Re: Περί Ελεύθερης Βούλησης...
Quote:
Originally Posted by
εφη ταδε-ταδε εφη
Ποιοί εκμεταλλεύονται και τί?
Σε αυτό κόλλησες τώρα;; :blink: Εν τούτοις νομίζω ότι είσαι αρκετά έξυπνη κ μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ.
Quote:
Originally Posted by
may
Εγώ πάλι πιστεύω ότι αν θέλουμε να μιλάμε για "μεγαλείο" τότε μιλάμε για τη ζωή την ίδια. Γιατί χωρίς ζωή δεν υπάρχει ψυχή.
K γιατί όλες οι ψυχές να είναι ένα "μεγαλείο";;
Γιατί αυτή είναι η φύση τους...αν το αναγνωρίσεις και η ζωή είναι μεγαλείο..αν όχι η σύγκρουση των δύο γεννάει την ανασφάλεια?κάτι ανισόρροπο...Αυτό πιστεύω..
Quote:
Originally Posted by
may
Σε αυτό κόλλησες τώρα;; :blink: Εν τούτοις νομίζω ότι είσαι αρκετά έξυπνη κ μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ.
Παράδειγμα:σε ένα ραντεβού μου λες ότι θα τα ξαναπούμε σε 10 μέρες...Αν δεν σε ρωτήσω "σε 10 εργάσιμες?" κινδυνεύουμε να κανονίζουμε διαφορετικά ραντεβού..Γι αυτό ρωτάω...
Quote:
Originally Posted by
εφη ταδε-ταδε εφη
Γιατί αυτή είναι η φύση τους...αν το αναγνωρίσεις και η ζωή είναι μεγαλείο..αν όχι η σύγκρουση των δύο γεννάει την ανασφάλεια?κάτι ανισόρροπο...Αυτό πιστεύω..
Whatever... :weird: φαίνεται ότι είσαι πολύ ρομαντική για μένα κ είμαι πολύ πρακτική για σένα... σου εύχομαι να βρείς το στόχο σου..
Quote:
Originally Posted by
may
Whatever... :weird: φαίνεται ότι είσαι πολύ ρομαντική για μένα κ είμαι πολύ πρακτική για σένα... σου εύχομαι να βρείς το στόχο σου..
Οχι...φαινεται απλα οτι εισαι ταυρακι και η εφη ψαρακι!:bigsmile::bigsmile:
:love:
Quote:
Originally Posted by
putamadre
Οχι...φαινεται απλα οτι εισαι ταυρακι και η εφη ψαρακι!:bigsmile::bigsmile:
:love:
Aυτό!!!! :toung::toung:
Quote:
Originally Posted by
εφη ταδε-ταδε εφη
Παράδειγμα:σε ένα ραντεβού μου λες ότι θα τα ξαναπούμε σε 10 μέρες...Αν δεν σε ρωτήσω "σε 10 εργάσιμες?" κινδυνεύουμε να κανονίζουμε διαφορετικά ραντεβού..Γι αυτό ρωτάω...
Δε σε πιστεύω!!! :bigsmile: τώρα ακριβολογείς ενώ πριν αοριστολογούσες!! :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
may
Και γω σου εύχομαι κάθε πρωί που ξυπνάς να σκας απ' τη χαρά σου!!!!:love:
Νομιζω οτι τα περισσοτερα ποστ δεν αφορουν καν την ελευθερη βουληση ή εγω εχω παθει κατι και δε μπορω να παρακολουθησω αυτα που λετε
Quote:
Originally Posted by
may
Δε σε πιστεύω!!! :bigsmile: τώρα ακριβολογείς ενώ πριν αοριστολογούσες!! :bigsmile:
Δεν καταλαβαίνω...