Re: Σημαντικές όψεις στις 30 Ιανουαρίου
Quote:
Originally Posted by
vikou
Έχω ωροσκόπο στη 12η του Τοξότη και Χείρωνα στη 10η του Κριού (4ος). Πανσέληνος στον 8ο..Συνειδητοποίησα μόλις σήμερα κάποια λάθη μου, για τα οποία δεν ξέρω αν κατάφερα να επανορθώσω...Μάλλον ο Χείρωνας έβαλε το χεράκι του :) Πάντως όσα περιστατικά έχω διαπιστώσει, οι επιρροές ήταν κατά τη διάρκεια της όψης, όχι πριν, ούτε μετά..
Γεια σου vikou.
Είναι χρήσιμα και ενδιαφέροντα αυτά που μας είπες.
Οι όψεις έχουν μια ανοχή. Ξεκινούν συγκλίνουσες (ανοχή πριν σχηματιστεί η όψη), γίνονται ακριβείας και μετά αποκλίνουσες (ανοχή αφού σχηματιστεί η όψη) μέχρι να τελειώσει η ανοχή τους και να λήξη η όψη. Όταν λες ότι οι επιρροές των τράνζιτς στον χάρτη σου είναι κατά την διάρκεια της όψης τι εννοείς; Πριν σχηματιστεί η όψη, όταν είναι ακριβείας ή αφού σχηματιστεί;
Οι δυο κατηγορίες που ανάφερα αφορούν αυτό ακριβώς, συστηματικά να λειτουργούν οι τράνζιτς όταν οι όψεις είναι συγκλίνουσες ή αποκλίνουσες.
Όταν η όψη είναι ακριβείας 1-2 μοίρες απόκλιση. Ε! τώρα βέβαια με τη Σελήνη επειδή είναι γρήγορη δεν το πολυψάχνω :)
Έχω ελπίδες άραγε να εκτιμηθούν οι ενέργειές μου, αφου ο ωροσκόπος και ο χείρων κάνουν θετικές όψεις με τη διελ.σελήνη? Δύσκολο μου φαίνεται γιατί ο χείρων μου κάνει μια ωραιότατη αντίθεση με τον ουρανό μου που χτυπιέται από τον Κρόνο...
Quote:
Originally Posted by
zw_epimenontas
θα γινει το αναθεμα μου φενεται :cheesy: εχω πολυ απο σταθερο σταυρο πανω μου! ταυροσ με υδροχοο σεληνη λεων πλουτων σκορπιος εχω ομως και πολυ τοξοτη(κρονος,ουρανος) κριο(διας αφροδιτη, β.δεσμος) δυδιμο (ερμης χειρων ) !!!1 αχ αμα μου ελεγε κανεις τι σημενουν αυτα θα ημουν ευγνομων!! πλιιιζ πεστε μου την γνωμη σας:embarrest:embarrest
Γεια σου, Ειρήνη.
Ο στόχος της συζήτησης αυτής είναι, αν οι πλανήτες σου στα ζώδια που αναφέρεις είναι γύρω στην 10η μοίρα, να παρατηρήσεις το Σάββατο τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα γεγονότα της μέρας σου κι αν θέλεις να τα συζητήσουμε όλοι μαζί.
Παρακολουθωντας το θεμα σας εψαξα και βρηκα οτι το Σαββατο ο τρανζιτ Αρης στον Λεοντα θα ειναι σε συνοδο με τον ωροσκοπο μου και παιζει και η Σεληνη φυσικα εκει.
Επισης θα εχω συνοδο της τρανζιτ Αφροδιτης και του Χειρωνα με γεννεθλια Αφροδιτη και χειρωνα στον 7ο οικο.
Να παρω απο τωρα τα βουνα η μπα;;;
Quote:
Originally Posted by
lolitsa
Παρακολουθωντας το θεμα σας εψαξα και βρηκα οτι το Σαββατο ο τρανζιτ Αρης στον Λεοντα θα ειναι σε συνοδο με τον ωροσκοπο μου και παιζει και η Σεληνη φυσικα εκει.
Επισης θα εχω συνοδο της τρανζιτ Αφροδιτης και του Χειρωνα με γεννεθλια Αφροδιτη και χειρωνα στον 7ο οικο.
Να παρω απο τωρα τα βουνα η μπα;;;
Μπα... Υποψιάζομαι ότι τα βουνά θα γεμίσουν κόσμο! Μείνει καλύτερα στην πόλη που θα έχει και ησυχία!!
Quote:
Originally Posted by
vikou
Όταν η όψη είναι ακριβείας 1-2 μοίρες απόκλιση. Ε! τώρα βέβαια με τη Σελήνη επειδή είναι γρήγορη δεν το πολυψάχνω :)
Έχω ελπίδες άραγε να εκτιμηθούν οι ενέργειές μου, αφου ο ωροσκόπος και ο χείρων κάνουν θετικές όψεις με τη διελ.σελήνη? Δύσκολο μου φαίνεται γιατί ο χείρων μου κάνει μια ωραιότατη αντίθεση με τον ουρανό μου που χτυπιέται από τον Κρόνο...
