Καλά, κι από Ποσειδώνα έχουμε! Ο δικός μου τετραγωνίζει την Αφροδίτη του και εξαγωνίζει Σελήνη και Λίλιθ, Ο δικός του μου τετραγωνίζει τον Ήλιο, χιαστί με Σελήνη, αντίθεση με Βέρτεξ! Πολύ πράμα... Και ο Πλούτωνας μου έχει καβαλήσει τη Σελήνη του!Quote:
Από που προκύπτει το συμπέρασμα οτι το τέλειο δεν υπάρχει?Κατά την γνώμη μου τέλειο είναι να κάνεις το καλύτερο δυνατό και που το ξέρεις αφού δεν το έχεις ζήσει?Αμα σου κάνει κλίκ τον Ποσειδώνα το άλλο άτομο να δείς πως θα λειτουργήσει το πράγμα και άμα δίνουν όψεις ¶ρης-Αφροδίτη.Φημολογείται οτι ο Ποσειδώνας είναι η ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης.Ο έρωτας ανήκει στην σφαίρα της ψυχοπαθολογίας,γιατί εμπεριέχει το πάθος που πάθος και παθολογία έχουν την ίδια ρίζα.Ο σαδομαζοχισμός είναι το μονοπάτι το οποίο θα περάσουμε ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ όσοι αγαπήσαμε ή αγαπήσουμε πολύ.Αν εμπλέκεται και ο Πλούτωνας δεν το συζητάω...πάντως η γνώμη μου είναι οτι όταν πρέπει να είσαι μαζοχιστής να είσαι,αλλά θα θυμάσαι οτι όταν έρθει η ώρα να γίνεις σαδιστής να γίνεις...έτσι για να υπάρξει ισσοροπία...
Όσον αφορά, το θέμα του τέλειου... Αν ήθελα να δώσω έναν ορισμό θα έλεγα ότι το τέλειο είναι αυτο που λίγο-πολύ πλάθουμε με το μυαλό μας σαν ιδανικό "κούμπωμά" μας και εκεί έγκειται το "δεν υπάρχει" που είπα. Τελικά, έχω καταλήξει ότι το τέλειο για τον καθένα μας είναι αυτό με το οποίο για να είσαι καλά χρειάζεται να κάνεις τις λιγότερες δυνατές παραχωρήσεις. Όχι απαραίτητα γιατί είστε τόσος συμβατές προσωπικότητες αλλά γιατί πιθανόν το άτομο αυτό σε εμπνέει να κάνεις πράγματα για εκείνο που τελικά δεν βλέπεις σαν θυσίες!
Η τελευταία πρότασή σου, πάντως, εμπεριέχει όλο το ζουμί! ;)
Όσον αφορά το θέμα του μοιραίου... Μεγάλη κουβέντα! Η αποψή μου γενικά ταυτίζεται με εκείνη του κου Παπαδολιά. Για 'μένα το μοιραίο έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με το αναπόφευκτο και τις πολλές φορές με κάτι εκ βάθρων μεταμορφωτικό.