Originally Posted by
katiakiss
Τίνα μου γεια σου. Ειδικά το τελευταίο μέρος της απάντησής σου (το ΥΓ), μου φαίνεται ιδιαιτέρα σωστό! Με όσα γνωρίζουμε ήδη για τις αναδρομές των πλανητών, ίσως η ανάδρομη Αφροδίτη να είναι μια ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τα απωθημένα αισθήματά μας ή εκείνα που χρειάζονται επανεξέταση ή και αναθεώρηση; Μήπως μας φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που στο παρελθόν οι συνθήκες δεν βοήθησαν ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε χώρο στο συναίσθημα κατά την επαφή μας μαζί τους; Ίσως να αποτελούσε και μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε από ένα ζοφερό αισθηματικό τοπίο του οποίου τα ερωτηματικά μας κρατούσαν δέσμιους για καιρό; Πάντως είμαι σίγουρη ότι η ανάδρομη Αφροδίτη δεν συμβαίνει με σκοπό να αναστατώσει την αισθηματική μας ζωή ή να μας βάλει να κάνουμε μια ατυχή σχέση, απλά για να μας ταλαιπωρήσει. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο και γιΆ αυτό με εκφράζει η απάντησή σου.
Αν η Αφροδίτη ήταν κτήριο, νομίζω ότι την περίοδο της αναδρομής της θα αναρτούσε ταμπέλα: « Το κτήριο αναπαλαιώνεται!». Σε ένα αναπαλαιωμένο κτήριο ταιριάζουν οι αντίκες και γιΆ αυτό οι καινούργιες σχέσεις, σε περίοδο αναδρομής, μοιάζουν με φουτουριστικά έπιπλα που αν τα βάλεις στο κτήριο, σύντομα θα καταλάβεις ότι απλώς δεν ταιριάζουν(!) και ήταν εξ αρχής λάθος επιλογή.
Να κάνω και μια συμπλήρωση στα προηγούμενα γραφόμενά μου: Στις εποχές που διανύουμε ωστόσο, το θέμα δεν είναι ότι μπορεί να ελπίζουμε σε λεφτά που έχουμε δανείσει. Το θέμα είναι να ξέρουμε αν η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό θα μπορούσε να σημαίνει ιδιαίτερες πιέσεις για λεφτά που έχουμε δανειστεί! Αν σκεφτεί κανείς τα ανοίγματα που έχει ο κόσμος στις τράπεζες και την εμπλοκή του 8ο λόγω σκορπιού. Ακόμα και τα τρέχοντα θέματα του ασφαλιστικού και του φορολογικού ίσως. Λες να μας βρουν διάφορες εξελίξεις εκείνη την περίοδο; Μακριά από μας! Αυτό μας έλειπε για να κλείσουμε ως άνθρωποι και ως ταμεία! Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα!