Re: Απαγορευτικά σημάδια σε ωριαία
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Για εμένα είναι υπερβολή κάποιος που δεν γνωρίζει τον όρο "αμοιβαία υ(α)ποδοχή" και τη σημασία του να ασχολείται με την ωριαία, καθώς είναι εμφανές ότι αγνοεί βασικές αρχές της κλασικής αστρολογίας, οπότε είναι εξίσου λογικό να χάνεται στο πέλαγος των κανόνων και των εξειδικεύσεων της ωριαίας. Γράφει ο Γιάννης για όρια, πρόσωπα και μεταφορές ή παρεμποδίσεις Φωτός και άντε κάποιος αρχάριος στην αστρολογία να μπορέσει να συνδυάσει όλα αυτά. Δεν υποστήρίζω ότι είναι πυρηνική φυσική, αλλά όσο να είναι, ένα βάθος και μια πολυπλοκότητα τα έχει η αστρολογία.
Mητσάκο έχεις δίκιο... Απλά ήταν ένας τρόπος να δείξω στην φίλη μας από που προέρχεται ο όρος που έθεσε {....και ένας έμμεσος τρόπος για να δείξω αυτά που πολύ σωστά αναφέρεις }
Οι υποδείξεις όλων σας με βοήθησαν πολύ μπορώ να πω και μάλιστα μου έδωσαν έναυσμα για περαιτέρω ενασχόληση με το θέμα.Βέβαια από οτι κατάλαβα είναι λίγο νωρίς για μένα να ασχοληθώ με το ''κομμάτι'' ωριαία που είναι αρκετά πολύπλοκο και σύνθετο.Προς το παρόν λοιπόν ας συλλέγω γνώσεις...Και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σας.Καλή χρονιά σε όλους!
Quote:
Originally Posted by
anastazia
Οι υποδείξεις όλων σας με βοήθησαν πολύ μπορώ να πω και μάλιστα μου έδωσαν έναυσμα για περαιτέρω ενασχόληση με το θέμα.Βέβαια από οτι κατάλαβα είναι λίγο νωρίς για μένα να ασχοληθώ με το ''κομμάτι'' ωριαία που είναι αρκετά πολύπλοκο και σύνθετο.Προς το παρόν λοιπόν ας συλλέγω γνώσεις...Και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σας.Καλή χρονιά σε όλους!
:bigsmile:Καλή Χρονιά και να είσαι σίγουρη πως μέσα απο το φόρουμ θα βοηθηθείς πάρα πολύ όπως και όλοι εμείς τα νέα μέλη στη συλλογή γνώσεων όπου τα παλαιότερα και έμπειρα μέλη μας δίνουν!!:cheesy:
Κάθε φορα που μπάίνω στο site αισθάνομαι ότι κόβω καινούργιο καρπό απο ένα τεράστιο δέντρο συλλογής πληροφοριών και γνώσης!!!:bigsmile: