη είμαι που μία τέτοια ανάλυση δεν θα την έκανα ούτε στα όνειρα μου :p
Είναι πάρα πολύ καλή η ανάλυση σου και συγχαρητήρια στην Κυρία Ζαχαριάδου που κάνει τόσο καλή δουλειά. :)
Εγώ δεν έχω κάνει μαθήματα και λογικό είναι να μην ξέρω τόσα πράγματα ακόμη αλλά προσπαθώ όσο μπορώ μόνη μου.
-
Ελενη μου , ουτε σοκ !!!!!! να παθαινεις , ουτε αχρηστη ;;;;;να νοιωθεις , απλως θελεις το χρονο σου και πολυ διαβασμα . Εγω για το σχολειο τοσο διαβασμα δεν εχω ριξει!!!!!!!!!!!!
-
Είπα να ασχοληθώ κι εγώ με την ΗΕ. Έχω διαβάσει διάφορα αλλά δε βρήκα κάτι σχετικό. Έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία όταν η ΗΕ πέφτει πάνω σε πανσέληνο;
-
Γεια σου Amarige και Χρόνια Πολλά.
Όταν δεις κάτι τέτοιο σε ηλιακή επιστροφή έχε ανοιχτές τις κεραίες σου να ολοκληρώσεις μέσα στην χρονιά ζητήματα που άπτονται των οίκων που βρίσκεται ο Ήλιος και η Σελήνη. Ακόμη κι αν δεν είσαι έτοιμη να "κλείσεις" κάποιες πόρτες, τα γεγονότα από μόνα τους ωθούν προς αυτή την κατεύθυνση.
ΥΓ Και μια παράκληση....πολλοί από εσάς μπαίνετε και διαβάζετε τις απορίες των μελών. Μπείτε στον κόπο να απαντήσετε ακόμη κι αν δεν είστε σίγουροι για την απάντηση. Μέσα από τη δική σας συμμετοχή και συζήτηση κάποιοι άλλοι θα πάρουν το θάρρος να θέσουν τις δικές τους απορίες ;).
-
Χρόνια πολλά κι από μένα σε όλους.
Σ ευχαριστώ Τίνα, επιβεβαιωσες τις υποψίες μου! Αυτή η αντιθεση Ήλιου-Σεληνης πέφτει στον άξονα 1ου-7ου όπου μάλιστα εκεί στον 7ο είναι μαζεμένοι κι άλλοι πλανητες. Κ γενικά έχω τους περισσότερους πλανητες σε γωνιακους οίκους στη φετινη μου ΗΕ! Ο χάρτης αποτυπώνει αυτό που νιώθω νομίζω, μια διάθεση να αλλάξω ό,τι με έχει χαλάσει και ταλαιπωρησει όλα αυτά τα χρόνια και ήδη κανω βηματα να γινει πράξη και να μη μεινει μονο στη διάθεση! Ο ωροσκόπος στην παρθένο λίγο με "χαλάει" αλλά θελω να πιστευω ότι θα λειτουργησει θετικά παρά την σχετική ταλαιπωρία που δειχνει, να αφήσω την τεμπελιά του ψαριού που είμαι :rolleyes: και να ασχοληθώ με την καθημερινοτητα, τη δουλειά και τις λεπτομερειες της. Ίδωμεν...
Θα ξανακανετε καποιο σεμινάριο για την ΗΕ ή οτιδηποτε άλλο; Με ενδιαφερει πολύ. Διαδικτυακά κυρίως. Γιατί μενω επαρχία και δε μου ειναι ευκολο να έρχομαι Αθήνα. Ίσως μονο αν γινει κάποιο Σαββατοκυριακο. Σχεδιάζετε κάτι σχετικά;
-
Να μη σε χαλάει καθόλου ο ωροσκόπος...όλα χρειάζονται και τα καθημερινά να τακτοποιούνται και οι λεπτομέρειες και όλα. Χώρια που για εσένα ειδικά, επιβάλλονται ....... :p. Όπως και να χει, είναι χρονιά που θα πρέπει να εστιάσεις στις σχέσεις σου με τους άλλους. Καλά ξεμπερδέματα εύχομαι :love:.
Προσωπικά όποτε κάνω σεμινάριο το ανακοινώνω, οπότε όταν προγραμματίσω κάτι θα ενημερωθείς :D
-
Καλησπερα σε ολους!
Στη φετεινη μου ηλιακη επιστροφη η οποια ξεκιναει τον ιουλιο,την ιδια μερα πραγματοποιειται νεα σεληνη στις 3.52 του λεοντα και στις 4.31 ειναι ο γενεθλιος ηλιος μου.Αφροδιτη.ερμης,διας.ηλι ος στον 7ο οικο επιστροφης.Σαν πολλοι μαζευτηκαν αυτη την χρονια...!
Ο ηλιος ειναι στις 4.31 και η ακμη του 8ου επιστροφης στις 7.05 λεοντα και η σεληνη στον 8ο ηλιακο οικο στις 12.ο5 λεοντα.Επειδη η οψη ειναι αποκλινουσα εχει καποια σημασια;Και αν ναι,η νεα σεληνη γινεται στον 7ο ηλιακο η στον 8ο η επηρρεαζει και τους 2;Παντως η ακμη του 8ου ηλιακου ειναι σε συνοδο ακριβειας με γενεθλιο ωροσκοπο.
-
Κάτι που με μπερδεύει: Όταν υπάρχει μια σημαντική όψη στον χάρτη Η.Ε, κοιτάμε τους οίκους της Η.Ε που βρίσκονται οι πλανήτες ή τους γενέθλιους;
Τίνα ένα διαδικτυακό σεμινάριο για Η.Ε θα ήταν πολύ καλή ιδέα
-
Melenia πάντα πίστευα πως για να βρίσκεται ένας πλανήτης εκεί που βρίσκεται (ακόμη κι αν είναι στις τελευταίες μοίρες ενός οίκου ή ζωδίου) βρίσκεται εκεί για να δηλώσει κάτι. Πιστεύω δηλαδή πως πιάνει και τους 2 οίκους. Όσο κι αν είναι στον 7ο δεν παύει να κάνει σύνοδο με 8ο οίκο. Τώρα για την όψη ... 8 μοίρες ανοχή και αποκλίνουσα δεν νομίζω πως πρέπει να πιαστεί.
Maggicca κοιτάμε τους οίκους που πέφτουν στην ηλιακή αλλά και του γενέθλιου.
Και μια ερώτηση, τι ακριβώς εννοείς όταν λες "σημαντική όψη στον χάρτη της Η Ε ";
ΥΓ Σχεδιάζω σεμινάριο για τέλος Μαίου με αρχές Ιουνίου :D
-
Πολύ χαίρομαι για το σεμινάριο.
Σημαντική όψη, εννοώ όψη που υπάρχει στον γενέθλιο και επαναλαμβάνεται στον χάρτη Η.Ε. Π.χ στην φετινή μου ηλιακή επιστροφή σελήνη αντίθεση Κρόνος (και με 9 μοίρες ανοχή σύνοδος με ήλιο) στον 8ο και 2ο οίκο αντίστοιχα. Η αντίθεση υπάρχει και στον γενέθλιο σε ακμές 3ου και 9ου αντίστοιχα. Οι πλανήτες Η.Ε είναι στις ακμμές 12ου και 6ου στον γενέθλιο. Θα θεωρήσω λοιπόν οτι εμπλέκονται οι οίκοι 2ος, 8ος, 6ος, 12ος; Σε ποιούς όμως θα δώσουμε περισσότερη βαρύτητα;
-
Επίσης τώρα μόλις συνηδειτοποιώ με αυτά που έγραψες παραπάνω, οτι και η γενέθλια αντίθεση πιάνει 2ο, 8ο
-
Θα δώσεις βαρύτητα και στους 4 οίκους και όχι μόνο......(για να σε παιδέψω λίγο :p.....) Θα δώσεις σημασία και στους οίκους που κυβερνούν. Αν για παράδειγμα ο Σελήνη κυβερνά τον 7ο οίκο, θεώρησε πως από την όψη με τον Κρόνο θα επηρεαστούν και οι σχέσεις σου με τους άλλους.
Για τη "σημαντική όψη" έχεις δίκιο απλά να πω άλλη μια φορά πως για να είναι σημαντική δεν χρειάζεται η ίδια όψη που υπάρχει στο γενέθλιο να σχηματίζεται και στην ηλιακή. Αν δηλαδή έχεις αντίθεση στον γενέθλιο σου χάρτη μεταξύ δυο πλανητών και στον χάρτη της ηλιακής οι συγκεκριμένοι πλανήτες έρχονται σε επαφή μέσω εξαγώνου, είναι εξίσου σημαντική αφού και σ' αυτή την περίπτωση ενεργοποιείται η γενέθλια όψη.
-
Ευχαριστώ πολύ Τίνα, αν και όντως με παιδεύεις. Υποθέτω οτι εννοείς ποιούς κυβερνούν στον γενέθλιο. :lost: Το σεμινάριο επειγόντως!
-
Καλημερα:)
Εχω μια απορια σχετικα με την ανοχη οψεων στην ηλιακη
Η αφροδιτη ηλιακης επιστροφης στις 10.56 καρκινου στον 7ο οικο και ο γενεθλιος αρης στις 19.11 καρκινου.Να την υπολογισω σαν συνοδο,η μηπως το παρατραβηξα;
Και οταν για παραδειγμα στον χαρτη η σεληνη της ηλιακης ειναι σε τριγωνο με τον ουρανο της ηλιακης,ενεργοποιειται με αυτο τον τροπο το γενεθλιο τετραγωνο που εχω σεληνης-ουρανου η ενεργοποιειται μονο αν πλανητης ηλιακης χτυπα μονο γενεθλιο και οχι με οψη μεταξυ 2 ηλιακων πλανητων;Ο ενας δηλαδη πρεπει να ειναι απο την ηλιακη και ο αλλος του γενεθλιου για να ενεργοποιηθει οψη;
-
Καλήσπερα. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνει όταν σε ηλιακή επιστροφή κάποιος έχει ακριβως της ίδιες ακμες οικών ηλιακής επιστροφής με τις γενέθλιες ακμές κάποιου αλλου ( το παρατήρησα με μεγάλη εκπληξή ) (π.χ. πρώην συντρόφου που εχουν χωρίσει εδω και χρόνια). Ευχαριστω πολύ
-
Quote:
Originally Posted by
melenia83
Καλημερα:)
Εχω μια απορια σχετικα με την ανοχη οψεων στην ηλιακη
Η αφροδιτη ηλιακης επιστροφης στις 10.56 καρκινου στον 7ο οικο και ο γενεθλιος αρης στις 19.11 καρκινου.Να την υπολογισω σαν συνοδο,η μηπως το παρατραβηξα;
Και οταν για παραδειγμα στον χαρτη η σεληνη της ηλιακης ειναι σε τριγωνο με τον ουρανο της ηλιακης,ενεργοποιειται με αυτο τον τροπο το γενεθλιο τετραγωνο που εχω σεληνης-ουρανου η ενεργοποιειται μονο αν πλανητης ηλιακης χτυπα μονο γενεθλιο και οχι με οψη μεταξυ 2 ηλιακων πλανητων;Ο ενας δηλαδη πρεπει να ειναι απο την ηλιακη και ο αλλος του γενεθλιου για να ενεργοποιηθει οψη;
Καλησπέρα. Η ανοχή των όψεων, στην Ηλιακή επιστροφή, κατά κάποιους είναι μέχρι 5 μοίρες και για άλλους 3.5 (προσωπικά, αυτό το κρατώ για τα φώτα και στους υπόλοιπους δίνω 3.5). Όπως και να έχει η ανοχή που δίνεις είναι εκτός ορίων.
Μια όψη που υπάρχει στον γενέθλιο και επαναλαμβάνεται στο SR , στην ουσία τονίζει την γενέθλια όψη. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να βασίζεσαι μόνο στις ενεργοποιήσεις του SR με τον γενέθλιο. Για να βγάλεις κάποιο ολοκληρωμένο συμπέρασμα, Θα πρέπει να το συνδυάσεις και με τις πληροφορίες που παίρνεις από τον προοδευτικό σου χάρτη.
-
Quote:
Originally Posted by
christianna825
Καλήσπερα. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνει όταν σε ηλιακή επιστροφή κάποιος έχει ακριβως της ίδιες ακμες οικών ηλιακής επιστροφής με τις γενέθλιες ακμές κάποιου αλλου ( το παρατήρησα με μεγάλη εκπληξή ) (π.χ. πρώην συντρόφου που εχουν χωρίσει εδω και χρόνια). Ευχαριστω πολύ
Δεν είναι καλή τακτική να ξεκινάς τον όποιο συναστριακό συνειρμό συγκρίνοντας τις Ηλιακές επιστροφές. Σε γενικές γραμμές, αυτό σημαίνει ότι αυτό το έτος Ηλιακής επιστροφής έχει χοντρικά τις ίδιες τάσεις και για τους δύο, επειδή έχετε κοινές ετήσιες γωνιακές ακμές (και με δεδομένο ότι οι αργοί πλανήτες βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο και στον ίδιο οίκο), ωστόσο, οι προσωπικοί πλανήτες μπορεί να είναι σε διαφορετικούς οίκους και ζώδια. Όπως και να έχει, η σύμπτωση που ίδιου SR σε ένα Α+Β πρόσωπο, θα ήταν κάτι που θα το παρατηρούσα τελευταίο. Οι όψεις μεταξύ των προοδευτικών πλανητών και ακμών , όπως και οι όψεις μεταξύ προοδευτικών και γενέθλιων Α+Β , είναι το πρώτο που κοιτάμε μετά την βασική γενέθλια συνανστρία. :)
-
Σαφώς, γνωρίζω την τακτική που πρέπει να ακολουθείται, απλώς μου γεννήθηκε η απορία όταν το συνειδητοποιησα γι αυτό και έθεσα την ερώτηση. Να διευκρινίσω μόνο οτι αναφέρθηκα σε ίδιες ακμές οίκων ηλιακής επιστροφής του Α σε σύγκριση με τις ίδιες γενέθλιες ακμές του Β και όχι σε συγκρισή μεταξύ ηλιακών επιστροφών των δύο προσώπων. Σας ευχαριστω πολύ για την απάντηση.
-
Quote:
Originally Posted by
christianna825
Σαφώς, γνωρίζω την τακτική που πρέπει να ακολουθείται, απλώς μου γεννήθηκε η απορία όταν το συνειδητοποιησα γι αυτό και έθεσα την ερώτηση. Να διευκρινίσω μόνο οτι αναφέρθηκα σε ίδιες ακμές οίκων ηλιακής επιστροφής του Α σε σύγκριση με τις ίδιες γενέθλιες ακμές του Β και όχι σε συγκρισή μεταξύ ηλιακών επιστροφών των δύο προσώπων. Σας ευχαριστω πολύ για την απάντηση.
Έχεις δίκιο. Τώρα το πρόσεξα (ταυτόχρονα κάνω και άλλα πράγματα και δεν ήμουν στο 100% εδώ :o ).
Τέλος πάντων, πέρα από τους κανόνες που γνωρίζουμε, θα πρέπει να σκεφτόμαστε κάνοντας λογικούς συνειρμούς. Τι είναι ο ετήσιος χάρτης (SR) ; Ουσιαστικά, είναι οι επιρροές που δέχεται το άτομο για το χρονικό διάστημα από γενέθλια σε γενέθλια. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν κάποιες κοινές ανταποκρίσεις στους τομείς της ζωής (τόσο όσο...), για το εν λόγω χρονικό διάστημα. Μόνο αυτή την πληροφορία θα κρατούσα και κατά τα άλλα θα βάδιζα στους κλασικούς δρόμους της εξέτασης δύο χαρτών (συναστρία). Στο δεδομένο που θέτεις θα έδινα μια κάποια σημασία , σαν πληροφορία στο πίσω μέρος του μυαλού, μόνο αν έβλεπα σημαντικές όψεις φώτων, γωνιακών ακμών και Αφροδίτη\Άρη προοδευτικών του Α με γενέθλιους του Β ή προοδευτικών Α+Β.
Να ξέρεις πως από ένα σημείο και μετά, ο τρόπος προσέγγισης είναι ένα προσωπικό ζήτημα, αλλά όσο πιο απλά και συγκεκριμένα προσεγγίζεις, τόσο πιο ολοκληρωμένη και έγκυρη εικόνα σχηματίζεις. :)
-
Quote:
Originally Posted by
katiakiss
Έχεις δίκιο. Τώρα το πρόσεξα (ταυτόχρονα κάνω και άλλα πράγματα και δεν ήμουν στο 100% εδώ :o ).
Τέλος πάντων, πέρα από τους κανόνες που γνωρίζουμε, θα πρέπει να σκεφτόμαστε κάνοντας λογικούς συνειρμούς. Τι είναι ο ετήσιος χάρτης (SR) ; Ουσιαστικά, είναι οι επιρροές που δέχεται το άτομο για το χρονικό διάστημα από γενέθλια σε γενέθλια. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν κάποιες κοινές ανταποκρίσεις στους τομείς της ζωής (τόσο όσο...), για το εν λόγω χρονικό διάστημα. Μόνο αυτή την πληροφορία θα κρατούσα και κατά τα άλλα θα βάδιζα στους κλασικούς δρόμους της εξέτασης δύο χαρτών (συναστρία). Στο δεδομένο που θέτεις θα έδινα μια κάποια σημασία , σαν πληροφορία στο πίσω μέρος του μυαλού, μόνο αν έβλεπα σημαντικές όψεις φώτων, γωνιακών ακμών και Αφροδίτη\Άρη προοδευτικών του Α με γενέθλιους του Β ή προοδευτικών Α+Β.
Να ξέρεις πως από ένα σημείο και μετά, ο τρόπος προσέγγισης είναι ένα προσωπικό ζήτημα, αλλά όσο πιο απλά και συγκεκριμένα προσεγγίζεις, τόσο πιο ολοκληρωμένη και έγκυρη εικόνα σχηματίζεις. :)
Όλα καλά. Εγώ τωρα μαθαίνω και παλεύω να συνδύασω όλα αυτά. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:)
-
Quote:
Originally Posted by
christianna825
Όλα καλά. Εγώ τωρα μαθαίνω και παλεύω να συνδύασω όλα αυτά. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:)
Ακριβώς επειδή μαθαίνεις τώρα, καλό θα ήταν να παραμείνεις στους κλασικούς δρόμους για την ώρα. Είναι καλό που έχεις απορίες και που βρίσκεις μια συνάφεια στα δεδομένα σου, αλλά μην τα μπερδεύεις όλα ακόμα. Πραγματικά, σε ότι αφορά την εξέλιξη μιας συναστρίας, στους προοδευτικούς χάρτες έχεις όλες τις απαντήσεις! Παρακαλώ. :)
-
"Για παράδειγμα του 9ου η ακμή μέσα στον γενέθλιο 4ο έδειχνε, τέλος σπουδών, ή επιστροφή στην πατρίδα/σπίτι αν ήσουν στο εξωτερικό, νομικές διαδικασίες για θέματα ακινήτων κτλ."
Πήγα να δω κι εγώ την ηλιακή επιστροφή όταν πήρα πτυχίο... απίστευτο! Τα σέβη μου
-
Καλησπερα:)Στη φετινη ηλιακη επιστροφη μου εχω την εντυπωση πως ενεργοποιουνται τα
αισθηματικα ζητηματα.Ο ωροσκοπος της επιστροφης στον 5ο γενεθλιο οικο και ο κυβερνητης του ο διας στον 7ο ηλιακης σε συνοδο με ηλιο.Αυτη η συνοδος ενεργοποιει το γενεθλιο τριγωνο ηλιου δια ουρανου και την γενεθλια συνοδο δια/ουρανου στον 5ο στον τοξοτη.Ποτε να καταλαβω περιπου τον χρονο ενεργοποιησης.?
Τωρα που ο αρης απο τον τοξοτη στον 5ο γενεθλιο μου τριγωνιζει αυτη τη συνοδο?Στην νεα σεληνη σεπτεμβρη 1η ζυγου που γινεται στον 3ο οικο μου?Στην νεα σεληνη τοξοτη μεσα δεκεμβριου που γινεται στον 5ο οικο μου.?η οταν ο κρονος μπει στον τοξοτη και θα πιασει με συνοδο τον γενεθλιο δια (1τοξοτη)και ουρανο(5τοξοτη).Επισης δεν καταλαβαινω με ποιον τροπο βοηθουν οι σεληνιακες επιστροφες για να εντοπισουμε τον πιθανο μηνα εκδηλωσης.Απο εκει τι θα επρεπε να συμβαινει ?
-
Μελένια μου ρωτάς πολλά πράγματα και κάποια από αυτά είναι δύσκολο να απαντηθούν σε μερικές μόνο σειρές. Ως προς τον χρόνο εκδήλωσης το πιο απλό που μπορώ να σου προτείνω είναι να κοιτάς τις διελεύσεις ώστε να δεις πότε ενεργοποιείται η γενέθλια σύνοδος Δία / Ουρανού, ο κυβερνήτης 5ου και 7ου οίκου εφ' όσον βέβαια σε απασχολεί ο αισθηματικός τομέας. Το σίγουρο είναι πως με όσα γράφεις θα υπάρξει κινητικότητα σ' αυτόν τον τομέα. Αν περιμένεις να σου πω ότι γνωρίζεις τον έρωτα της ζωής σου ή ότι παντρεύεσαι, θα σε απογοητεύσω αφού δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο.
Ο Άρης μπορεί να τριγωνίζει τη γενέθλια σύνοδο όμως για να φέρει κάτι σημαντικό θα πρέπει να υπάρχει και γενέθλια όψη με Άρη, όποια κι αν είναι αυτή. Διαφορετικά ότι γεγονός θα φέρει δεν θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό.
Για τη Νέα Σελήνη του Σεπτέμβρη δεν ξέρω τι θα ήθελες να σου πω και πως την συνδύασες με όλα όσα ρωτάς για τα θέματα του 5ου και του 7ου οίκου αφού μίλησες για 3ο οίκο. Η Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου στον 5ο οίκο αν πιάνει τη σύνοδο θα μπορούσε να δείξει την έναρξη μιας ερωτικής περιπέτειας ή να φέρει μια περίοδο εξωστρέφειας με πολλές βόλτες και διασκέδαση. Όσο για τον Κρόνο, μόλις μπει στον Τοξότη, στον 5ο μου οίκο κι αφού πιάσει και τον Δία μου το ξανασυζητάμε :)
Για τη Σεληνιακή επιστροφή πολύ περιληπτικά να ξέρεις πως είναι ο χάρτης που βγάζουμε κάθε μήνα που η Σελήνη επιστρέφει στη γενέθλια θέση της, το αντίστοιχο δηλαδή που κάνουμε με τον Ήλιο στην Ηλιακή επιστροφή. Η Σεληνιακή δείχνει την ψυχολογική κατάσταση που έχουμε κατά τη διάρκεια του μήνα που εξετάζουμε. Αν οι πλανήτες του χάρτη της Σεληνιακής πιάσουν πλανήτες του γενέθλιου τότε τους ενεργοποιούν και δίνουν τις ανάλογες πληροφορίες. Γενικά οι όψεις που θα σχηματίσει μέσα στον χάρτη της Σεληνιακής καθώς και ο οίκος που θα βρεθεί θα δείξουν τα σημαντικά γεγονότα του μήνα.
-
Σας ευχαριστω πολυ Κα Ζαχαριαδου για την απαντηση σας.
Θελω να πιστεψω οτι φετος θα ειναι μια οντως πιο δραστηρια και ευχαριστη χρονια επιτελους.Επειδη προσπαθουσα να καταλαβω περιπου χρονο ενεργοποιησης κοιταξα τις νεες σεληνες μεσα στη χρονια γυρω στις αρχικες μοιρες που να ενεργοποιουν θετικα αυτον τον σχηματισμο (εκλειψεις τσεκαρα και δεν υπαρχουν)και για αυτο εγραψα και για την νεα σεληνη σεπτεμβριου,που απο οσο τωρα καταλαβαινω ειναι παντελως ασχετος.Οπως επισης και για την σεληνιακη ειχα διαβασει πως μπορουμε να εντοπισουμε τον πιθανο μηνα εκδηλωσης αλλα δεν καταλαβαινα με ποιον τροπο την χρησιμοποιουμαι και αν οντως βοηθαει.Ειδα και τον αρη να διελαυνειαυτο το διαστημα στον 5ο μου πιανοντας με συνοδο τον δια/ουρανο και αναρωτηθηκα μηπως φανει καποια ενεργοποιηση αυτο το διαστημα.
.Αποκλειοντας λοιπον ολα τα προηγουμενα μας μενει η νεα σεληνη νοεμβ. η οποια πεφτει στον 5ο μου σε συνοδο με γενεθλιο δια (1τοξ) και ουρανο (5 τοξ).Απο προοδους ο προοδευτ.ωροσκοπος τετραγωνιζει γενεθλιο δια (κυβερνητης 5ου)ενεργοποιοντας γενεθλιο τριγωνο και ο προοδευτικος ηλιος τετραγωνιζει γενεθλιο ουρανο (κυβερνητη7ου)ενεργοποιοντ ς το γενεθλιο τριγωνο ηλιου/ουρανουΕ,τι στο καλο κατι πρεπει να φερει φετος.Παντως τον κρονο που συμμετεχει κα αυτος τον φοβαμαι οπου βλεπω κρονο αρχιζω να τρεμω ,αν θα ειναι για καλο η για κακο εδω θα ειμαι να σας πω!
Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας!
-
Σας ευχαριστω πολυ Κα Ζαχαριαδου για την απαντηση σας.
Θελω να πιστεψω οτι φετος θα ειναι μια οντως πιο δραστηρια και ευχαριστη χρονια επιτελους.Επειδη προσπαθουσα να καταλαβω περιπου χρονο ενεργοποιησης κοιταξα τις νεες σεληνες μεσα στη χρονια γυρω στις αρχικες μοιρες που να ενεργοποιουν θετικα αυτον τον σχηματισμο (εκλειψεις τσεκαρα και δεν υπαρχουν)και για αυτο εγραψα και για την νεα σεληνη σεπτεμβριου,που απο οσο τωρα καταλαβαινω ειναι παντελως ασχετος.Οπως επισης και για την σεληνιακη ειχα διαβασει πως μπορουμε να εντοπισουμε τον πιθανο μηνα εκδηλωσης αλλα δεν καταλαβαινα με ποιον τροπο την χρησιμοποιουμαι και αν οντως βοηθαει.Ειδα και τον αρη να διελαυνειαυτο το διαστημα στον 5ο μου πιανοντας με συνοδο τον δια/ουρανο και αναρωτηθηκα μηπως φανει καποια ενεργοποιηση αυτο το διαστημα.
.Αποκλειοντας λοιπον ολα τα προηγουμενα μας μενει η νεα σεληνη νοεμβ. η οποια πεφτει στον 5ο μου σε συνοδο με γενεθλιο δια (1τοξ) και ουρανο (5 τοξ).Απο προοδους ο προοδευτ.ωροσκοπος τετραγωνιζει γενεθλιο δια (κυβερνητης 5ου)ενεργοποιοντας γενεθλιο τριγωνο και ο προοδευτικος ηλιος τετραγωνιζει γενεθλιο ουρανο (κυβερνητη7ου)ενεργοποιοντ ς το γενεθλιο τριγωνο ηλιου/ουρανουΕ,τι στο καλο κατι πρεπει να φερει φετος.Παντως τον κρονο που συμμετεχει κα αυτος τον φοβαμαι οπου βλεπω κρονο αρχιζω να τρεμω ,αν θα ειναι για καλο η για κακο εδω θα ειμαι να σας πω!
-
ενεργοποιοντας το γενεθλιο τριγωνο ηλιου/ουρανου.Ε,τι στο καλο κατι πρεπει να φερει φετος.Παντως τον κρονο που συμμετεχει κα αυτος τον φοβαμαι οπου βλεπω κρονο αρχιζω να τρεμω ,αν θα ειναι για καλο η για κακο εδω θα ειμαι να σας πω!
Συγνωμη για την ακαταστασια των ποστων γραφω απο ταμπλετ και δεν ξερω τι εκανα...και δεν μπορω να τα βαλω σε ταξη
-
Γεια σε όλους /όλες του foroum. θα ήθελα να ρωτήσω:αν τα γενέθλια κάποιου είναι πχ τέλος του 1990. Για να δει τι γεγονότα θα έχει στην ηλιακή επιστροφή για το 2014, ποιο έτος θα βάλει; το 2014 ή 2013. Δηλ δεν έχω καταλάβει από ποιο έτος(στο παραπάνω παράδειγμα) ξεκινάμε να υπολογίζουμε την ηλιακή επιστροφή για το 2014.Ευχαριστώ σε όποιον μπει στον κόπο να απαντήσει και ζητώ συγνώμη για την ασχετοσύνη μου.
-
Αν ο χαρτης της ηλιακης συμπιπτει με τον γενεθλιο (ακριβως) τοτε ειναι μια πολυ δυσκολη και επικυνδυνη χρονια οπως ακουω (ωροσκοποςστον 1ο ηλιος στον 12ο κλπ) η απλα θα γινουν αυτα που λεει ο γενεθλιος?
-
[QUOTE=Matan;154377]Γεια σε όλους /όλες του foroum. θα ήθελα να ρωτήσω:αν τα γενέθλια κάποιου είναι πχ τέλος του 1990. Για να δει τι γεγονότα θα έχει στην ηλιακή επιστροφή για το 2014, ποιο έτος θα βάλει; το 2014 ή 2013. Δηλ δεν έχω καταλάβει από ποιο έτος(στο παραπάνω παράδειγμα) ξεκινάμε να υπολογίζουμε την ηλιακή επιστροφή για το 2014.Ευχαριστώ σε όποιον μπει στον κόπο να απαντήσει και ζητώ συγνώμη για την ασχετοσύνη μου.[/
για την Ηλιακη επιστροφη του ετος 2014
θα βαλετε 2013 για να σας δειξει τις τασεις την ηλιακη χρονιας του 2014
:)
-
μισο Δεσποινα κουκι γιατι μπερδευτηκα.Αν εχω γενεθλια Ιουλιο και θελω να δω τη χρονια απο τον ιουλιο του 14 μεχρι τον ιουλιο του 15 θα ζητησω την ηλιακη του 14 ε?
-
Μελένια, ασχολούμενη τόσα χρόνια με την αστρολογία έμαθα να μην αποκλείω τίποτα....νομίζω πάντως πως δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το πιθανότερο είναι να φλερτάρεις, να ερωτευτείς, να βγεις να διασκεδάσεις και ότι ήθελε προκύψει.......Θέλω να πω δηλαδή πως υπάρχει ενεργοποίηση των ερωτικών σου και με έναν Κρόνο στον 5ο θα μπορούσε μια σχέση να πάρει μια πιο δεσμευτική μορφή γι αυτό σταμάτα να τον φοβάσαι.
Matan και laluna κάνετε τον κόπο να διαβάσετε το άρθρο άλλη μια φορά. Όσα ρωτάτε νομίζω πως υπάρχουν στο κείμενο :)
-
Quote:
Originally Posted by
laluna55
μισο Δεσποινα κουκι γιατι μπερδευτηκα.Αν εχω γενεθλια Ιουλιο και θελω να δω τη χρονια απο τον ιουλιο του 14 μεχρι τον ιουλιο του 15 θα ζητησω την ηλιακη του 14 ε?
πραγματικα εφαγα ενα κολλημα τωρα...νομιζω οτι ισχυει αυτο που εγραψα παντως ε?
οσον αφορα το δευτερο ερωτημα εχει κανεις αποψη?
(Αν ο χαρτης της ηλιακης συμπιπτει με τον γενεθλιο (ακριβως) τοτε ειναι μια πολυ δυσκολη και επικυνδυνη χρονια οπως ακουω (ωροσκοποςστον 1ο ηλιος στον 12ο κλπ) η απλα θα γινουν αυτα που λεει ο γενεθλιος?)
****οταν λεω συμπιπτει μιλαω για ιδια οικοθεσια οχι ακμες
-
Quote:
Originally Posted by
laluna55
πραγματικα εφαγα ενα κολλημα τωρα...νομιζω οτι ισχυει αυτο που εγραψα παντως ε?
οσον αφορα το δευτερο ερωτημα εχει κανεις αποψη?
(Αν ο χαρτης της ηλιακης συμπιπτει με τον γενεθλιο (ακριβως) τοτε ειναι μια πολυ δυσκολη και επικυνδυνη χρονια οπως ακουω (ωροσκοποςστον 1ο ηλιος στον 12ο κλπ) η απλα θα γινουν αυτα που λεει ο γενεθλιος?)
****οταν λεω συμπιπτει μιλαω για ιδια οικοθεσια οχι ακμες
Αγαπητο μελος το μελος Ματαν ρωτησε κατι συγκεκριμενο αν εχουμε γενεθλια τελος του χρονου π,χ Δεκεβριο ποιο ετος βαζουμε για να δουμε τις τασεις του 2014
φυσικα και θα βαλουμε τον Δεκεβριο του 2013 και την μερα των γενεθλιων μας
εχουμε ιουλιο γενεθλια θα βαλουμε ιουλιο ταδε μερα 2013 ια να δουμε τις τασεις ολης της χρονια εως τα επομενα γενεθλια απο ιουλιο εως τον αλλον ιουλιο
εχει πολυ καλα αρθρα στο σαιτ ριξε μια και δυο ματιες και θα το καταλαβεις:)
η ηλιακη επιστροφη ειναι ενα πολυ καλο προγνωστικο συστημα
φιλικα
κουκι
-
Θα ήθελα να θέσω και εγώ κάποια ερωτήματα, μελετώντας μια μελλοντική ηλιακή επιστροφή. Συγκεκριμένα, ψάχνω για ενδείξεις ώστε να απαντήσω σε 2 θέματα που με κάινε. Είμαι Ν.Υόρκη για μεταπτυχιακό αλλά δεν μπορώ να γυρίσω Ελλάδα λόγω προβλημάτων με την βίζα. Οπότε για την χρονιά που με ενδιαφέρει κοιταω αν θα καταφέρω να μπω σε κάποιο διδακτορικό σε χώρα του εξωτερικού, άλλη απο αυτήν που είμαι τωρα, ώστε να μπορώ να επισκέφτομαι την χώρα μου παράλληλα.
Η συλλογιστική μου είναι η εξής : ΄ήλιος, ερμής και αφροδίτη στον 3 οίκο άρα έχουμε έμφαση σε θέματα γραπτών, εξετάσεων, αιτήσεων. Ακόμη μεγαλύτερη έμφαση δίνεται και απο το γεγονός οτι ο 3οσ όικος της ηλ. επιστροφής πέφτει στον 9 γενέθλιο και μάλιστα 2 μοιρες πριν την ακμή του 9ου γενέθλιου. ΑΠό τις όψεις των προναφερθένων πλανητών δίνω βάση μόνο σε όσες επαναλαμβανονται στο γενέθλιο θέμα και είναι συγκλίνουσες, Ετσι έχω τον ερμη της Η.Ε σε εξάγωνο με ωροσκόπο ενω στο γενέθλιο ειναι σε τριγωνο. Άρα θα φανταζόμουν προώθηση σε σχέση με σπουδές. Ο ερμης Η.Ε είναι μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από την ακμή του 4ου της Η.Ε πράγμα που με βαζει σε υποψίες για πιθανο επαναπατρισμό. ο ωροσκόπς της Η.Ε είναι στον δίδυμο και στον 7 προς 8 γενέθλιο οικο-ένδειξη που δειχνει μια κινητικότητα στα θεματα του εξωτερικου-συνεργασιες με καθηγητές? υποτροφια? ο 4ος Η.Ε πέφτει στον 9γενέθλιο και ο 10ς στον 3γενέθλιο αντιστοιχα-γεγονός που μεγενθύνει τις υποψίες μου για επιτυχία σε σπουδες και πιθανότητα μετακίνσης σε άλλη πόλη, αλλά δεν θα λεγα οτι υπονοέιται τουλάχιστον άμεσα μετακίνηση σε άλλη χωρα του εξωτερικου. Ομως το ΜC είναι σε ακριβες εξάγωνο με ουρανο ηλιακης στον 11 (όψη που επαναλαμβάνεται και το γενέθλιο σε τρίγωνο κάτι που με ξαναυποψιάζει για επιτυχια σε σπυδες αλλά και επίσκεψη στην χώρα μου-το ΜC είναι στον υδροχόο δεν ξέρω αν παίζει ρόλο σε σχeση με το οτι και η Ελλάδα είναι υδροχόος. o δίας της ηλιακής επιστροφής είναι στον 4 και πεφτει στον 10 γενεθλιο, σχηματ΄ζιει δε τετραγωνο με ωρροσκοπο όψη που στο γενεθλιο είναι σε αντίθεσημε 7 μοιρες ανοχη. Βορειος δεσμοσ Η.Ε είναι επίσης στον 4 αλλά δεν ξέρω αν έχει κάποια σημασία το οτι είναισε αντιθεση με ποσειδώνα Η.Ε όψη που δεν υπάρχει στο γενεθλιο.
Θα ήθελα να ρωτησω λοιπον, νομιζετε υπάρχει λογική σε αυτόν τον συλλογισμο? γιατι βασει όσων προανέφερα νομίζω πως βλέπω τελικα την αλλαγη χώρας δεδομένη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Με βάση τα δεδομένα που μας παρουσίασες, συμφωνώ μαζί σου ... είναι πολύ πιθανό δηλαδή να μετακινηθείς σε άλλη χώρα. Αν συμβεί αυτό υποθέτω πως δεν θα έχεις πρόβλημα να έρθεις και στην Ελλάδα, πράγμα που σου εύχομαι. Καλό πάντως είναι σ' αυτές τις περιπτώσεις εκτός από ενεργοποίηση 3ου-9ου ή 4ου -10ου να έχουμε Σελήνη, Ερμή, Δία, ή Ουρανό μέσα στον 4ο ή μέσα στον 9ο. Αν μάλιστα αυτοί οι πλανήτες είναι κυβερνήτες 4ου και 9ου οίκου, είτε στον γενέθλιο, είτε στην ηλιακή επιστροφή, ακόμη καλύτερα.
-
Τίνα σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! έχω γενέθλια σελήνη κυβερνήτη 9 και στον 1ο οικο ενω ο ουρανος Η.Ε κυβερνά τον 9. Εχω και Δία Η.Ε στον 4ο, οπότε Ελλάδα σου 'ρχομαι! Κόιταξα επίσης και σε ποια τερταρτημόρια πέφτουν οι γενέθλιοι πλανήτες που ενεργοποιούνται το διάστημα της πιθανής μετακίνησης ώστε να προσδιορίσω την κατεύθυνση του ταξιδιου! ;)
-
Αναρωτιεμαι κοιτωντας την φετινη μου ηλιακη επιστροφη αν η χρονια αυτη θα μου προκυψει καποια εγκυμοσυνη...η ακμη του 5ου οικου στον αιγοκερω με τον πλουτωνα να στρογγυλοκαθεται εκει μεσα ομως μου τα χαλαει...Ωροσκοπος ηλιακης στην παρθενο με την σεληνη, ουτε κι αυτο ειναι καλο σημαδι....Ο κρονος που ειναι και ο κυβερνητης του 5ου βρισκεται στον 4ο γενεθλιο οικο. Ο πλουτωνας που βρισκεται στον 5ο της ηλιακης πεφτει πανω στον 8ο γενεθλιο. Ωροσκοπος ηλιακης στον 4ο γενεθλιο. Κυβερνητης 1ου στον 10 γενεθλιο.. Η αφρο βρισκεται στον 10ο της ηλιακης και πεφτει στον 1ο γενεθλιο!να και κατι καλο!Κληρος τυχης και βερτεξ ηλιακης στον 5ο, επισης καλο.Σεληνη με συνοδο κληρο τυχης επισης αξιολογω οτι ειναι καλο.Επισης ο πλουτωνας που βρισκεται στον 5ο της ηλιακης κανει τριγωνο με τον κληρο τυχης.
Θα ηθελα τις αποψεις σας σχετικα με το θεμα...εγω προσωπικα το βλεπω δυσκολο να επελθει εγκυμοσυνη με αυτες τις ενδειξεις, εσεις τι λετε? (Σιγουρα θα συμβουλευτω και αλλα συστηματα, δεν βγαζω συμπερασματα μονο με την ηλιακη)
-
Μπερδεύτηκα... Θα ήθελα να σε ρωτήσω ποιός είναι ο κυβερνήτης του γενέθλιου 5ου και αν βρίσκονται πλανήτες μέσα στο γενέθλιο 5ο οίκο.
-
Σε μπερδεψα κοριτσι:lol: ο κυβερνητης του γενεθλιου 5ου ειναι ο ερμης και ειναι αδειος απο πλανητες