-
Re: Ωριαια αστρολογια -γενικες αποριες
Δηλαδή αν κατάλαβα σωστά...Παίρνω σελήνη ως δείκτη δικό μου και άρη εκείνον(που είναι η ακμή του 5ου) και κοιτάζω και τον 9ο που είναι ο δικός του 5ος....Στην ουσία εξετάζω τον 5ο δικό μου και τον 5ο δικό του και τη σελήνη την βλέπω ως γενικό δείκτη της κατάστασης.Αυτό εννοείς υποθέτω...
-
Αναστασία μου, κατ' αρχήν όταν έχουν οι ενδιαφερόμενοι έχουν ίδιο κυβερνήτη σημαίνει ότι υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον.
Ο κυβερνήτης μπορείς να είναι ο ίδιος (Αρης) όμως τα ζώδια είναι διαφορετικά.
Αλλα στοιχεία δίνει ο Αρης του Κριού άλλα του Σκορπιού.
Η Σελήνη ωστόσο, κάνει την διαφορά όπως και σε όλα τα ωριαία μιας και είναι ο δεύτερος κυβερνήτης του ερωτόντα και δείχνει γενικότερα την πορεία του ερωτήματος.
hattie23 μου, δεν χρειάζεται να κοιτάξετε τον 9ο οίκο.
-
¶ρα εκτός από το που βρίσκονται οι δείκτες κοιτάμε και την ποιότητα του ζωδίου που βρίσκονται οι ακμές των ωροσκόπων του ερωτώντα και του ζητούμενου.Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής:Έστω οτι ο δείκτης είναι ίδιος όπως στο παράδειγμα που έδωσα ο άρης που είναι στον υδροχόο.Πως καταλαβαίνω ποιές όψεις του αφορούν εμένα και ποιές το άλλο πρόσωπο;
-
Επειδή ο σημειοδότης σας είναι ο ίδιος μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλους σημειοδότες για να διευκρινήσεις το ερώτημα σου, την Αφροδίτη για σένα και τον Ήλιο για εκείνον.
-
-
Θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα :embarrest
Αν σε ερώτηση που αφορά σε ερωτικό θέμα για μία σχέση που ακόμα δεν ξεκίνησε
και ο ερωτών θέλει να μάθει αν θα υπάρξει κάποια θετική ένδειξη από την πλευρά
του άλλου και έχουμε την Σελήνη (στον 11ο και στον Κριό) και τον σημειοδότη του ζητούμενου (ακμή του 5ου Κρόνος στο Ζυγό) σε όψη αντίθεσης είναι από μόνη της μία όψη καθαρά αρνητική ή που θα μπορούσε να δείχνει και έντονη έλξη. (Ο δείκτης του ερωτώντος -Ερμής στον Υδροχόο- βρίσκεται στον 9ο, 5ο παράγωγο του ''άλλου'' ο οποίος έχει ακμή στον Αιγόκερω και άρα πάλι στον Κρόνο επιστρέφουμε...:blink:)
Και κάτι ακόμα...:embarrest:embarrest
Αν έχουμε σε χάρτη για ιδίου θέματος με το παραπάνω τους δείκτες των ατόμων κοινούς
στον Κρόνο είναι καλή ένδειξη για την ερώτηση ή λόγω Κρόνου συμβαίνει το αντίθετο? Παίρνουμε συμπληρωματικά τον Ήλιο και την Αφροδίτη σαν επιπλέον σημειοδότες?
Συγνώμη για τον πάπυρο ερωτήσεων αλλά θέλω να μάθω...
-
Και άλλη απορία :blink:
Όταν έχουμε Κρόνο ανάδρομο στο 1ο οίκο
και η ακμή του 4ου είναι στον Αιγόκερω
και ο Κρόνος κάνει τρίγωνα με το ζητούμενο και τη Σελήνη είμαστε πέρα για πέρα
χαμένοι?
-
Πόπη εξαρτάται ποιο είναι το ερώτημα, αλλά με τρίγωνα η απάντηση είναι συνήθως θετική.
-
Καλημέρα..
Σε ερώτηση τεκνοποίησης - λ.χ., θα κάνουμε παιδί εγώ και ο σύντροφός μου; - θα πάρω ως κοινό σημειοδότη τον 1ο για μένα και τον σύντροφο και τον 8ο για το παιδί;
Ή μήπως πρέπει να πάρω σημειοδότη τον 1ο για μένα, τον 7ο για τον σύντροφο και τον 8ο για την τεκνοποίηση, και αντίστοιχα τον 8ο παράγωγο του 7ου για εκείνον;
Ελπίζω να είμαι κατανοητή :unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Πόπη εξαρτάται ποιο είναι το ερώτημα, αλλά με τρίγωνα η απάντηση είναι συνήθως θετική.
Eυχαριστώ Τίνα :love:
Εκεινο που με μπερδεύειείναι όταν η ερώτηση ήταν ''αρνητική''
δηλαδή π.χ. ''Είδε το μήνυμά μου και αδιαφόρησε'' ή ''Θα με απολύσουν'' κ.ο.κ.
Όταν ρωτάει κανείς με άρνηση οι καλές ενδείξεις και όψεις μας δίνουν απάντηση θετική ''Ναι,θα σε απολύσουν''ή''Εφόσον έχεις καλά αποτελέσματα από το χάρτη θα παραμείνεις στο πόστο σου''?
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Επειδη ομως ειναι αναδρομος δεν θα μπορουσε να σημαινει οτι μπορει να υπαρχει μια καλητερευση η μια θετικη εξελιξη η οποια ομως θα αναιρεθει οταν ο κρονος γυρισει στην κανονικη του φορα?
Δηλαδη η ωριαια δεν λειτουργει με το σκεπτικο της αναιρεσης οπως τα αλλα συστηματα? Παραδειγμα με την αναδρομη αφροδιτη αποφευγουμε υπογραφη συμβολαιων η με τον αναδρομο ερμη εχουμε "θολη" επικοινωνια.Ετσι και με οποιοδηποτε αναδρομο πλανητη δεν μπορει να δειχνει με θετικη οψη κατι καλο που στην συνεχεια μπορει να το μετανοιωσουμε ?
-
Quote:
Originally Posted by
popininja
Eυχαριστώ Τίνα :love:
Εκεινο που με μπερδεύειείναι όταν η ερώτηση ήταν ''αρνητική''
δηλαδή π.χ. ''Είδε το μήνυμά μου και αδιαφόρησε'' ή ''Θα με απολύσουν'' κ.ο.κ.
Όταν ρωτάει κανείς με άρνηση οι καλές ενδείξεις και όψεις μας δίνουν απάντηση θετική ''Ναι,θα σε απολύσουν''ή''Εφόσον έχεις καλά αποτελέσματα από το χάρτη θα παραμείνεις στο πόστο σου''?
Εξαρταται απο το χαρτη.Κατα την γνωμη μου σε ερωτηση "θα με απολυσουν ?" κοιτας αν ο δικος σου δεικτης κανει θετικη οψη με τον δεικτης της εργασιας σου για μενα δειχνει οτι παραμενεις στην δουλεια και δεν θα σε απολυσουν.
Τωρα σε ερωτηση "ειδε το μυνημα και αδιαφορησε" ,νομιζω οτι ειναι πολυ αφηρημενη ερωτηση .
-
Quote:
Originally Posted by
popininja
Και άλλη απορία :blink:
Όταν έχουμε Κρόνο ανάδρομο στο 1ο οίκο
και η ακμή του 4ου είναι στον Αιγόκερω
και ο Κρόνος κάνει τρίγωνα με το ζητούμενο και τη Σελήνη είμαστε πέρα για πέρα
χαμένοι?
Να σας πω αν αυτό βοηθάει να κατανοήσουμε το ρόλο του Κρόνου στον 1ο, ότι η εξέλιξη της ερώτησης με τον Κρόνο ανάδρομο στον 1ο
είχε θετική έκβαση αλλά με μία μικρή χρονοκαθυστέρηση.
Τίνα είχες πάλι δίκιο.:bigsmile:
-
Περιεργο γιατι οτι βιβλιο εχω διαβασει σε ξενη βιβλιογραφια ,αναφερει οτι ο κρονος και μαλιστα οταν ειναι αναδρομος στον ωροσκοπο ειναι σημαδι κακοτυχιας η κακης επιλογης του ερωτοντα.
:blink:
Αυτο με τους αναδρομους με εχει καταμπερδευψει .
-
hattie23 μου, όλα εξαρτώνται από την ερώτηση.
Αν ρωτά κάποιος για επανασύνδεση και "πάιζουν" ανάδρομοι πλανήτες τότε έχουμε θετικό αποτέλεσμα.
Αν ρωτάς κάποιος για νέα σχέση κι έχει κυβερνήτη ανάδρομο, αλλάζει γνώμη και ή δεν γίνεται η σχέση ή διαλύεται γρήγορα.
Αν ο Κρόνος μέσα στον χάρτη δεν σχετίζεται με το ζητούμενο και βρίσκεται στον 1ο οίκο, οποιαδήποτε κι αν είναι η ερώτηση δεν είναι καλή ένδειξη γιατί δείχνει προβλήματα για τον ερωτόντα.
Αν ο Κρόνος όμως βρίσκεται σε καλή θέση, βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή με άλλο πλάνητη και σχηματίζει θετικές όψεις, δεν είναι αρνητικός, φέρνει μόνο καθυστερήσεις και εμπόδια που ξεπερνιούνται με σχετική ευκολία.
Ο Κρόνος στον 1ο είναι αρνητικός συνήθως γιατί δείχνει ανασφάλεια, ψυχρότητα και σκληρότητα και γιατί τις περισσότερες φορές ο ερωτών δεν είναι ευχαριστημένος από την όποια απάντηση.
Αυτά όμως, ως ένας σκέτος Κρόνος στον 1ο οίκο.
-
Quote:
Originally Posted by
Dimitraq
Καλημέρα..
Σε ερώτηση τεκνοποίησης - λ.χ., θα κάνουμε παιδί εγώ και ο σύντροφός μου; - θα πάρω ως κοινό σημειοδότη τον 1ο για μένα και τον σύντροφο και τον 8ο για το παιδί;
Ή μήπως πρέπει να πάρω σημειοδότη τον 1ο για μένα, τον 7ο για τον σύντροφο και τον 8ο για την τεκνοποίηση, και αντίστοιχα τον 8ο παράγωγο του 7ου για εκείνον;
Ελπίζω να είμαι κατανοητή :unsure:
Γεια σου Δήμητρα, στην περίπτωση αυτή ο ωροσκόπος δείχνει το ζευγάρι.
Δεν είναι λάθος να πάρεις τον 1ο για εσενα και τον 7ο για τον σύντροφο, για λόγους ευκολίας παίρνουμε τον 1ο για να μην έχουμε πολλούς κυβερνήτες και μπερδευτούμε. Βασικά εκείνο που σε ενδιαφέρει είναι ο 1ος σε σχέση με τον 5ο, τον 8ο και και η Σελήνη.
-
Ευχαριστώ κ. Ζαχαριάδου :love:
-
Εχω μια αλλη απορια σχετικη.
Ειδα ενα χαρτη οπου ο κρονος βρισκονται στο 2ο αλλα μια μοιρα πριν τον ωροσκοπο.Δηλαδη 17 μοιρα και ο 1ος οικος τελειωνε στην 16 μοιρα.
Της τον ερμηνευσα σαν πλανητη που βρισκεται μεσα στον πρωτο οικο λογω του οτι επειδη σχηματιζε συνοδο ηταν σαν να "χρωματιζονταν" απο αυτον ?Εκανα λαθος ?
Αν η σεληνη σχηματιζει πρωτα αρνητικη οψη με το κυβερνητη του αλλου αλλα η τελευταια οψη που σχηματιζει ειναι θετικη με συν-δεικτη του αλλου .Σε αυτη την περιπτωση επειδη ο συνδεικτης βρισκεται κατω απο την κυριαρχια του κυβερνητη αλλαζει το αρνητικο κλιμα η εχει λιγοτερη δυναμη ?
Παραδειγμα,Σε ερωτηση που μου εγινε (για το μοναδικο γνωστο θεμα που ρωτα η πλειοψηφια των γυναικων ) .Ο μεν δεικτης της γυναικας επεφτε στον υδροχοο στον 5ο ο δε δεικτης του ανδρα επεφτε στον 2ο (αν και εγω τον τοποθετησα στον πρωτο λογο συνοδου με τον ωροσκοπο ).Η σεληνη τοποθετημενη στον 7ο στον κριο σε αντιθεση με τον αναδρομο κρονο .
Θεωρησα την απαντηση αρνητικη και ερμηνευσα το εξαγωνο μεταξυ σεληνης- αρης 7ο-5ο σαν μια απλη σεξουαλικη ενδεχομενως σχεση αλλα οχι κατι σοβαρο.
Απογοητευτηκε (αναμενομενο με κρονο στον 1ο) αλλα μηπως επειδη ο κρονος ειναι αναδρομος η αντιθεση φερνει απλα καθυστερηση ως προς την σχεση?(η την επαφη :love:)
Ο κυβερνητης της Ερμης δεν εκανε καμμια οψη με κανενα δεικτη του .Ουσιαστικα οταν ενας πλανητης βρισκεται χωρις συγκλινουσες οψεις (ο ερμης της ειχε αποκλινων εξαγωνα με τον δια και την σεληνη ) στον οικο του αλλου ,το ερμηνευω οτι οτι ηταν να κανει το ατομο εχει γινει και βρισκεται πλεον στην "στα χερια " του αλλου.Ειπα απλα μην κανει τιποτα και να περιμενει :sad:
-
Έχω κι άλλα να ρωτήσω... :love:
Μια φίλη μου η Ελένη ρώτησε αν κάποιος ενδιαφέρεται.
Αν και το θέμα είναι νωρίς να απαντηθεί λόγω μοιρών του ωροσκόπου
θα δώσω το χάρτη. Οι σημειοδότες τους Ερμής και Κρόνος κάνουν τρίγωνο
αλλά οι συγκυβερνήτες του 5ου (το παιδί που την ενδιαφέρει δηλαδή)
αντίθεση με τη Σελήνη.
Σε μία τέτοια περίπτωση τι έχει μεγαλύτερη ισχύ? Αντιλαμβάνομαι πως
όλα είναι δεμένα μεταξύ τους αλλά αναρωτιέμαι τι είναι πιο δυνάτο
για να αναλύσεις?
Οι όψεις σημειοδοτών ή των σημειοδοτών με τη Σελήνη?
Attachment 1840
-
Quote:
Originally Posted by
popininja
Έχω κι άλλα να ρωτήσω... :love:
Μια φίλη μου η Ελένη ρώτησε αν κάποιος ενδιαφέρεται.
Αν και το θέμα είναι νωρίς να απαντηθεί λόγω μοιρών του ωροσκόπου
θα δώσω το χάρτη. Οι σημειοδότες τους Ερμής και Κρόνος κάνουν τρίγωνο
αλλά οι συγκυβερνήτες του 5ου (το παιδί που την ενδιαφέρει δηλαδή)
αντίθεση με τη Σελήνη.
Σε μία τέτοια περίπτωση τι έχει μεγαλύτερη ισχύ? Αντιλαμβάνομαι πως
όλα είναι δεμένα μεταξύ τους αλλά αναρωτιέμαι τι είναι πιο δυνάτο
για να αναλύσεις?
Οι όψεις σημειοδοτών ή των σημειοδοτών με τη Σελήνη?
Attachment 1840
Εσυ τι λες ?Ποια απο τα δυο κανουν τελευταια οψη ? Πριν δω το χαρτη σου λεω το εξης .Μια θετικη οψη αναμεσα στους δεικτες δεν σημαινει και θετικη απαντηση .Οπως και μια κακη οψη δεν σημαινει αρνητικη .
Το γεγονος οτι γινεται μια θετικη οψη μπορει να δειχνει ενδιαφερον η θετικο κλιμα δεν προδικαζει την απαντηση ομως.Συνηθως αφου εξετασουμε μονο την ΠΡΩΤΗ οψη που σχηματιζει καθε δεικτης ξεχωριστα ,κοιταμε τις οψεις της σεληνης μεχρι να φυγει απο το ζωδιο που βρισκεται.
Η σεληνη δειχνει το τωρα,την διαθεση του ερωτοντα η την κατασταση μερικες φορες του ζητουμενου .τελος μπορει να δειχνει τις δυσκολιες η τις "ευκολιες" ωστε να υπαρξει μια θετικη εκβαση στο ζητουμενο.
Αλλα δεν αρκουν μονο οι οψεις.
Κατεβασε των πινακα θεμελιωδων δυναμεων και κοιτα για τριπλοτητες,ορια πλανητων,δεκανους,κυβερνητ ης ωρας αν συμφωνει με τον ωροσκοπο .Απλανεις ,κληρους ,εξαρσεις ,πτωσεις ,αδυναμιες πλανητων μεσα στα ζωδια,οικους.cazimi,combust,peregrine, αναδρομους,αν οι πλανητες καιγονται απο τον ηλιο ,αμοιβαια αποδοχη,μεταφορα φωτος,αντισκιες.
Και κυριως δωσε τουλαχιστον λιγη σημασια σε καποιους βασικα σημαδια απαγορευσης.Ωροσκοπος σε πρωτες και τελευταιες μοιρες ,σεληνη σε κενη πορεια.
Βλεπεις δεν ειναι ευκολο καθε φορα "Α,μου καρφωθηκε μια ερωτηση.οριστε ο χαρτης" .Οτι δυσκολια υπαρχει να δει ενας "ερασιτεχνης" ενα χαρτη γεννησης η αλλο συστημα προβλεψης ,αλλο τοσο εχει και η ωριαια.
Δεν ειναι σουβλακι να στο δωσω στο χερι :bigsmile:
Και εγω εχω αποριες και ρωταω και εγω εχω φιλες που με ρωτανε αλλα προσπαθω να μην απευθυνομαι καθε τρεις και λιγο ,παραμονο οταν κατι δεν το εχω ξανασυναντησει η δεν μπορω να βγαλω ακρη.
Εδω και ενα μηνα ασχολουμαι και ειναι φυσικο να μην τα ξερω μονοκοπανια απο την αλλη ...Πηγαιντε σε καμμια καλη χαρτου αν θελετε απαντησεις του λεπτου .
Συγγνωμη ,αν γινομαι αυθαδης (εχω ερμη σε τετραγωνο με τον κρονο ) και ισως να ειμαι αποτομη αλλα καμμια φιλη που να εχει χασει σκυλο εχεις?
Καμμια φιλη που να ανησυχει αν το παιδι της περασει της εξετασεις ?Κανενας που ετοιμαζεται να φυγει για το εξωτερικο η μονο με "το καλημερα" καθε αρσενικου οντος οι φιλες σου θετουν ερωτησεις?:blink:
-
hattie μου,
τα περισσότερα από αυτά που αναλύεις τα γνωρίζω.
Τα έχω δει κυρίως σε ποστ της Τίνας όταν μας εξηγεί.
Σε ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιέρωσες.
Απλά επειδή όπως καλά αναφέρεις είμαι ερασιτέχνης -ούτε καν-
και δεν μπορώ να τα ζυγιάζω καλά ρωτάω για να μάθω
τι συμβαίνει όταν η ζυγαριά δεν γέρνει κατά πολύ προς μία μεριά. :bigsmile:
και επειδή σε αυτό το χάρτη είδα -μάλλον δεν είδα κάποιο πολύ έντονο ''ναι'' ή ''όχι''
είπα να ρωτήσω. :bigsmile:
-
Καλησπέρα!Λύστε μου και μένα μια απορία...τι εννοούμε με τον όρο "μεταφορά φωτός" στην ωριαία;
-
Quote:
Originally Posted by
anastazia
Καλησπέρα!Λύστε μου και μένα μια απορία...τι εννοούμε με τον όρο "μεταφορά φωτός" στην ωριαία;
Οσο πιο απλα μπορω να στο εξηγησω.
Οταν δεν εχεις καλη οψη αναμεσα στους δυο δεικτες που σ ενδιαφερουν, τοτε αν ενας ελαφρυτερος πλανητης (κυριως χρησιμοποιουμε την σεληνη), κανει οψη με καθε εναν απο αυτους τους δεικτες, χωρις να παρεμβαλεται αλλος πλανητης μεχρι να σχηματιστει η οψη τοτε εχεις μεταφορα φωτος.
Δηλαδη η σεληνη στην προκειμενη περιπτωση μεταφερει το φως της απο τον ενα δεικτη στον αλλο και ειναι κατι σαν βοηθος αναμεσα στους δεικτες. Οταν οι οψεις ειναι θετικες, τοτε ειναι βεβαια ευνοικα τα πραγματα.
Ελπιζω να απαντησουν και εμπειροτεροι απο εμενα μηπως παρελειψα κατι
-
Σε ευχαριστώ.Έψαχνα για κάποιο σχετικό άρθρο αλλά δεν βρήκα κάτι..Ισχύει και για τις αποκλίνουσες όψεις μεταξύ των δεικτών;
-
Οταν η ερωτηση αφορα σπουδες κοιταμε τον 9ο οικο σωστα??Οταν ο κυβερνητης του ωροσκοπου ειναι ο κρονος και βρισκεται μεσα στον 9ο οικο ειναι θετικη ή αρνητικη ενδειξη??Αν καποιος ξερει ας βοηθεισει...
-
Quote:
Originally Posted by
brenta
Οταν η ερωτηση αφορα σπουδες κοιταμε τον 9ο οικο σωστα??Οταν ο κυβερνητης του ωροσκοπου ειναι ο κρονος και βρισκεται μεσα στον 9ο οικο ειναι θετικη ή αρνητικη ενδειξη??Αν καποιος ξερει ας βοηθεισει...
Brenta,
από τα ελάχιστα που ξέρω νομίζω πως για να είναι θετικό αυτό
θα κοιτάξουμε αν ο πλανήτης είναι ανάδρομος, σε ποιό ζώδιο είναι και με τι δύναμη
και τι όψεις σχηματίζει.
Καλύτερα όμως να σου απαντήσει κάποιος αστρολόγος ή μέλος που είναι έμπειρο
στην ωριαία.
Ψάξτο και μόνη σου είναι πολύ πιο ενδιαφέρον να ανακαλύπτεις πράγματα. :bigsmile:
Φιλικά, Πόπη
-
Δηλαδη αν ο πλανητης ειναι αναδρομος η απαντηση ειναι αρνητικη, αλλα κοιταμε και τις οψεις,το οτι ο κυβερνητης ειναι σε ζωδιο της εξαρσης παιζει καποιο ρολο??
-
Quote:
Originally Posted by
brenta
Δηλαδη αν ο πλανητης ειναι αναδρομος η απαντηση ειναι αρνητικη, αλλα κοιταμε και τις οψεις,το οτι ο κυβερνητης ειναι σε ζωδιο της εξαρσης παιζει καποιο ρολο??
