Re: Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ - ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΛΞΗ
Quote:
Originally Posted by
Lam
Μαύρη σελήνη σε σύνοδο με το χείρωνα (χείρωνας στην αρχή του 11ου οίκου και ζώδιο ταύρου και μ. σελήνη στο τέλος του 10 ου οίκου και ζώδιο κριού), τι σημαίνει σε γενικές γραμμές? μπορεί να δηλώνει κάποια μορφή θεραπείας στα πάθη της μ. σελήνησ? Αλλά τι πάθη να υπάρχουν στον 11ο οίκο
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτή η σύνοδος και κατά πόσο μπορεί να σου δώσει χρήσιμες πληροφορίες. Με 3-4 λεπτά διαφορά στην ώρα γέννησης, η θέση της Λίλιθ αλλάζει. Είναι σε διαφορετικό ζώδιο τα δύο αυτά στοιχεία, άρα και να υπάρχει σύνοδος χάνει την ισχύ της. Πόσο σίγουρη είσαι για την ώρα γέννησης;
Πάθη ..."μαυροσεληνιακά" στον 11ο μπορεί να υπάρξουν, του τύπου της "εξώλης και προώλης" συμπεριφοράς και σχέσεων με ...φίλους, ή την αποφυγή των οικογενειακών υποχρεώσεων. Από ό,τι λες όμως, σε εσένα είναι στον 10ο και στον Κριό, όπου τα ..."πάθη" της Λίλιθ εκφράζονται διαφορετικά (πχ, δυναμισμός στο σεξ προκειμένου μέσω αυτού να επιβληθείς στον σύντροφό σου, ανικανότητα εξωτερίκευσης θερμών συναισθημάτων σε πρώιμη ηλικία κα).
Προσωπικά, και χωρίς αυτό να θεωρείται τίποτα περισσότερο από μια απλή γνώμη, θεωρώ τον Χείρωνα δευτερεύον στοιχείο στον χάρτη, την δε Λίλιθ ...τριτεύον. Αν σε ενδιαφέρει να δεις τη σεξουαλικότητα, πάθη ή άλλα συναφή, πολλά στοιχεία βρίσκεις από τους γνωστούς και μη εξαιρεταίους πλανήτες, παρά από υποθετικά σημεία αμφιβόλου εγκυρότητας ή πλανητοειδείς των οποίων οι αποδιδόμενες σε αυτούς ιδιότητες είναι ακόμα στο στάδιο της μελέτης από τους ερευνητές της αστρολογίας.:bigsmile:
Μπορειτε να μου πειτε σε γενικες γραμμες τι σημαινει Λιλιθ στο 12ο σε συνοδο σχεδον ακριβειας με Δια και με ωροσκοπο,(ολ'αυτα στον Ταυρο)και σε τετραγωνο με Αρη στο 10ο(στον Υδροχοο);Ευχαριστω.
τι σημαίνουν τα παρακάτω:
Λίλιθ Τετράγωνο Ήλιος 2.25
Λίλιθ Τετράγωνο Αφροδίτη 1.37
Λίλιθ Τετράγωνο Αρης 2.15
Λίλιθ Τετράγωνο Ουρανός 1.60
Λίλιθ Τετράγωνο Ποσειδώνας 0.22
οταν η λίλιθ βρίσκεται στον 1ο οίκο ενός γενέθλιου χάρτι στον κριό;
και στους ήλιο,ουρανό,αφροδίτη,άρη,πο σειδώνα ο αιγόκερως;:bigsmile::wacko:
εχω μαυρη σεληνη στον αιγοκαιρω..τι σημαινει?
Quote:
Originally Posted by
καμερον
εχω μαυρη σεληνη στον αιγοκαιρω..τι σημαινει?
Αν κάνεις μια αναζήτηση, θα βρεις και ένα άρθρο για την ερμηνεία της Λίλιθ στα ζώδια :bigsmile:
αν σε μια συναστρια η λιλιθ κανει τριγωνο με τον β.δεσμο του αλλου και η δικια του λιλιθ κανει τριγωνο παλι με τον β.δεσμο τον δικο μου..τι μπορει να σημαινει?
τι σημαινει σε μια σχεση να εχουν και τα 2 ατομα τη μαυρη σεληνη στον καρκινο? πως θα ειμαστε στην σχεση αυτη γενικα?
Quote:
Originally Posted by
zw_epimenontas
τι σημαινει σε μια σχεση να εχουν και τα 2 ατομα τη μαυρη σεληνη στον καρκινο? πως θα ειμαστε στην σχεση αυτη γενικα?
http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%...%EB%E9%E8.html :bigsmile:
δηλαδη μαρεσει να τον καθοδηγω και να κανει και αυτος το ιδιο??? αυτο ειναι μονο? τπτ αλλο?:cry::(