Originally Posted by
super_lela
Ευχαριστώ :embarrest
Ορθώς κατάλαβες, στις διελεύσεις αναφέρομαι (χάλια ο Ερμής μου :wacko:). Κάτι ανάλογο συμβαίνει και σε μένα. Είχα δει πριν από χρόνια έναν φίλο μου στον ύπνο μου. Χάλια ήτανε. Παχύ τον είδα, χωρίς μαλλιά, κουρασμένος, ένα χάλι. Ξυπνάω και τον παίρνω τηλέφωνο αμέσως. Του λέω το όνειρο περιμένοντας να μου πει, όχι βρε παιδί μου, μια χαρά είμαι. Αντ' αυτού παίρνω την απάντηση: "έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα"...
Και χτες το βράδυ είδα κάτι περίεργα ξανά. Πάλι στεναχώριες έρχονται - αυτήν την φορά είδα έναν άλλο φίλο μου. Περιμένω κανέναν μήνα - στην χειρότερη - να δω τι έρχεται.
Έχω και καλύτερα! Λέω και το φλυτζάνι... (το αυγό όχι ακόμη :cheesy:). Ήμασταν με φίλες και πίναμε καφέ. Φυσικά και ανάμεσά μας ήταν μία που δεν πίστευε σε αυτά. Για να γελάσουμε όμως με άφησε να δω το φλυτζάνι της. Βρήκα φίλη της που είχε κάνει γυναικολογική εγχείριση - τίποτα το άμεσα σοβαρό, απλά έπρεπε να γίνει (χωρίς πλάκα την είχα δει πάνω στο γυναικολογικό κρεβάτι και τον Χάρο πίσω πάνω της.:weird:). Τελικά δεν γελάσαμε...:nuts:
αστρολογικά δεδομένα (μου):
Ποσειδώνας στον Τοξότη και στον 2ο Οίκο σε αντίθεση με τον Κρόνο και εξάγωνο με Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Πλούτωνα. ¶, κάνει και τρίγωνο με το Μεσουράνημά μου και χιαστή με τον Χείρωνα. Οπότε μάλλον είναι τονισμένος;
Στον Δωδέκατο Οίκο μου έχω τον Ερμή (καταπιεσμένη η επικοινωνία μου) :cry:
Το ονειρολόγιο μάλλον είναι καλή ιδέα. Θα ενημερώσω άμα και όταν βγάλω καμιά άκρη :bigsmile: