Re: Έλευση απο γενέθλια θέση.
λεω να παω καπου εμπιστευομαι σιγουρα!!
εχω και πολλη γη στο χαρτι μου, θελω να νιωθω ασφαλεια!!
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Εμένα η διελεύνουσα Αφροδίτη μπήκε στον 2ο μου οίκο κάνοντας εξάγωνο με τον γενέθλιο Δία και τρίγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο και αντίθεση με τον Ήλιο μου.
Αυτές οι όψεις έχουν καρμικό στοιχείο, βοηθούν στην αυτοπραγμάτωσή μου; Η αντίθεση με τον Ήλιο μου (8ος) θα με βοηθήσει μέσω απωλειών να συνειδητοποιήσω καλύτερα τη θέση μου;
Εσείς, παιδιά, τι λέτε για αυτό;:toung:
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η Αφροδίτη δεν έχει να κάνει με τόσο εσωτερικές καταστάσεις, πόσο μάλιστα όταν μιλάμε για αυτοπραγμάτωση. Εξάλλου κάπου έχω διαβάσει ότι η Αφροδίτη αν δεν είναι ανάδρομη στο γενέθλιό μας δεν βγάζει καρμικά θέματα. Η διέλευση της Αφροδίτης έχει να κάνει με πιό ανάλαφρα θέματα, και συμφωνώ απόλυτα με την DrMaroulita. Ασε που περνάμε και μια περίοδο "τεμπελιάς" με την Αφροδιτούλα και μόνο όρεξη για ιδιαίτερες εμβαθύνσεις δεν έχουμε. Εγώ προσωπικά με την Αφροδίτη στον 2ο μου πήρα χρήματα απο δική μου εργασία, αλλά όταν συμβαίνει όψη Αφροδίτης με Δια ούτε που καταλαβαίνω πότε τα ξοδεύω.
Quote:
Originally Posted by
ZorZeta
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η Αφροδίτη δεν έχει να κάνει με τόσο εσωτερικές καταστάσεις, πόσο μάλιστα όταν μιλάμε για αυτοπραγμάτωση. Εξάλλου κάπου έχω διαβάσει ότι η Αφροδίτη αν δεν είναι ανάδρομη στο γενέθλιό μας δεν βγάζει καρμικά θέματα. Η διέλευση της Αφροδίτης έχει να κάνει με πιό ανάλαφρα θέματα, και συμφωνώ απόλυτα με την DrMaroulita. Ασε που περνάμε και μια περίοδο "τεμπελιάς" με την Αφροδιτούλα και μόνο όρεξη για ιδιαίτερες εμβαθύνσεις δεν έχουμε. Εγώ προσωπικά με την Αφροδίτη στον 2ο μου πήρα χρήματα απο δική μου εργασία, αλλά όταν συμβαίνει όψη Αφροδίτης με Δια ούτε που καταλαβαίνω πότε τα ξοδεύω.
αναδρομη δεν ειναι...ειναι ομως στον 5 οικο (κανα αμορε;;!
)αλλα κανει ενα τριγωνο με πλουτωνα που ειναι στον 9 οικο ( θα παρω το πολυποθητο πτυχιο ;;!)
θα δειξει!!