Brenta μου το αποτελεσμα δεν βγαινει τοσο ευκολα ειδικα με τον κρονο στον 1ο και αναδρομο. Σε πρωτη φαση αυτο μου λεει οτι αισθανεσαι μεγαλη πιεση για τις σπουδες σου αυτο το διαστημα.
Κοιταξε τωρα ο κυβερνητης του 9ου ποιος ειναι και σε ποιον οικο βρισκεται.
Αμεσως μετα θα κοιταξεις οντως τις εξαρσεις των κυβερνητων υστερα, σε ποιο οριο και ποιο προσωπο βρισκεται ο καθενας ,επειτα την σεληνη και τελος τις οψεις.
Ο αναδρομος κρονος ειναι καλος για επανασυνδεση σχεσεων, απ οτι ειχε γραψει η κυρια Ζαχαριαδου.
Για τα ορια και τα προσωπα υπαρχουν αρθρα γιατι ειναι δυσκολο να εξηγηθουν εδω.
Ελπιζω να βοηθηκες λιγακι μεχρι να δουν κι αστρολογοι μας.
-
Quote:
Originally Posted by
brenta
Δειχνει οτι ενδιαφερεσαι σοβαρα για τις σπουδες σου και οτι εχει αγχος για το τι θα συμβει .Το γεγονος οτι ειναι αναδρομος μπορει να σου φερει παλιες εκκρεμοτητες που δεν εχεις λυσει απο το παρελθον και μπορει τωρα να μπουν σαν εμποδιο η δυσκολια.Παραδειγμα ,αν δεν μελετουσες αγγλικα ,τωρα αυτη η "αδυναμια" σου μπορει να εμφανιστει σαν ενα προβλημα μπροστα σου ,αν παραδειγμα η βιβλιογραφια που σου ζητουν να μελετησεις ειναι στα αγγλικα.
Επειδη ομως ο κρονος βρισκεται σε ζωδιο που εχει εξαρση φαινεται οτι δεν το βαζεις κατω (εξαρταταται και απο τις οψεις βεβαια).
Τελος ξεχωρα απο τους αλλους δεικτες ,κοιτα και το δια να δεις τι οψεις κανει .
-
Παιδια σας ευχαριστω εγω νομιζα πως επειδη ο κρονος ειναι στον 9ο οτι δεν θα γινει κατι θετικο για αυτο ρωτησα η αληθεια ειναι πως εχω παρα πολυ αγχος γιατι το μαθημα ειναι πολυ δυσκολο.
-
Quote:
Originally Posted by
brenta
Παιδια σας ευχαριστω εγω νομιζα πως επειδη ο κρονος ειναι στον 9ο οτι δεν θα γινει κατι θετικο για αυτο ρωτησα η αληθεια ειναι πως εχω παρα πολυ αγχος γιατι το μαθημα ειναι πολυ δυσκολο.
Καλη επιτυχια λοιπον και βαλε τα δυνατα σου
-
Εάν ο Κρόνος κυβερνήτης του 9ου σχηματίζει θετική όψη με τον κυβερνήτη του 1ου τότε η απάντηση τείνει θετική. Κοίταξε και τις όψεις της Σελήνης.
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Εάν ο Κρόνος κυβερνήτης του 9ου σχηματίζει θετική όψη με τον κυβερνήτη του 1ου τότε η απάντηση τείνει θετική. Κοίταξε και τις όψεις της Σελήνης.
Tινα μου συγνωμη που μπερδευομαι, αλλα ο κρονος ειναι κυβερνητης του 1ου, που βρισκεται στιν 9ο.
Εκτος αν εγω δεν καταλαβαινω τι εννοεις.
-
Quote:
Originally Posted by
SAGIVI
Tινα μου συγνωμη που μπερδευομαι, αλλα ο κρονος ειναι κυβερνητης του 1ου, που βρισκεται στιν 9ο.
Εκτος αν εγω δεν καταλαβαινω τι εννοεις.
