πάρα πολύ ωραία !!!! μας ανεβάζει την ψυχολογία όλη αυτη η εορταστική ατμόσφαιρα!!!!!!
Printable View
πάρα πολύ ωραία !!!! μας ανεβάζει την ψυχολογία όλη αυτη η εορταστική ατμόσφαιρα!!!!!!
ετσι με τα κοκκινα του το site ειναι super!!!!
Super το κοκκινάκι και πολύ...sexy ;)
Μόνο που έχασα τα χιονάκια και τα κάλαντα. Δεν πρόλαβα να τα δω :sad:
Χιόνια στο καμπαααναριόοοοοοοο........!!!! :toung: :toung: :toung: :toung: :toung:
Αυτό μάλιστα!!!:toung:
Είναι very trooper χιονάκι και χορταστικό!!!!:toung: :toung: :toung:
Πολύ μ' αρέσει:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
Ohhhhhh. Χιονίζει.....:love:
Ohhhhhh. Χιονίζει.....:unsure:
Γυναίκα τα παγοπέδιλα
Γυναίκα το σκούφο μου
Γυναίκα φέρ το φτυάρι
Γυναίκα τα τσιγάρα μου
και φτιάξε ένα τσάι
και φέρτο έξω
Μετά δύο λεπτά
Γυναίκα άνοιξε
Γυναίκα τα έμπλαστρα
Γυναίκα βοήθα… τα παπούτσια ρε
Γυναίκα που είναι το κοντρόλ
Γυναίκα που είναι το φαί
νερό…
Ρε γυναίκα αυτό κρύωσε
… καλά δεν κάνεις τίποτε?...
:amazed:
:blink:
:weird:
:wacko:
:eek:
:huh:
:mad:
:pain:
Προς Θεού, μην ενοχλείσε. Απλά σκεφτόμουν τις αντιδράσεις της γυναίκας σου :toung: :laugh: :laugh: :laugh:
Πολύ διασκεδαστικό αυτό που έγραψες ek :laugh: :laugh:
Μην το πεις παραέξω γιατί θα σε κυνηγάνε με τις παντόφλες :laugh: :laugh:
Πάντως το χιονάκι εεεεεεεεεεε....γουστόζικο! Και είναι αχνό αχνό για να μην το στρώσει από τώρα.............
Αργότερα στα μέσα του Δεκέμβρη (μην πω και νωρίτερα) να βάλετε το άλλο χιόνι! Να αποκλειστούμε ένα πράγμα! :love: :love:
την kia συμφωνώ να την αποκλείσετε!:bigsmile: Αλλά δυστυχώς συμφωνω και εγώ μαζί της, και να το στρώσει δεν κάνει κακό
Προκαταβολή
http://photos1.blogger.com/blogger2/.../1600/snow.jpg
;)
Με μέτρο το χιόνι λέμεεεεεεε. Μην ρίχνουμε αλάτια στο τέλος.... :laugh:
Κουκλί έγινε το σάιτ.εύγε!
Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια! Όλο εκπλήξεις βλέπω στο σάιτ και αλλαγές. Πάρα πολύ ωραίο και αυτό το σκιν που εχετε βαλει, καθως και τα εικονιδια που οδηγουν οι συνδεσμοι myhome, myforums κλπ. Και απο τι βλεπω υπαρχει και νεα κατηγορια mylinks την οποια και επισκεφτηκα! Πολύ χρήσιμα όλα.
Καλη συνεχεια και ακόμη περισσοτερες εκπληξεις και ανοδο ευχομαι!
Είναι πλέον παράδοση…
Τα προηγούμενα 2 χρόνια σας άρεσε η εορταστική εμφάνιση. Η επιλογή αποχρώσεων του κόκκινου γκρι ασημί.
Έτσι και φέτος. Κράτησα τα χρώματα και τα γραφικά που είχα ξαναχρησιμοποιήσει. ¶λλαξα όμως το layout και παράλληλα ανακατασκεύασα πολλά templates του forum.
Πιθανόν να μπερδευτείτε λίγο αλλά έχετε αποδείξει ότι συνηθίζετε εύκολα τις αλλαγές.
Μια νέα λειτουργία προστέθηκε επίσης. Κάθε μέλος μας μπορεί τώρα να έχει το δικό του blog. Αναλυτικές λεπτομέρειες δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητες. Οι περισσότεροι γνωρίζετε πώς να χειρίζεστε ένα blog. Αποφεύγω τις ακρότητες με τα δεκάδες plugins και κρατώ μόνο την δυνατότητα κειμένου και φωτογραφιών. Η θεματολογία θα είναι ελεύθερη.
Ελπίζω να διαβάσουμε όμορφα κείμενα και να αποφύγουμε «αλίευσα από το διαδίκτυο» ή «το διαδίκτυο είναι ελεύθερο» και ο καθένας κλέβει ή/και γράφει ότι του γουστάρει.
Σε κάθε αλλαγή ισχύει το γνωστό. Εντοπίσατε κάποιο πρόβλημα αναφορά στον διαχειριστή
Καλές γιορτές με υγεία και αγάπη!
Καλές Εορτές και απο μένα, με αγάπη και σύμπνοια.
Μακάρι αυτή τη φορά οι ευχές να μην μείνουν μόνο στα λόγια και να αποδεικνύουμε όλοι μας καθημερινά στους γύρω μας, αλλά προ πάντων στον εαυτό μας, πως γινόμαστε καλύτεροι και χρησιμότεροι στην κοινωνία, με λιγότερες μικροπρέπειες κακίες και ανταγωνισμούς.
