Re: Συζήτηση του άρθρου: "Η είσοδος του Δία στον Υδροχόο" από "Ζωή και Ζώδια"
Quote:
Originally Posted by
Eleni67
Σαν ανεκδοτο ακουγεται :bigsmile:
Η¨ σαν σλογκαν προεκλογικης εκστρατειας..:bigsmile:Οπως και να εχει ..ισχυει..:bigsmile:
Υ.Γ1.Τον ειχα παρεξηγησει τον Μπους παιδια τελικα..Τα αντανακλαστικα του, οταν ετρωγε το παπουτσι υπηρξαν αξιοζηλευτα!!!!!!!:bigsmile:
Υ.Γ2.Οσο για τον Ομπαμα..στο μονο ζητημα που θα σταθω ειναι ...η περιφερεια της Κυριας Ομπαμα..πρεπει να χασει αρκετους ποντους..δεν γινεται ο Προεδρος να ειναι φετες και εσυ κυρια μου με τετοια περιφερεια..we need change!!!!!!!!:nuts::nuts:Aν και το βλεπω χλωμο με τον πλανητη της επεκτασης στον Υδροχοο...:bigsmile:Καλη σας εσπερα!
Quote:
Originally Posted by
cancerian
Καλησπερα σε ολους !
Γνωριζει καποιος την ημερομηνια και την ωρα που εγινε η ορκομωσια του Obama καθως και το γενεθλιο Ωροσκοπιο των ΗΠΑ?
με εκτιμηση
cancerian
Όσον αφορά το γενέθλιο των ΗΠΑ, παίζουν 2 ωροσκόπια, σύμφωνα με τους Αμερικανούς αστρολόγους, οι οποίοι χρησιμοποιούν άλλοι το ένα και άλλοι το άλλο και, ω του θαύματος!, δουλεύουν και τα δύο :cheesy:
Το ένα είναι July 4, 1776, 5:10 pm LMT, Philadelphia, PA
και το άλλο (που παίζει και στην κουβέντα) July 4, 1776, 02:13:32 am LMT, Philadelphia, PA
Η ορκωμοσία δεν ξέρω τι ώρα έγινε (θεωρητικά ήταν στις 7 το απόγευμα ώρα Ελλάδος), αλλά στις εφημερίδες ή στο νετ θα αναφέρεται :bigsmile:
Αυτος ειναι ο χαρτης της ορκομωσιας του Βarak Οbama η οποια ελαβε μερος στις 20/1/2009 στις 12.05 ΕST , Washington , DC.
http://i44.tinypic.com/14bnuxz.jpg
Aυτος ο χαρτης ειναι ειναι ενας απο αυτους που θεωρουνται ως γεννηση του κρατους , των Ηνωμενων Πολιτειων Αμερικης4 Iουλιου , 1776, 02:13:32 am LMT, Philadelphia, PA
http://i39.tinypic.com/dbrscp.jpg
Τα αποτελεσματα προς το παρον δικα σας . Προσεχως θα κανω μια αναλυση στο μπλογκ μου στην ιστοσελιδα αυτη.....
Ο πρωτος χαρτης μπορει να αναλυθει και ως χαρτης γεγονοτος...
με εκτιμηση
cancerian
Γιαννη μου εγω προσωπικα περιμενω με αγωνια την αναλυση σου, αλλα απο εκει κ περα μηπως να ασχοληθουμε λιγο παραπανω με της Ελλαδας το Ωροσκοπιο?
Δεν θα ειχε ενδιαφερον να δουμε ολες αυτες τις οψεις, εκλειψεις κ τλ. πως επηρρεαζουν κ την δικη μας χωρα?
(Γιάννη, ένα τεχνικό ερώτημα. Στο astro.com βάζοντας ώρα 12:00 στις 20/1 και για Washington DC βγάζει ωροσκόπο Ταύρο. Έχεις καμία ιδέα; )
Quote:
Originally Posted by
'Ερση
Γιαννη μου εγω προσωπικα περιμενω με αγωνια την αναλυση σου, αλλα απο εκει κ περα μηπως να ασχοληθουμε λιγο παραπανω με της Ελλαδας το Ωροσκοπιο?
Δεν θα ειχε ενδιαφερον να δουμε ολες αυτες τις οψεις, εκλειψεις κ τλ. πως επηρρεαζουν κ την δικη μας χωρα?
Ερση μου ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ , απλα ειδα επειδη γινεται λιγος ντορος με την εκλογη τελικα του Οbama για αυτο το σκεφτηκα ..... Εχεις απολυτο δικιο στο να κοιταξουμε τα ενχωρια μας προβληματα και να αφησουμε για λιγο την εξωτερικη πολιτικη ...
Quote:
Originally Posted by
Βασίλης Παπαδολιάς
(Γιάννη, ένα τεχνικό ερώτημα. Στο astro.com βάζοντας ώρα 12:00 στις 20/1 και για Washington DC βγάζει ωροσκόπο Ταύρο. Έχεις καμία ιδέα; )
Ωχ ναι ε ? Στο δικο μου προγραμμα , αλλαξα την ωρα απο ΕΕΤ σε ΕST , δηλαδη το κοιταξα με την ωρα της Washington DC και οχι την ελληνικη , ειναι λαθος κατι τετοιο ???? (νομιζω πως οχι ε ? :unsure: )
Quote:
Originally Posted by
cancerian
Ερση μου ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ , απλα ειδα επειδη γινεται λιγος ντορος με την εκλογη τελικα του Οbama για αυτο το σκεφτηκα ..... Εχεις απολυτο δικιο στο να κοιταξουμε τα ενχωρια μας προβληματα και να αφησουμε για λιγο την εξωτερικη πολιτικη ...
Γιαννη μου καλα εκανες κ το σκεφτηκες κ περιμενουμε την αναλυση απλα να βαλουμε της Ελλαδας,να δουμε τι γινεται κ με εμας,οποτε να αναμενουμε κ τον χαρτη τον δικο μας?
Quote:
Originally Posted by
'Ερση
Γιαννη μου καλα εκανες κ το σκεφτηκες κ περιμενουμε την αναλυση απλα να βαλουμε της Ελλαδας,να δουμε τι γινεται κ με εμας,οποτε να αναμενουμε κ τον χαρτη τον δικο μας?
Aν τα καταφερω να προλαβω θα το κανω :bigsmile:.
Quote:
Originally Posted by
cancerian
Αυτος ειναι ο χαρτης της ορκομωσιας του Βarak Οbama η οποια ελαβε μερος στις 20/1/2009 στις 12.05 ΕST , Washington , DC.
............
Θα σας ...στεναχωρήσω λίγο :toung:
Ο Ομπάμα ...ξαναορκίστηκε χθες:nuts:
Κάποια λάθος λέξη από τον δικαστή που τον όρκιζε, θεωρήθηκε ως πιθανή αιτία ακυρότητας της ορκωμοσίας, οπότε τον ξαναορκίσανε χθες :laugh:
Τώρα, ο ανάδρομος φταίει, η ηλίθια τυπικότητα και εμμονή των αμερικάνων σε κενές περιεχομένου πράξεις φταίει, δεν το ξέρω :cheesy:
Το ζήτημα είναι ότι τίθεται και θέμα αστρολογικό: ποια από τις 2 ορκωμοσίες πρέπει να ληφθεί υπόψη, οέο :bigsmile: