Re: Ποια περιοδικά αστρολογίας αγοράζετε;
Κι εγώ πολύ πιο παλιά αγόραζα το ¶στρα & Όραμα αλλά μετά το σταμάτησα γιατί δεν μου άρεσε που άρχισε να ξεφεύγει από την αστρολογία και να αναλύει περισσότερο θέματα ψυχολογίας και εσώτερου ψυχισμού.
:wacko:
Τώρα πλέον αγοράζω το Ζωή & Ζώδια και το Ωροσκόπιο της Καλογερά, τα βρίσκω μακράν πιο ενδιαφέροντα και έχουν αυτό ακριβώς που ζητάω-πλούσια θεματολογία γύρω από την αστρολογία και μόνο αυτό! :toung:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Μου δημιουργήθηκε μια απορία:
Το Jupiter κυκλοφορεί δωρεάν μέσω του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής και κατόπιν διανέμεται στα περίπτερα προς πώληση. Όσοι λένε ότι το αγοράζουν, το παίρνουν με τον Ε.Τ. ή το αγοράζουν όταν το βγάζουν στο περίπτερο λίγες ημέρες μετά;
Το λέω αυτό γιατί αν το παίρνουν με τον Ε.Τ. είναι άλλο και άλλο να το αγοράζουν απ το περίπτερο. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να συμπεριληφθεί και το άλλο φρι πρες που κυκλοφορεί, το Αστρόπολις...
Αν πάλι το παίρνουν με τον Ε.Τ. δεν θα έπρεπε να το αναφέρουν, εκτός και αν αγοράζουν τον Ε.Τ. μόνο για το ένθετο.
Εγώ που το επέλεξα στις προτιμήσεις μου το αγοράζω γιατί δε διαβάζω Ε.Τ.
Quote:
Originally Posted by
Βασίλης Παπαδολιάς
Μήπως είναι λίγο ευνόητο ότι στα μέλη του myhoroscope το Ζωή και Ζώδια θα είναι ψηλά στις προτιμήσεις; Θέλω να πω το δείγμα εδώ δεν είναι το πιο αντιπροσωπευτιό. Εκτός αν έρευνα ψάχνει στην ουσία για το δεύτερο.
Αυτή την απορία και εγώ την είχα. Δηλαδή τι εξυπηρετεί αυτή η δημοσκόπηση αφού είναι φυσικό οι μισοί και παραπάνω από όσους μπαίνουν εδώ να αγοράζουν το Ζωή και Ζώδια.
Επίσης και εγώ πιστεύω ότι δε θα έπρεπε να λείπει το Αστρόπολις κι ας είναι free press με την ίδια λογική που συμμετέχει το Jupiter στη δημοσκόπηση
Quote:
Originally Posted by
pecora nera
Αυτή την απορία και εγώ την είχα. Δηλαδή τι εξυπηρετεί αυτή η δημοσκόπηση αφού είναι φυσικό οι μισοί και παραπάνω από όσους μπαίνουν εδώ να αγοράζουν το Ζωή και Ζώδια.
Ε είπαμε ότι η ψηφοφορία δεν γίνεται επουδενί για να έχουμε συμπεράσματα πρωτιάς. Ξέρουμε τις κυκλοφορίες των περιοδικών.
Quote:
Originally Posted by
pecora nera
Επίσης και εγώ πιστεύω ότι δε θα έπρεπε να λείπει το Αστρόπολις κι ας είναι free press με την ίδια λογική που συμμετέχει το Jupiter στη δημοσκόπηση
Το Jupiter δεν είναι free press και αυτό είναι προφανές :toung:
Δεν ειναι ασχημο που το Jupiter ειναι μαζι με την εφημεριδα. Παιρνω το Jupiter και ο ανδρας μου διαβαζει την εφημεριδα. 2 σε 1. :toung:
το " Αστρα & Οραμα" γιατί γράφει αστρολόγος που θεωρώ κορυφαίο απο προσωπική εμπειρία και το ¨Ωροσκόπιο' της Καλογερά τα αγοράζω συχνά
το "Αστροπολις" το βρίσκω ενδιαφέρον οσο για το "Jupiter" τη μοναδική φορά που το διάβασα το βρήκα αρκετά πρόχειρο, ανέλυε το ωροσκόπιο της Καλομοίρας
με Ηλιο στον Υδροχόο σαν Αιγόκερω,κρίμα το μοντέρνο lay out