''η το αλλο που λενε ρε ΄΄Δεσποινα δεν μας λες κανενα νουμερακι να κερδισουμε στο τζοκερ ειρωνικα ,ειρωνικα -τωρα αμεσως τους λεω κατσε να μασησω τα φυλλα δαφνης ωσαν ΠΥΘΙΑ και θα σας τα πω....βρε αντε απ ΄εδω ενας ,ενας ....
Printable View
''η το αλλο που λενε ρε ΄΄Δεσποινα δεν μας λες κανενα νουμερακι να κερδισουμε στο τζοκερ ειρωνικα ,ειρωνικα -τωρα αμεσως τους λεω κατσε να μασησω τα φυλλα δαφνης ωσαν ΠΥΘΙΑ και θα σας τα πω....βρε αντε απ ΄εδω ενας ,ενας ....
θα γελασετε με αυτο ,μια φορα κοιταζα μιας γνωστης μου τον χαρτη κατι ο Διας σε διελευση ηρθε με τον γενεθλιο της Δια σε συνοδο κατι ο ουρανος να παιζει δυνατα πανω της και κατι αλλο δεν θυμαμαι τωρα ποιος αλλος πλανητης της λεω βρε Ελντα η σημερινη μερα ειναι πολυ τυχερη για σενα -Α!ναι!! μου λεει θα βρω αντρα;βρε ας τον αντρα δεν πας να παρεις ενα λαχειο -λες ρε Δεσποινα μου λεει; αν κερδισω κοριτσαρα μου θα σου δωσω τα μισα!!!!!
Κερδισε η Ελντα περιπου 1000 ευρω ετσι μου ειπε τουλαχιστον [ποτε δεν ειχε παρει λαχειο στην ζωη της]
Αν μου εδωσε τα μισα ;δεν επιτρεπονται οι βωμολοχειες αλλιως θα σας ελεγα...:embarrest
απο τα νευρα μου αρπαξα τις διελευσεις της και τις εφαγα:laugh::laugh:
Καθότι έτσι κι αλλιώς πάντα ήμουν λίγο "ασυνήθιστη," οι ανθρωποι που με ξέρουν καλά δεν σοκαρίστηκαν ούτε τους τους εξεπληξε η ενασχόληση μου με την αστρολογία.Όσοι πάλι δε με ηξεραν και τόσο καλά, προσπάθησαν να με κάνουν να απορριψω αυτή την ασχολία, χωρίς επιτυχία προφανώς(ερμής στον Λέων δεν αλλάζει με τίποτα αποψη:laugh:). Επιχειρήματα που προβάλλονται αναλογα με αυτά που γραψατε οι περισσοτεροι/ρες. Εγω πάντοτε απαντώ ότι δεν χρειάζεται να εξηγήσω γιατί πιστευω οτι λειτουργεί η αστρολογία κι αν θέλει κάποιος να εκφέρει αποψη θα πρέπει πρώτα ασχοληθεί,να διαβάσει, να εφαρμόσει κι εαν τότε εξακολουθεί να είναι αρνητικός....ας παραμείνει αρνητικός.:cheesy:
Κάποιοι στην πορεία αλλαξαν γνώμη κι αρχισαν μαλιστα να ρωτάνε για τον χάρτη τους ή ζητούσαν προβλέψεις τις οποίες αρνούμαι να κάνω πέραν μερικών εξαιρεσεων για εξάσκηση.Σκεπτικισμό εώς και άρνηση βεβαια αντιμετώπισα και αντιμετωπίζω απο πολλούς αλλά η φιλοσοφία μου είναι ο καθένας να πιστευει ότι θέλει αρκεί να μην προσπαθεί να μου επιβάλλει την αποψή του και να με αφήνει να εξασκώ το δικαίωμα μου να εχω τις δικές μου απόψεις και πιστευω.
Τωρα αν λέω οτι ασχολούμαι ή όχι, συνηθως όχι.Οχι γιατί νιώθω άσχημα, αλλά γιατί γενικά δε μου αρέσει να΄αναφέρω σε τρίτους τις προσωπικές μου ασχολίες.:bigsmile:
πάντως εγω σήμερα στην δουλεια ακουσα το ποιο απιστευτο απο 18αρι
λιονταρι ο νεαρος κατι λέγαμε για ζωδια τον ρωτάω αν ξέρη τον ωροσκόπο του ή την ώρα
γιατι εδεσε με τον γιο μου κριαρι και με εμένα, νεος στη δουλεια
α μου λέει δεν πιστευω σε ζωδια αυτα ειναι βλακιες εγω πιστευω σε χαρτορειχτρες
εμειναν ολοι τον κοιταζαν σαν χαζοί, μερικοι αρχισαν να τον πειράζουν αγρια αλλά δεν τον πείρεξε καθόλου
ευτυχως του λέω που διαχορίζεις το ένα απο το άλλο,αλλο μαντεια αλλο αστρολογια
Θα έλεγα πως γενικώς οι άνθρωποι δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και παίρνουν αξία χλευάζοντας και κοροϊδεύοντας αλλήλους. Τοποθετούμαι έτσι, καθώς κι εμένα μέσα από τα όσα τυχόν γνωρίζω περί αστρολογίας, το 90% των ανθρώπων που θα με ρωτήσουν θα είναι με σκοπό να ειρωνευτούν. Κυρίως δε οι "άντρες". Τα εισαγωγικά υποδηλώνουν σαφώς την "αυθύπαρκτη" και "υπέρμετρη" αρρενωπότητα τους σε αντίθεση -φυσικά- με όσους τυχόν ασχολούνται με την αστρολογία ή ότι άλλο δεν τους γεμίζει το -ούτως ή άλλως-, άδειο τους μάτι.
Έχω ακούσει για παράδειγμα το φρικαλέο "καλά ρε κοτζάμ άντρας με τέτοια ασχολείσαι; τι είσαι; γκόμενα; δεν πας να βρεις καμμιά...να...";
Και καλά να πεις πως σε χλεύασε γνωστός, ας πρόσεχες τις συναναστροφές σου. Όταν όμως κάποιος άγνωστος σε -υποτιθέμενα κοινή- παρέα της μιας βραδιάς πετάγεται από το απέναντι σημείο και διακρίνω στο πρόσωπο του το γνωστό ύφος βρήκαμε μ... να γελάσουμε, εκεί είναι που μου γυρίζει το μάτι!!!!!!!!
Παλαιότερα βεβαίως περισσότερο.
Σε κάποιον κάποια στιγμή είπα με χαμόγελο ειρωνίας: "άντε αγοράκι μου να δεις καμμιά μπάλα να κάνεις πιο πλούσιο τον "τάδε" που σε έχει μόνιμο πελάτη και ζει εις βάρος σου και άμα ξυπνήσεις άνοιξε και κάνα ρημάδι βιβλίο να μορφωθείς (ξεστραβωθείς). Οπότε η όρεξη του να με χλευάσει, μειώθηκε αισθητά.
Δεν θέλω να γίνομαι "κακούλης" αλλά όταν κάθε τυχάρπαστος ανίδεος που έχει άποψη για τα πάντα αποφασίζει να βγάλει το κόμπλεξ του επάνω μου, αναιρώ φορές, αυτό που συνήθως υπερασπίζομαι. Πως δεν με αφορά η μιζέρια των άλλων.
Συγνώμη, μακρηγόρησα :cheesy:
Δεν μπορω παρα να συμφωνησω με τον Γιαννη , αφου ειμαστε και μελλοντικοι συναδελφοι :bigsmile: .! Ακριβως ετσι νιωθω και εγω .
Κακα τα ψεματα , εεεε θα σε γιουχαρουν λιγοοοοο :nuts: Αλλα δεν πτοουμαι ! Δεν παν' να λενε ... Εμενα μ αρεσει αυτο που κανω και απο εκει και επειτα το τι λεει ο καθε δευτερος και ο καθε μη γνωστης του αντικειμενου (αστρολογιας), δεν με απασχολει ιδιαιτερα . :bigsmile:
Συνήθως, όσοι δεν ξερουν, αντιμετωπίζουν το θεμα με ειρωνία και με διάθεση απόρριψης, και όλοι εδω μεσα λίγο ή πολυ, το εχουν βιώσει για τα καλά.
Μέχρι που ο προιστάμενος στη δουλειά μου ερχόταν και με ρωτούσε διάφορα μια μερα, και όταν του εφτιαξα το γενέθλιο χάρτη του και του εξήγησα 2-3 βασικά πραγματάκια..... δεν μου ξαναμίλησε! Φοβήθηκε! Του είπα οτι ο Ποσειδωνας στο Σκορπιό, στο 4ο σπίτι,σε τετράγωνο με τη Σελήνη είτε δείχνει προβλήματα στα υδραυλικά, ή προβλήματα αλκοολισμου με κάποιον στην οικογενεια, ή και τα δυο, ή τίποτε απο τα δύο.
Εμεινε κοκκαλο, μου είπε ότι ο πατερας του έπινε πολυ, και ότι τα ταβάνια στο πατρικό του σπίτι είχαν πρόβλημα με τη μούχλα!!!
Από τότε δεν μου ξαναμίλησε, δεν με ξαναζόρισε, και γενικά δεν μου ξαναέκανε τη ζωή δύσκολη! Χεχε!
άρχισα να διαβάζω βιβλία αστρολογίας πριν 10 χρόνια όποιος με έβλεπε τότε με ειρωνευόταν,τι θέλεις και ασχολείσαι με τέτοιες βλακείες ήταν η πιό συνηθισμένη ατάκα
εμένα όμως με βοήθησε στην αυτογνωσία
οι κοντινοί μου άνθρωποι το γνωρίζουν και μάλιστα σε περιόδους έντασεις μου λένε δεν κοιτάς το χάρτη μου.
στη δουλειά έχω μια συνάδερφο που ασχολείται και αυτή με την αστρολογία και συχνά τα λέμε .
αν καποιος ανοίξει συζήτηση δεν το κρύβω αν και οι μισοί ειρωνεύονται'
οι άλλοι μισοί όμως δείχνουν ενδιαφέρον
Καλε εγω τους εχω βαλει σχεδον ολους που ξερω στο κλιμα! χιχιχιχι! Με βαζουν να κοιταω και χαρτες χα χα χα! λες κ θα τα βρω ολα εγω μπου χα χα! τους το λεω αλλα επιμενουν ε και γω προσπαθω κ κανω οτι μπορω ΤΙ να κανω! χιχιχι!