Re: Ηλιακή επιστροφή (Solar return)
[QUOTE=Victory;128357]
Quote:
Originally Posted by
Victory
Καλημέρα σας, χρόνια πολλά και καλή εβδομάδα. Το πολύ άρθρο της κας Μεντάκη μου δημιούργησε μια πολύ μεγάλη απορία ίσως και λίγο πανικό :unsure: σχετικά με την φετινή ηλ. επιστροφή μου. Η Αφροδίτη της επιστροφής μου βρίσκεται 23.46'ο του Τοξότη στον 4ο ηλιακό οίκο (ακριβώς πάνω στην ακμή 11ου στον γενέθλιο) , σε συγκλίνουσα σύνοδο με την Σελήνη επιστροφής (στις 18.48ο Τοξότη). Στις 15/6 έχουμε την έκλειψη σελήνης στις 24ο Τοξότη. Τι μπορεί να υποδηλώνει αυτή η έκλειψη με δεδομένου ότι ο ωροσκόπος της επιστροφής είναι Λέων (7ος, 27.16ο οίκος γενέθλιος, αλλά δεν κάνει αντίθεση με τον γενέθλιο ωροσκόπο - 13.45ο Υδροχόου)[/QUOTE
Κάποιος ,σας παρακαλώ να με καθοδηγήσει .....:unsure:
Ποιους οικους κυβερνα η αφροδιτη της ηλιακης επιστροφης και σε ποιους γενεθλιους οικους αντιστοιχουν ? Ποιο οικο κυβερνα η σεληνη της ηλιακης επιστροφης και σε ποιο γενεθλιο οικο αντιστοιχει ? Και τελος ο ηλιος σε ποιο οικο βρισκεται στην ηλιακη και που πεφτει στο γενεθλιο ?
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση Hattie23 . Η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης 3ου (γενέθλιο 8ο)και 10ου ( γενέθλιο 3ο)στον χάρτη ηλιακής επιστροφής , με ακμή 3ου στις 18.30ο Ζυγού σε σύνοδο με τον Κρόνο, (ανάδρομο της Ηλιακής) στις 17.13ο του Ζυγού. H Σελήνη τώρα έιναι κάπως περίεργο, γιατί "φαίνεται" να έιναι Κυβερνήτης 12ου , αλλά η ακμή 12ου είναι στις 29ο Καρκίνου και η ακμή 11ου στις 26.40ο Διδύμων. Δηλαδή σχεδόν ολόκληρος ο ΚΑρκίνος είναι στον 11ο. Και αντιστοιχεί στον γενέθλιο 6ο. Ο Ηλιος βρίσκεται στον 6ο Ηλιακό οίκο που αντιστοιχεί στον 12ο γενέθλιο.
Ελπίζω να έιμαι κατανοητή!!! Περιμένω με αγωνία την απάντηση σου, και όσων μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν. Ευχαριστώ
παιδια εγω που εχω καποιους πλανητες στο 2 και 3 οικο και πολουσ στο ζωδιο του κριου? τι γινετε ? μπερδευτικα:blink:
Καλησπέρα! θα ήθελα να ρωτησω στην ηλ. επιστροφή όταν ο πλουτωνας είναι στο 7ο οίκο και οι όψεις που κάνει με τους γενεθλιους ειναι πολλές και σκληρες!!!Δηλ. πολλά τετράγωνα π.χ. ηλιακος πλουτωνας τετράγωνο με γενεθλ. σεληνη, ερμη, άρη και πλουτωνα; πώς θα μπορούσα να το ερμηνευσω; "δακρυα - πόνος"!!!!!
Στο γενεθλιο όμως δεν έχω τετραγωνο με πλούτωνα!Ισως τελικά να με επηρεάσει και τόσο οι αρνητικές του όψεις της ηλιακής επιστροφής;
ομως δεν μπορεί να μην εκδηλώνουν εμποδια, παίδεμα και πόνο ένας πλουτωνας στον 7ο οίκο (στους αντιστοιχους τομείς που εκπροσωπει) στην ηλ. επιστροφη με πολλά τετράγωνα με τους γενεθλιους πλανήτες;!!!
Θα ήθελα την γνωμη σας αγαπητά μου μέλη!!!!!!!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων