Re: Ας μιλησουμε για Υδροχοους..
Quote:
Originally Posted by
kia
Όχι τίποτις άλλο, αλλά αφού δεν εκφραζόμαστε που δεν εκφραζόμαστε, την μια μέρα θα μας δείτε και την επομένη δεν θα υπάρχουμε και θα απορείτε τι έγιναν ξαφνικά αυτές οι ψυχούλες :laugh:
Εμείς οι Υδροχόοι σε όλα είμαστε καλοί ... όχι μόνο στην παρέα :toung::nuts:
Μπα θα μπει η λογικη στη μεση πρωτα!!!:bigsmile:
Για τα αλλα δε ξερω δεν ετυχε :laugh::laugh::laugh:
Οπότε να ξέρετε.... Ως οι πιο λογικοί του Ζωδιακού, εάν ποτέ θελήσετε να πάρετε μια γνώμη τρίτου σε κάποιο ζήτημα, να ξέρετε ότι μπορει να φανούμε λίγο ωμοί, αλλά θα σας πούμε αυτό που ισχύει και είναι πραγματικότητα :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
kia
Όχι τίποτις άλλο, αλλά αφού δεν εκφραζόμαστε που δεν εκφραζόμαστε, την μια μέρα θα μας δείτε και την επομένη δεν θα υπάρχουμε και θα απορείτε τι έγιναν ξαφνικά αυτές οι ψυχούλες :laugh:
Εμείς οι Υδροχόοι σε όλα είμαστε καλοί ... όχι μόνο στην παρέα :toung::nuts:
Είσαστε και αρκετά μετριοπαθείς .... βλέπω:cheesy:
Εμ τι; Μόνο για την παρέα μας κάνετε παρέα;;;; Δεν αξίζουμε για τίποτα άλλο;;;; :toung:
Εγω βασικα Ταυρος ειμαι αλλαα.....εχω αρη και δια στον υδροχοο...Ειναι ομως τα καλυτερα παιδια.Δεν κολλανε και ειναι πολυ πολυ καλοι φιλοι.Ισως μαλιστα μετρανε και τους φιλους πανω απο οτι αλλο και αυτο ειναι προβλημα στα αισθηματικα τους.:bigsmile:
Δεν έχεις καθόλου άδικο σε αυτό που λες. Φιλία! Λέξη ιερή για τους Υδροχόους. Και νομίζω πως είμαστε-είναι το ζώδιο που κάνει τις πιο σταθερές και μακρόχρονες φιλίες.. κοινώς δίνουμε παααρά μα πάααρα πολύ μεγάλη σημασία στα άτομα με τα οποία συνδεόμαστε φιλικά και αν δημιουργηθεί θέμα σχετικό με αυτήν μας τη σχέση, μας ενοχλεί ίσως παραπάνω απ' ότι θα έπρεπε.
Quote:
Originally Posted by
kia
Δεν έχεις καθόλου άδικο σε αυτό που λες. Φιλία! Λέξη ιερή για τους Υδροχόους. Και νομίζω πως είμαστε-είναι το ζώδιο που κάνει τις πιο σταθερές και μακρόχρονες φιλίες.. κοινώς δίνουμε παααρά μα πάααρα πολύ μεγάλη σημασία στα άτομα με τα οποία συνδεόμαστε φιλικά και αν δημιουργηθεί θέμα σχετικό με αυτήν μας τη σχέση, μας ενοχλεί ίσως παραπάνω απ' ότι θα έπρεπε.
Δίνετε μεγάλη σημασία στους φίλους ... που στο τέλος την πατάτε!!!
Το έχω δει πολλές φορές το "έργο" αυτό:weird:
Και γω το έχω δει πολλές φορές αυτό το έργο, αλλά είναι η φύση μας τέτοια :embarrest
Τα δίνουμε όλα, γινομαστε χαλιά να μας πατήσουν ... Αλλά τα κάνουμε όλα γιατί μας αρέσει και το θέλουμε!
Quote:
Originally Posted by
panther
Δίνετε μεγάλη σημασία στους φίλους ... που στο τέλος την πατάτε!!!
Το έχω δει πολλές φορές το "έργο" αυτό:weird:
Δεν νομιζω οτι την πατανε οι Υδροχοοι.Απλα δεν ακουνε μερικες φορες και αδικουν τους φιλους τους.Στο τελςο πμως παντα βρισκουν ακρη..η κολλητη μου ειναι Υδροχοοινα....:bigsmile: