εγώ είδα στον καφέ μου για 2 ημέρες κύκλους.Την πρώτη ημέρα αυτό: 0000000 και την δεύτερη 00. Τί είναι αυτό;
Ευχαριστώ!!
Printable View
εγώ είδα στον καφέ μου για 2 ημέρες κύκλους.Την πρώτη ημέρα αυτό: 0000000 και την δεύτερη 00. Τί είναι αυτό;
Ευχαριστώ!!
Πολύ ενδιαφέρον άρθρο.Ελπίζω να καταφέρω να διακρίνω κάτι!
Αγαπητό μέλοςQuote:
Originally Posted by lila pause
Σχετικά με τους κύκλους υπάρχει αναφορά στο άρθρο, επομένως μπορείτε να δείτε εκεί τον συμβολισμό.
Αλλά σε κάθε μαντική τέχνη σημασία έχει και η "αίσθηση" του ερμηνευτή, μια και τα σύμβολα απλά περιγράφουν κάτι που αφυπνίζει την διαίσθηση. Δεν μπορούν να ερμηνευτούν παραστατικά κατά γράμμα.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Τι διαβάζουμε: τα λευκά ή καφέ σύμβολα;;:wondering
Εγώ προσωπικά διαβάζω και τα λευκά και τα καφέ. Συνδέονται άμεσα μεταξύ τους.:)Quote:
Originally Posted by lony
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΦΕΜΑΝΤΕΙΑ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ Η ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΑΣ????????:unsure:
Αγαπητή yio,Quote:
Originally Posted by yio
Νομίζω ότι είναι ο συνδυασμός και των δύο. Τουλάχιστον, έτσι έχω ακούσει.
(Πρέπει να γράφουμε με πεζούς χαρακτήρες;)).
Φιλικά
Ιουλία
δεν ειναι γρουσουζια απλως η γιαγια σου μπορει να ειχε μελλοντικες ή τηλεπαθητικες ικανοτητες και να τις εβγαζε μεσω της καφεμαντειας.Και η μαμα μου εχει τετοιες ικανοτητες απιστευτες και δεν την κυνηγαει καμμαι γρουσουζια αν υπαρχει κατι ασχημο που προκειται να γινει και το συμπαν σου επιτρεπει να το αλλαξεις τοτε ο μονος τροπος για να το κανεις ειναι να το γνωριζεις απο πριν:)Quote:
Originally Posted by Rinoula
Να πώ την πικρή αλήθεια . όσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να καταλάβω τα σύμβολα. Αντιθέτως ομωσ μια φιλη μου τα καταφέρνει μια χαρά αφότου διάβασε το άρθρο.
Αγαπητό κοτόπουλο, το θέμα είναι να μην προσπαθείς απόλυτα να βρεις τα συγκεκριμένα σημάδια. Αυτό που πιστεύω ότι χρειάζεται πάνω απόλα είναι να έχεις φαντασία-δημιουργικό μυαλό και θα αρχίσεις να βλέπεις και να ερμηνεύεις πολλά και διάφορα σύμβολα. Και γω δεν είμαι γνώστης της καφεμαντείας αλλά δημιουργώ και τα καταφέρνω πολύ καλά όσες φορές τον έχω διαβάσει. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!:bigsmile:Quote:
Originally Posted by kotopoulo