Εγώ μπερδεύτηκα :wacko: Έφη μου όχι εσύ και πάλι όμως εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι ο κυβερνήτης του 1ου (η κοπέλα) να σχηματίζει θετική όψη με τον κυβερνήτη του 9ου ανώτερες σπουδές, πτυχίο κτλ.)
-
Ωραια ευχαριστω για την βοηθεια.Θελω να ρωτησω κατι αλλο οταν υπαρχουν πλανητες στο 12ο οικο σε ερωτηση μας στην ωριαια π.χ μια σεληνη που για ζητημα ερωτικης φυσεως την κοιταμε τι δηλωνει?Οτι υπαρχει μυστικοτητα γυρω απο το θεμα της ερωτησης η δεν εχει καμια σχεση με μυστικοτητα??Γενικα πλανητες στο 12ο δηλωνουν μυστικοτητα??
-
Quote:
Originally Posted by
brenta
Ωραια ευχαριστω για την βοηθεια.Θελω να ρωτησω κατι αλλο οταν υπαρχουν πλανητες στο 12ο οικο σε ερωτηση μας στην ωριαια π.χ μια σεληνη που για ζητημα ερωτικης φυσεως την κοιταμε τι δηλωνει?Οτι υπαρχει μυστικοτητα γυρω απο το θεμα της ερωτησης η δεν εχει καμια σχεση με μυστικοτητα??Γενικα πλανητες στο 12ο δηλωνουν μυστικοτητα??
Brenta μου, οταν η σεληνη στην ωριαια, βρισκεται στον 6ο ,8ο, 12ο οικο, την θεωρουμε <αποδυναμωμενη. Στον 12ο οντως δειχνει μυστικες καταστασεις, ψυχικη η φυσικη απομονωση, δηλαδη γενικοτερα δυσκολια εκφρασης.
Ελπιζω να μην σ εχω παραπληροφορησει.
Ας δουμε τι θα πουν και οι εμπειροτεροι απο εμας.
-
Καλημέρα! :bigsmile:
¶λλη μία απορία :embarrest
Λέμε για τη Σελήνη ότι κοιτάζουμε τις όψεις που κάνει
μέχρι να αλλάξει ζώδιο.
Αναλύοντας παίρνουμε την αμέσως επόμενη όψη που θα σχηματίσει
ή όλες τις όψεις μέχρι να αλλάξει ζώδιο?
Δηλ. αν έχουμε π.χ. χιαστί, μετά αντίθεση, τρίγωνο κ.ο.κ.
λέμε ότι τα πράγματα στην απάντηση θα μεταβάλλονται μέχρι να μπει
σε άλλο ζώδιο και παίρνουμε την τελευταία της όψη σαν τελική απάντηση?
Ελπίζω να μην σας έμπλεξα κι εσάς :wacko:
Και πάλι καλημέρα :bigsmile:
-
Πόπη άλλη μια φορά να ακούσω για όψεις χιαστί στην ωριαία.....:mad:
Αναλύοντας την Σελήνη ξεκινάς με την 1η όψη που σχηματίζει και συνεχίζεις με τις υπόλοιπες πλην της χιαστί.
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Πόπη άλλη μια φορά να ακούσω για όψεις χιαστί στην ωριαία.....:mad:
Αναλύοντας την Σελήνη ξεκινάς με την 1η όψη που σχηματίζει και συνεχίζεις με τις υπόλοιπες πλην της χιαστί.
Τζιζ η χιαστί λοιπόν. Από τώρα θα το ξέρω και θα είμαι κάπως έτσι....:sick:
Ευχαριστώ Τίνα :love:
-
Re: Εγώ και ο μίστερ Χ (θα κάνουμε σχέση);
να παραθεσω μια απορια..οταν η ερωτηση στην ωριαια ειναι¨αν με σκεφτεται ακομα??την απαντηση την παιρνουμε λογικα απο τον ερμη και τον τριτο οικο??και τι αλλο κοιταμε,συμπληρωματικα??ακ λουθουμε την ιδια διαδικασια λογικα..