Πολύ καλό το θέμα, με έχει προβληματίσει κ εμένα αρκετά καθώς έχω τον ήλιο στην ακμή του 8ου σε ακριβές τρίγωνο (0 ανοχή) με τον πλούτωνα. ιδιαίτερα πάντα σκεφτόμουν αυτό που γράφτηκε στην αρχή, πόσο αφύσικο είναι ο ήλιος, δηλ το φως κ η πηγή της ζωής να βρίσκεται στον πιο σκοτεινό οίκο του θανάτου.
δεν το θεωρώ καλή θέση προσωπικά, βλέπω πολλές εμμονές, συναισθηματική ένταση που δύσκολα ελέγχεται και γίνεται κάποτε βασανιστική, και κατά περιόδους τάση προς κατάθλιψη και παραίτηση που ωστόσο πάντα (..σχεδόν) βρίσκεις τη θέληση κ τη δύναμη να ξεπερνάς. όσο για τις σχέσεις με άτομα εξουσίας, κάκιστες, μου βγαίνουν όλα τα κόμπλεξ κατωτερότητας αλλά και έντονη επιθετικότητα και αντιδραστικότητα.
Φόβος μην σου επιβληθούν, μην σε καταπιέσουν, γενικότερα αποφεύγω καταστάσεις και άτομα καταπιεστικά, απομακρύνομαι πολύ γρήγορα, αλλά δεν καταπιέζω κ εγώ σε καμία περίπτωση, ούτε θα θελα ποτέ κάτι τέτοιο. εκείνο που διαβάζω πολλές φορές στην όψη του τριγώνου ήλιου-πλούτωνα και θα θελα πολύ να έχω, αλλά δυστυχώς καμία σχέση, είναι ο δυνασμισμός και η προσήλωση με την οποία κηνυγούν τους στόχους τους. ξέχασα να πω ότι η όψη γίνεται σε 4ο-8ο.