Originally Posted by
katiakiss
Theresa alma , θα σου πω τι εννοώ για τους δεσμούς Σελήνης. Το ότι έχουν δεσμούς Σελήνης στον ίδιο άξονα, θα μου έλεγε κάτι παραπάνω από μόνο του, αν ήταν σε σύνοδο με αντιστροφή. Δηλαδή να υπάρχει σύνοδος του ΒΔ του ενός με τον Ν.Δ του άλλου. Το ότι είναι βέβαια στο ίδιο ζώδιο και σε σύνοδο οι βόρειοι, ήδη μας ειδοποιεί για μία συνάφεια.
Πολύ σωστά αναφέρει η Κοραλλία ότι και μόνο που έχουν Σελήνη τετράγωνο Άρη, φτάνει για μια τόσο έντονη σχέση, αλλά εγώ θα προσθέσω ότι η Σελήνη αυτή είναι σε σύνοδο με τους βόρειους δεσμούς των δυο τους και ο Άρης κάνει τετράγωνο , τετραγωνίζοντας τους δεσμούς Σελήνης τους ταυτόχρονα. Νομίζω πως αυτό δίνει έναν σημαντικό τόνο στη σχέση αυτή, γιατί κατά τα άλλα, μάνα –γιο με τετράγωνο Άρη\Σελήνη μεταξύ τους, δεν είναι πρώτη φορά που βλέπουμε. Ωστόσο δεν εμφανίζουν τέτοια αρρωστημένη σχέση.
Η εμπλοκή των δεσμών Σελήνης τους είναι ιδιαίτερα έντονη, από μια ματιά που έριξα, με πολλαπλές σημαντικές συνδέσεις , αλλά δεν θα ήθελα να ανοίξουμε το θέμα των δεσμών σε αυτό το νήμα που το θέμα μας είναι άλλο.
Καθαρά αστρολογικά πάντως, η συναστρία τους είναι έντονα δυναμική, κάτι που είναι συχνό σε συναστρίες γονέων με τα παιδιά τους.