Αυτή την απόκλιση ψάχνουμε, αν είναι συστηματικά πριν ή συστηματικά μετά. Με θετικές όψεις Σελήνης, ¶ρη, Ήλιου και Αφροδίτης με τον άξονα του ωροσκόπου έχεις ελπίδες, με τον Χείρωνα δεν το βλέπω
Quote:
Originally Posted by
Natalia10
Καλησπερα και απο μενα :bigsmile:
Η επιροη της πανσεληνου απ οσο γνωριζω, ξεκιναει δεκα μερες πριν πραγματοποιηθει (πιο εντονα) και δεκα μερες αφου πραγματοποιηθει.
Εγω παντως την επιροη της πανσεληνου την αισθανομαι απο την Κυριακη,νευρα,θλιψη,τσακωμ ι (ισως να φταιει που ο διελαυνων Αρης ειναι στον πρωτο μου οικο τωρα) παρεξηγησεις......δυστηχος πρεπει αυριο να κανω μια συζητηση που θα ξεκαθαριστουν καποια πραγματα,αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα με βοηθησει αυτη η πανσεληνος (ελπιζω να την "βγαλω καθαρη", και ανεμακτα)!χαχαχα!
Και γενικα επειδη ο ωροσκοπος μου ειναι στη 25 μοιρα του Καρκινου ( κυβερνητης σεληνη) καθε φορα που εχουμε πανσεληνο με επειρεαζει ψυχικα (οσο και να το παλευω).
Φιλικα :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Ξεχασα να γραψω πως η πανσεληνος αγγιζει τον αξονα 1 και 7 οικου μου. (πανσεληνος στον 1 οικο σε αντιθεση με την συνοδο Ηλιου-Αφροδιτης στον 7)...Ελπιζω η αυριανη συζητηση που εχω να κανω να φερει το επιθυμητο αποτελεσμα.:bigsmile:
Γεια σου, Λίνα μου.
Η Πανσέληνος δεν έχει τέτοια ανοχή. Η ανοχή της είναι τρεις μέρες, μια μέρα πριν, την μέρα της Πανσελήνου και την επομένη. Ο ανάδρομος ¶ρης στον 1ο σου σε αντίθεση με τους τράνζιτ Ήλιο και Αφροδίτη στο 7ο έφερε την ένταση. Η Πανσέληνος θα φέρει το ξεκαθάρισμα. Να προσπαθήσεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και ταυτόχρονα με τις δικές σου ανάγκες στην συζήτηση να προσπαθήσεις να κατανοήσεις και τις ανάγκες και θέσεις του άλλου.
Σου εύχομαι καλή επιτυχία και περιμένουμε νέα σου!!
Σας ευχαριστω πολυ που απαντησατε στο post που δημοσιευσα.:bigsmile::bigsmile::bigsmile :
Πραγματικα ο αναδρομος Αρης με κανει να εχω πολλα νευρα και αποτομη συμπεριφορα,ιδιαιτερα απο σχεδον τελη Δεκεμβριου μεχρι σημερα (λιγοτερο ομως σε σχεση με τις αρχες του μηνα).
Το πρωτο δεκαημερο του Ιανουαριου ειχα κατι σαν "επανασυνδεση" με το ατομο που ειχα σχεση για 3 μηνες,με το οποιο ειχαμε χωρισει στην πανσεληνο του Νοεμβριου(2 Νοεμβριου),με ασχημο τροπο.Δεν ειμαι σιγουρη αν στην επανασυνδεση βοηθησε και ο αναδρομος Αρης (γιατι και στον γενεθλιο εχω αναδρομο Αρη...καθως επισης και αναδρομο Ερμη-που οταν εγινε η "επανασυνδεση" ηταν αναδρομος- και Αφροδιτη και Κρονο-ΕΛΕΟΣ δηλαδη)!!!
Η συζητηση που εχω να κανω αυριο αφορα αυτο το θεμα,και λογω της πανσεληνου φοβαμαι να μην εχω ασχημα αποτελεσματα (οπως με την πανσεληνο του Νοεμβριου).Επειδη δεν μπορω να αναβαλω την συζητηση , σκεφτομαι να παω με τα νερα του αυριο (χωρις δολιο σκοπο ομως, απλα οταν περασει η πανσεληνος θα υπαρχει μεγαλυτερη ευνοια).Εσεις τι λετε για αυτο?
Σας ευχαριστω για την συμβουλη σας,ευχομαι ολα να πανε καλα.
Ελπιζω να μην σας κουρασα.
Φιλικα:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Natalia10
............................
.................................................. ...
Η συζητηση που εχω να κανω αυριο αφορα αυτο το θεμα,και λογω της πανσεληνου φοβαμαι να μην εχω ασχημα αποτελεσματα (οπως με την πανσεληνο του Νοεμβριου).Επειδη δεν μπορω να αναβαλω την συζητηση , σκεφτομαι να παω με τα νερα του αυριο (χωρις δολιο σκοπο ομως, απλα οταν περασει η πανσεληνος θα υπαρχει μεγαλυτερη ευνοια).Εσεις τι λετε για αυτο?
Σας ευχαριστω για την συμβουλη σας,ευχομαι ολα να πανε καλα.
...............................................
Εγώ λέω να τον παρατήσεις. Πολύ κουβέντα. Αν ήταν να γίνει παιχνίδι, θα γινόταν χωρίς αυτήν...:nuts:
(ξέρω, ξέρω εκτός θέματος)