μα .εχει θεμα για τον κληρο τυχης σε οικους και ζωδια :toung:
για ψαξε λιγο ....
Printable View
Αν έψαξε για τον κλείρο, δεν έχει. Έχει για τον κλήρο σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%F7%E7%F2.html :bigsmile:
Για τις κλείδες, υπάρχει κάποιο, αλλά δεν είναι δημοσιεύσιμο :cheesy:
Καλημέρα,
καταρχήν θέλω να τα ψηφίσω όλα αλλά δεν μπορώ! Ή μήπως μπορώ αν μπαίνω και βγαίνω στο σάιτ? Θα ήθελα επίσης όλες τις αναλύσεις που υπάρχουν στον ήδη υπάρχοντα κατάλογο στα ωροσκόπια! Τα συγχαρητήριά μου για τις αναλυτικές προβλέψεις του ηλιακού τόξου! Ήθελα καιρό να τα δώσω αλλά δεν ήξερα σε ποια ενότητα να βάλω το ποστ. Cancerian υπέροχη ιδέα ο κατάλογος των αστεροειδών το περιμένω με ανυπομονησία:cheesy:
Από ό,τι ξέρω, το να μπούνε όλες οι διαθέσιμες αναλύσεις, πχ ηλιακή επιστροφή, ερμηνείες συναστριών, σύνθετου χάρτη ακόμα και καρμικές, είναι και πολλή δουλειά για να γραφτούν και για να ενταχθούν στο σύστημα. Πράγμα που σημαίνει ότι το βλέπω χλομό.
Ένας άλλος παράγοντας είναι το γεγονός ότι αν αυτά δοθούν χωρίς κάποιο αντίτιμο, σίγουρα δεν θα τύχουν της προσοχής που τους αρμόζει και το βλέπουμε σε καθημερινή βάση εδώ στο site. Ενώ υπάρχει ερμηνεία για το γενέθλιο, αντί να ψάξει κάποιος περισσότερο "κολλάει" και ρωτάει το ίδιο που έχει ερωτηθεί δεκάδες φορές. Και από ό,τι ξέρω μόνον η εφαρμογή του γενέθλιου με τις ερμηνείες κόστισε πέρυσι κάτι παραπάνω από 6.000 ευρώ, χρήματα που δεν βγήκαν :wacko:
Πιστεύω ότι αν ήταν συνδρομητικές οι παροχές αυτές, με ένα συμβολικό αντίτιμο, θα μπορούσε να γίνει, όπως πχ κάνει το astro.com που σου δίνει πρόσβαση σε επιπλέον υλικό για έναν χρόνο με καμιά 40ριά ευρώ.
Ναι, συμφωνώ μαζί σου ότι έτσι είναι και ιδίως όταν υπάρχει κρίση.
Σκέφτομαι όμως το εξής: εγώ, π.χ., αρκούμαι σε μια βάση γενική και μετά το ψάχνω μόνος μου, είτε για εμένα είτε για κάποιον γνωστό. Μπορώ δηλαδή να καλυφτώ από τα γενικά τα οποία και θα μου δώσουν μια κατεύθυνση. Και όλη η βιβλιοθήκη του site μαζί με πολλές άλλες πληροφορίες και εφαρμογές μού διατίθενται δωρεάν, όπως και σε όλα τα μέλη.
Κάποιος άλλος που είτε βιάζεται είτε δεν έχει τη διάθεση να το ψάξει, επειδή βαριέται π.χ., ας πληρώσει ένα λογικό ποσό για να έχει έτοιμο το γλυκάκι και για τον ίδιο και για τους φίλους του για διάστημα ενός έτους, για παράδειγμα.
Έτσι κι αλλιώς, το site, έτσι όπως το έχω καταλάβει εγώ (και δεν έχει διατυπωθεί διαφορετική άποψη ούτε από τους διαχειριστές ούτε από κάποιο άλλο μέλος), προτρέπει τα μέλη του να ψάχνουν μόνα τους και να μην στέκονται σε τυποποιημένες λύσεις ούτε στις επισφαλείς μεμονωμένες ερμηνείες. ¶ρα; ¶ρα, αν σε ενδιαφέρει να εμβαθύνεις, δεν θα σου χρειάζονται οι τυποποιημένες λύσεις, ή μπορεί να δοκιμάσεις μια φορά, για να πάρεις μια ιδέα και να έχεις και έναν μπούσουλα -εφόσον βέβαια είναι λογικό και το αντίτιμο :bigsmile:
Εννοείται ότι το site είναι βοηθητικό και ότι αν κάποιος θέλει να εμβαθύνει πρέπει να το ψάξει και αλλού το θέμα (π.χ. βιβλία). Απλά άλλους δεν τους ενδιαφέρει, άλλοι δεν έχουν χρόνο, άλλοι δεν καταλαβαίνουν την έννοια του χρόνου (καλή ώρα), άλλοι βαριούνται και άλλοι το αντιλαμβάνονται στην πορεία. Απλά επειδή το ζήτημα είναι πολυσύνθετο και πολυδιάσταστο ένας μπούσουλας δεν είναι αρκετός. Κι αυτό γιατί χρειάζεται να υιοθετήσεις ένα τρόπο σκέψης που ενδεχομένως πριν δεν είχες και συνεπώς χρειάζεσαι κατευθύνσεις από αυτούς που ήδη έχουν κάνει τη βουτιά.:blink:
ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ . ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ
Συμφωνώ με το Μητσάκο και προτύνω κ εγώ να δοθούν αυτές οι αναλύσεις έναντι μιας συνδρομής που θα υπολογιστεί με βάση το κόστος των ιδιοκτητών.Θα βοηθηθούμε εμείς οι άσχετοι,θα έχουμε πάντα μια ιδέα για ότι αφορά τον καθένα, θα γλυτώσουμε διάβασμα,που πολλές φορές λόγω άγνοιας δ μας βοηθάει αλλά μας μπερδεύει,και θα έχουμε τον προσωπικό μας αστρολόγο πάντα στο σπίτι μας αντί να τρέχουμε σε κάποια γραφεία με πολύ μεγαλύτερο κόστος.Συμφωνώ και περιμένω να παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις.
Αν και λόγω φόρτου εργασίας, δε μπορώ να παρακολουθώ κατά κόρον όλα τα άρθρα και τους προβληματισμούς των μελών θα ήθελα να προτείνω δύο θέματα, τα οποία ενδεχομένως να είχαν ήδη τεθεί επί τάπητος στο παρελθόν:
1. Οι αστρολογικές και ενεργειακές ερωτικές διαδράσεις ανάμεσα σε άτομα με μεγάλη διαφορά ηλικίας
2. Ο ρόλος της αστρολογίας στον αυτοπροσδιορισμό και ετεροπροσδιορισμό του ανθρώπου
Γεια σας ειμαι καινουργιο σχετηκα μελος αλλα θα μου αρεσε να διαβασω καποια αρθρα για την Κελτικη αστρολογια οπωσ και για την Καρμιη αναλυση των ατομων της ιστοριας.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕς ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ??????
καλησπέρα και από μένα :bigsmile:
Νομίζω και περισσότερα θέματα περί ωριαίας δε θα μας χάλαγε :cheesy:
και φυσικά θέματα σχετικά με το κάρμα :toung:
καλησπερα
δεν μπορεσα να παρακολουθησω ολες τις προτασεις των μελων αλλα θα ηθελα να προτεινω θεματα που εχουν να κανουν με τις οψεις των πλανοτοειδων οπου θεωρω οτι μπορει να ειναι δευτερευουσης σημασιας αλλα εχουν τον δικο τους ρολο καθως και αρθρα που εχουν να κανουν με το καρμα και πως φανερωνεται μεσα απο την οικοθεσια και τις οψεις σε εναν γενεθλιο χαρτη...
:bigsmile:Καλησπέρα σε όλους ! Θα ήθελα και εγώ να αναφέρω την άποψη μου στο θέμα.....Ως πολύ αρχάρια λοιπόν,και ενω γνωρίζω τις βασικές όψεις,εννοώ την θετική η αρνητική τους χροιά δεν μπορώ συνολικα να ερμηνευσω την σύνδεση τους στους οίκους.Για παράδειγμα μπορεί κάποιος να έχει έναν οικο φαινομενικά για έναν αρχάριο πάντα,"καλό" σε πλανήτες και όψεις,αλλά να έρχεται σε αντίθεση με άλλους οίκους οι όψεις άλλων πλανητών κ.λ.π:wacko:
Ξέρω πως χρειάζεται διάβασμα, αλλά πιστέψτε με είναι εξαιρετικά δύσκολο χωρίς καθοδήγηση....:cry::wacko:
Υπάρχει κα΄τι σχετικό για αυτές τις περιπτώσεις που ενδεχόμενα θα μπορούσε να προστεθεί με την μορφή αρθρου,μελέτης η κειμένου?
χαίρεται,
θα ήθελα να ρωτήσω πως διαγράφουμε μια καταχώρηση στη βάση δεδομένων και δεύτερον πως αλλάζουμε τον τόπο γέννησης από την στιγμή που εμφανίζεται στη βάση καταχωρήσεων.
επίσης από που πρέπει να πάω για να ανοίξω ένα καινούριο θέμα???????
ευχαριστώ πολύ!:bigsmile:
Η βάση δεδομένων ΔΕΝ διαγράφεται!!! Μπορείς να πατήσει πάνω στο ID,που επιθυμείς να τροποποιείσεις. Αλλάζεις όποιο δεδομένο νομίζεις και πατάς Υποβολή . Έτσι σώζεις τις αλλαγές σου.
Για να ανοίξεις νέο θέμα, πας στην ενότητα που σε ενδιαφέρει μέσα στο forum. Κάτω-κάτω είναι ένας μπλε φάκελος που γράφει Νέο Θέμα. Τον ανοίγεις.Δίνεις τίτλο, γράφεις, πατάς Υποβολή θέματος.... Έτσι απλά. Περιμένουμε!:bigsmile:
ισω ειν αι λιγο ασχετο αυτο που θα ρωτησω αλλα δεν εχει νομμιζω καποιο αλλο σχετικο πανω κατω θεμα ...οποτε ηθελα να ρωτησω πως να φτιαξω εγω ενα θεμα? μπορω ? εψαξα βασικα αλλα δεν βρηκα κατι ! μπορειτε να μ πητε? ευχαριστω
:toung:Θα ηθελα αναλυσεις χαρτων διασημων με τη βιογραφια τους . Νομιζω πως θα βοηθησει σε ολους μας στην γεννεθλια και προγνωστικη αστρολογια . Verneigung
Η δασκάλα σου είναι πολύ καλή σε αυτό. Μη δεχθείς καμία δικαιολογία ότι τάχαμ δεν προλαβαίνει :toung:
γεια σας!τι κανετε ?ευχομαι καλα νεα για ολους.θα ηθελα να προτεινω κι εγω ενα θεμα.Εχω δει οτι κανετε αφιερωματα σε καλλιτεχνες ,προτεινω λοιπον το ονομα του παυλου σιδηροπουλου,εστιαζοντας την προσοχη στο ρολο παιζει ο ποσειδωνας στα ζωδια,εφοσον ο θανατος προκληθηκε απο τη χεηση ναρκωτικων ουσιων.
ευχαριστω πολυ!
ΥΣ:ειμαι ιχθυς και με ενδιαφερει το θεμα
Συμφωνώ απόλυτα και ειδικά στο θέμα των αστρολογικών χαρτών. Το ξέρω ότι η αστρολογία δεν είναι απλή και δεν "μαθαίνεται" σε ένα μήνα όμως νομίζω ότι θα μπορούσαν να παρατεθούν κάποιες πληροφορίες για να μπορούμε και εμείς οι άσχετοι να διαβάζουμε έναν χάρτη:embarrest
Θα μου άρεσε παρα πολύ να δω περισσότερα άρθρα για τα μεσοδιαστήματα, καθώς και για συστήματα πρόβλεψης...πρόκειται για δύο γοητευτικότατες πτυχές της αστρολογίας...
Καλησπέρα,
θα ήθελα κι εγώ να προτείνω ένα θέμα για άρθρο.
Το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρω πως να το ονομάσω -την ορολογία του δηλαδή- κι έτσι θα προσπαθήσω να το περιγράψω.Λοιπόν έχει να κάνει με τους γενέθλιες θέσεις των πλανητων και πως αυτοί προχωράνε μία μοίρα τον χρόνο ή κάτι τέτοιο.Δηλαδή εγώ ας πούμε που έχω σελήνη στον σκορπιο στις 21 τώρα που είμαι 26 χρονών η προσωπική μου σελήνη είναι στις 17 του τοξότη(δηλ 26 μοιρες μπροστά).
Ετσι όντως λειτουργεί και για ποιούς πλανήτες?Πηγαίνουνε όλοι οι πλανήτες 1 μοίρα ή μόνο οι πρώτοι πέντε?
Πως ονομάζεται αυτό που περιγράφω??Αν υπάρχει ήδη άρθρο παρακαλώ ενημερώστε με.
Ευχαριστώ:bigsmile:
Καλημερα sober sagittarius,
παντως σε πρωτη φαση, γινονται καποιες αναφορες σποραδικα για το συστημα "μια μερα ενας χρονος" που ρωτας, στα αρθρα στο forum αστρολογιας, σε σχεση με την προοδευτικη Σεληνη, τα συστηματα προβλεψης, την ερμηνεια των ετησιων χαρτων(ηλιακης επιστροφης) κλπ. Αν θες, ριξε μια ματια κ εκει, να παρεις μια ιδεα προς το παρον...
Καλησπέρα gold soul και σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.Επειδή το άρθρο δεν το βρήσκω μήπως θα μπορούσες να γράψεις κατευθείαν το link για να το βρώ.
Επίσεις ήλπιζα σε μια απάντηση από πιο εξειδικευμένους ανθρώπους του κλάδου ίσως από κάποιον αστρολόγο.
Εκτός κι αν το θέμα παραείναι ψαγμένο που κανείς δεν έχει ασχοληθεί
Υπάρχει μια υποθετική κίνηση των πλανητών μία μέρα για κάθε έτος και αντιστοιχεί σε αυτό που περιγράφεις για τη Σελήνη σου και είναι αυτό που ονομάζεται σύστημα "δευτερευουσών προόδων". Οι πλανήτες διακρίνονται και σε "αργούς"/"γρήγορους". Για να καταλάβεις, η Σελήνη ως γρήγορη, μέσα σε 26 ημέρες από τη γέννησή σου, άλλαξε ζώδιο, καθώς μέσα σε χρονική περίοδο κάποιων ημερών έχει αλλάξει πολλές μοίρες. Ο Κρόνος όμως μέσα σε 26 ημέρες πόσες μοίρες να έχει αλλάξει; Μία; Δύο; Μην μιλήσουμε για τον Πλούτωνα, που μπορεί να μείνει στην ίδια μοίρα και μήνες. Για αυτό σε αυτό το σύστημα δεν υπολογίζουμε τους αργούς πλανήτες (από Δία και μετά) αλλά μόνο τους λεγόμενους προσωπικούς, που λόγω της γρήγορης κίνησής τους αλλάζουν θέση. Συγκεκριμένο άρθρο νομίζω ότι δεν υπάρχει, αλλά μια σύνοψη μπορείς να διαβάσεις στην εισαγωγή αυτού του άρθρου: http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%...%F4%FE%ED.html
Υπάρχει βέβαια και η υποθετική κίνηση όλων των πλανητών κατά μία μοίρα (περίπου) μπροστά για κάθε έτος, που αφορά ένα άλλο προοδευτικό σύστημα, που ονομάζεται "ηλιακό τόξο" και μπορείς να διαβάσεις για αυτό σε τούτο τον σύνδεσμο: http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%...solar-arc.html
Όπως βλέπεις, στο πρώτο σύστημα υπολογίζουμε την πραγματική κίνηση όλων των πλανητών για χ μέρες από τη γέννησή μας, ενώ στο δεύτερο θεωρούμε ότι έχουν κινηθεί όσο κινήθηκε και ο Ήλιος.
:bigsmile:
η Σελήνη ως γρήγορη, μέσα σε 26 ημέρες από τη γέννησή σου, άλλαξε ζώδιο, καθώς μέσα σε χρονική περίοδο κάποιων ημερών έχει αλλάξει πολλές μοίρες. Ο Κρόνος όμως μέσα σε 26 ημέρες πόσες μοίρες να έχει αλλάξει; Μία; Δύο; Μην μιλήσουμε για τον Πλούτωνα, που μπορεί να μείνει στην ίδια μοίρα και μήνες. Για αυτό σε αυτό το σύστημα δεν υπολογίζουμε τους αργούς πλανήτες (από Δία και μετά) αλλά μόνο τους λεγόμενους προσωπικούς, που λόγω της γρήγορης κίνησής τους αλλάζουν θέση.
Ωραια και απο οτι καταλαβα συγκρινουμε τους προσωπικους πλανητες που αλλαζουν θεσεις με όλους τους πλανήτες του γενεθλιου ωροσκοπιου???? Οι διελευσεις παίζουν καθόλου ρόλο? Ή μήπως δεν τις εξετάζουμε καθόλου? Οι οικοθεσίες? Εαν ναι παιζουν οι οικοθεσιες που παιρνουν οι προσωπικοι πλανητες μεσα στο γενεθλιο?? Και για να βγάλουμε συμπέρασμα,... ο πλανητης που κανει όψη με εναν γενεθλιο μας, ενεργοποιεί υποθετω και τις όψεις του γενεθλιου?? Και για προβλεψη παντρεύουμε τις φυσεις των πλανητων όπως κάνουμε για να ερμηνεύσουμε και μία όψη στο γενέθλιο? ΟΙ πρόοδοι και το ηλιακο τόξο σηματοδοτούν γεγονότα έτσι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Να σου πω μου φαίνεται όλα αυτά που λες παίζουν ρόλο και επιρεάζουν.Παλια που ειχα καλέσει αστρολόγο να μου πει κάποια πράγματα που ήθελα το ανέφερε και χωρίς να ξέρω τι σημαίνει μου έμεινε σαν μια θολή ανάμνηση γι αυτό και το ρώτησα εδώ.Επειδή ασχολούμε λίγο με την αστρολογία και κατάλαβα πως και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόβλεψη γεγονότων στη ζωή μας.Αλλά απάντηση από κάποιον επαγγελματία ακόμα δεν έχουμε πάρει.. Καλά αυτός ο αστρολόγος ήταν πολύ καλός και ψαγμένος φαινόταν.
τι να πω?Θα μας απαντήσει κανείς σίγουρα?
Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το υπολογιστικό πρόγραμμα του σάιτ. Διαθέτει αρκετά συστήματα πρόγνωσης. Αυτά που περιγράφεις θα μπορούσουν να είναι: οι Κατευθύνσεις Ηλιακού Τόξου ή και οι Πρόοδοι - δευτευρεύουσες κατευθύνσεις.
Κάπως έτσι δουλεύουν "περίπου" και τα δυο έχοντας φυσικά κάποιες διαφοροποιήσεις
http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%...solar-arc.html
Τα συστήματα πρόγνωσης θέλουν μελέτη και εάν αρχίσουν ερωτοαπαντήσεις στο φόρουμ μόνο μπέρδεμα θα προσφέρουν στον αρχάριο ή και στον λίγο προχωρημένο. Έχω ξαναγράψει ότι η αστρολογία είναι μελέτη και παρατήρηση συστηματική.
Πειράζει που δεν απάντησε επαγγελματίας αστρολόγος;
Καλή Ανάσταση!
Καλησπέρα κι απο εμένα και Χρόνια πολλά σε όλο το κόσμο !!!
εγώ παρατηρώ εξ αρχής οτι ειδικά οι αρχαρίοι (και φυσικά με έμενα μαζί )ταλαιπωρούνται απο τις σημασίες των όψεων στους χάρτες έιτε αυτοί είναι προσωπικοί είτε σχέσεων κτλ .
δηλαδή θα ήταν πολύ αποδοτικό και βοηθητικό αν θα υπήρχαν άρθρα με τις όψεις π.χ της Σελήνης αναλυτικά και τι σημαίνουν στον χάρτη μας και έτσι πιστεύω θα αποφεύγονται και οι αλεπάλληλες προσωπικές ερωτήσεις του τύπου τι σημαίνει σελήνη αντίθεση κρόνος , ερμής σύνοδος αφροδίτη και ούτο καθ'εξής .
Σε ένα πλήρες site όπως το myhoroscope που μας βοηθάει τόσο πολύ νομίζω θα αυτό θα ήταν ένα βήμα παραπάνω και θα λυνόταν και οι απορίες των χρηστών που κατά βάση ρωτάνε για τις όψεις των πλανητών .
Ευχαριστώ πολύ
φιλικά Μαρία
Χριστός ανέστη και σ'εσένα,
το επαγγελματίας αστρολόγος δεν το είπα για να ειρωνευτώ κάποιον.Απλά γι αυτή τη συστηματική παρατήρηση που αναφέρεις χρειάζονται ΣΩΣΤΕΣ γνώσεις.Οι γνώσεις είναι το εργαλείο για την παρατήρηση.Και επειδή μου αρέσει η αστρολογία προσπαθώ απ όπου μπορώ να ζητάω βοήθεια.Η αστρολογία είναι δύσκολη και πολλές φορές δυσνόητη.Αν δεν πάρεις τις σωστές πληροφορίες τα χάνεις, γίνονται όλα αχτραρμάς.Και τα άρθρα τα διάβασα που μου προτείνανε αλλά δυσκολεύομαι να καταλάβω πως θα βγάλω τις δικές μου δευτερεύουσες προόδους.
Σίγουρα οι γνώσεις είναι το εργαλείο για την παρατήρηση αλλά μπορεί και η παρατήρηση να γίνει το εργαλείο για τις γνώσεις. Όταν ασχολείσαι ερασιτεχνικά με την αστρολογία κ είσαι σε αρχικό στάδιο, όπως εγώ προς το παρόν, πιθανόν όπως κ εσύ, μπορείς να πειραματίζεσαι, να πιθανολογείς, όχι όμως να βγάζεις ασφαλή συμπεράσματα πάντα.
Ακόμα κ αν υπήρχε στο forum ενα άρθρο που να εξηγούσε τις όψεις προόδου πχ της Σεληνης, της Αφροδίτης κλπ πάλι θα δυσκολευόταν κ θα αποπροσανατολιζόταν κάθε αρχάριος στο να συνδυάσει τις όψεις μεταξύ τους. Ακόμα κ αν το κατάφερνε, πάλι δεν θα έπρεπε να είναι σίγουρος για το συμπέρασμα του γιατί θα έπρεπε να λάβει υπόψιν άλλες τόσες παραμέτρους(μεσοδιαστήματ κλπ). Θα μπορούσες, αν θες, να μελετήσεις τις προηγούμενες χρονιές σου, που ξέρεις ήδη τα γεγονότα που εξελίχθηκαν κ να παρατηρήσεις τις αλληλεπιδράσεις.
Το ότι δεν σου λέει κάποιος ειδικός, όπως ζητάς, την σημασία των όψεων που σε ενδιαφέρουν, δεν είναι γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον προς την ερώτηση σου αλλά επειδή απλά δεν γίνεται να σου απαντήσει κάποιος με δυο λόγια πάνω σε ένα θέμα που άλλοι έχουν ξοδέψει χρόνια μελέτης για να κατανοήσουν.
Καταλαβαίνω απόλυτα τη διάθεση σου, ίσως κ την ανάγκη σου να μάθεις, εφόσον αφορά τη ζωή σου... αλλά... εντάξει... κ η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα... Υπομονή...
Φιλικά,
Χρύσα
:bigsmile:
(..ξέρω.. η απάντηση ήταν λίιιιγο:offtopic: για το θέμα "προτάσεις για άρθρα", αλλά....)
Ευχαριστώ Κιάρρα αλλά μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις και τα links γιατί εγώ όσο καιρό είμαι μέλος εδώ (πάνε 2 χρόνια )δεν έχω δει κανένα τέτοιο συνοπτικό άρθρο μόνο σκόρπιες επεξηγήσεις σε διάφορα θέματα και απο αυτά προσπαθώ κι εγώ να βγάλω συμπεράσματα
:unsure:
Στους χάρτες εδώ υπάρχει επιλογή δωρεάν γενέθλιας ανάλυσης όπως και πολλά άλλα! :embarrest