Και εγώ τυχαία ψάχνωντας στο google θέματα για την τράπουλα της αςΚατίνας...Χάρηκα πολύ που μπήκα στην παρέα σας....
Printable View
Και εγώ τυχαία ψάχνωντας στο google θέματα για την τράπουλα της αςΚατίνας...Χάρηκα πολύ που μπήκα στην παρέα σας....
το έμαθα τυχαί ψάχνοντας στο google!!
Το βρήκα ψάχνοντας,γιατί όποιος ψάχνει...βρίσκει.
Ολοι οσοι αγαπανε την αστρολογια, το γνωριζουν!! Ηταν απο τα πρωτα site που μου προτειναν, με το που εβαλα ADSL!!
Από το Google κι εγώ...και όπως όλοι...κόλλησα :bigsmile:
Είναι αυτό που λέμε: μετά ποπ ποπ, δεν έχει στοπ! :toung: :laugh:
επειδή είμαι φύση ερευνητικοδυσπιστικοκοινω νικο άτομο, (λέξη που βρήκα και γω! :toung:) σας ανακάλυψα :idea: (ωσάν Αϊνστάιν) ερευνώντας στο google!! και να είστε σίγουροι πως δεν θα με ξεφορτωθείτε έτσι εύκολα!!!:bigsmile: :bigsmile:
google... έψαχνα κάτι άσχετο και τσουπ
h alh8eia einai oti epsaxna gia na vrw tropous xartomanteias kai pou mporo na vrw kapies trapoules kai kata tyxh epesa mesa se kapio topic sas me xartomantia ... kai KOLLISA !!!!! :love: :love: :love:
Στο Google σας βρήκα,έψαχνα για διευθύνσεις με 8έμα την αστρολογία.
Διαβάζοντας τα 8έματα, κατάλαβα ότι βρήκα αυτό που έψαχνα.
Το site σας είναι πολύ δυνατό και σας εύχομαι καλή συνεχεία!!!
απο το google
google ... έβαλα τις λέξεις αστρολογία και ζώδια νομίζω και τσουπ!!!
καλησπερα και απο μενα. τυχαια επεσα στο site`σε μια αναζητηση σχετικων θεμάτων και εχω καταληξει οτι ειναι απο τα πιο σοβαρα για να μη πω το πιο σοβαρο στο χωρο α μη τι αλλο επειδη σεβεται τον αναγνωστη του, αφου τα θεματα τα οποια διαπραγματευεται τα αντιμετωπιζει με σοβαροτητα και αξιοπιστια στα πλαισια που μια σελιδα γενικης αστρολογιας μπορει να το πετυχει. Πολυ καλή και αξιολογη προσπαθεια. Συνεχιστε ετσι.
Τυχαία το βρήκα!
Έχω μάθει πολλά καινούρια πράγματα, που αγνοούσα&συνεχίζω...
Ψάχνοντας στο Google βρήκα το site.
Και είναι το καλύτερο για το αντικείμενο, με πολύ ενδιαφέροντα άρθρα, και επίσης εμπλουτίζεται καθημερινα !!!
Από το google φυσικά.
Να ΄ναι καλά για να περνάει πιο ευχάριστα και με ενδιαφέρον το καλοκαιράκι στο γραφείο λίγο πριν την άδεια.
Φιλιά σε όλους και καλές διακοπές.
Από το google
καλημέρα κι από μένα! αναζητούσα πληροφορίες για το αστρικό ταξίδι κι έπεσα στο σχετικό σας άρθρο.. με ενδιαφέρουν πολύ τα όνειρα και τα μυστήρια αυτού του αξιοθαύμαστου κόσμου, αυτός είναι κι ο λόγος που εγγράφηκα στο site. Καλώς σας βρήκα.
Εγώ είχα αγοράσει το περιοδικό Ζωή και Ζώδια και έτσι σας βρήκα!
Τυχαία, ψάχνοντας στο διαδίκτυο! :horoscope:
Κάτι έψαχνα για το βιβλίο του Αργυρόπουλου περί αριθμολογίας στο Google και έπεσα τυχαία πάνω στο site.Έχει τόσο υλικό,που δεν ξέρω τί να προτοδιαβάσω!!Επίσης "είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα,είμαστε"!Γεια σε όλους.
Γεια σας, και εγω τυχαια βρηκα αυτη την ιστιοσελιδα και μου κεντρισε το ενδιαφερον. Εψαχνα για να μαθω περισσοτερα για την αστρολογια και τα ζωδια.
και να 'μαι εδω! μπορω να πω πως εχω μαθει πολλα και σωστα εδω.
Σας χαιρετώ όλους!
Μια καλή μου φίλη μου μίλησε για αυτό το φόρουμ.
Η αλήθεια είναι ότι τής ειπώθηκαν πράματα που βγήκαν όλα αληθινά!
Εγω το ειδα σε διαφημηση σε περιοδικο,μπηκα .ενημερωθηκα..ενθουσιαστηκ και ειμαι πλεον και εγω στην παρεα σας!!!
την καλησπερα μου σε ολους
Κατανοούμε ότι ένας Λέων έχει ανάγκη από αρκετή προβολή, αν και του συγκεκριμένου δεν του χρειάζεται ιδιαίτερα, καθότι πρώτος και με διαφορά αβύσσου.
Ξέρουμε, αφού είμαστε στον χώρο της διαφήμισης περίπου μια 15ετία+, ότι η μηνιαία αναφορά μόνο σε σε 12 σελίδες των προγνώσεων δεν είναι και ό,τι καλύτερο, όπως και η μικρή του εξωφύλλου μαζί με τις διάφορες επισημάνσεις.
Αν εκτιμάται από τον αγαπητό ScP ότι μια ολοσέλιδη προσφέρει περισσότερα, η διεύθυνση του περιοδικού δεν έχει κανένα πρόβλημα να την εντάξει στον προγραμματισμό, καθώς έτσι αποδεικνύεται ότι η διεύθυνση του περιοδικού είχε δίκιο όταν υποστήριζε το ίδιο πριν από λίγους μήνες σε αντίθεση με άλλες απόψεις...
Ναι παρακαλώ να την εντάξετε. Αλλά όχι πάλι με κινεζούλα κλίπαρτ ε :toung:
Κάτι ποιο ουσιαστικό έχει το μαΓΑζή σας;
mYHorroRScope και κληρονομική και μεταφυσική και φαρμακευτική έχω πάρε πάρε;
ΟΧΙ μισές δουλειές
:toung:
Οι επιθυμίες σας ...διαταγές :bigsmile:
Αυτήν την φορά θα αναδείξουμε μέσω της καταχώρησης και την μεταφυσική υπόσταση του My Horoscope, δόξα τω θεώ, έχουμε πλούσιο φωτογραφικό αρχείο (και όχι κλίπαρτ), αλλά και την αναδομητική του διάθεση όπως και την καρμική του επιταγή :cheesy:
Τελευταία παρακολουθώ την αστρολογία όχι τόσο για τις προβλέπσεις, όσο για να καταλάβω περισσότερο κάποια χαρακτηριστικά δικά μου και των γύρω μου
το πετυχα τυχαια ψαχνοντας να βρω καποια βιβλια αστρολογιας και κατα τυχη βρηκα το myhoroscope .
Η αλήθεια είναι ότι λόγω επαγγελματικών δυσκολιών σκέφτηκα να σερφάρω στο Internet και να δω τι λένε τα άστρα, για τις επιρροές κλπ. έτσι εντελώς τυχαία μπήκα και στο site σας. Είπα να γραφτώ ως μέλος. Ξεκίνησα να διαβάζω πριν δυο ώρες και δεν λέω να σταματήσω. Όντως κάποιες από τις αναλύσεις σας είναι σαν να με γνωρίζετε, σαν να με φωτογραφίζετε.
Ευχαριστώ πολύ θα σας συμβουλεύομαι.:bigsmile:
ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE!:bigsmile:
Εντελώς στην τύχη.Μ ενδιαφέρει πολύ η αστρολογία,μια μερα πάτησα την λέξη αστρολογία στο google και μέσα σε όλα τα site ξεχώρισα αυτό.Από τότε διαβάζω ολα όσα υπαρχουν έχω μάθει πολλα και ενδιαφέροντα.
Βαριεμαι να ποστάρω... :embarrest και τωρα είπα...αντε βρε γραψε κάτι να ησυχασεις...
Γειά σας.
Σας ανακάλυψα μέσω της δημοσίευσης σας στο in.gr και μου φάνηκε ενδιαφέρων γι αυτό και γράφτηκα μέλος.Βέβαια οι γνώσεις μου στην αστρολογία είναι σε πολύ χαμηλό επίπεδο αλλά προσπαθώ να καταλάβω μέσα από τα ωραία και κατατοπιστικά άρθρα που δημοσιεύετε.Αλλά ακόμα μου φαίνονται βουνό!
Γειά σας παιδιά,
εγώ αν θυμάμαι καλά από το in.gr.
Είμαι μέλος αρκετό καιρό,με προβληματίζει λίγο το όλο θέμα της'' ενεργής συμμετοχής'' γιατί τι μπορώ να γράψω από την στιγμή που οι γνώσεις μου στα θέματα της αστρολογίας, στο επίπεδο που βρίσκονται, θεωρώ ότι χαρακτηρίζονται
ανύπαρκτες?
Επισκέπτομαι την ιστοσελίδα σχεδόν καθημερινά,αλλά αρκετά σημεία μου φαίνονται δύσκολα στην κατανόηση,γιατι πχ. πολλά άρθρα δεν μπορώ να τα διαβάσω,δεν επιτρέπεται η πρόσβαση ,αυτό το μήμυμα εμφανίζεται.
'Ισως θα μπορούσατε να θεωρείτε αρκετά ενεργά μέλη και αυτούς που επισκέπτονται το site συχνά,πιστεύω ότι έχετε την δυνατότητα να το τσεκάρετε αυτό.
Απλά μία ιδέα δίνω.
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά σε αυτούς που γιορτάζουν!!
Τα άρθρα που αναφέρετε προφανώς είναι αυτά που έχουν την ετικέτα "Προσεχώς".. Στα "Προσεχώς" λοιπόν, δεν έχει πρόσβαση κανένα μέλος. Ούτε τα ενεργά, ούτε τα πολύ ενεργά, ούτε κανένας.
Παρουσιάζονται άρθρα, τα οποία έχουν προγραμματιστεί να δημοσιευτούν το προσεχές διάστημα.