Re: Πλανητες στον 7ο οίκο
Quote:
Originally Posted by
LEITZ
Διονυσία μου από ότι ξέρω όταν υπάρχουν δύο πλανήτες στον οίκο του γάμου και ο ένας εκ των δύο είναι ο Ουρανός, υπάρχει περίπτωση να παντρευτείς δύο φορές και μάλιστα ο δεύτερος σύζυγος να έχει τα χαρακτηριστικά του δεύτερου πλανήτη. Στην δική σου περίπτωση του Πλούτωνα (μπορεί να είναι και Σκορπιός). Θα το ξέρεις σίγουρα. Εντάξει βέβαια δεν συμβαίνει πάντα αυτό:wacko::toung:. Τι να κάνουμε......υπομονή:bigsmile:
Κι αμα έχεις πέντε ???? :blink::blink:
ο αντρας μου ειναι σκορπιος οπότε ............................
όπως είπες κάνω υπομονή
Σαν και εμένα που έχω τέσσερις:bigsmile::bigsmile::bigsmile:. Αυτό έλεγα πριν. Απλά όταν βρίσκεται ο Ουρανός μέσα σίγουρα θα υπάρχουν ξαφνικές και αναπάντεχες αλλαγές (διαζύγια κ.α.)'Οταν είναι διαφορετικοί πλανήτες δεν τρέχει τίποτα:laugh:
Na rotisw kati?H selini kai o ermis ston 7 oiko ti akrivws deixnoun kai pou yparxzei analysh akrivws gai 7 oiko?eimai new diafwtiste me...eyxaristw poly:)
A kai exw 7 oiko ston toksoti me planites Selini kai ermi?please diafwtiste me
Αν βάλετε τα στοιχεία σας εδω θα σας εμφανίσει τον γενέθλιο σας χάρτη, τις όψεις καθώς και την ερμηνεία όλων των θέσεων και όψεων.:bigsmile:
Θα παρακαλέσω όμως να γράφετε με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες:bigsmile:
Οκ ευχαριστώ απλά είμαι καινούρια και δεν ξέρω πολλά...
Quote:
Originally Posted by
black moon
Κι αμα έχεις πέντε ???? :blink::blink:
Το πέντε είναι ενα σοβαρο θέμα και πρέπει να μελετηθεί σε συνάρτηση με τον ογδοο οίκο....:)
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Το πέντε είναι ενα σοβαρο θέμα και πρέπει να μελετηθεί σε συνάρτηση με τον ογδοο οίκο....:)
Τον 8ο ή τον 5ο ? Ο 8ος νομίζω εχει περισσότερα περιθώρια :cheesy: .
Quote:
Originally Posted by
black moon
Τον 8ο ή τον 5ο ? Ο 8ος νομίζω εχει περισσότερα περιθώρια :cheesy: .
Ναι αλλα είναι που είναι πέντε...να μην δούμε τι εχουμε να παιρνουμε???ταυρος ειμαι!!:bigsmile: