Re: Απορία για επιρροή Κρόνου.
Quote:
Originally Posted by
penguin
Γεια σας! Αν τα υπολογιζω σωστα, ο Κρονος διελαυνει τον 11ο οικο μου. Και περναω μια φαση στην οποια νιωθω αρκετα απομονωμενη και ξεκομμενη απο φιλους...Και ειναι ακομη στην αρχη του 11ου! Μεχρι να φυγει φοβαμαι οτι θα εχω απογοητευτει απο ολους τελικα!
Οσα περναει κανεις με τον Κρονο στον 11ο ειναι ρεαλιστικα ή και λιγο μεγεθυμενα? Εχω αρχισει να ανησυχω...!:embarrest:blink::love:
Στις αρχές του καλοκαιριού ο διελαύνων Κρόνος σουλατσάριζε στον 11ο οίκο μου και εύχομαι να μην ξαναπεράσω αυτή την απομόνωση και την θλίψη που ένιωθα. Γενικά, απογοητεύσεις στις φιλικές σχέσεις, τέλος σε μακροχρόνιες φιλίες, απομόνωση, ένα αίσθημα του "δεν θέλω τίποτα και κανέναν", ένα κενό, μία χαμένη διάθεση για οτιδήποτε συνέβαινε. Βέβαια, σε αυτο συνηγορούσαν και άλλοι παράγοντες, αλλά ο βασικός, ο Κρόνος, με έκανε να δω πόσο αξίζουν οι φίλοι και πόσο πρέπει τελικά να προσέχουμε με ποιους κάνουμε παρέα, γιατί απο κει που δεν το περιμένεις, εμφανίζεται φίδι στον κόρφο σου.
Μπορεί λοιπόν, από τη μία να οριστικοποιήθηκαν κάποιες καταστάσεις στις φιλικές σχέσεις, από την άλλη όμως γνώρισα καινούργια άτομα, μεγαλύτερα από μένα (Κρόνος) με τα οποία έχω πολύ καλή επικοινωνία.
Quote:
Originally Posted by
kia
ένα αίσθημα του "δεν θέλω τίποτα και κανέναν", ένα κενό, μία χαμένη διάθεση
Αυτο ακριβως νιωθω κι εγω kia! Απογοητευση απο ολους σχεδον. Γι αυτο εχω το φοβο μηπως δε μεινει κανενας τελικα!:cry::cry::cry::unsure:
Προσωπικά, όσο το σκεφτόμουν πιο πολύ κακό έκανα στον εαυτό μου. Από την στιγμή που ο Κρόνος έφυγε από συγκεκριμένες μοίρες που έκανε ακριβή αντίθεση με τον Ήλιο μου, σταμάτησα πλέον αυτή τη μιζέρια και τα άφησα όλα πίσω μου. Ο Κρόνος έφερε κοντά μου άλλα άτομα, μεγαλύτερα σε ηλικία, που ξέρουν τι κάνουν, τι θέλουν, πως να φερθούν κλπ και πλέον έχω βρει την ισσοροπία που μου έλειπε.
Τι πλανήτες έχεις στον 11ο και στον 5ο οίκο σου;
Δεν εχω πλανητες σε 5ο και 11ο.:unsure: Ακμη του 5ου Ιχθυς και ακμη του 11ου στην Παρθενο.
Ίσως λοιπόν να τα βλέπεις λίγο περισσότερα αναλυτικά με ακμή 11ου στην Παρθένο. Υπομονή και θα περάσει. Μπορεί ο Κρόνος να σου πάρει κάποια πράγματα αλλά θα σε αποζημιώσει μέ άλλα! :)
Quote:
Originally Posted by
kia
Ίσως λοιπόν να τα βλέπεις λίγο περισσότερα αναλυτικά με ακμή 11ου στην Παρθένο. Υπομονή και θα περάσει. Μπορεί ο Κρόνος να σου πάρει κάποια πράγματα αλλά θα σε αποζημιώσει μέ άλλα! :)
Παρηγοριά στον άρρωστο το λένε αυτό η μου φαίνεται :cheesy:
Quote:
Originally Posted by
penguin
Αυτο ακριβως νιωθω κι εγω kia! Απογοητευση απο ολους σχεδον. Γι αυτο εχω το φοβο μηπως δε μεινει κανενας τελικα!:cry::cry::cry::unsure:
Μη φοβού τον Κρόνο. Καλύτερα δεν είναι να ξεσκαρτάρεις τα άτομα που δεν αξίζει και δεν χρειάζεται να είναι διπλα σου; Μόνο έτσι θα μπορέσεις να προχωρήσεις και να γνωρίσεις αυτούς που πραγματικά θα μπορέσουν να σου σταθούν σαν φίλοι. :)
και μην ξεχνάμε ότι ο Κρόνος ότι μας φέρει με τις όψεις του τώρα στην Παρθένο θα έχει διάρκεια 14 χρόνων οταν θα ξανακάνει όψεις
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Παρηγοριά στον άρρωστο το λένε αυτό η μου φαίνεται :cheesy:
Ναι ναι, παρηγοριά από παθούσα :embarrest
Quote:
Originally Posted by
friary
Μη φοβού τον Κρόνο. Καλύτερα δεν είναι να ξεσκαρτάρεις τα άτομα που δεν αξίζει και δεν χρειάζεται να είναι διπλα σου; Μόνο έτσι θα μπορέσεις να προχωρήσεις και να γνωρίσεις αυτούς που πραγματικά θα μπορέσουν να σου σταθούν σαν φίλοι. :)
Ακριβώς, όπως το λέει και η Μαίρη... ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ. Τώρα είναι μια περίοδος που θα μπορέσεις να δεις ποιοι είναι πραγματικοί φίλοι και ποιους αξίζεις να έχεις εσύ κοντά σου. Μπορεί να βρεθείς ακόμη και προ εκπλήξεων, αλλά τουλάχιστον θα μπορέσεις να καταλάβεις ποιοι παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου όσον αφορά τις φιλικές σχέσεις.
Γενική παρατήρηση (παρακαλώ να μην προσωποποιηθεί): αυτός ο συνδυασμός της έννοιας του "ξεκαθαρίσματος" κατά τη διέλευση του Κρόνου με την αίσθηση πως πάντα φταίνε οι άλλοι και άρα καλά κάνουμε και τους δίνουμε φύλλο πορείας, πολύ μου αρέσει...
Προτείνω να εντάξουμε τις συγκεκριμένες όψεις - έστω και ως διελαύνουσες - σε εκείνες που εξετάζονται στο θέμα διερεύνησης του εγωισμού.