(Σ' αυτό το ξανθό τσαχπίνικο μουτράκι εκει πάνω με τα μαγουλάκια για τσίμπημα και σε όλα σαν κι αυτό, εύχομαι ο Αι Βασίλης, όπως και αν εκπροσωπείται, να μην τα απογοητεύσει ποτέ :Holly2:)
Μόλις σήμερα είδα- με πολύ χαρά μπορώ να πω- το εορταστικό look!!:xmas-smiley-018: Και επειδή δεν μπορώ να νιώσω ότι οι γιορτές πλησιάζουν,χαίρομαι που το φόρουμ με βάζει στο κλίμα..!
¶ντε με το καλό σε όλους μας..:bigsmile:
Τι όμορφο που έγινε το site!!!! M'αρέσει πάρα πολύ!!!
Αν και κάθε χρόνο το σάιτ γιορτάζει, φέτος ξεπέρασε κάθε άλλη εορταστική ατμόσφαιρα κατά τη γνώμη μου!
:clapping: :xmas-smiley-032:
Καταπληκτική η αλλαγή! Πάντα μένουμε άναυδοι με τις επιλογές χρωμάτων, των σκιν και γενικότερα το στυλ του φόρουμ, είτε αν έχουμε γιορτές είτε όχι.
Είμαστε έτοιμοι για τα Χριστούγεννα; (πάμε όλοι μαζί ένα ΝΑΙ!!!!!) :bigsmile:
Χρόνια πολλά και χρόνια καλά σε όλους!
Είναι όμορφο? Ναι
Είναι πρακτικό? Ναι
Ηταν έκπληξη ευχάριστη και καταπληκτική? Ναι
Εμένα όμως γιατί μου τη δίνει που από Νοέμβρη μήνα πρέπει να γιορτάζουμε τα χριστούγεννα?:wacko:
Τι όμορφη αλλαγή!:love::love:Λίγο τα χρώματα, πολύ το ξανθό αγγελουδάκι:love:, ο Αη Βασίλης:laugh:...εβαλα κι εγώ αβαταρ ενα ξωτικό για να μπώ στο κλίμα!:nuts:Μου φαίνεται θα στολίσω από τωρα και στο σπίτι μου!:nuts:
Πολυ πολυ ωραιο!!!!! Να το κανετε σε ολες τις γιορτινες περιοδους ΜΠΡΑΒΟ:unsure:
Τα χρώματα είναι αγαπημένα...ευχαριστούμε για την εκπληξούλα :xmas-smiley-024:
...μου αποσπούν την προσοχή όταν διαβάζω...
Πολύ όμορφο κ ζεστό το καινούργιο λουκ. Απλά κ ωραία όλα.
:Holly2: Πολύ όμορφο, τί να λέμε....
Και του χρόνου!!! :snowman4:
Κι εμένα αυτό μου τη δίνει πάντα, το πολύ πρόωρο σε όλα. 'Ασχετο, δεν το λέω για το τωρινό style αλλά γενικά κάποια στιγμή έχετε σκεφτεί να κάνετε πιο μεγάλα τα fonts ? Μερικούς τους κουράζουν τα μικρά γράμματα, και πριν και μετά εορταστικού κλίματος. Εμένα πάντως με κούραζαν απ'την αρχή.
Κάποιοι θα πούνε ότι "ευλογάμε τα γένια μας", ίσως και να έχουν δίκιο. Το ζήτημα όμως είναι ότι έχουμε κάθε δικαίωμα!
Τα συγχαρητήριά μας στον δημιουργό, ο οποίος αποδεικνύει ότι όταν συνδυάζονται η τεχνική κατάρτιση με την αίσθηση του μέτρου και της καλλιτεχνίας, το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό!
ΥΓ1: Τι να πεις σε κάποιους που θεωρούσαν τον γύφτικο μπερντέ του μαΓαζιού τους παράδειγμα αισθητικής (αν και εδώ που τα λέμε, παράδειγμα ήταν, αλλά προς ...αποφυγήν :cheesy: )
ΥΓ2: Σωκράτη, την αμοιβή μου για το αβαντάρισμα σε μετρητά, ε; :bigsmile:
Συγχαρητηρια για την νεα εορταστικη εμφανιση!
Αισθητικο μεγαλειο, οποτε και η συγκριση με αλλα σαιτ περιττευει, νομιζω:cheesy:.
Κόκκινο με χίλια.. έχω και πάθος με το συγκεκριμένο χρώμα εξαιτίας της αδυναμίας μου για μεγάλο αθλητικό σύλλογο..
Πανέμορφο , μπράβο
και εχω την εντύπωση οτι τώρα ''τρέχει'' λίγο πιο γρήγορα το forum.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!!!!!! ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!! ΜΠΡΑΑΑΑΒΟ :bigsmile::bigsmile:
Πω πω όσο το βλέπω μ' αρέσει περισσότερο :love::embarrest
Ας βάλω και το σωστό άβαταρ να κάνει ωραία αντίθεση...
Τρεχάτε... μπαίνει ο Δεκέμβρης.. έρχονται τα Χριστούγεννα!---------------------------------------------------->
Πολύ όμορφο και ζεστό:Mrs_Claus::xmas-smiley-032::xmas-smiley-024:
Καλές γιορτές να έχουμε όλοι παιδιά:love: