Re: Οι πλανήτες: Αστρολογικό κουίζ
καλησπερα,και ενω πηρα χαρτι και μολιβι,ειχαν τελειωσει τα κουιζ..ευχαριστω ηταν πολυ ωραια
εγω ειχα σκεφτει και τον Ερμη για την πτωση.ενα τετραγωνο με αρη ,και Κρονο..για τα ατυχηματα δεν κοιταμε συνηθως τις οψεις του Αρη?Και για τον θυμο θα κοιταγα αν ειναι γενικα νευρικος,η αν το εκανε τωρα για πρωτη φορα,και μετα θα κοταγα αν ειναι οψι παροδικη,αρη -ερμη η οποια μπορει να ενεργοποιησε καποιοα γενεθλια οψι με ΟΥΡΑΝΟ..γιατι αν εχει οψι ουρανο αρη,θα αναρωτηθουμε πως ζει αυτη η γυναικα με αυτον..ευχαριστω
Quote:
Στις δυσαρμονικές όψεις ¶ρη/Ουρανού θολώνει το μυαλό από θυμό, από κάτι που ενόχλησε το άτομο και εκφράζεται απότομα προς τα έξω. Η διαφορά τους από τις δυσαρμονικές όψεις ¶ρη/Πλούτωνα και ¶ρη/Κρόνου είναι ότι σ'αυτές ο θυμός είναι πιο στοχευμένος, έχει ως στόχο να θίξει, να μειώσει ή να βλάψει τους άλλους. Επίσης, κάτω από κάποιες προϋποθέσεις δίνουν μεγάλη σκληρότητα
Τωρα καταλαβα την διαφορα Ουρανου....Πλουτωνα...ενας ειναι της στιγμης,αποτομα οπως λετε και πιθανώς τα περασει γρηγορότερα...και ο αλλος θελει να βλαψει,δεν κάνει αστεία. Σας ευχαριστουμε για τη φωτιση. :embarrest
Ούτε ο Ουρανός κάνει αστεία αγαπητή φίλη.
Την διαφορά που έγραψε η Κοραλλία την έχω παρατηρήσει σε ένα μιρκό δείγμα. Ο δε ¶ρης Ουρανός μπορεί να κάνει "κακό" ακόμα και στον ίδιο του τον ευατό όταν δράσει ανεξέλεγκτα.
Ο δε Πλούτωνας είναι στοχευμένος στον άλλο.
Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι αυτές οι όψεις είναι συνεχώς "ενεργές" ότι ότι θα λειτουργήσουν πάντα στο 100% τους.
Quote:
Originally Posted by
ScP
Ούτε ο Ουρανός κάνει αστεία αγαπητή φίλη.
Την διαφορά που έγραψε η Κοραλλία την έχω παρατηρήσει σε ένα μιρκό δείγμα. Ο δε ¶ρης Ουρανός μπορεί να κάνει "κακό" ακόμα και στον ίδιο του τον ευατό όταν δράσει ανεξέλεγκτα.
Ο δε Πλούτωνας είναι στοχευμένος στον άλλο.
Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι αυτές οι όψεις είναι συνεχώς "ενεργές" ότι ότι θα λειτουργήσουν πάντα στο 100% τους.
Κλασικό παράδειγμα οι όψεις αντίθεσης και τετραγώνου των Κρόνου-Πλούτωνα, που σχηματίστηκαν την τελευταία εκατονταετία. Στις πλείστες περιπτώσεις που ενεργοποιήθηκαν από τον Ουρανό συνδέονται με τοπικούς και παγκόσμιους πολέμους και εξεγέρσεις έως και πραξικοπήματα...