-
Re: Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη
Καλησπέρα σε όλους.
Ας τα πάρουμε ένα ένα.
Κυβερνήτης 3ου οίκου ο Ουρανός ο οποίος μας προιδεάζει για έναν έξυπνο άνθρωπο. Οι ιδέες του είναι αρκετά προχωρημένες, πρωτοποριακές που ξεσηκώνουν ακόμη και τους πιο φιλήσυχους ανθρωπους. Αρκετά φιλελευθερες ενώ οτιδήποτε εξεζητημένο το πιάνει στον αέρα. Ο τρόπος που εκφράζεται είναι έντονα εκρηκτικός κι απολυταρχικός. Ως ακμή 3ου ο Ουρανός δείχνει κάποιον που τα πηγαίνει αρκετά καλά σε ένα θεωρητικό κι επιφανειακό επίπεδο, έχει την λογική του παραλόγου και προκειμένου να εκφράσει εκείνα τα οποία θέλει δεν υπολογίζει την γνώμη κανενός. Η σύνοδος του με τον Ήλιο τονίζει τα παραπάνω και δημιουργεί τον επαναστάτη δίχως αύριο, τον πολιτικό, τον ανθρωπιστή που διεκδικεί την ισότητα και την ισονομία όλων με τρόπο εντελώς αντισυμβατικό, εκτός ορίων και νόμων, πλην των δικών του.
Πηγαίνοντας στον 8ο οίκο ο κυβερνήτης του 3ου αυτομάτως περιορίζεται, στον χώρο αυτό πρέπει να μάθει να διεισδύει, να ψυχολογεί και να μετρά τα λόγια του. Οι σκέψεις του μάλλον μελαγχολικές κι απαισιόδοξες . Γίνεται εσωστρεφής, ριψοκίνδυνος, αυτοκαταστρατοφικός ενώ για τα θέματα του 3ου οίκου ( σχολικά χρόνια, αδερφιά, κοντινοί συγγενείς, γραπτός και προφορικός λόγος κτλ.) δείχνει σοβαρές και κρίσιμες καταστάσεις . Ο Ερμής στον Λέοντα μας παραπέμπει σε έναν θεατρινίστικο κι ευχάριστο λόγο, χρησιμοποιεί πομπώδεις εκφράσεις, επιβλητικές, ενώ είναι ένα επιπλέον στοιχείο, (σε σχέση με τον οίκο που βρίσκεται) του πόσο σταθερές απόψεις έχει. Δεν θα έλεγα πως είναι επιφανειακός ωστόσο με το πείσμα που επιδεικνύει διεκδικεί το άλαθητο των απόψεων και λεγομένων του, προκαλώντας προβλήματα επικοινωνιακά.
Ο Ερμής εκεί δεν δίνει ιδιαίτερα εφυή άνθρωπο καθώς δυσκολεύεται να εμπεδώσει όσα πρέπει να μάθει, είναι αργός κι αν ο τρόπος που διδάσκεται, δεν έχει στοιχεία που να επιδεικνύουν κάτι μεγαλειώδες, το σνομπάρει αδιαφορώντας να το μάθει. Σε σχέση με το Γιοντ (Κρόνος, Ερμής ¶ρης) ο Κρόνος καθυστερεί και δημιουργεί προβλήματα στην μάθηση και την έκφραση του λόγου. Η καθυστέρηση αυτή προκαλείται σαφώς από την ανασφάλεια του, όσοι έχετε ακούσει, διαβάσει συνεντεύξεις του θα έχετε παρατηρήσει πως αποφεύγει να μιλήσει εκτενώς για απλά καθημερινά πράγματα, εκτός κι αν πρόκειται να πετάξει κάποιο ευφυολόγημα.
Το εξάγωνο του ¶ρη αρκετά επιβοηθητικό για να τον βγάζει από την δύσκολη θέση που τον φέρνει κυρίως ο Ποσειδώνας. Δίνει δραστήριο νου, ετοιμόλογο κι ευθύ. Το τετράγωνο Ερμή/ Ποσειδώνα και μάλιστα από τον 11ο δείχνει ιδεαλισμό κι αλτρουισμό προς όλα τα ανθρώπινα όντα αρκεί να μην είναι οι δικοί του άνθρωποι. Δίνει ασάφεια πολλές φορές στην σκέψη και τον λόγο ενώ κάποιες φορές το υποκριτικό του ταλέντο επεκτείνεται στην προσωπική του ζωή μην μπορώντας να διαχωρίσει την αλήθεια από το ψέμα. Πιστεύω πως στον γραπτο λόγο είναι πολύ καλύτερος απ' ότι στον προφορικό γιατί εκεί έχει την δυνατότητα να μπλέξει το ουτοπικό με το πραγματικό αντίθετα με τον προφορικό που οφείλει να είναι σαφής και κατανοητός κάτι το οποίο, τον καταπιέζει.
Αν δεν έχετε να προσθέσετε κάτι, πάμε παρακάτω.
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Καλησπέρα σε όλους.
Ας τα πάρουμε ένα ένα.
Κυβερνήτης 3ου οίκου ο Ουρανός ο οποίος μας προιδεάζει για έναν έξυπνο άνθρωπο. Οι ιδέες του είναι αρκετά προχωρημένες, πρωτοποριακές που ξεσηκώνουν ακόμη και τους πιο φιλήσυχους ανθρωπους. Αρκετά φιλελευθερες ενώ οτιδήποτε εξεζητημένο το πιάνει στον αέρα. Ο τρόπος που εκφράζεται είναι έντονα εκρηκτικός κι απολυταρχικός. Ως ακμή 3ου ο Ουρανός δείχνει κάποιον που τα πηγαίνει αρκετά καλά σε ένα θεωρητικό κι επιφανειακό επίπεδο, έχει την λογική του παραλόγου και προκειμένου να εκφράσει εκείνα τα οποία θέλει δεν υπολογίζει την γνώμη κανενός. Η σύνοδος του με τον Ήλιο τονίζει τα παραπάνω και δημιουργεί τον επαναστάτη δίχως αύριο, τον πολιτικό, τον ανθρωπιστή που διεκδικεί την ισότητα και την ισονομία όλων με τρόπο εντελώς αντισυμβατικό, εκτός ορίων και νόμων, πλην των δικών του.
Πηγαίνοντας στον 8ο οίκο ο κυβερνήτης του 3ου αυτομάτως περιορίζεται, στον χώρο αυτό πρέπει να μάθει να διεισδύει, να ψυχολογεί και να μετρά τα λόγια του. Οι σκέψεις του μάλλον μελαγχολικές κι απαισιόδοξες . Γίνεται εσωστρεφής, ριψοκίνδυνος, αυτοκαταστρατοφικός ενώ για τα θέματα του 3ου οίκου ( σχολικά χρόνια, αδερφιά, κοντινοί συγγενείς, γραπτός και προφορικός λόγος κτλ.) δείχνει σοβαρές και κρίσιμες καταστάσεις . Ο Ερμής στον Λέοντα μας παραπέμπει σε έναν θεατρινίστικο κι ευχάριστο λόγο, χρησιμοποιεί πομπώδεις εκφράσεις, επιβλητικές, ενώ είναι ένα επιπλέον στοιχείο, (σε σχέση με τον οίκο που βρίσκεται) του πόσο σταθερές απόψεις έχει. Δεν θα έλεγα πως είναι επιφανειακός ωστόσο με το πείσμα που επιδεικνύει διεκδικεί το άλαθητο των απόψεων και λεγομένων του, προκαλώντας προβλήματα επικοινωνιακά.
Ο Ερμής εκεί δεν δίνει ιδιαίτερα εφυή άνθρωπο καθώς δυσκολεύεται να εμπεδώσει όσα πρέπει να μάθει, είναι αργός κι αν ο τρόπος που διδάσκεται, δεν έχει στοιχεία που να επιδεικνύουν κάτι μεγαλειώδες, το σνομπάρει αδιαφορώντας να το μάθει. Σε σχέση με το Γιοντ (Κρόνος, Ερμής ¶ρης) ο Κρόνος καθυστερεί και δημιουργεί προβλήματα στην μάθηση και την έκφραση του λόγου. Η καθυστέρηση αυτή προκαλείται σαφώς από την ανασφάλεια του, όσοι έχετε ακούσει, διαβάσει συνεντεύξεις του θα έχετε παρατηρήσει πως αποφεύγει να μιλήσει εκτενώς για απλά καθημερινά πράγματα, εκτός κι αν πρόκειται να πετάξει κάποιο ευφυολόγημα.
Το εξάγωνο του ¶ρη αρκετά επιβοηθητικό για να τον βγάζει από την δύσκολη θέση που τον φέρνει κυρίως ο Ποσειδώνας. Δίνει δραστήριο νου, ετοιμόλογο κι ευθύ. Το τετράγωνο Ερμή/ Ποσειδώνα και μάλιστα από τον 11ο δείχνει ιδεαλισμό κι αλτρουισμό προς όλα τα ανθρώπινα όντα αρκεί να μην είναι οι δικοί του άνθρωποι. Δίνει ασάφεια πολλές φορές στην σκέψη και τον λόγο ενώ κάποιες φορές το υποκριτικό του ταλέντο επεκτείνεται στην προσωπική του ζωή μην μπορώντας να διαχωρίσει την αλήθεια από το ψέμα. Πιστεύω πως στον γραπτο λόγο είναι πολύ καλύτερος απ' ότι στον προφορικό γιατί εκεί έχει την δυνατότητα να μπλέξει το ουτοπικό με το πραγματικό αντίθετα με τον προφορικό που οφείλει να είναι σαφής και κατανοητός κάτι το οποίο, τον καταπιέζει.
Αν δεν έχετε να προσθέσετε κάτι, πάμε παρακάτω.
Eδώ δεν υπάρχει μια αντίφαση? Είναιή δεν είναι ευφυής τελικά?
-
Quote:
Originally Posted by
EPANASTATIS24
Eδώ δεν υπάρχει μια αντίφαση? Είναιή δεν είναι ευφυής τελικά?
Ευφυής μάλλον δεν είναι. Έξυπνος μπορεί να είναι.
-
Καλέ μου Σκορπιέ υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην ευφυία και την εξυπνάδα!:bigsmile: Κάποιος μπορεί να πετάξει μια εξυπνάδα και να θεωρηθεί έξυπνος αλλα να στερείται ευφυίας.Ευφυία είναι η "εξελιγμένη εξυπνάδα" που φτάνει σε ένα ανώτερο επίπεδο να το πω ετσι λαικά και δίνει εναν πιο ολοκληρωμένο πνευματικά ανθρωπο...με ενα πολυεπίπεδο μυαλό που διαθέτει ταχύτητα και ακρίβειας σκέψης...
-
Καλησπέρα και από εμένα:
Αν δεν απατώμαι έχει εμπεριεχόμενο ζώδιο στον 3ο οίκο τους ιχθείς. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα θέματα που αναπτύξατε πριν χρειάστηκαν κάποια ισχυρή διέλευση ή πρόοδο ώστε να εκφραστούν οι δυνατότητες που προσφέρει ο 3ος οίκος. Ο Νότιος Δεσμός στον 3ο και ο Βόρειος στον 9ο. Μελετώντας τους δεσμούς συνδυαστικά μου προκλήθηκαν οι εξής απορίες.
Ο Νότιος Δεσμός στο εμπεριεχόμενο ζώδιο των ιχθύων και στον 3ο οίκο, στον οποίο από όσο γνωρίζω λειτουργεί πολύ καλά ο Βόρειος Δεσμός και όχι ο Νότιος. Γενικώτερα, πρόκειται για μια ψυχή με πολλά μάλλον κατάλοιπα από την προηγούμενη ζωή της, που έχει αισθανθεί τί εστι περιορισμός. Για αυτό και καλείται να δουλέψει σε βάθος τις λεπτομέρειες της καθημερινής ζωής (Β.Δεσμός στην παρθένο και στον 9ο) και να γίνει πιο πρακτικός.
Πέραν αυτών ο κυβερνήτης του 3ου βρίσκεται σε αδυναμία από απόψεως ζωδίου και σε έξαρση από πλευράς οίκου! Αυτό από μόνο του είναι δύσκολο. Ένας Ουρανός στον 8ο είναι πανίσχυρος, αλλά στο Λέοντα λειτουργεί με δυσκολία.
Πραγματικά περιμένω να δούμε ποιος ήταν και πως λειτούργησε ο Ουρανός όταν πέρασε από τον ωροσκόπο και έπιασε γενέθλειο Δία! Μήπως δεν κατάφερε τελικά λόγω υπεραισιοδοξίας όσα ήθελε λόγω γενέθλειας ζωδιακής θέσης ουρανού;
Παράκληση : Όσα μέλη γνωρίζουν ποιος είναι, καλό θα ήταν να μην μας τον αναφέρουν. Θα βαρεθούμε γρήγορα!
-
Quote:
Originally Posted by
liontarini
Καλησπέρα και από εμένα:
Αν δεν απατώμαι έχει εμπεριεχόμενο ζώδιο στον 3ο οίκο τους ιχθείς. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα θέματα που αναπτύξατε πριν χρειάστηκαν κάποια ισχυρή διέλευση ή πρόοδο ώστε να εκφραστούν οι δυνατότητες που προσφέρει ο 3ος οίκος. Ο Νότιος Δεσμός στον 3ο και ο Βόρειος στον 9ο. Μελετώντας τους δεσμούς συνδυαστικά μου προκλήθηκαν οι εξής απορίες.
Ο Νότιος Δεσμός στο εμπεριεχόμενο ζώδιο των ιχθύων και στον 3ο οίκο, στον οποίο από όσο γνωρίζω λειτουργεί πολύ καλά ο Βόρειος Δεσμός και όχι ο Νότιος. Γενικώτερα, πρόκειται για μια ψυχή με πολλά μάλλον κατάλοιπα από την προηγούμενη ζωή της, που έχει αισθανθεί τί εστι περιορισμός. Για αυτό και καλείται να δουλέψει σε βάθος τις λεπτομέρειες της καθημερινής ζωής (Β.Δεσμός στην παρθένο και στον 9ο) και να γίνει πιο πρακτικός.
Πέραν αυτών ο κυβερνήτης του 3ου βρίσκεται σε αδυναμία από απόψεως ζωδίου και σε έξαρση από πλευράς οίκου! Αυτό από μόνο του είναι δύσκολο. Ένας Ουρανός στον 8ο είναι πανίσχυρος, αλλά στο Λέοντα λειτουργεί με δυσκολία.
Πραγματικά περιμένω να δούμε ποιος ήταν και πως λειτούργησε ο Ουρανός όταν πέρασε από τον ωροσκόπο και έπιασε γενέθλειο Δία! Μήπως δεν κατάφερε τελικά λόγω υπεραισιοδοξίας όσα ήθελε λόγω γενέθλειας ζωδιακής θέσης ουρανού;
Παράκληση : Όσα μέλη γνωρίζουν ποιος είναι, καλό θα ήταν να μην μας τον αναφέρουν. Θα βαρεθούμε γρήγορα!
Πολύ καλά τα όσα είπες αγαπητέ μου Σκορπιέ και είναι μια ενδιαφέρουσα θεώρηση των όψεων-πλανητών-οίκων κτλ, αλλά μάλλον δεν έχεις διαβάσει τα προηγούμενα!
Τι να μην πούμε ποιος είναι; (πλ(λ)άκα με κάνεις; ) Εδώ σου λέμε έχει χυθεί αίμα!
Διάβασε τα προηγούμενα γιατί θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις, αλλά και να αποφύγεις τυχών επαναλήψεις. :cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
kinky_skorpina
Καλέ μου Σκορπιέ υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην ευφυία και την εξυπνάδα!:bigsmile: Κάποιος μπορεί να πετάξει μια εξυπνάδα και να θεωρηθεί έξυπνος αλλα να στερείται ευφυίας.Ευφυία είναι η "εξελιγμένη εξυπνάδα" που φτάνει σε ένα ανώτερο επίπεδο να το πω ετσι λαικά και δίνει εναν πιο ολοκληρωμένο πνευματικά ανθρωπο...με ενα πολυεπίπεδο μυαλό που διαθέτει ταχύτητα και ακρίβειας σκέψης...
Η βασική διαφορά μεταξύ του ευφυούς και του έξυπνου είναι ότι ο ευφυής μπορεί και αντιλαμβάνεται μια ιδέα, έστω και αργά, αλλά παράλληλα έχει την δυνατότητα να την αναπτύσσει, να παράγει από αυτήν και άλλες και να "οραματίζεται" (να "φυτεύει" σπόρους που έχουν μακροπρόθεσμο χαρακτήρα δλδ).
Ο δε έξυπνος μπορεί να αντιλαμβάνεται άμεσα κάτι (να είναι "ξύπνιος" , να μην "κοιμάται" δλδ) αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι έχει και τη δυνατότητα να οραματίζεται ή να κάνει σκέψεις με μακροπρόθεσμο ή σύνθετο χαρακτήρα.
Πιο πρακτικά:
Στον ευφυή θα πεις κάτι και μπορεί να μείνει ...μουγκός, σκεπτόμενος τις προεκτάσεις αυτών που του είπες, αναλογιζόμενος ποιες μπορεί να είναι οι προοπτικές, ενώ ο έξυπνος μπορεί να το πιάσει στον αέρα, αλλά να μην σκεφτεί ότι υπάρχουν και άλλες παράμετροι. Ο πρώτος είναι αργός και η εγκεφαλική/διανοητική του λειτουργία έχει διάρκεια, ο δεύτερος είναι γρήγορος αλλά μέχρι εκεί.
-
Γλωσσικά μιλώντας, ευφυής και έξυπνος είναι λέξεις συνώνυμες, δηλαδή έχουν την ίδια σημασία. Μετά, ιδιοφυία είναι ο άνθρωπος που είναι ιδιαίτερα ευφυής σε ένα τομέα (π.χ. ιδιοφυία στα μαθηματικά) και μεγαλοφυία είναι ο άνθρωπος που είναι ιδιαίτερα ευφυής σε πολλούς τομείς.
-
Καλησπερα σε ολους. Μολις πριν απο 2 μερες σας ανακαληψα και ειπα , επι τελους να κατι που εψαχνα εδω και πολυ καιρο .Νομιζω οτι ειναι ο καλυτερος τροπος για μας τους αρχαριους να προσπαθησουμε να καταλαβουμε πως ερμηνευουμε ενα οροσκοπιο βημα- βημα . Προς το παρον δεν τολμω να παρω μερος στη συζητηση ,ισως στην αναλυση του επομενου οροσκοπιου. Περιμενω με αγωνια τη συνεχεια της αναλυσης.
Σας ευχαριστω ολους.
-
πλανιτάκι μου, εγώ λέω να τολμήσεις, είμαστε στην ανάλυση του 4ο οίκου.
Ξεκίνα με τον κυβερνήτη 4ου οίκου, δες σε ποιον οίκο πηγαίνει και πες μας τι νομίζεις ότι μπορεί να σημαίνει.
Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις, απλά λόγια και κατανοητά, είμαι σίγουρη πως θα τα πας πιο καλά απ' όσο πιστεύεις.:love:
-
Tινα σ ευχαριστω πολυ για το θαρος που μου εδωσες. θα πω τι νομιζω κ διορθωστε με.
Λοιπον κυβερνητης του 4ου ειναι ο Αρης ( θεος του πολεμου ), μεσα στους Διδημους κ στον 6ο οικο.
Ισως, λεω εγω τωρα, αυτος ο ανθρωπος επαγγελματικα να ασχολειται με πολλα κ διαφορα πραγματα που εχουν σχεση με την επικοινωνια, ειναι περιεργος θελει να μαθαινει κ να διευρεινει τις γνωσεις του, να κανει πολλα κοντινα ταξιδια ισως επαγγελματικα να συνεργαζεται με τα αδελφια του η με κοντινους συγγενεις . Απο νεαρη ηλικια αρχισε να δουλευει. Τωρα μεσα στον 6ο οικο μπορει στη δουλεια του να ειναι λεπτολογος, τελειομανης επικριτικος αυστηρος. Ισως να εχει και καποια προβληματα με την υγεια του,με το αιμα του ενδεχομενως,η με πονοκεφαλους,με τα χερια η να ειναι πολυ νευρικος.
Αυτα Τινα μου, μπραβο μου μωρε που τα βρηκα ολα αυτα δεν το πιστευω οτι τα εγραψα εγω ολα αυτα.
Κι αυτο χαρις σε σενα . Πες μου σε παρακαλω τι λαθη εχω κανει ? Περιμενω με ανυπομονησια.
:banana
-
Quote:
Originally Posted by
πλανιτακι
Tινα σ ευχαριστω πολυ για το θαρος που μου εδωσες. θα πω τι νομιζω κ διορθωστε με.
Λοιπον κυβερνητης του 4ου ειναι ο Αρης ( θεος του πολεμου ), μεσα στους Διδημους κ στον 6ο οικο.
Ισως, λεω εγω τωρα, αυτος ο ανθρωπος επαγγελματικα να ασχολειται με πολλα κ διαφορα πραγματα που εχουν σχεση με την επικοινωνια, ειναι περιεργος θελει να μαθαινει κ να διευρεινει τις γνωσεις του, να κανει πολλα κοντινα ταξιδια ισως επαγγελματικα να συνεργαζεται με τα αδελφια του η με κοντινους συγγενεις . Απο νεαρη ηλικια αρχισε να δουλευει. Τωρα μεσα στον 6ο οικο μπορει στη δουλεια του να ειναι λεπτολογος, τελειομανης επικριτικος αυστηρος. Ισως να εχει και καποια προβληματα με την υγεια του,με το αιμα του ενδεχομενως,η με πονοκεφαλους,με τα χερια η να ειναι πολυ νευρικος.
Αυτα Τινα μου, μπραβο μου μωρε που τα βρηκα ολα αυτα δεν το πιστευω οτι τα εγραψα εγω ολα αυτα.
Κι αυτο χαρις σε σενα . Πες μου σε παρακαλω τι λαθη εχω κανει ? Περιμενω με ανυπομονησια.
:banana
Μπράβο πλανιτάκι!
Δεν έχω να διορθώσω τίποτα, όλα όσα έγραψες ισχύουν.
Περιμένουμε λοιπόν και τ' άλλα μέλη να δούμε τι έχουν να προσθέσουν.
Φυσικά αν θελήσεις να προσθέσεις κι άλλα, εννοείται πως μπορείς. :love:
Υγ Δέσποινα θ' αρχίσω να βάζω απουσίες :toung:
-
Ο ένας γονέας απαιτητικός, ίσως και επιθετικός. Απότομα και βίαια ξεκινήματα. ο 4ος πάει στον 6ο, άρα τα προηγούμενα εκφράζονται στην καθημερινή ρουτίνα και τις συνθήκες εργασίας, όπου υπάρχει πολύς ανταγωνισμός, διαπληκτισμοί. Ο ¶ρης στους Διδύμους ( ό,τι πιάνει το αφήνει και όπως ενθουσιάζεται έτσι απότομα και γρήγορα τον αφήνει αδιάφορο) αλλά και σε τετράγωνο με Αφροδίτη στην Παρθένο ( ακριβείας) και Β. Δεσμό. Επομένως συγκρουσιακές καταστάσεις με τον ερωτικό σύντροφο. Θέλει να προσφέρει, αλλά ίσως δεν μπορεί να προσαρμόσει την ανάγκη του/ της αυτή με τις απαιτήσεις του ¶ρη στους διδύμους ( βαριέται εύκολα- αναζητεί αλλαγή). Ο ¶ρης σε εξάγωνο με ήλιο δίνει καλή ανταπόκριση σε ασθένειες, που τυχόν εμφανίζονται, τις οποίες ξεπερνά εύκολα και αποτελεί ταυτόχρονα μια άκρως βοηθητική όψη σε θέματα καριέρας και εξέλιξης. Καλή θέση για δημοσιότητα.
-
Κυβερνήτης του 4ου ο ¶ρης σε χιαστί με Κρόνο στον 1ο: Οικογενειακές διαμάχες (με πατέρα) για τους στόχους και την πορεία που θέλει να ακολουθήσει το άτομο ισως.
Σε τετράγωνο με Αφροδίτη και Πλούτωνα από τον 9ο= καριέρα διεθνής, έξω από τα όρια της πατρίδας του, αλλά και οικεγενειακές εμπλοκές πάλι σχετικά με τους στόχους (Πλούτωνας κυβερνήτης 11ου) οι οποίες επίσης γίνονται σκάναδαλο δημοσίως (Πλούτωνας στον 9ο)
-
Quote:
Originally Posted by
liontarini
Ο ένας γονέας απαιτητικός, ίσως και επιθετικός. Απότομα και βίαια ξεκινήματα. ο 4ος πάει στον 6ο, άρα τα προηγούμενα εκφράζονται στην καθημερινή ρουτίνα και τις συνθήκες εργασίας, όπου υπάρχει πολύς ανταγωνισμός, διαπληκτισμοί. Ο ¶ρης στους Διδύμους ( ό,τι πιάνει το αφήνει και όπως ενθουσιάζεται έτσι απότομα και γρήγορα τον αφήνει αδιάφορο) αλλά και σε τετράγωνο με Αφροδίτη στην Παρθένο ( ακριβείας) και Β. Δεσμό. Επομένως συγκρουσιακές καταστάσεις με τον ερωτικό σύντροφο. Θέλει να προσφέρει, αλλά ίσως δεν μπορεί να προσαρμόσει την ανάγκη του/ της αυτή με τις απαιτήσεις του ¶ρη στους διδύμους ( βαριέται εύκολα- αναζητεί αλλαγή). Ο ¶ρης σε εξάγωνο με ήλιο δίνει καλή ανταπόκριση σε ασθένειες, που τυχόν εμφανίζονται, τις οποίες ξεπερνά εύκολα και αποτελεί ταυτόχρονα μια άκρως βοηθητική όψη σε θέματα καριέρας και εξέλιξης. Καλή θέση για δημοσιότητα.
liontarini, δεν υπάρχει εξάγωνο Ήλιου /¶ρη, φαντάζομαι μιλάς για το εξάγωνο του Ερμή/¶ρη.
-
Το μάτι έπεσε σε λάθος γωνία!:embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Μπράβο πλανιτάκι!
Δεν έχω να διορθώσω τίποτα, όλα όσα έγραψες ισχύουν.
Περιμένουμε λοιπόν και τ' άλλα μέλη να δούμε τι έχουν να προσθέσουν.
Φυσικά αν θελήσεις να προσθέσεις κι άλλα, εννοείται πως μπορείς. :love:
Υγ Δέσποινα θ' αρχίσω να βάζω απουσίες :toung:
θα αρχισω και γω σιγα-σιγα ΞΑΝΑ παλι αγαπημενη μου Τινα
να γραφω...
μου στοιχησε ο βιασμος του μελους πανω στο μαθημα μας
μου -μας τσαλαπατησε τις προσπαθειες μας:cry:
εκεινει την στιγμη αν τον ειχα μπρος μου θα τον μπατσιζα
τοσο πολυ ειχα θυμωσει...
και να με συγχωρεσουν απο την διαχηρειση που εκφραζομαι ετσι...
ομως ορισμενοι ανθρωποι [οπως εγω ]αφομιωνουμε δυσκολα τα γραπτα
διαβαζα δεκα φορες το ιδιο αρθρο γαι να καταληξω και να εμπεδωσω την ερμηνεια
και να συγκρινω κ.τλ..
και το μελος αυτο τα εδωσε ολα μια κλωτσια..
Ομως θα προσπαθησω παλι αγαπημενη μου
γιατι ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙς ΓΙΑ ΕΜΑΣ
και εγω θελω να σε ανταμειψω που εισαι μαζι μας
και μας βοηθας:love:
με αγαπη πολυ
η κουκι σου:love:
-
ακμη 4ου κριος-αΡΗς-
γεννηθηκε σε ενα εντονο περιβαλλον
οπου ο ενας υψωνε την φωνη στον αλλον
ενα περιββαλλον μαχητικο που δεν το εβαζε κατω..
με αρχες
ομως ο πιο φασαριοζος καυγατζης ηταν ο ιδιος
ισως η μητερα του του τον ενεπνε του εδινε δυναμη
και συννεβαλε στις φιλοδοξιες του
Νομιζω οτι ηταν πιεστικος στο πατρικο του σπιτι
μεχρι να συμφωνησουν ολι με τις ιδεες του..
Ο α αρης μεσα στον 6ο -δυδυμους
ενας αντρας ευλυγιστος λεπτος με νευρο αρκετο
ο αθλητισμος και η δραση ηταν στο αιμα του που εβραζε...
αρκετα νευροσπαστος και ο ιδιος
σε οχι καλη θεση ομως στο ζωδιο αυτο
ισως ειχε σημαδια στο σωμα απο σπασιματα ακρων και στο προσωπο
πιστευω μικρος τσακωνοταν στις παρεες του
επισης η οχι καλη οψη με την αφροδιτη του εδινε και του δινει
τραχητητα σε αυτα που του αρεσαν
δεν ειχε γλυκα στο να φλερταρει..ειχε μαλλον μια ωμοτητα..και εκει θυμωνε
και γινοταν πολυ καυστικος-κακος.. [η αμυνα του ]
γιατι αν δεν επαιρνε αυτο που ηθελε..
την στιγμη που το ηθελε...εδω και τωρα
.μπαρουτι γινοταν...
επισης μαζευε απο μικρος αντικειμενα ,σιδερικα,κατασκευες απο σιδερο κτλ...
Προβληματα με τον νομο θα ελεγα
αν θυμαμαι καλα η αφρο στο 9ο ισως δωσει....
Τινακι μου αγαπημενο οταν μπορεις πες μου:love:
-
kουκι σε παρακαλω εμεις στο εργο μας κ μη δινεις σημασια σε πραγματα που μπορει να σε αποπροσανατολισουν.
Epanastati, μπορεις να μου εξηγησεις το (Αρης τετραγωνο με Αφροδιτη κ Πλουτωνα διεθνη καριερα) . Λογω του
9ου? Αφου κανουν τετραγωνο δεν θα μπορουσε να λειτουργησει αρνητικα?:banana
-
Νομιζω οτι με Αρη Πλουτωνα τετραγωνο ειναι βιαιος ,θελει να εξουσιαζει τους αλλους , ατιθασος, πολυ σεξουαλικος με ιδιαιτερα παθη σ αυτον τον τομεα.
Αρης Αφροδιτη τετραγωνο μαλλον βιαιος στις ερωτικες του σχεσεις .Ο εγωισμος με το συναισθημα συγκρουονται, κτητικος ,ζηλιαρης ,συνεταιρισμοι κ γαμος με προβληματα.
Περιμενω σχολια.
Τινα χαρις σε σενα βγηκα απο το καβουκι μου .
Ειμαι πολυ ενθουσιασμενη που σας βρηκα .:banana
-
Quote:
Originally Posted by
πλανιτακι
kουκι σε παρακαλω εμεις στο εργο μας κ μη δινεις σημασια σε πραγματα που μπορει να σε αποπροσανατολισουν.
a
τι να κανω πλανιτακι μου:bigsmile:
εχω και εγω αρη μπολικο και θυμωνω ευκολα
εχω και σεληνη στον 8ο και κλεινωμαι μετα στον εαυτο μου
οταν μου πη......ξαν τις προσπαθειες μου
Ομως η Τινα μας σαν κριαρινα -δραση -μου εδωσε μια [θα σου βαλω απουσια :bigsmile:]
για να αντιδρασω...
οπως και εγινε
ξεθυμανα !-τα ειπα!:laugh:
και προσπαθω παλι στο μαθημα !!!!:love::love::bigsmile:
ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΔΥΝΝΑΤΑ ΛΕΜΕΕΕ!!!!:love::bigsmile:
-
Πολύ καλά τα πάτε, έχω όμως κάποιες ερωτησούλες.
Δέσποινα τόσο εσύ όσο και το liontarini μιλήσατε για τον έναν γονέα, έγραψες ότι η μητέρα του τον ενέπνεε και του έδινε δύναμη. Αυτό, από που το συμπεραίνεις?
Επίσης γράφεις πως ο ¶ρης δεν είναι καλός στην θέση αυτή κι ανέπτυξες τα αρνητικά του τα οποία πάνω κάτω είναι όλα δεκτά. Ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τα θετικά του ¶ρη στην θέση αυτή. Δεν είναι άσχημη θέση για τον ¶ρη και μην ξεχνάς πως βρίσκεται στον 6ο οίκο, στον οίκο της χαράς του γιατί εκεί μπορεί να διοχετεύει την δράση του με ευκολία.
Ως κυβερνήτης 4ου δίνει φασαρίες, εντάσεις με τα μέλη της οικογενείας, δυναμικά άτομα που αναλώνουν πολύ από την ενέργεια τους στις καθημερινές πρακτικές τους ανάγκες.
Επίσης δείχνει πως κατά καιρούς εργαζόμαστε με την οικογένεια, δεν θυμάμαι αν έχω αναφέρει πως κι η μητέρα του ήταν ηθοποιός. Δεν γνωρίζω αν έχουν δουλέψει μαζί αλλά και μόνο που έχουν παρόμοια επαγγέλματα όλοι σ' αυτό το σπίτι καταλαβαίνουμε πως πέρα από τον δεσμό αίματος που τους ενώνει έχουν κοινές καθημερινές ασχολίες..
Δεν θα πω ότι εκείνος ήταν πιο εριστικός από τους υπολοίπους γιατί απλά δεν γνωρίζω τα ωροσκόπια των υπολοίπων, σίγουρα όμως προκαλούσε με την συμπεριφορά του και κυρίως με την εριστική και καυστική φλυαρία του. Δεν φαίνεται να είχε εύκολα παιδικά χρόνια, η οικογένεια παρα ήταν δραστήρια και κινητική ως προς την ανεύρεση εργασίας με αποτέλεσμα να μην παίρνει τόσο συναίσθημα όσο θα έπρεπε. Αρκετές μετακινήσεις, διπλά σπίτια και γενικά οικογένεια που συχνά πυκνά χωρίζονταν σε "στρατόπεδα"
Η δύσκολη όψη του ¶ρη με την Αφροδίτη ενδέχεται να δείχνει προβλήματα σε σχέση με την οικογένεια και την σύντροφο. Η οικογένεια δεν εγκρίνει γενικά τον τρόπο που μοιράζεται τον εαυτό του, τις συντρόφους του, τις επιλογές που έχει κάνει ως τώρα στην καριέρα του και φυσικά τα προβλήματα του με τον νόμο. Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα δείχνει βίαιες καταστάσεις μέσα στο σπίτι, παράνομες δραστηριότητες, ανεξέλεγκτες καταστάσεις και βία γενικότερα στην ζωή του.
Φαντάζομαι μιας κι όλοι γνωρίζουμε για ποιον μιλάμε θα γνωρίζετε ότι ο λόγος που καταδικάστηκε σε 60 ημέρες φυλακή (έκτισε τις 30) και δεν θυμάμαι σε πόσες ώρες κοινωνικής εργασίας, είναι γιατί χτύπησε έναν παπαράτσι.Λέγεται, ότι τους παρακολούθησε με την Μαντόνα σε κάποιο ξενοδοχείο κι όταν τον έπιασε ο Σον Πεν τον κρέμασε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου αφού πρώτα του έσπασε την φωτογραφική μηχανή.
Δεν θέλω να πάμε στα ερωτικά του ακόμη γι αυτό σταματώ εδώ.
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Πολύ καλά τα πάτε, έχω όμως κάποιες ερωτησούλες.
Δέσποινα τόσο εσύ όσο και το liontarini μιλήσατε για τον έναν γονέα, έγραψες ότι η μητέρα του τον ενέπνεε και του έδινε δύναμη. Αυτό, από που το συμπεραίνεις?.........
Έχω διαβάσει ότι ο τέταρτος οίκος δείχνει την επιρροή κυρίως της μητέρας στα παιδικά-οικογενειακά χρόνια ενός προσώπου. Επίσης ότι αν το ζώδιο της ακμής είναι της φωτιάς τότε φαίνεται ότι το παιδί υποστηρίζεται ώστε να έχει αυτοπεποίθηση.....
Ισχύει????
-
Εαν είναι άνδρας, τότε ο τέταρτος σηματοδοτεί τον πατέρα, εαν είναι γυναίκα την μητέρα.
Μάλλον, από τη συζήτηση προκύπτει ότι είναι άρρεν, άρα ο πατέρας εκφράζει αυτές τις ιδιότητες.
Εγώ όμως έχω μια απορία. Ο ¶ρης στον 6ο μου φαίνεται δύσκολος ούτως ή άλλως. Όλη η ενέργεια βγαίνει στο χώρο της εργασίας. Κάνω έρωτα με τη δουλειά μου ένα πράγμα.
-
ΤΟο συμπερανα απο αυτα που εχω μελετησει απο τα αρθρα
εσυ θα μου πεις αν τα συνδιασα σωστα:love::bigsmile:
Λοιπον ο 4ος οικος ειναι οι ριζες μας
και αυτα που νιωθουμε μεσα στο σπιτι
'' νιωθω...σεληνη''κυταρρο-μανα
4ος οικος αντιστιχει με τον καρκινο κυβερνητης σεληνη -μητερα-
επομενως η μητερα του ηταν αυτη που
του ενισχησε τις φιλοδοξιες του και του εμφυσησε και του μετεδωσε
τα δικα της ονειρα και οραματα τα οποια επιασαν τοπο μεσα του
με το δυνατο τριγωνο σεληνης -πωσειδωνα σε νερο ...που εχει
το συνδυασα Τινα μου
αγαπη και τρυφεροτητα λιγες φορες επαιρνε [μην ξεχναμε την ασχημη οψη κρονου-σεληνης]
τα μπραβο γιε μου ηταν μονο για το οτι βαδισε εκει που αυτη ηθελε
και τα καταφερνε τοσο καλα ο γιος της
τα ονιερα της εβλεπε οτι θα πραγματοποιηθουν μεσα απο αυτον
η'' ειχαν κοινα οραματα
Ο Αρης στον 6ο νομιζω οτι του αυξησε την νευρικοτητα
σε αυτη την θεση και στο ζωδιο αυτο
σαρκασμος και γλωσσα - τσεκουρι πιο μεγαλη απο το μποι του που λενε...
ο ερμης κυβερνητης των δυδυμων
που ο 6ος αντιστιχει και σην παρθενο παλι ερμη εχουμε εδω
μας ενισχηει την καυστικοτητα μαζι με την κριτικη για ολους και για ολα
για αυτο ειπα οτι ισως δεν ειναι και πολυ καλη θεση.
Περιμενω αγαπημενη μου:love::love:
-
liontarini, οι δύσκολες όψεις στο χάρτη δείχνουν αδυναμίες, διχασμό και κρίσεις που πρέπει να διαχειριζόμαστε, αλλά εκλύουν και τεράστια ποσά ενέργειας, που βοηθούν τον άνθρωπο να εξελίσσεται. Οι περισσότεροι χάρτες διάσημων ανθρώπων έχουν σκληρές όψεις, οι οποίες δείχνουν ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι ξεχωριστοί. Μην λογίζεις, δηλαδή, τα τετράγωνα μόνο ως ελαττώματα και ένταση. Για παράδειγμα, σε μια συναστρία, το τετράγωνο Αφροδίτης-¶ρη δείχνει καβγάδες και διαμάχες, αλλά και ένοτνη ερωτική έξαψη, είναι κατεξοχήν ερωτικός δείκτης. ¶σχετα από την όψη, βλέπουμε ότι πλανήτες στον 6ο οίκο του συνδυάζονται με κάποιο τρόπο με πλανήτες στον 9ο (έστω και τετράγωνο). Αυτό σημαίνει εργασία (6ος) σε συνδυασμό με Μ.Μ.Ε., εξωτερικό, τηελοπτική προβολή (3ος-9ος σημαίνει επικοινωνία=τηλεόραση, έντυπα). Είναι το ίδιο με όταν ο Κρόνος π.χ. τετραγωνίζει τον Ηλιο μας. Φέρνει δυσκολίες και κάποια εμπόδια, αλλά και ανταμοιβή, αν έχουμε εργαστεί σκληρά, και νέες υποχρεώσεις ή ευθύνες με την ανάληψη σημαντικότερων θέσεων (επαγγελματικά, κοινωνικά κτλ.). (Ευλογάω τα γένεια μου, με λίγα λόγια, γιατί έχω stellium Αφροδίτης, Κρόνου, Πλούτωνα και Ήλιου στον 9ο-ακμή 10ου, κάποια μέρα θα λέτε ότι με ξέρατε :bigsmile::bigsmile: )
-
Και να συμπληρώσω κάτι για τον Αρη στον 6ο, νομίζω ότι φέρνει και σκληρή κριτική εκεί, εκτός φυσικά από σχολαστικότητα και τελειομανία.
-
Μια και πιάσαμε να αναλύουμε τον ¶ρη του συγκεκριμένου χάρτη, να προσθέσω ότι ο 6ος συνδέεται άμεσα με την προσφορά υπηρεσιών (Παρθένος) και ως κυβερνήτης 4ου (ο 4ος συνδέεται με την πατρίδα).
Ο συγκεκριμένος ¶ρης από αυτή την θέση κάνει τετράγωνο με την σύνοδο Πλούτωνα -Αφροδίτης στον 9ο που συνδέεται με τις φιλοσοφικές-πολιτικές- ηθικές αξίες. (φαίνεται πως μεγάλωσε με γονείς που είχαν ισχυρές τοποθετήσεις και άποψη)
Ο άνθρωπος αυτός, είναι φανερό ότι έχει έντονες αξίες και πιστεύω με κίνδυνο μάλιστα να γίνεται δογματικός ή και να έχει δικά του φιλοσοφικά κατασκευάσματα.
Το πιο πιθανό είναι να γίνεται δογματικός και ακραίος.
Σίγουρα πάντως, με αυτό τον ¶ρη παλεύει για τα πιστεύω του και προσφέρει εμπράκτως την ενέργειά του. (Ήταν από τους επώνυμους που δεν δίστασε να βουτήξει στα μολυσμένα νερά της Νέας Ορλεάνης και να βοηθήσει τους συμπατριώτες του δια της παρουσίας του και της προσωπικής του προσφοράς και όχι στα λόγια ή από το περίσσευμα μιας δωρεάς)
-
Δεν θα διαφωνήσω EPANASTATIS. Ωστόσο, έχω την πεποίθηση, ότι είναι το σύνολο του χάρτη που δείχνει αν και κατά πόσον ο κάθε άνθρωπος μπορεί να επιλύσει τις συγκρούσεις. Χωρίς να θέλω να φανώ δογματικός, οι σημαντικοί άνθρωποι δεν έχουν μόνο δύσκολες όψεις. Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τυχόν θετικές, που να λειτουργούν εξισορροπιστικά, την οικοθεσία πάνω από όλα, πού δηλαδή γίνονται οι όψεις, αλλά και τις θέσεις πλανητών σε ζώδια, ώστε ακόμη και αν υπάρχει περίπτωση δύσκολων όψεων, να έχουμε σημάδια δυνατότητας επίλυσης.
-
Quote:
Originally Posted by
liontarini
Δεν θα διαφωνήσω EPANASTATIS. Ωστόσο, έχω την πεποίθηση, ότι είναι το σύνολο του χάρτη που δείχνει αν και κατά πόσον ο κάθε άνθρωπος μπορεί να επιλύσει τις συγκρούσεις. Χωρίς να θέλω να φανώ δογματικός, οι σημαντικοί άνθρωποι δεν έχουν μόνο δύσκολες όψεις. Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τυχόν θετικές, που να λειτουργούν εξισορροπιστικά, την οικοθεσία πάνω από όλα, πού δηλαδή γίνονται οι όψεις, αλλά και τις θέσεις πλανητών σε ζώδια, ώστε ακόμη και αν υπάρχει περίπτωση δύσκολων όψεων, να έχουμε σημάδια δυνατότητας επίλυσης.
Τείνω να συμφωνήσω μαζί σου Liontarini, με την μόνη διαφορά ότι γενικά τα τετράγωνα δείχνουν τομείς της ζωής που λόγω της έντονης προσπάθειας που καταβάλλεται για να αντιμετωπιστούν αυτές οι δυσκολίες, εκεί υπάρχει και μεγάλη πρόοδος!
Μάλλον αυτό θα ήθελε να πει ο φίλος μας. Σαφώς, όπως λες, σε χάρτη επωνύμων θα βρεις σίγουρα μερικές δυναμικά καλές όψεις. Πως αλλιώς άλλωστε;
Ένας χάρτης όμως, χωρίς δύσκολες όψεις, δεν δίνει στον άνθρωπο την ανάγκη της προσπάθειας επίτευξης.
-
katiakiss πόσο δίκαιο έχεις. Αλλά την τύχη μου έναν τέτοιο χάρτη ήθελα.
-
Quote:
Originally Posted by
liontarini
katiakiss πόσο δίκαιο έχεις. Αλλά την τύχη μου έναν τέτοιο χάρτη ήθελα.
Αφού έχεις την αστρολογική γνώση, άδραξε την μέρα ρουφώντας το μεδούλι των καλών διελεύσεων! Βοηθάει σε κάθε περίπτωση χάρτη. (εύχομαι…)
-
Χαίρομαι να σας σας βλέπω δραστήριους κι ενεργητικούς και κυρίως να δίνετε απαντήσεις ο ένας στον άλλον.
Parkat μου, η ακμή 4ου σε ζώδιο της φωτιάς δείχνει δυναμικούς γονείς οι οποίοι μαθαίνουν στο παιδί να είναι ανεξάρτητο, αισιόδοξο και με αυτοπεποίθηση. Ο κυβερνήτης όμως εδώ βρίσκεται σε τετράγωνο με Πλούτωνα. Δεν είναι ότι καλύτερο η επιρροή που ασκείται στο παιδί, είμαι σχεδόν βέβαιη ότι τα παιχνίδια ελέγχου που παίζονταν στο σπίτι τους τον επηρέασαν τόσο αρνητικά ώστε ο ίδιος να υπονομεύει την δράση του. Το ένστικτο της επιβίωσης, η συναισθηματική του κατάσταση αλλά κι αγάπη και τρυφερότητα που πρέπει να πάρει τα πρώτα χρόνια της ζωής του ένα παιδί στην συγκεκριμένη περίπτωση κλονίζονται από τις εμμονές, και την καταστροφική μανία του Πλούτωνα. Πόση αυτοπεποίθηση μπορεί να έχει αυτό το παιδί? Ευτυχώς για εκείνον έχει Ήλιο στον Λέοντα σε τρίγωνο με Δία κι Ωροσκόπο στον Τοξότη.
Ο 4ος οίκος σε γενικές γραμμές συνδέεται με την μητέρα, απόλυτα λογικό αφού ο 4ος οίκος συνδέεται με τον Καρκίνο. Ας μην ξεχνάμε όμως πως η οικόγενεια δεν είναι μόνο η μητέρα. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως κάθε ωροσκόπιο λειτουργεί κατά περίπτωση. Έχω δει πολλά ωροσκόπια γυναικών, οι οποίες όταν μιλούν για τον πατέρα τους ουσιαστικά περιγράφουν τον 4ο τους οίκο. Με γνώμονα αυτό, θα πω, πως ο 4ος ούτως ή άλλως σχετίζεται με τους δυο γονείς, την διαφορά όμως την κάνει ο Ήλιος/Κρόνος κι η Σελήνη.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση κι εγώ πιστεύω πως οι ¶ρειες καταστάσεις είναι προνόμιο του πατέρα. Αφενός ο Ήλιος στον Λέοντα δείχνει ηγετικές τάσεις αφ' ετέρου, ή σύνοδος με τον Ουρανό δείχνει εκρηκτικό άνθρωπο σε αντίθεση με την μητέρα η οποία βρίσκεται στον Καρκίνο και θέλει να δώσει όλη της την αγάπη και στοργή. Η Αντίθεση της με τον Κρόνο περιορίζει το συναίσθημα της, δεν εκδηλώνεται με ευκολία εξαίτίας της καταπίεσης που τρώει από τον Κρόνο. Καταπιεσμένη γυναίκα που βίωσε σκληρότητα από τον σύζυγο/πατέρα και εν συνεχεία κι από τον γιο (Κρόνος στον 1ο).
Όσο για τον ¶ρη, είναι δύσκολος στον 6ο για όσους είναι τεμπέληδες εκ πεποιθήσεως.
Κατά τ' άλλα στον 6ο οίκο μια χαρά διοχετεύει την ενέργεια του, παρέχει υπηρεσίες (παντός είδους υπηρεσίες, ακόμη και με τον τρόπο που μας είπε η Κάτια) με αποτέλεσμα να εκτονώνεται η ενέργεια αυτή στον εργασιακό χώρο και στις καθημερινές του ασχολίες..
-
Τινα μου θα παθω. Ο γιος μου εχει τον 4ο οικο στον αιγοκερω ,ο κυβερνητης του ο κρονος ειναι στον 5ο οικο κ κανει αντιθεση με Αρη στο Λιονταρη κ ο Αρης τετραγωνιζει με την Αφροδιτη στον Ταυρο και τον Πλουτωνα στο Σκορπιο. Ο δε Κρονος κανει τετραγωνο με την Σεληνη στον Ταυρο. Ο Πλουτωνας κανει αντιθεση με τη Σεληνη.
Ειμαι εγω μια μεγαιρα μανα που εχω και Αφροδιτη στον Καρκινο? Νοιωθει τοσο μεγαλη καταπιεση απο μενα ο γιος μου οση εγω αντιλαμβανωμαι προσπαθωντας να ερμηνευσω τον 4ο οικο του?
Περιμενω τα σχολια σου.
Να ειστε ολοι καλα ,οποιος θελει ας σχολιαση αυτες τις πλανητηκες θεσεις , καθε καταπελτης ευπροσδεκτος
θα με βοηθησει να γινω καλυτερη.:sad:
-
Ενα λαθος εκανα ,ο Αρης τετραγωνιζει με την Σεληνη στον Ταυρο κ οχι με την Αφροδιτη που κ εκεινη βρισκεται στον Ταυρο. Ελπιζω να μην σας μπερδεψα.
Περιμενω με αγωνια τις αποψεις σας
και παιδια, χωρις φοβο και παθος ,το ξερω οτι ολα θα ειναι καλοπροαιρετα .:banana
-
Αγαπητό πλανητάκι,
έχεις θέσει την απορία σου σε λάθος θέμα. Εδώ γίνεται ανάλυση συγκεκριμένου χάρτη. Μπορείς αν θέλεις να θέσεις εκ νέου το θέμα στην αναλογη ενότητα - εραστές της αστρολογίες - και όποιο μέλος μπορεί θα σου απαντήσει.:bigsmile:
Φιλικά,
Φωτεινή
-
Φωτεινη σ ευχαριστω πολυ για την ενημερωση.:banana
-
Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι να πάμε παράκατω αν κάποιος δεν έχει να προσθέσει κάτι άλλο!
Περιμένω τις αναλύσεις σας για τον 5ο οίκο!
-
Ταύρος στον 5ο οίκο
Γήινος, γόνιμος, ερωτιάρης. Έχει ισχυρή αίσθηση αφής και του αρέσουν τα ωραία αλλά απλά πράγματα στη ζωή.
Αφροδίτη στην Παρθένο
Φοβάται να δείξει τα πραγματικά του αισθήματα. Φόβος απόρριψης. Είναι επικριτικός και δύσπιστος στις σχέσεις του. Προτιμά να μοιράζεται εργασιακά ενδιαφέροντα.
Αφροδίτη στον 9ο
Του αρέσουν τα ταξίδια, η περιπέτεια, η μελέτη, η διδασκαλία.
Αφροδίτη τετράγωνο ¶ρης
Προβλήματα με το νόμο(9ος) λόγω βίαιας συμπεριφοράς. Εριστικός. Επιδιώκει μανιωδώς το σεξ και τη συσσώρευση αγαθών.
Η σύνοδος με τον Πλούτωνα τονίζει την αυταρχική και βίαιη συμπεριφορά αλλά και τα βαθιά συναισθήματα!
Αφροδίτη εξάγωνο Ποσειδώνας
Δημιουργικός στις Τέχνες ενώ έλκεται από εκλεπτυσμένους και δημιουργικούς ανθρώπους.
Αφροδίτη τρίγωνο Κρόνος
Δε βασίζεται στην τύχη. Δεν είναι τζογαδόρος. Πιστός στη σχέση, όταν αγαπήσει.
:love:
-
Kαλησπερα σε ολους,
λοιπον ο 5ος στον Ταυρο .
Ο 5ος ειναι ο οικος της δημιουργιας, των παιδιων,των απολαυσεων, της διασκεδασης, των τυχερων παιχνιδιων.
Σε ολα αυτα εκεινος θα λειτουργει σαν Ταυρος, δηλ. θα ειναι δημιουργικος με καλιτεχνικες τασεις, θα ειναι λατρης των καθε ειδους απολαυσεων.Δεν πιστευω οτι θα ειναι επιρεπης σε τυχερα παιχνιδια γιατι ο Ταυρος ειναι γηινος και δεν ρισκαρει. Με το θεμα των παιδιων τι λεμε?
Με την Αφροδιτη στην Παρθενο μπορει να εχει κανει περιουσια δουλευοντας σκληρα εφ οσον η Παρθενος κανει τετραγωνο με τον Αρη.
Αυτο το τετραγωνο τον κανει κ ζηλιαρη, κτητικο, και επιθετικο.
Αφροδιτη τριγωνο με τον Ποσειδωνα ,ζει πλατωνικους ερωτες και ειναι πολυ καλιτεχνικο ατομο.
Αφροδιτη τριγωνο με Κρονο, εχει βαθια συναισθηματα, επειδη η Αφροδιτη κανει συνοδο με Πλουτωνα , αλλα δεν τα εξωτερικευει ευκολα, αν κ επειδη η Αφροδιτη ειναι σε μεταβλητο ζωδιο εχει μια βοηθεια απο κει .
Το οτι η Αφροδιτη ειναι σε συνοδο μετον Βορειο Δεσμο κ αναδρομο μεσα στην Παρθενο , αυτο δεν ξερω να το ερμηνευω ,περιμενω απο σας .
Παρακαλω διορθωστε τα λαθη μου αν υπαρχουν.
Φωτεινη προσπαθησα να συνδεθω με το ¨αδελφακι μας" χωρις επιτυχια.
Θα σου πω τι εκανα
χρησιμοποιησα ονομα χρηστη κ κωδικο τα ιδια που χρησιμοποιω για να συνδεθω με το myhoroscope και email αυτο που εχω ,μου απαντησε οτι αυτα χρησιμοποιουνται απο αλλο χρηστη.
Δευτερη προσπαθεια,αλλο ονομα αλλο κωδικο το ιδιο email , απαντηση, το email ανηκει σε αλλο χρηστη.
Με επιασε απογνωση τι να κανω? Πρεπει να αλλαξω κ email? Βοηθεια :banana