Κόκκινο από αίμα ή κόκκινο από αγάπη; :nuts:
Printable View
Και τα δύο:nuts:
Για να είναι ουσιαστική η απάντηση - πρόβλεψη πρέπει να δώσεις και άλλα δεδομένα.
π.χ.
- η συμβατότητα αφορά την ώρα που τρέχετε;
- όταν σε πιάσουν (κακομοίρα μου ΜΠΟΟΥΥΥΥ) και θα σε κάνουν μπλε μαρεν;
- όταν ανταλλάσσετε δώρα (πέτρες, ξύλα κ.λπ.) ;
Αν ήταν έτσι εύκολη η αστρολογία τότε με μισογεμάτο ή μισοάδειο 7ο θα είχαν παντρευτεί πολλές :toung:
Και μετά βουΡ για Όψεις επανασύνδεσης :embarrest
Μιλάμε για...εκτός πορείας...:cheesy:
¶σε που εμείς οι κόκκινοι ΔΕΝ ανταλλάσουμε δωράκια με τους ματατζήδες!(το πολύ πολύ να μας προσφέρουν αυτοί κανένα αλλά ποτέ δε δηλώνουμε πρόθυμοι να το "γιορτάσουμε":bigsmile: )
Μωρέ και πιο δύσκολη που γίνεται πάντα βρίσκουν τρόπο να παντρευτούν.Όσο πιο πολλά πράγματα ανακατέψεις,τόσο το καλύτερο:toung:
Λογικό αφού η δημιουργία της συν-ανθρωπίας είναι για γερούς παίκτες! :bigsmile:
(Ότι θυμάμαι χαίρομαι κι εγώ ενάμιση χρόνο μετά! :toung:)
ποιος ακριβώς είναι ο γερός παίκτης...;
Γενικά, γεροί παίκτες (θα έπρεπε τουλάχιστον να) είναι όλοι όσοι ξεκινάνε μία σχέση με όλα τα επακόλουθά της....! :wacko: Όπως δεν υπάρχει αστρολογικά η τέλεια συμβατότητα, ή και να υπάρχει βάλε πόσο σπάνια είναι, έτσι δεν υπάρχει και η τέλεια σχέση. Όπερ άπαντες θα κληθούν να περάσουν από το ταμείο του Ζορό σε κάποια φάση τους!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑ8Ω ΠΩΣ 8Α ΠΑΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ Κ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΜΕ ΕΙΜΑΙ ΚΡΙΟΣ 28-3-1981 ΩΡΑ 7.10 ΤΟ ΠΡΩΙ.ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ Η' ΚΡΙΟ Ή' ΤΑΥΡΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ ΑΙΓΟΚΕΡΟ.Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡ8ΕΝΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΑΙΓΟΚΕΡΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ 30-8-1978 ΩΡΑ 17.30.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!