Re: ........ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ .......
Quote:
Originally Posted by
putamadre
:worried::worried::worried:Ειδαν καλα τα ματακια μου?Ο Ικαρος σε συνοδο με τον ουρανο μου?Α παπα,κομμενα τα αεροπλανα!
Φιλη για φαντασου να σχηματιζε ακριβες τετραγωνο με Αρη κ Ουρανο .... :toung::toung:
Παιδια χανουμε την ουσια.... Ο σκοπος δεν ειναι η κινδυνολογια αλλα σε αυτη την περιπτωση ειναι η γνωση . Η ερμηνεια ενος αστεροειδη δεν ειναι ακριβως εγκυροτατη, ειναι ακριβως αυτο που ειπε η black moon και θα συμφωνησω 100% μαζι της.
Πιστευω πως η ερμηνεια τους κυμαινεται σε ενα πιο εσωτερικο - προσωπικο επιπεδο. Δινουν μια αλλη χροια στην αναλυση , οπου μπορει να ειναι απο την κυριολεξια μεχρι την ακραια μεταφορα....
:nuts:
Συγνώμη...ερώτηση άσχετης ως προς τους αστεροειδείς :embarrest
Τι αντιπροσωπεύουν τα νούμερα στη λίστα;
Quote:
Originally Posted by
zouzounaraa
Τα πρώτα νούμερα από τα αριστερά του ονόματος είναι η διεθνής ονομασία του κάθε Αστεροειδή.
Quote:
Originally Posted by
zouzounaraa
Στα προγράμματα που φτιάχνονται οι χαρτες αν δεν εχεις το νουμερακι δεν το βρισκεις το "δαχτυλίδι":love:
Quote:
Originally Posted by
kia
Τα πρώτα νούμερα από τα αριστερά του ονόματος είναι η διεθνής ονομασία του κάθε Αστεροειδή.
Αυτη ήταν μια πολύ πιο σοβαρή και σωστη απάντηση...:cheesy:
Ευχαριστώ και τις δυο σας. :love:
Quote:
Originally Posted by
black moon
Scorpion οι αστεροειδής δεν κάνουν "βαρείς" όψεις,συμπληρώνουν και επιβεβαιώνουν στοιχεία της ανάλυσης κατι σαν να λέμε οτι αφου εχεις μακιγιαριστεί τέλεια βγάζεις ενα ξερο κομματακι μασκαρας απ'τις βλεφαρίδες.Μην τρομάζεις!!!
Εννοειται πως δε τρομαζω! Τι να τρομαξω:laugh:Αμα ηταν να τρομαζουμε με τετοια τοτε....problema :laugh::laugh:!!!
Απλα εχω την περιεργεια να δω πως ερμηνευονται καποιες οψεις που κανουν με γενεθλιους πλανητες...βαριες οψεις εννουσα τις οψεις συνοδου και τετραγωνου απλα γιατι τις αλλες τις θεωρω πιο λαιτ...Εχω και γω μια υποψια ως προς την πιθανη ερμηνεια κι ελεγα μηπως λεγατε και σεις αποψεις...Μια συγκεκριμενη οψη ας πουμε μου εκανε πολυ εντυπωση
Συγνώμη....πάλι...αλλά δεν βρίσκω τον Ancreon, Chaldea κτλ. στη λίστα. :cry:
Quote:
Originally Posted by
zouzounaraa
Συγνώμη....πάλι...αλλά δεν βρίσκω τον Ancreon, Chaldea κτλ. στη λίστα. :cry:
(313) Chaldaea
Ο αστεροειδής aphrodite αναφέρεται ότι παίζει σημαντικό ρόλο στη συναστρία. Σε περίπτωση που στον ατομικό χάρτη κάνει σημαντική όψη (συγκεκριμένα σύνοδο με ήλιο) μπορούμε να πούμε κάτι ή εξετάζουμε τον ''aphrodite'' μόνο στις συναστρίες?