Re: Με τι browser ανοίγετε το MyHoroscope;;;
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Γυσικά και αντιμετωπίζεις. Το slide show το βλέπεις το μισό με μαύρη περιοχή η οποία σκεπάζει την εικόνα :toung:
¶σχετα λιοντάρια :love:
Και τσακωμένα με το πληκτρολόγιο...
Και με Opera πάντως ανοίγει κανονικότατα:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Γυσικά και αντιμετωπίζεις. Το slide show το βλέπεις το μισό με μαύρη περιοχή η οποία σκεπάζει την εικόνα :toung:
¶σχετα λιοντάρια :love:
Με πλήγωσες και είμαι και άρρωστη κοπέλα...:cry: (αυτό το είπα για να σου δημιουργήσω τύψεις :toung: )
Πάντως εγώ νόμιζα ότι αυτό με το slide show είναι φυσιολογικό...Μη σου πω ότι μου άρεσε κιόλας...:laugh:
Εγω παλι χρησιμοποιω ΙΕ 6.0 και μεχρι πριν διαβασω αυτο για το slide show ολα ηταν τελεια....Ποιο ειναι το slideshow που επρεπε να το βλεπω αλλιως και που δεν το βλεπω καθολου ?????
Και δεν ειμαι Λιονταρι για να ειμαι ασχετη....:toung:
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Εγω παλι χρησιμοποιω ΙΕ 6.0 και μεχρι πριν διαβασω αυτο για το slide show ολα ηταν τελεια....Ποιο ειναι το slideshow που επρεπε να το βλεπω αλλιως και που δεν το βλεπω καθολου ?????
Και δεν ειμαι Λιονταρι για να ειμαι ασχετη....:toung:
Το slide show είναι στην αρχική σελίδα, πάνω αριστερά, που γίνονται εναλλαγές εικόνων-διαφημίσεων.
Εγώ πάντως το βλέπω κανονικά, τίποτα κομμένο!
Αααααα ευχαριστω πολυ!λοιπον...εκτος και αν ειναι σχεδιο...εγω το βλεπω μισο μαυρο!:toung:
Γι' αυτό η μαμά microsoft αντικατέστηκε τον ΙΕ6 με τον ΙΕ7 γιατί είχε διάφορα προβλήματα. Φάτε μάτια μαύρα ψάρια τώρα αντί για διαφάνεια :toung:
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Γι' αυτό η μαμά microsoft αντικατέστηκε τον ΙΕ6 με τον ΙΕ7 γιατί είχε διάφορα προβλήματα. Φάτε μάτια μαύρα ψάρια τώρα αντί για διαφάνεια :toung:
Εγω ξερω οτι οποια αντικατασταση εκανε η μαμα Microsoft οταν πηγα να την κανω εγω μου διελυσε το PC...Λοιπον θα κανω μια αναβαθμιση τωρα και ελπιζω να τα ξαναπουμε...απο αυτο το P:laugh: :laugh: C!
Ααααααα τελεια...τωρα με τον ΙΕ7 βλεπω διαφανη αυτα που εβλεπα μαυρα!να τον εγκαταστησω και στον εγκεφαλο μου μπας και...χαχα
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Ααααααα τελεια...τωρα με τον ΙΕ7 βλεπω διαφανη αυτα που εβλεπα μαυρα!να τον εγκαταστησω και στον εγκεφαλο μου μπας και...χαχα
Και γιατί δεν ανοίγεις σελίδες με Mozilla που είναι και ταχύτερος και έβαλες τον ΙΕ7, που ναι είναι πιο stable αλλά τελικά ΠΟΛΥΥΥΥ βαρύς;
Ασχετοι Ταύροι :toung:
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Και γιατί δεν ανοίγεις σελίδες με Mozilla που είναι και ταχύτερος και έβαλες τον ΙΕ7, που ναι είναι πιο stable αλλά τελικά ΠΟΛΥΥΥΥ βαρύς;
Ασχετοι Ταύροι :toung:
μμμμμμ...το ονομα Mozilla δεν με εμπνεει καθολου..Μου θυμιζει Godzilla...να το δοκιμασω λες?αν κρασαρει το κριμα στο λαιμο σου!και δεν ειμαι ασχετη...απλα δεν ειμαι εντελως σχετικη!!:laugh: :bigsmile:
Παντογνωστες Λιονταρια....