Συμφωνω με τη Nala και τη Skylorock. Να τα ξαναβρώ με τον 1 και μοναδικό έρωτα της ζωής μου!!!!!!!
Κι αν δεν γίνει αυτό. Να συναντήσω έναν πιο δυνατό από τον προηγούμενο!!!!!
Printable View
Συμφωνω με τη Nala και τη Skylorock. Να τα ξαναβρώ με τον 1 και μοναδικό έρωτα της ζωής μου!!!!!!!
Κι αν δεν γίνει αυτό. Να συναντήσω έναν πιο δυνατό από τον προηγούμενο!!!!!
Να έχω το θάρρος να μπορώ να πω αυτό που σκέφτομαι όσο και αν πληγώσει τον άλλο, χωρίς να σκέφτομαι συνεχώς πόσο διπλωματικά μπορώ να το φέρω έτσι ώστε οι απώλειες να είναι όσο το δυνατόν λιγότερες. Πολύ ψυχοφθόρο συναίσθημα που στο τέλος καταντά τόσο κουραστικό και μπορεί να καταλήξει στο ανέκδοτο με το γρύλο!!!
Αυτό που θα ήθελα να αλλάξει στη ζωή μου είναι να μπορώ να έχω την διορατικότητα να αποφεύγω να βάζω στη ζωή μου ανθρώπους οι οποίοι στην πορεία μιας σχέσης (φιλικής, ερωτικής, επαγγελματικής), αποδεικνύονται "μικροί", αχάριστοι και ανίκανοι να χειριστούν καταστάσεις πάσης φύσεως. Είναι προσόν να μπορείς να αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα ακόμα και αν καταλαβαίνεις ότι το αποτέλεσμα δεν είναι υπέρ σου. Η προσπάθεια ΠΑΝΤΑ μετράει!
Γινεται να υπαρχει μονο αγαπη γυρω μου? Γινεται να ειναι το πιο σημαντικο πραγμα η αγαπη για ολους τους ανθρωπους? Ή εστω γινεται στο τελος να νικαει παντα η αγαπη? Γινεται?
Εγώ θα ήθελα να είμαι ακόμα πιο δεμένη με τον σύντροφο μου, με τους φίλους μου, και με την οικογένεια μου! Δεν ζητώ πολλά! Απλά τις μικρές χαρές της ζωής... :love:
... ..........