-
Re: Παρόντες και παρούσες...
Αν κ της Α' τάξης ακόμα.......παρούσα κι εγώ!!!:)
-
Καλημέρα σε όλους σας!!!!!!!!!!!!1
Παρούσα και εγώ.:bigsmile:
-
Καλημέρα σε όλους και όλες:bigsmile: Εγω παλι έρχομαι μετα απο σοβαρο επεισόδιο αλτσχαιημερ.:bigsmile: Μηνες τώρα προσπαθούσα να θυμηθώ τον κωδικό μου και δεν έκανα το αυτονόητο:idea: Να ζητησω έναν καινούργιο.
-
Καλημερααααα!!!!!:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
:love: :love: :love:
-
Σαν ευρετήριο μελών φαίνεται αυτό... Μια και μου βγήκε στις νέες δημοσιεύσεις ας γράψω κι εγώ ένα παρών... Γία σήμερα και ξανά από 17/7
-
παρουσα κι εγω!:embarrest
-
....και κατα ιδρωμένος! Helloοοοο
-
Παρούσα. Ελπίζω να μην κλείσω εγώ την ημέρα. ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!
-
Λίγες μέρες μέλος...αλλά επιτέλους πήρα το θάρρος να συμμετάσχω όσο μπορώ!
ΠΑΡΟΥΣΑ ...και υποσχομαι να μην κάνω πολλές απουσίες!!!!
-
Παρούσα! Τι σ' έπιασε;
omo
-
gia sou dell pierro,edo bitch!den snobaro,beno sxedon kathe mera sto site,alla den exo pros to paron kapio thema na parousiaso.alla nea???gia se olous apo to moudo ke vroxero londino!(poso fenete oti to agapo!)
-
μη βαρατε που δεν ειμαστε πολύ ενεργά μέλη!!!!Εγώ δυσκολεύομαι λίγο με την σελίδα!!!!Χρείαζεται λίγο ψάξιμο και αρκετό χρόνο!!!!!!!!!!!
-
Δεν σας βαράμε! Κρατάμε απουσιολόγιο :toung:
Όντως το MyHoroscope είναι πολύ μεγάλο και με τεράστια θεματολογία. Απλά πρέπει να αφιερώσετε πολύ παραπάνω χρόνο για να εξοικειωθείτε με τις λειτουργίες του. Μόλις πάρετε το κολάϊ όλα θα είναι παιχνιδάκι!!!! ;)
-
Δεν πιστέυω να πήρα απούσια?????εδώ είμαι και εγώ!!!!!άργησα λίγο αλλά ήρθα....μια γλύκια καλημέρα απο το χειμωνιάτικο αλλά πολύ ρομαντικό ΗΡΑΚΛΕΙΟ!!!!ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
-
ΗΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ
-
Ε να σου πούμε και εμείς ένα γεια βρε maba2308 ;)
(στην σβηνω την απουσία γιατί είμαι καλός άνθρωπος :toung: )
-
Παρούσα.
Δεν έχω ιδέα πώς γίνονται οι συζητήσεις.
Βοηθήστε με οι βετεράνοι αν έχετε την καλοσύνη.
-
Μην ανησυχείς βρε v488, και εγώ έτσι ήμουν αρχικά αλλά τώρα με τρέμει το πληκτρολόγιο μου! Αρκεί να είσαι στην σωστή ενότητα (όχι ότι κόβουμε κεφάλια αν δεν είσαι:toung: ) και να συμμετέχεις στις συζητήσεις!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Μην ανησυχείς βρε v488, και εγώ έτσι ήμουν αρχικά αλλά τώρα με τρέμει το πληκτρολόγιο μου! Αρκεί να είσαι στην σωστή ενότητα (όχι ότι κόβουμε κεφάλια αν δεν είσαι:toung: ) και να συμμετέχεις στις συζητήσεις!!!!
Την Kiarra την ξεκινήσαμε από τα πολύ αρχικά:
Αυτό είναι ένα πληκτρολόγιο ... αυτό είναι ποντίκι ... αυτό είναι οθόνη:toung:
Βλέπω ότι είσαι σε πιο προχωρημένο στάδιο ... άρα περιμένουμε τη συμμετοχή σου ;)
-
Quote:
Originally Posted by
panther
Την Kiarra την ξεκινήσαμε από τα πολύ αρχικά:
Αυτό είναι ένα πληκτρολόγιο ... αυτό είναι ποντίκι ... αυτό είναι οθόνη:toung:
Βλέπω ότι είσαι σε πιο προχωρημένο στάδιο ... άρα περιμένουμε τη συμμετοχή σου ;)
Ακόμα ψάχνω το ποντίκι, μου το κυνηγά η γάτα, αλλά τα υπόλοιπα είναι στη θέση τους!
Δεν υπάρχει χειρότερη κατάσταση από εμένα, οπότε μην ανησυχεις καθόλου:toung: :toung: :toung:
-
Eγω παντως μπαιν καθημερινα στην ιστοσελίδα, ασχετα εαν δεν συμμετεχω στα φορουμ. Σας αγαπω πολυ. Φιλακια.
-
Quote:
Originally Posted by
ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ
Eγω παντως μπαιν καθημερινα στην ιστοσελίδα, ασχετα εαν δεν συμμετεχω στα φορουμ. Σας αγαπω πολυ. Φιλακια.
Εμείς πως να σε αγαπήσουμε, εάν δεν συμμετέχεις???:unsure:
-
Καλα λοιπον μην με μαλωνετε ειμαι λιγο τεμπελα αλλα παρακολουθω πολλες συζητησεις και φυσικα τις προβλέψεις.
-
Quote:
Originally Posted by
ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ
Καλα λοιπον μην με μαλωνετε ειμαι λιγο τεμπελα αλλα παρακολουθω πολλες συζητησεις και φυσικα τις προβλέψεις.
Εμείς δεν μαλώνουμε κανέναν:bigsmile:
-
καλημερα σας.... Ας συστηθω και γω πρωτη μερα σημερα:cry: :cry:
Με λενε Μαρια και ειμαι απο Κρητη (ωραια η Κρητη ε!)
γεια σας λοιπον. και καλως σας βρηκα:horoscope:
-
Καλημέρα Μαράκι από την όμορφη Κρήτη!
Αν και άργησες να κάνεις την εμφάνισή σου -όχι ένα χρόνο που είπα πιο πριν:toung:- αλλά περίπου 20 μέρες :bigsmile:, καλώς μας ήρθες και ελπίζουμε στην συμμετοχή σου!
Καλή πλοήγηση σύντεκνε! ;)
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Αν και άργησες να κάνεις την εμφάνισή σου ένα χρόνο (:toung:), καλώς μας ήρθες και ελπίζουμε στην συμμετοχή σου!
Κia καλημέρα!:bigsmile: Για σένα ο χρόνος μετράει αλλιώς?:nuts: Ή μήπως είσαι ερωτευμένη και γι' αυτό αφηρημένη?:toung: :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Κia καλημέρα!:bigsmile: Για σένα ο χρόνος μετράει αλλιώς?:nuts: Ή μήπως είσαι ερωτευμένη και γι' αυτό αφηρημένη?:toung: :toung:
Τελευταία η παρατηρητικότητά μου μειώνεται κατακόρυφα.......... :nuts:
(πρέπει να πάω επειγόντως και οφθαλμίατρο :embarrest )
Να σαι καλά που το παρατήρησες για να το διορθώσω :laugh: :wacko:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Αν και άργησες να κάνεις την εμφάνισή σου -όχι ένα χρόνο που είπα πιο πριν:toung:- αλλά περίπου 20 μέρες :bigsmile:, καλώς μας ήρθες και ελπίζουμε στην συμμετοχή σου!
Καλή πλοήγηση σύντεκνε! ;)
σε ευχαριστω συντεκνισα ΚΙΑ Δεν εκανα εγγραφη αμεσως γιαυτο δεν μπορουσα να μηλησω .... :cheesy:
-
Πόσο χαίρομαι που σας ξαναβλέπω όλους !
Υπέροχο έχει γίνει το φόρουμ, ανανεωμένο..
Μπράβο myhoroscope !
:bigsmile:
-
Παρούσα... παρούσα καλέ κύριε καθηγητά!!! Μη μου βάλετε απουσία, δεν θα ξαναργήσω. :( (τι κακό κι' αυτό να με σκεπάζει πάντα το πάπλωμα!!):embarrest
-
Κι εγώ εδώ είμαι συχνά πυκνά
-
-
kalimera. san neo melos stelno tin glikia mou kalimera......filakia
-
Καλημέρα!! Καλημέρα!!
και εγώ εδώ είμαι....παρούσα!!
¶ργησα λίγο...αλλά ήρθα...
Έκανα πολλές απουσίες;; χαχαχα:cheesy: :bigsmile:
-
Παρούσα!
Δεν πήρα απουσία, ε?:love:
Σας χαιρετώ όλους!!!:cheesy:
-
παρουσα ήταν μην έρθω:bigsmile: :bigsmile:
-
:cheesy: παρούσα παρούσα παρούσα!!! ήμουν αρρωστη εχω φερει και δικαιολογητικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Παρούσα κι εγώ...Και θα κάνω και προσπάθεια να μην ξαναπέσω στο θανάσιμο σφάλμα να γράψω με greeklish :nuts: :nuts: :nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
gia_pep
Παρούσα κι εγώ...Και θα κάνω και προσπάθεια να μην ξαναπέσω στο θανάσιμο σφάλμα να γράψω με greeklish :nuts: :nuts: :nuts:
Και το χρωματάκι θα πρέπει να διορθώσεις... :bigsmile: αυτό το μπλε βγάζει μάτι :toung:
Συνήθως αφήνουμε το χρώμα που βγάζει το σύστημα, εκτός και αν θέλουμε να τονίσουμε κάποιες λέξεις με άλλο χρώμα για να τις δούμε καλύτερα!:embarrest