κανεις που να μπορει λιγο να βοηθησει???:embarrest
Printable View
κανεις που να μπορει λιγο να βοηθησει???:embarrest
Αν και δίνεις διαφορετική ώρα γέννησης στο ένα ποστ και διαφορετική στο άλλο (06:20 και 07:00) με αποτέλεσμα η οικοθεσία του αγοριού σου να αλλάζει, κοιτώντας τους βαρείς κι ασήκωτους καθώς και τους πιο γρήγορους και σε διελεύσεις και σε προοδευτικά, και αφού ξέρω τι έχει συμβεί ( :cheesy: ) μπορώ να σου πω ότι φαίνεται και αστρολογικά ότι η σχέση σας θα αντιμετώπιζε ζήτημα και λόγω απόστασης αλλά και για άλλους λόγους, οι οποίοι όμως είναι διαφορετικοί για τον καθένα. Όπως και να έχει και οι δύο, θεωρητικά πάντα, βρίσκεστε σε μια διαδικασία συνειδητοποίησης και αλλαγών, κάποιες από τις οποίες είναι από αυτές που λέμε "επώδυνες".
Το αν θα διατηρηθεί όμως η σχέση, και αν συνυπολογίσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης στις εξελίξεις, εξαρτάται από το πώς θα διαχειριστείτε τις δυσκολίες που έχουν ξεκινήσει ήδη. Από τη συναστρία σας πάντως διαφαίνονται και τα προβλήματα λόγω της απόστασης και η απομάκρυνση, αλλά και μια ισχυρή διάθεση να είστε μαζί.
Για περισσότερα, σε κάποιον ειδικό :bigsmile:
Aγαπητε Μητσακο σε ευχαριστω.ναι οι ωρα γεννησης του διαφερει γιατι δεν ηξερε την σωστη ωρα μεχρι κ πριν ενα μηνα.απλα θελω να διευκρινησω κατι,τα ρωτησα ολα αυτα γιατι στην προσπαθεια μου να καταλαβω τις συναστριες τι καλυτερο απο το κοιταξω την δικια μου.οποτε ειδικο δεν νομιζω να χρειαστω απλα θα ακολουθησω τον ενστικτο μου κ θα περιμενω να περασουν τα δυσκολα:toung:σε ευχαριστω.